denizbulut nasılsın canım yaa çok bilirler zaten akıl vermeyi sanki onlar söylemese siz bilmiyorsunuz yuvaya baş vurmayı banada aynı şeyleri söylerlerdi baş vursanız yazılsanız aynı hikayeler filan filan yere gitti kim gitse oluyormuş hiç degişmez aynı laflar aynı hikayeler insanın piskolojisinden ne anlarlar valla bana kalırsa her duydugunuz yere gitmeyin derim gerçi eşinin kararı ama paranıza yazık öyle aktar hoca varmış bilmemne nedense gıcıklanıyorum böyle duydummu çogu umut avcısı para tuzagı sizin yeni yeni çıkış başlamıştı bence şimdiye kadar ne kullandıysanız ona devam etseniz bence onlar fayda ediyordu eşine tüp tedavisine kadar aynı usul devam etseniz gerçi eşindende iş bitiyor ama boş ver sen şu tüp tedavisine kadar konuş eşinle idare et akıl ver şimdik inatlaşma zamanı degil bi kaç sperm çıkmışken geri ondanda olmayın ilaçları ver eline şimdiye kadar oldugu gibi kullandır tam herşey faydasını görmeye başlamışken şeytana uyup geri boşa kürek çekmeyin okadar masraf ettiniz şimdiye kadar valla bu erkek milletinin hepsi aynı benimkinlede her gün aynı kavga vardı seslenmedimmi ni kaç gün hemen kullandıklarını sallardı bizim kadar nerde düşünüyorlar neyse uzatmayayım sana akıl degil maksadım aynı yoldan geçmiş biri olarak şey yapmak istedim hakkınızda hayırlısı inşallah biran önce bu dertten sende kurtulursun allahım tez günden versin sevindirsin canım benim ..
saolasın cnm evet bizim adımıza başvurun hemöen felan deyince kısa bi şık yaşadım valla
evt cnm inatlaştıkça olan emeklerimize oluyor
her kafadanda ses çıkıyor bilmiyorsun hangisi gerçek
insan sıkılıyor bıkıyor
zaten saraçoğluyla görüştüm parayı ayarlayıp göndericem cnm
tekrar tekrar masraf açmayada gerek yok
senin darın bizlere olur inşlh
haktan hayırlısı olsun artık.....