Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı kandiller cnmm
iyiyiz çok şükürr oo sen gelmiyosun uzun zamandırrr
nettemi problem vardıııı
baharcımm daha başlamadı cnm geçen hafta ilaçlarnı almak için istanbula gelmişlerdii temmuz 14-15 gibi başlayacak inşALLAHal
ben başlamıştım geçen hafta 6. günümdüü doktor iptal etti tedavimi:5::5:
şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorumm 25 temmuz gibi tahminim tekrardan başlıycamm inşALLAH
bu arada nurdahh arkadaşımız hamileeeeee:49::49:
ee sen nasılsınn nelerr yapıyosunnnn şekerimmmmmmm:16::16::16:

nette de problem vardı misafirim de vardı o yüzden gelemedim canım
ama ben burdan okudum bi arkadaş yazmıştı bahar için tedavin hayırlı olsun gibilerinden
neyse canım önemli değil geç olsun da güç olmasın
canım yaa senin niye iptal oldu tedavin ne sorun çıktı
nurdah tüp bebek tedvisinde miydi canım unutmuşum gelmeyeli?

gözünüz aydın canım bu habere çok sevindim Allah annene babana uzun ömürler versin .annenin ellerinden öpüyorum canım kandillerinizi kutlarım.

kız sen nerelerdesin yoktun epeydir, iyisindir inşAllah.

evet canım gelemedim bayğıdır bi ara kaçamak yapıp girdim ama bu sefer internet yüzünden yazamadım buraya
iyiym canım şükür şimdilik herşey yolunda tedavideyiz genetik testimizi yaptırdık çok şükür sorun çıkmadı
sen nasılsın canım neler yapıyosun siz ne aşamadasınız? çok özledim sizleri :16:

nette de problem vardı misafirim de vardı o yüzden gelemedim canım
ama ben burdan okudum bi arkadaş yazmıştı bahar için tedavin hayırlı olsun gibilerinden
neyse canım önemli değil geç olsun da güç olmasın
canım yaa senin niye iptal oldu tedavin ne sorun çıktı
nurdah tüp bebek tedvisinde miydi canım unutmuşum gelmeyeli?

Hm tmm cnm anlaşmıştım zatennn netten dolayı giremediğiniii
cnm bahar raporunu aldıı ilaçlarınıda aldııı şimdii adettini bekliyoo az kaldı yanii tedavisineeeeeeee :29:
cnm benim doktor yumoşları beğenmediii ondan iptal etti böyle yaparsak iyi sonuç alamayız dedii
ne yapalımm geç olsunda güç olmasınn gerçektenn hayırlısı öbür aydırr belkidee
evt cnm eşi tese oldu umutta sperm bulunduu 1 tane embriyo transfer edildii ve dün kan testi yaptırdıı ve hamileeeee:49::49::49:

Hm tmm cnm anlaşmıştım zatennn netten dolayı giremediğiniii
cnm bahar raporunu aldıı ilaçlarınıda aldııı şimdii adettini bekliyoo az kaldı yanii tedavisineeeeeeee :29:
cnm benim doktor yumoşları beğenmediii ondan iptal etti böyle yaparsak iyi sonuç alamayız dedii
ne yapalımm geç olsunda güç olmasınn gerçektenn hayırlısı öbür aydırr belkidee
evt cnm eşi tese oldu umutta sperm bulunduu 1 tane embriyo transfer edildii ve dün kan testi yaptırdıı ve hamileeeee:49::49::49:

gelişimleri güzel değildi sanırım değil mi canım olsun ya
sonradan üzüleceğine böylesi daha iyi olmuş
ilaç falan verdi mi yumoşların için inşallah herşey daha iyi olur canım
nurdah arkadaşımıza da maşallah Allah tamamına erdirsin ne mutludur şimdi darısı bizlere olsun inşallah.
canım siz sperm dondurmuş muydunuz yoksa eşin tese mi olcaktı?

gelişimleri güzel değildi sanırım değil mi canım olsun ya
sonradan üzüleceğine böylesi daha iyi olmuş
ilaç falan verdi mi yumoşların için inşallah herşey daha iyi olur canım
nurdah arkadaşımıza da maşallah Allah tamamına erdirsin ne mutludur şimdi darısı bizlere olsun inşallah.
canım siz sperm dondurmuş muydunuz yoksa eşin tese mi olcaktı?

