Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmm niye geç kaldın bakiimm:)
canım ben bi adetin 2. günü yapılan hormon tahlili( estradiol,fsh,lh ve prolaktin),hsg yaptırdım o kadar smear ya da vajinal muayene falan hiç olmadım,diğer evraklar da nüfus kayıt örneği,nüfus fotokopileri,evlilik cüz.foto.eşimden 3 adet sperm tahlili o kadar.
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
biraz öyle oldu galiba canım:) bu arada hoşgeldin
canım uyudum uyandım sonra dr.geldi polipi aldık dedi o kadar
bu seferki narkoz biraz fazlaydı dozu heralde ilaç verince nefesim kesildi çok kötü oldum akabinde de kendimden geçmişim zaten
uyanınca hafif bir ağrım oldu adet ağrısı gibi o kadar ama hala üzerimde bir yorgunluk,halsizlik var
sen ne zaman olcaksın canım?
tatlım ii olmuş hep iş hep iş birazda muhabbetin belini kır dimi
iş nasılsa olur zaten hayatımız iş olmuş canımızın kıymetini bilmiyoruz aslında yaşlar gelince anlıcaz
en iisini yapmışsın güzelimmmmmmmmm![]()
aynen kasma biter nasılsa işlerhem de ne kırmakkkk
tedaviden, kocalardan, ondan bundan şundan herşeyden konuştuk süper oldu
evet yaa bilmiyoruz canımızın kıymetini tabi...
biz bugün kocişe kızdım sinirlendim sabah ne yediysem çıkardım
ama öyle böyle değil midem sökülüyor sandım
buda hastalık oldu bende nezaman sinirlensem midem bulanıyor çıkarmak zorunda kalıyorum...
geçen pazartesi akşamıda öyle olmuştum gidip çıkarmıştım
( geçen geceki sinirden değildi burada o yediklerimden kaynaklanmıştı)
temizlik konusunda zaten zorlamadım kendimi hergün bi oda yaptım okadar...
tabi insan yoruluyor yinede genel temizlik olduğu için ama abartılacak bişey değil...
evsahibimde özellikle tembih ediyor sakın heryeri yapıcam diye zorlama kendini hergün bi oda yap canına yazık diyor...
yok teyze dediğin gibi yapıyorum zaten dedim...
nasıl olsa daha zamanım var kasmıyorum kendimi...
canım yaa korkulacak bişey yok kasma kendini ama hsg olması gerekiyo sanırım rapor alabilmek için korkun devam ederse de anestezili yaptırırsın.Kızlar anladığım kadarıyla merkeze göre değişiyor acaba hsg çektirmesem kabul ederlermi çok korkuyorum da bir an evvel rapor almam lazım bende tedaviye başlamak istiyorum artık
evet canım kurtuldum çok şükürcanım gözün aydın polip ve kistten kurtulmusun
inş başka sorun çıkmaz dilediğiniz zaman tekrar başlarsınız tedavinize
hoşbulduk bitanemmmmmmm bugün sohbet günümdü
saolsun evsahibim bişeyler hazırlamış çaya çağırdı ordaydım saatlerce sohbet ettik nasıl rahatladım anlatamam![]()
sağol canım iyiyim sen nasılsınhoşbulduk cnm nasılsın :)
narkoz hiç almadığım için bende heyecanlıyım kısmetse yarın 12 buçukta kanaman devam ediyormu ilaç verdilermi ben ağustosta tüp düşünüyorum umarım bir sorun olmaz cnm inşallah tüm sorunlar bitmiştir gelecek ay bebişine kavuşursun sen nerde yaptırdın
Kızlar bende birşey sorucam biliyorsunuz şimdi benim sigortam yok rapor çıkaramıyorum bu yüzden birtürlü tedavime başlayamadım
ben parayla gerekli testleri yaptırsam neler lazım hsg zaten özelde çektirmeyi düşünüyorum
birde rapor alacağım hastanede testlerimi yapsam sorun olmaz herhalde birde hangi tahliller yapılacak adetin kaçıncı günleri lütfen yardımcı olun
hem de ne kırmakkkk
tedaviden, kocalardan, ondan bundan şundan herşeyden konuştuk süper oldu
evet yaa bilmiyoruz canımızın kıymetini tabi...
