Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
halılar dün geldi canım temizlediğim odalarınkini serdim...
diğer yerleri temizleyince sericem...
bilmiyorum canım yarın olsun karar veririm :1:
evet ev büyük olunca böyle genel temizlikler zor oluyor...

o çabuk geldiii sanki halılar ne zaman vermiştinn cnmm
benim hafıza hiç iiy değilkii unutuyorum herşeyiii :)

Son düzenleme:
selam gece kuşlarım nasılsınız?baharcığım eşim eşinle konuşmuş bana diyorki maşallah ayrılacağımızı herkese söylemişsin topik neresi diye soruyor
eşin herhalde topikten bahsetmiş ama bende pek fazla konuşmadığım için sormadım sen ne konuştuklarını biliyormusun:1::1::1::1:

selam gece kuşlarım nasılsınız?baharcığım eşim eşinle konuşmuş bana diyorki maşallah ayrılacağımızı herkese söylemişsin topik neresi diye soruyor
eşin herhalde topikten bahsetmiş ama bende pek fazla konuşmadığım için sormadım sen ne konuştuklarını biliyormusun:1::1::1::1:

Ben iyiyimm cnmm iştee bigünn daha geçtii böyleee:1::1::1:
sen neler yaptınn ..
eee gece olduuuuuu geldik yineee yarenn nirdeeeee acabaaaaaaaa:1::1:

OOOOO vck bi ceeee diyip kaçıyosun hemenn olmazkiii:1::1:

Yok canim ben buranin nöbetcisiyim :9: rahat ol sen. Canim cok slklLiyor yaa hele tatil sonrasi bunalim oldum sigara manyagi olcam yakindaaaaaaaaa :ssz:

Ahh senii şu bunalımdaa nasıll çıkarsakk acabaaaaaaa
senn içiyomusunn sigaraaaaaaaaa:20::20::20::20:
aaa olmadıı cnmm yaa
ben kaç senedirr şu dört duvarın içindeyim hiçç denemedimm bilee

Ahh senii şu bunalımdaa nasıll çıkarsakk acabaaaaaaa
senn içiyomusunn sigaraaaaaaaaa:20::20::20::20:
aaa olmadıı cnmm yaa
ben kaç senedirr şu dört duvarın içindeyim hiçç denemedimm bilee

Bi müddet gider canim benim bunalim tatil sonrasi hep böyle olurum ama bikac haftaya gecer. Demin baharla seni sobeledim diger topikte yazdim oraya sobee diye :9: Ben esimden alip yakiyorum iyi oluyo biraz dinlendiriyor beni ama tiryaki deilim öyleee. Canim senin ailen yakin istedigin zaman cikar gezersin, yaninda kimse yok laf edecek bunlar keske bende olsa nimet olarak sayarim inan... Aslinda cogu seyin kiymetini bilmeli anne babasina yakin olanlar ve kayinvalide ile oturmayanlar...

Bi müddet gider canim benim bunalim tatil sonrasi hep böyle olurum ama bikac haftaya gecer. Demin baharla seni sobeledim diger topikte yazdim oraya sobee diye :9: Ben esimden alip yakiyorum iyi oluyo biraz dinlendiriyor beni ama tiryaki deilim öyleee. Canim senin ailen yakin istedigin zaman cikar gezersin, yaninda kimse yok laf edecek bunlar keske bende olsa nimet olarak sayarim inan... Aslinda cogu seyin kiymetini bilmeli anne babasina yakin olanlar ve kayinvalide ile oturmayanlar...

Hmm bahar girdi ama çıktıı senin yazdığınıda görmedimm cnm şimdii bakarımm ama
iyi bari cnm aman olmaa tiryakii
cnm aillem yakınımda ama sonuçta haa diyincee gidemiyorumkii çoğu zamanımı evde geçiriyorumm
vee kaç senedirr ne zor zamanlar geçirdimm eşim bilee benii deniyodu biliyomusun eve bırakıyodu bikaç dall
akşam gelip sayıyoduu

iyi geceler kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm :70:
nasılsınızzzzzzzzz her gece aynı yaaa bizden başka kimse yok topikte :1:

Hmm bahar girdi ama çıktıı senin yazdığınıda görmedimm cnm şimdii bakarımm ama
iyi bari cnm aman olmaa tiryakii
cnm aillem yakınımda ama sonuçta haa diyincee gidemiyorumkii çoğu zamanımı evde geçiriyorumm
vee kaç senedirr ne zor zamanlar geçirdimm eşim bilee benii deniyodu biliyomusun eve bırakıyodu bikaç dall
akşam gelip sayıyoduu

Neden bu topige gelmedi erken yaticakti gerci bugünde uyuyamamis yazikk.. Sende dogru söylüyosun canim ama ayni topraklar icinde oldugunu bilmekte güzell,, sende sakli al :20: ayy ne kadar kötüyüm ne bicim akil veriyorum :17::17:

iyi geceler kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm :70:
nasılsınızzzzzzzzz her gece aynı yaaa bizden başka kimse yok topikte :1:

H.geldin canim ben iyiyim tskler sen nasilsin?? Uyudun zannettim bende ama demin sobeledim seni ve flzask i diger topikteeee ciciler siziiiiiiii :21:

H.geldin canim ben iyiyim tskler sen nasilsin?? Uyudun zannettim bende ama demin sobeledim seni ve flzask i diger topikteeee ciciler siziiiiiiii :21:

hoşbulduk canım az önce girdim bi arkadaşı ordaki tabloya ekleyecektim...
onu yaptım tam bizim topiğe girecektim kim var kim yok diye kociş illa tavla oynayalım diye tutturdu geri çıktım hemen :1:
şimdi de yeter artık dedim dayamadım girdim geri...
yok tatlım yaa okadar yoruldum ama yine uykum yok...
akşama doğru acayip bastırmıştı ama geçti işte...
demek bizi sobelendin haaa görmedim ben :1:
topikte de maşallah bizden başka kimse yok nerede bu millet :84:

hoşbulduk canım az önce girdim bi arkadaşı ordaki tabloya ekleyecektim...
onu yaptım tam bizim topiğe girecektim kim var kim yok diye kociş illa tavla oynayalım diye tutturdu geri çıktım hemen :1:
şimdi de yeter artık dedim dayamadım girdim geri...
yok tatlım yaa okadar yoruldum ama yine uykum yok...
akşama doğru acayip bastırmıştı ama geçti işte...
demek bizi sobelendin haaa görmedim ben :1:
topikte de maşallah bizden başka kimse yok nerede bu millet :84:

Iyi yapmissin ccanim. Insallah yenmissindir :1: Evet sobeledimmmm, topik yaz gelince bayagi durulduu...

Back
X