Evt cnm olabilirr benim daha önceki tedavilerdee 19 tane ilkte 23 tane sonrakindee toplanmıştıı doktor onlara bakınca şimdiki leri beğenmedii
ilaç olarak sadece doğum kontrol hapı verdi bende kist vardı da daha fazla oluşmasın diyee verdiii..
onu kulanıyorummm
Aminnnnn cnm darısı bizlerin başınaaaaaaa
yok cnm dondurlmuş yok bizdee tese olucak eşimmmmmmmm

Evt cnm olabilirr benim daha önceki tedavilerdee 19 tane ilkte 23 tane sonrakindee toplanmıştıı doktor onlara bakınca şimdiki leri beğenmedii
ilaç olarak sadece doğum kontrol hapı verdi bende kist vardı da daha fazla oluşmasın diyee verdiii..
onu kulanıyorummm
Aminnnnn cnm darısı bizlerin başınaaaaaaa
yok cnm dondurlmuş yok bizdee tese olucak eşimmmmmmmm

hayırlısı canım inşallah bol bol bulunur spermleriniz.

selam canım naber? konuşabildin mi süleymaniye ile

canım süleymaniyeye tel açtım ordaki kız burda rapora bakan kızın orda olmadığını ve 16 temmuzdan sonra gel dedi ya ne olacak bilmiyorum çünkü ben
17 temmuzda elazığa gideceğim yani mecburi gidiyorum ve ozaöman ilk verdiğim kan tahlili üzerinden 6 ay geçmiş olacak ve yeniden kan vereceğim adetin 2. günü
olması gerek ya canım çok sıkıldı ne yapacağıma karar veremedim yarabbim diyorum vardır bir hayır gerçekten bu hastaneler bizi çok yordu özellikle ist olmak çok zor
ne yapayım arkadaşım çok çıkmazdayım doluya loyuyorum olmuyor boşa koyuyorum olmuyor çok üzgünüm

herkese hayırlı kandiller rabbim bu gecenin hürmetine bizlere hayırlı bir şekilde evlatlarımızı versin amin

nasılsınız kızlar ben girmeyeli neler oldu topikte bir tek öğrendiğim baharcığımın tedavisi başlamış
hayırlı olsun baharcım temmuz adetimle diyodun ama haziran sonu başladın galiba tedavine
inşallah tedavinin sonucu da güzel olur canım
Allahım gönlünüzün muradını en kısa zamanda nasip etsin size ve buradaki tüm arkadaşlarıma tabi bana da :)

canım ben daha tedaviye başlamadım...
raporumu alıp ilaçlarımı yazdırmıştım...
arkadaşlar tedaviye az kaldı diye hayırlı olsun demişlerdi sen onu gördün galiba...
inş hayılısıyla haftaya başlıycam canım...
saol bitanemmmmmmm güzel duaların için :16:
özlettin kendini dön artık aramıza :29:
rabbim seninde gönlünn muradını en kısa zamanda versin bitanem aeo :16:

Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
rabbim gönüllerinizin muradını tez vakitte versin inşallah
.kızlar annemin ayağının sonucu şükürler olsun ki temiz çıktı.
Benim kadar sizlerinde sevineceğinizi düşündüğüm için hemen yazmak istedim:16::16::16::16::16::16:
canım benim şükürler olsun hADİ GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞLH
SENİN VE ANNENİNDE KANDİLİ MUBAREK OLSUN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ANNENİN

denizbulut kardeşim bizde sizin durumunuzdayız yani elonge bulundu tesede şimdi pregnyl kullanıyor eşim siz boyama yaptırdınız ya bir gelişme varmı sizin durumunuz beniiiiiiiiim içiiiiiiiiiiiiin bir umut şimdide saraçoğlunun kürlerine başladınız öglemi hayırlı sonuç olur inşallah eşimde bazı macunlar yiyor şifa RABBİMDEN