biz bugün kocişe kızdım sinirlendim sabah ne yediysem çıkardım
ama öyle böyle değil midem sökülüyor sandım
buda hastalık oldu bende nezaman sinirlensem midem bulanıyor çıkarmak zorunda kalıyorum...
geçen pazartesi akşamıda öyle olmuştum gidip çıkarmıştım
( geçen geceki sinirden değildi burada o yediklerimden kaynaklanmıştı)
temizlik konusunda zaten zorlamadım kendimi hergün bi oda yaptım okadar...
tabi insan yoruluyor yinede genel temizlik olduğu için ama abartılacak bişey değil...
evsahibimde özellikle tembih ediyor sakın heryeri yapıcam diye zorlama kendini hergün bi oda yap canına yazık diyor...
yok teyze dediğin gibi yapıyorum zaten dedim...
nasıl olsa daha zamanım var kasmıyorum kendimi...
ağustosta ne çok tedaviye başlayacak var benimle beraber
aynen kasma biter nasılsa işler
enişte seni sinir mi etti bak bakkkkkkk
desene sen artık sinirini saklıyamıcan
aslında daha ii çünkü bari hatasını anlarda özür diler
geçen gün benimkini aramış eşin konuşmuşlar
inşllh buralara gelince bize ugrarsınız![]()
merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık![]()
Ohhhhhhhh iyi olmuş cnm birz ara vermiş oldun temizliğee iyi gelmiştirr sanada
evt benimde iyi geçtii oturdukk zamanlaa konuştuk sordu cnm sizleriii bende olanları anlattımm
söyledimm tabii tatlımmmmselamınıı
nursencim seni bunaltmıyorumdur umarım ama birkaç soru daha sorabilirmiyim kaç saat kaldın operasyondan önce test yapıyorlarmı kan tansiyon gibi![]()
ya bu erkekler hep böyle can yakarlar sonrada suçu bize atarlaryok tatlım saklayamıyorum artık hemen çıkarıyorum
evet çok sinirlendiriyor son günlerde ona sorsan ben boş yere surat yapıyorum tavır yapıyorum o haklı
bugün flzaska da dedim...
ben normalde olsa ona neler yapacağımı biliyorrum ama ozaman daha çok sinir olur tedavi öncesi kendimi etkilerim diye bişey yapmıyorum...
ama görecek o gününü
görsen okadar küçük saçma sapan şeyler ki anlatamam...
ama küçük olsada can sıkıyor işte bide üstüste olunca
özür dilemesine diler ama ben yüz vermiyorum konuşmuyorum bişey olmadan...
dün oda tavır yapıyordu bugün peşimde dolanıyor şimdide bana bişeyler hazırlıyor sanki istemişim gibi...
evet canım haberim var senin eşinle konuştuğunu söylemişti...
vck nın eşiyle konuştuğunu dememişti sonra sorunca aynı gün konuştuklarını söyledi...
canım siz müsait olursanız uğrarız tabi![]()
buranın geçmişini okudunuz mu kızlar ben ara ara okudum 6-7 tane felan hamile kalmış arkadaşlarımız var
inşallah bizde onlara katılırız rabbimin izniyle
evet canım kurtuldum çok şükür
inşallah canım inşallah hep beraber olsun.
iyi olmuş canım kafanı dağıtmışsın işte hem temizliktir uğraşıyodun dinlenmişsindir de.
canım hoşgeldin aramıza
12 sene çektiğin tüm acıların tedavin sonucunda sonlanır inş
negüzel sperm çıkışıda olmaya başlamış inş daha da artar...
bu arada bizim topik çok eğlencelidir
kimseyle konuşamadığını yazmışsın biz burda derdinede ortak oluruz sevincine de![]()
çok iyi yapmışsın nefes almak lazım kocişten tedaviden uzak cnm kendine iyi bak senin gibi tatlı kızı üzdüğü için koçişine![]()