Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım inş bebişimle dönerim evime :49:
valla pek belirti yok canım ne zaman teşif edecekleri belli değil :31:
sen nasılsın bugün :34:

İyiyim cnm biraz önce çıkmak zorunda kaldımm burdan taşınana bi komşumm süpriz yaptıı geldii habersizzzzz.
bende çıktımm hemen 2 tane çoçuğu var biri 4 yaşaında biri 1 yaşında amannnnnnnnnn benim evi talan ettilerrrrrrr :52::52::52::52::52:
nasıl yaramazlarrrrrrrrr:27: neyse etrafı toparladımm biraz

valla arkadaşım m tese çok kolay bir ameliyat değil doktorlara sorsan çok kolay derler ama benim eşim çok geç iyileşti mayıs başı ameliyat olduk hala arada ağrı yapıyor sıcaktan terleme yapınca yakıyo terler o bölgeyi fazla yol yürüyemiyo ameliyattan sonra 4 gün kapalı 3 gün açık pansumanı var antibiyotik ağrı kesici kullanıyor bence iyi düşünün tese sonrası 20 gün izin veriyor doktor işe gitmiyor bizim sonuç olumsuz çıkınca bir yerlere gideriz diyoduk nerde bakkala bile gidemedi araba kullanamadı pansumana bile gidemedik ben evde yaptım anlayacağın zor bir ameliyat

canım herkezinki bir olmuyor. korkutmayalım arkadaşı :)
benim eşiim mikroteseden çıktıktan sonra hiç dinlenedem. eve gittik misafir geldi tüm gün yatmayı bırak, koltukta bile oturamadı gelen gidenden. diğer günde arkadaşları ile pikniğe gitti. hiç sancısı olmadı. cumartesi mikrotesemiz vardı, pazartesi iş başı yaptı.

teşekkür ederim kızlar.size aceleyle yazıp kahvaltıya koştum.sıcaktan kaç gündür bişey yiyemiyordum.bu sabah acıkmış olmanın tadını çıkardım. :9::9:

kızlar,yanlış bilmiyorsam sayının çok olması pko kaynaklı.vücudun ilaçlara fazla tepki vermesi. geriden gelen çok var ve önden gidenlerde çok.eşit değil ama sorun yok şimdilik dediler.aslında çok normal bir durum değil ama kafamı takmıycam kararlıyım.sloganımız belli :52:: 1 tane ama kaliteli sloganımla durmak yok yola devam :52::52::52::52:

afiyet bal şeker olsun arkadaşım. dikkat et hormon ilaçları iştahını açıyor olmasın :)
yumurtaların güzel geliştiğine çok sevindim. bende bugün 3. yü yapacağım. yarın sabahta kontrolüm var.

iğneyi bende çok kolay yaptım. korkulacak hiç birşey yok. benim kadar korkak biride bunu söylüyorsa herkez yapabilir bunu. eşime naz edeyim dedim dün iğneyi yaparken. yanımda ol dedim. odaya bile giremedi. kapının önünde bekledi. sonra o başladı ağlamaya. benim yüzümden bunlara katlanıyorsun diye. biz karı koca sulu gözlüyüz. çocuğumuz nasıl birşey olur tahmin bile edemiyorum :)

canlar temizliğim bu sabah itibari ile bitmiş bulunmakta :21::21::21:
geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı :16:
bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum :49:
sizler nasılsınız bugün kızlar ??

ooohhh ellerine sağlık. sırada istanbul yolculuğu var. bir an önce gelsin kırmızılarda başla yiğenimizin temellerini atmaya :)
umut tüp bebeğin orada köşe başında bir öğretmen evi var. orada mı kalacaksın? orası ise ben hastaneye geldiğim zaman haber veririm görüşürüz. çok isterim seninle tanışmayı.