CNM EŞİMİN ANKARADA YAPTIRDIĞI SPERM TAHLİLİ SONUCUNDA BİRAZ İLAÇLARA ARA VERDİK
BUGÜN SARAÇOĞLU İLE GÖRÜŞTÜM İLERLEYEN GÜNLERDE NASİP OLURSA EĞER ONLARLADA YOLA DEVAM EDİCZ
İNŞLH ŞİFA OLUR EŞİNİN YEDİKLERİ RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARTMAZ İNŞLH..

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.
bu yıl hepimiz evlatarımıza kavuşalım.amin
AMİN CNM AMİN İŞLH DUALARIN KABUL OLUR...

canım arkadaşım benim. daha iyiyim şükür. inşallah elongolor sperme dönüşürler hepimizde.
yola devam tatlım. yılmadık.eşimle konuştuk tekrar rota belirledik bakalım.inş bu gecenin hürmetine ALLAH işlerimizi kolay eder.
canm sen nasılsın? ben de seni aramak istedim ama işlerine engel olurum düşünvesiyle vaz geçtim.
saraçoğlu kürleri de inş ama inş şifa olur canm.

İNŞLH CNM İNŞLH BİLMİYORUM O GÜNLERİ GÖREBİLİRMİYİZ
NASİP KISMET BAKALIM
BENDE İYİYİM CNM SAOLASIN
ARADIĞINDA OTOBÜSTEYDİM TLFN AÇAMADIM YARIN MÜSAİT OLDUĞUNDA BEN ARARIM SENİ
EVT CNM SARAÇOĞLUYLA GÖRÜŞTÜM BAKALIM İLERLEYEN GÜNLERDE GETİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM...

Kader arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin ,Rabbim dilimizden düşen gönlümüzden akan nice güzellikleri yaşatsın inşAllah ...........hepinizi öpüyorum :)

canım benim şükürler olsun hADİ GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞLH
SENİN VE ANNENİNDE KANDİLİ MUBAREK OLSUN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ANNENİN

CNM EŞİMİN ANKARADA YAPTIRDIĞI SPERM TAHLİLİ SONUCUNDA BİRAZ İLAÇLARA ARA VERDİK
BUGÜN SARAÇOĞLU İLE GÖRÜŞTÜM İLERLEYEN GÜNLERDE NASİP OLURSA EĞER ONLARLADA YOLA DEVAM EDİCZ
İNŞLH ŞİFA OLUR EŞİNİN YEDİKLERİ RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARTMAZ İNŞLH..

AMİN CNM AMİN İŞLH DUALARIN KABUL OLUR...

İNŞLH CNM İNŞLH BİLMİYORUM O GÜNLERİ GÖREBİLİRMİYİZ
NASİP KISMET BAKALIM
BENDE İYİYİM CNM SAOLASIN
ARADIĞINDA OTOBÜSTEYDİM TLFN AÇAMADIM YARIN MÜSAİT OLDUĞUNDA BEN ARARIM SENİ
EVT CNM SARAÇOĞLUYLA GÖRÜŞTÜM BAKALIM İLERLEYEN GÜNLERDE GETİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM...

çok şükür canım çok sevindim annenin raporuna allaha emanet olsun

Merhaba canim nasilsin ? Annenin neyi vardi canim türkiyedeyken pek giremedim nete o yüzden haberim olmadi cok büyük gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasin. Ayrica senin ve anneciginin de beraat kandili mübarek olsun annenin ellerinden seni de yanaciklarindan öpüyorum tatlim. Allahim bu günde hepimize hayirli evlatlar yazsin insallah..

