Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlar size bisey sorucam bu topigin en eskilerinden olan ve suanda bebek sahibi olan herhangi bir üyeyle yazistiniz mi ben cok merak ediyorum. Ben vavelya diye bi arkadasa yazdim eskilerden ilk tese amelyatlarinda sperm bulunamamis devamini okumadim ama suanda anne imis bir tane kizi dünyaya gelmis bende merak edip yazdim ona esi tekrar amelyatmi oldu diye cevabini 4 gözle bekliyorum. Yani diycem o ki Sizin diger eski üyelerden bilginiz varmi ??

Canlar size bisey sorucam bu topigin en eskilerinden olan ve suanda bebek sahibi olan herhangi bir üyeyle yazistiniz mi ben cok merak ediyorum. Ben vavelya diye bi arkadasa yazdim eskilerden ilk tese amelyatlarinda sperm bulunamamis devamini okumadim ama suanda anne imis bir tane kizi dünyaya gelmis bende merak edip yazdim ona esi tekrar amelyatmi oldu diye cevabini 4 gözle bekliyorum. Yani diycem o ki Sizin diger eski üyelerden bilginiz varmi ??

benim bilgim yok cnm:44:

Canımm benn her zamankii gibii burdayımmmmmmm:1::1:
sen ne yaptınn cnmm
bende yemek yapıyorummmm :21::21:
öğlende çıkmak zoruda kaldımm bizimkii kalktııııııııda

Benim bugün yemek yapasim yoktu esimle bir yarim saat ciktik bisiler aldik geldik hazir yedik. Haftada 1 gün disardan yiyoruz aliskanlik oldu. Kolay gelsin canim ve simdiden afiyet bal seker olsun...

Iyiyim canim bende tsk ederim. Nerelerdeydin sen bakim iyi geziyosun herhalde benim yerimede gez canim gerci gelmissin ama neyse :21:

kızkardeşimdeydim oruç girmiden gideyim dedim cnm cuma gittim bugun döndüm
yetti 2 gün cnm

ben bi kaç kişiyle ik azospermi oldugumuzu ögrendigimizde konuştumm ama isimleri aklıma gelmiyor..
birtanesi 45 xy kromozom bozuklugundan azospermi idi..
ilk mikrotesede hiç sperm bulunamamaış.. ikinci mikrotesede sperm bulunup hamile kalmış.. ve ben konuştugumda bebegi 40 günlüktü:)
isim olarak malesef hiç aklımda yok:(

Yokk cnmm ben çok yazmıyoumm bakıp hemen buraya geliyorumm
bizim topikk gibisiii yokk yanii ne kadar öbür topiklere baksakta ben burdann vazgeçmem :16::16::16:

gezin cnm gezin bilgi edinmek güzel oluyor burda da hep kapalı kutu gibi kalmamalıyız ama vazda geçmemeliyiz burdan topik dağılmasın;)

Benim bugün yemek yapasim yoktu esimle bir yarim saat ciktik bisiler aldik geldik hazir yedik. Haftada 1 gün disardan yiyoruz aliskanlik oldu. Kolay gelsin canim ve simdiden afiyet bal seker olsun...

benimde geçen haftasonu hiç yapasım gelmedii bizde dışardan yedikkk cnm.
benmde hiçç yapasımm yoktu ama yinedee yapayım dedim yarına hazır olsun..hemde
sağol cnmmmm benimm:16::16:

kızkardeşimdeydim oruç girmiden gideyim dedim cnm cuma gittim bugun döndüm
yetti 2 gün cnm

Ayy iyi yapmissin canim kiz kardesim olsun cok isterdim biliyomusun cok sanslisin. Hele ki teyze olmak cok güzel bisey ben teyzelerime asigim mesela cok severim onlari o yüzden benimde cocuklarim olursa teyzeleri olmasini cok isterdim.( Gerci 1 tanecik halam var ona bambaska asigim esimde bende cok seviyoruz.)Benim erkek kardesim var 1 tanecik Allah uzun ömür versin ama kiza benzemiyor ya..

ben bi kaç kişiyle ik azospermi oldugumuzu ögrendigimizde konuştumm ama isimleri aklıma gelmiyor..
ilk mikrotesede hiç sperm bulunamamaış.. ikinci mikrotesede sperm bulunup hamile kalmış.. ve ben konuştugumda bebegi 40 günlüktü:)

iyi hadi sonucu olumlu olan birini bulmuşsun oda güselll.

Canimsin ya, ben cok merak ediyordum canim hani ilkinde amelyat olup bulunamayip sonrada bulunan varmi diye bize de umut olur diye, icime su serptin canim Allah ne muradin varsa versin... Kim oldugu önemli deil canim sadece haberi bile yeter...

Ayy iyi yapmissin canim kiz kardesim olsun cok isterdim biliyomusun cok sanslisin. Hele ki teyze olmak cok güzel bisey ben teyzelerime asigim mesela cok severim onlari o yüzden benimde cocuklarim olursa teyzeleri olmasini cok isterdim.( Gerci 1 tanecik halam var ona bambaska asigim esimde bende cok seviyoruz.)Benim erkek kardesim var 1 tanecik Allah uzun ömür versin ama kiza benzemiyor ya..

kız senin bebişin bir sürü teyzesi var burda o herkesten şanslı
evet ben hem teyzeyim hem hala acayip bi duygu rabbim bide annelik nasip etsin banada hepimizedeeeeeeeeeAMİN:49:

evet ben hem teyzeyim hem hala acayip bi duygu rabbim bide annelik nasip etsin banada hepimizedeeeeeeeeeAMİN:49:

Benimde kızkardeşimm yokkkkkkkkk:5::5:
ama burdaa birsürü olduuuuuuuuuuu:16::16::16::16:

Oooo canim benim burada ki teyzeleri zaten dünyalara bedel hem dedigin gibi bir sürü ama teyzelerine uzagim ya Türkiye de olsam inan ki hepinizle bulusmak konusmak dertlesmek isterdim. Allahim yegenlerine uzun ömürler versin canim sana da en kisa zamanda annelik dugusunu tattirsin insallah dualarimdasin canim benim.

:9::9::9::9:
ben genelde forumdayım ilgimi çeken şeye bakıyoruym
ben hızlı koşarım ama kolay değil beni yakalamak :52:

hahhaha bende çabuk düşerim sende beni kaldırmaya gelirsin, bende seni yakalarım o zmn ;)))))
ya varya gerçekten çok çabuk yorulan bi bünyem var yürürken yoruluyorum hayatta koşamam nefes nefese kalırım.
forumda ilgi çeken çok şeyler var cnm bakmak istedikten sonra:68:

Benimde kızkardeşimm yokkkkkkkkk:5::5:
ama burdaa birsürü olduuuuuuuuuuu:16::16::16::16:
:54::54::54::54::54::54:
Oooo canim benim burada ki teyzeleri zaten dünyalara bedel hem dedigin gibi bir sürü ama teyzelerine uzagim ya Türkiye de olsam inan ki hepinizle bulusmak konusmak dertlesmek isterdim. Allahim yegenlerine uzun ömürler versin canim sana da en kisa zamanda annelik dugusunu tattirsin insallah dualarimdasin canim benim.

allh razı olsun cnm türkiyede olmasanda kalbimiz bir
belki kısmette varsa türkiyedede yaşama şansınız olur
cümlemize taddırsın yaradanım o en kutsal hissii...........aminnn ( ecmain )

Back
X