İyiyim cnm biraz önce çıkmak zorunda kaldımm burdan taşınana bi komşumm süpriz yaptıı geldii habersizzzzz.
bende çıktımm hemen 2 tane çoçuğu var biri 4 yaşaında biri 1 yaşında amannnnnnnnnn benim evi talan ettilerrrrrrr :52::52::52::52::52:

tam süpriz olmuş. bu sıcakta iş çıkarmışlar başına :)

nasılsınız güzeller geleceğin güzel anneleri. hayırlı cumalar hepinize ,Allah dualarımızı kabul etsin .:54:

hayirli cumalar arkadaslar:3:
esim 5 aydir panaxi kullaniyodu,3 ay onceki sperm testinde bisey cikmamisti,simdi tekrardan test verecek ramazandan once,insaalah bir degisiklik olmustur ,insaalah cikar,bana cok dua edin

Hemdee ne süprizzzz cnm yaa sıcaktan baygınlık geçirecektimmmmm..
anneside rahat birisi çoçuklarla da ben ilgilendimmmmmmm:37:

hiç sevmem öyle şeyleri, tamam çocuk yaramaz olabilir, yerinde oturamaz büyük insan gibi ama annesinin kollaması lazım.
benimde öyle bri arkadaşım vardı evime bir defa geldi. camdaki perdeyi bile sökmüştü çocuğu. yatak odamda makyaj malzemelerimi çıkarıp dağıtmıştı herşeyimi. çiçeiğimi kırmıştı. anası yerinden bile kalkmadı. benimde o arkadaşımla evde son görüşmem oldu.
beni özlersen bir ara ben koşa koşa gelirim. sen sakın bir daha zahmet etme dedim. dayanamamıştım artık.

hiç sevmem öyle şeyleri, tamam çocuk yaramaz olabilir, yerinde oturamaz büyük insan gibi ama annesinin kollaması lazım.
benimde öyle bri arkadaşım vardı evime bir defa geldi. camdaki perdeyi bile sökmüştü çocuğu. yatak odamda makyaj malzemelerimi çıkarıp dağıtmıştı herşeyimi. çiçeiğimi kırmıştı. anası yerinden bile kalkmadı. benimde o arkadaşımla evde son görüşmem oldu.
beni özlersen bir ara ben koşa koşa gelirim. sen sakın bir daha zahmet etme dedim. dayanamamıştım artık.

Yaa cnm bide çevremdekii herkes bilir benim huyumuu ben öyle çoçuk karıştırsın bişeyy demem ama işte annesidee biraz ilgilensee iyi olurr
sonuçtaa bizimde bebeğimiz olucakk yarın öbür günnn inş..büyük konuşmayayım ama ben o şekilde yetiştirmem çoçuğumuu bide şimdii 9 senenin rahatlığı var bendee ...
elimde olmadannnn çoçuk dağıttıkça toplamaya çalışıyorumm ama nasıl görünüyorumm o zaman kimbilirr :27:

esim 5 aydir panaxi kullaniyodu,3 ay onceki sperm testinde bisey cikmamisti,simdi tekrardan test verecek ramazandan once,insaalah bir degisiklik olmustur ,insaalah cikar,bana cok dua edin

HAYIRLI CUMALAR CANLAR..:71::71::71:

canım inşaallah güzel bir sonuç görürsünüz.
testi nerde yaptırack eşin.
çok iyi incelenmesini isteyin. bir tane bile önemli deyin.
:emir_bebek:

ooohhh ellerine sağlık. sırada istanbul yolculuğu var. bir an önce gelsin kırmızılarda başla yiğenimizin temellerini atmaya :)
umut tüp bebeğin orada köşe başında bir öğretmen evi var. orada mı kalacaksın? orası ise ben hastaneye geldiğim zaman haber veririm görüşürüz. çok isterim seninle tanışmayı.

saol bitanemmmmmmm :54:
evettttttttt istanbul yolcusu varrrrrrrr :10:
ama nezaman yola çıkacak belli değil :1:
bende istiyorum ama baksana tatlım benimkiler nazlı çıktı annelerini daha şimdiden üzüyorlar :9::9::9:
evet canım hemen köşedeki öğretmen evinde kalıcam...
sen kontrollere geldiğinde ararsın gelirim ben yanına görüşürüz :70:
bende çok isterim canım benim...
tabi senin tedavin bitmeden benim kırmızılar teşrif ederse :31:

Hayırlı cumalar kızlar biliyosunuz ben bugün keseyi görmeye gitcektim umuta gittim kese görmek icin benden muayne ücretim 150 tl talep ettiler tlfonda ücretten bahsetmemişlerdi bende sinirlendim ben o paraya gider 9 ay kontrole gıdecegim hastahanede kayıt actırırım dedim we muayne olmadm yarın weya pazartesi baska hastahaneye gidicem