Arkadaslar herkese iyi kandiller, iyi geceler!
Uzun zamandir ugramamistim, tavsiye uzerine cok iyi bir uroloji profu bulduk izmirde. Simdilik cok memnunuz, sizlere de tavsiye etmek istedim: necmettin cikili...bizim hic spermimiz yok, hatta esim iki kez tese oldu yine yoktu..sacma sapan tup bebek merkezlerinde hem s umudumuzu hem de paramizi kaptirdik isinin ehli olmayan paraci tiplere, smyrna bunlardan biri idi. Sukur bu hocayi bulduk, umutluyuz, bakalim. Allah insallah nasip eder.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bugün hep dışardan okudum yazılarınızı cnm sıkkın olduğu için girip bişeler yazamadım.çaresizlik ne kötü bişey elimiz kolumuz bağlı kaldık ,bugün çok ağladım dualar ettim rabbim inş. bizleri yavrusuz koymasın.anne olamama ağladım:43::43:
derdi veren rabbim dermanınıda vermiş ölümden başka inş. bizim derdimizin dermanıda bulunur en kısa zmnda...
iyi geceler.

GUNAYDIN ARKADASLAR:3::3::3::3:
ne guzel topik senlenmis hep guzel gelismeler var arkadaslarda masallah cok guzel:nazar::nazar::nazar:
,ins diger arkadasalrda bende de guzel haberler olur

Arkadaslar herkese iyi kandiller, iyi geceler!
Uzun zamandir ugramamistim, tavsiye uzerine cok iyi bir uroloji profu bulduk izmirde. Simdilik cok memnunuz, sizlere de tavsiye etmek istedim: necmettin cikili...bizim hic spermimiz yok, hatta esim iki kez tese oldu yine yoktu..sacma sapan tup bebek merkezlerinde hem s umudumuzu hem de paramizi kaptirdik isinin ehli olmayan paraci tiplere, smyrna bunlardan biri idi. Sukur bu hocayi bulduk, umutluyuz, bakalim. Allah insallah nasip eder.
cnm peki nasıl bir tedavi uyguluyor size ne kaç aydır tedavi görüyosunuz
ne gibi iyi gelişmeleriniz oldu
paylaşırsan seviniriz
sizin azo nedeni bellimi
allah umutlarınızı yeşertsin inşlh ...

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bugün hep dışardan okudum yazılarınızı cnm sıkkın olduğu için girip bişeler yazamadım.çaresizlik ne kötü bişey elimiz kolumuz bağlı kaldık ,bugün çok ağladım dualar ettim rabbim inş. bizleri yavrusuz koymasın.anne olamama ağladım:43::43:
derdi veren rabbim dermanınıda vermiş ölümden başka inş. bizim derdimizin dermanıda bulunur en kısa zmnda...
iyi geceler.

cnm benim yaaa üzülme nolursun nasipten öteye bişey geçemez
vardır vakti zamanı üzme bu kadar kendini
inşlh rabbim dediğin gibi dermanınıda verir
sabır cnm sabır
gerçi bizlerin yerinde taş olsa çatlardı ama yinede şükür ve sabır ne yapacaksın::(((

günaydın herkeseeeeee:16::16:
kızlar nasılsınızzzzzzzz ben bugün yaz geldi geleli ilk defa denize gidicemm

denizbulutttttttttt nasılsın cnm senle muhabbet edemedik bayadır özledim kız senmi:29:

günaydın herkese nasılsınız ? cemrem burdasın nsaılsın canım

günaydın cnm evet erkenden girip bakıp çıktım cnm evi toplamadan kalmıyım topikte dedim:9:
sen nasılsın yaa şu rapor ne zor çıktı cnm senin peki ne olacak 17 temmuzda kan tahlillerin geçiyo dimi:44:

Son düzenleme:
Back
X