Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarr hepinize iyi geceler nasılsınız snv stresim iyi kötü bitti çok şükür inş daha yakından takip etmeye başlaycam tekrartedaviye başlayan arkadaşlar inş rabbim hepinize hayırlısıyla çifter çifter evlatlar versin..BAHARCIM sen nasılsın epeydir denk gelemedik inş seninde tedavin en hayırlı şekilde olur rabbim hepinizin yardımcısı olsun
canım seni unutmadımnasılsın görüşmeyeli
canımm nasılsınnnnn
vck nın yazdıklarını gördün cnmm saraçoğlunun verdiklerini neye karar verdinnnnnn![]()
iyiyim bende canım ,annemleri görmek çok iyi geldi,işe başladım bugün,izin bitti,yine yarasa günlerim başladıdün gece 4te uyudum sabah işe gittim,şimdi de dayanamadım baktım buradasınız sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum
inşallah herşey yolunda gider canım,bütün tedaviye başlayacak arkadaşlarımızın hepsinin muradı olur inşallahhh.
geçersin bitanemmmmmmm
hepimizin evinde sorunlar oluyor...
ama evlilik çok başka bişey...
bazı şeyler kolay kolay unutulmuyor şahsen ben öyleyim...
onun için dikkatli davanmak geekiyor...
ahh tatlım bende senin gibiyim çok ağlarım...
ama artık söz verdim kendime bidaha ağlamıycam![]()
H.buldum canim iyiyim diyeyim de iyi olayim. Bugün anormal bi sekilde sirt agrim var nefes almakta zorlaniyorum ve sanki üzerimde tonlarca yük var yürüyemiyorum. Evet canim gördüm esim illa isteyelim diyor bende elimdekileri degerlendirmek istiyorum. Esimi ikna etmeye calisiyorum bende bakalim illa ismarla derse ismarlicam ne de olsa kendisi calisiyo ne diyim..
evet insan acıları unutmuyo sadece içerlerde bi yerlerde duruyo
ara sıra çıkıp iç kanatıyo allh ağlatmasın bi tanem
kızlar bi kaç saatliğine çıktım hemen ne kadar sayfa geçmiş :84::84:
canım seni arayacaktım bugün iş çok yoğun geçti,bayıldım valla ,eve baya geç gelince aramadım aklımdasın bitanem yarın etraflıca konuşuruz,ne canın sıkılıyor anlamıyorum çok sıkılıyorsan bana kısır yaparsın bende gelir yerimbir kahkaha atarız,bi gözlerimiz dolar idare ederiz işte be
İyiyim canımmmmmsağolllllll
sen nasılsınnnnn
yorgunsun ama bizsizde yapamıyosunnnnnnn![]()
aynen yapamıyorum ,hafta sonu olsada bol bol konuşsaksizleri gördüm çıkayım artık,tembeldim bugün,yemekten hemen sonra dışarı çıkmıştık,şimdi mutfağımı toplayayım,ütüm de var sonra yatayım bi zahmet
öpüldünüzzzz hepinizzzzzz
![]()
![]()
aynen yapamıyorum ,hafta sonu olsada bol bol konuşsaksizleri gördüm çıkayım artık,tembeldim bugün,yemekten hemen sonra dışarı çıkmıştık,şimdi mutfağımı toplayayım,ütüm de var sonra yatayım bi zahmet
öpüldünüzzzz hepinizzzzzz
![]()
![]()
iyi canım sevindim senin adına moral depolayıp geldin işte...
ama çalışırken neden öyle geç yatıyorsun tatlım olmaz ki ama
kendini yorma bukadar...
bende geç yatmayı seviyorum ama okul zamanı zorluyorum kendimi daha erken yatıyorum...
tatil dönüşü belki düzenin bozulmuştur ama tekrar alıştır kendini uykusuz uykusuz gitme işe
boşver sen bizi hadi git yat çabuk![]()
ben alışığım öyle geç yatıp erken kalkamaya,zaten işlerim var daha çıkayım bari,hadi hepinizin uykusu gelmiştir sizde uyuyuncanım benim iyi sohbetler size,erken gelemiyorum ki nete,benim kocamda kurt kaynıyor işten geliyor hadi dışarı çıkalım diye başlıyor ,netede vakitli giremiyorum,haftasonuna telafi ewderiz öpüldün iyi geceler
![]()
iyi geceler canımmmmmm hoşgeldinnnnnn
evet epeydir denk gelemedik...
demek aramıza katılıyorsun artık sevindim
saol canım benimmmmmmmm dualarını eksik etme
canım ben iyiyim yavaş yavaş temizliğimi yapıyorum...
gidene kadar yapayım istiyorum...
geç başlıyorum öğleden sonraları yapıyorum kafam dağılıyor...
az da kaldı zaten öyle işte...
sen nasılsın canım sınavı atlattın neler yapıyorsun ??
valla arada aklıma geliyor biraz ağlıyorum sonra diyorum hiçbişey bitmedi belki puanım iyi gelir diye hala şoku üstümde bide sorular çalındı vs gibi şeyler oldu eğer doğruysa eğer puanlar çok çok düşer onada üzülüyorum ama ne yapalım hayırlısı rabbimden ben yaptım artık bundan sonra işimiz Allaha kaldı ne yazdıysa o hayırlıdır...bende temizliğe başladım yavastan bahar temizliğini millet bitirdi ben yeni başlıycam işte halılar koltuklar yıkamaya verilcek onları bi halletsem gerisi kolay yatak odamı eşimle temizlemiştik çok olmadı orası temiz bi tek mutfak çok oyalarvalla her fırsatta burdaki herkes için dua etmeye çalışıyorum inş rabbim bu ayın hürmetine bütün tedavide olanları bebeğine kavuşturur...
kızlar benim acayip midem bulanıyo kötü oldum uykumda yok ama gidip yatayım belki iyi gelir..
hepinize iyi geceler![]()