:1::1::1: kıyamam yaaaa demek evi talan mı ettiler :9::9::9::9::9:
yaaa böyle insanlara gıcık oluyor...
nasıl başkasının evinde bukadar rahat olurlar çocukları orayı burayı karıştırıp zarar verirken kılını kıpırdatmazlar anlamış değilim :19:
yazık değil mi benim canıma :70:

Yaa cnm bide çevremdekii herkes bilir benim huyumuu ben öyle çoçuk karıştırsın bişeyy demem ama işte annesidee biraz ilgilensee iyi olurr
sonuçtaa bizimde bebeğimiz olucakk yarın öbür günnn inş..büyük konuşmayayım ama ben o şekilde yetiştirmem çoçuğumuu bide şimdii 9 senenin rahatlığı var bendee ...
elimde olmadannnn çoçuk dağıttıkça toplamaya çalışıyorumm ama nasıl görünüyorumm o zaman kimbilirr :27:

tabi ev sahibi birşeyde diyemez. tüm sevecenliğinle kenardan kenardan sıksaydın çocukları :)

canım inş kullandıkları şifa olmuştur kocişine :16:
test sonucunda güzel haberlerle dönersin inş...

tabi ev sahibi birşeyde diyemez. tüm sevecenliğinle kenardan kenardan sıksaydın çocukları :)

Yok cnm diyemem bişeyyy benn,
ayy nasıl sıkayımm canımmmmmm :1: biraz gözlerimi açarak söyliyim dedim ama yokkkk..
ama onun büyük kızı biraz sorunluu bişey de diyemedimm o yüzden onlar gittikten sonra dedimkii rabbimm sağlıklı hayırlı evlatlar ver..
zor gerçektennnnnnnn

Hayırlı cumalar kızlar biliyosunuz ben bugün keseyi görmeye gitcektim umuta gittim kese görmek icin benden muayne ücretim 150 tl talep ettiler tlfonda ücretten bahsetmemişlerdi bende sinirlendim ben o paraya gider 9 ay kontrole gıdecegim hastahanede kayıt actırırım dedim we muayne olmadm yarın weya pazartesi baska hastahaneye gidicem

canım orada hemen arkada - erkek inferitesi sebei ile tedavi görenlerde hamilelik dönemide ücreat alınmamaktadır- gibi bir yazı vardı.
bizlerden ücret alınmayacak diye biliyorum bende. yarın daha dikkat ederim o yazıya

hayırlı cumalar canım inan çok şaşırdım :53:
sen oranın hastası değil misin daha tedavin biteli nekadar oldu...
hadi aradan daha fazla zaman geçse kontrrol için gitsen anlıycam da sonuçta kesenin görünmesi bence sürece dahil olmalı...
bak benim de canım sıkıldı şimdi :19:
nedemek 150 tl yaaa okadar verilen ücret yetmemiş mi ??

:1::1::1: kıyamam yaaaa demek evi talan mı ettiler :9::9::9::9::9:
yaaa böyle insanlara gıcık oluyor...
nasıl başkasının evinde bukadar rahat olurlar çocukları orayı burayı karıştırıp zarar verirken kılını kıpırdatmazlar anlamış değilim :19:
yazık değil mi benim canıma :70:

Valla cnmm hemde nasılll dağıttılar bütün eviiiiiiii:1::1::1::1:
ben koridorda bi onun peşine bi öbürünün peşinee havada sıcakkkkkk yanii pestilimm çıktııııııııı:1::1::1:
ya tmm ben seviyorum çoçuklarıı ama yetiştirmekte çok önemlii özellikle birisinin evine gidildiği zaman
yazık dimi banaaaaaaaaaaa:70:
ben alışığımm valla aslında benim komşular bi gelirlerdii 10 kadınn düşünün onları 1 er 2şer çoçuklarıı varrr :52::52::52:

Yok cnm diyemem bişeyyy benn,
ayy nasıl sıkayımm canımmmmmm :1: biraz gözlerimi açarak söyliyim dedim ama yokkkk..
ama onun büyük kızı biraz sorunluu bişey de diyemedimm o yüzden onlar gittikten sonra dedimkii rabbimm sağlıklı hayırlı evlatlar ver..
zor gerçektennnnnnnn

doğru canım, şu mübarek günde allahım hayırsı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
hep hayırlı, sağlıklı olsun diye dua ediyorum. gerçekten çok zordur.

kadında yorulmuştur artık, iki çocuk üstelik biri daha özel ilgi istiyor. onada çok görmemek lazımmış. söylediklerime pişman oldum şimdi :(

Back
X