Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnmm hemde nasılll dağıttılar bütün eviiiiiiii
ben koridorda bi onun peşine bi öbürünün peşinee havada sıcakkkkkk yanii pestilimm çıktııııııııı
ya tmm ben seviyorum çoçuklarıı ama yetiştirmekte çok önemlii özellikle birisinin evine gidildiği zaman
yazık dimi banaaaaaaaaaaa
ben alışığımm valla aslında benim komşular bi gelirlerdii 10 kadınn düşünün onları 1 er 2şer çoçuklarıı varrr![]()
doğru canım, şu mübarek günde allahım hayırsı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
hep hayırlı, sağlıklı olsun diye dua ediyorum. gerçekten çok zordur.
kadında yorulmuştur artık, iki çocuk üstelik biri daha özel ilgi istiyor. onada çok görmemek lazımmış. söylediklerime pişman oldum şimdi![]()
s.a bacılar hayırlı cumalar..rabbim bu günün hürmetine kimin ne dileği varda versin inş...yaa inanın bu kadar sıcak olması normal değil ya o kadar sıcakki sersem gibi oluyo insan valla hala temizliğe başlıycamama nerdee kalkıp kalkıp oturuyom heralde bayrama biter
![]()
Yok cnm yaa sen ne dedinkii pişman oluyosunnnnn
onun annesii rahat birisi sadece kendisinden kaynaklanıyoooo tüm sorunn yetiştirmesindennnnn
neyse tatlımm boşverrrrrrrrr
senin nasıl gidiyooooooooooookalım tedavii
evini güle güle kirlet canım bebişlerinle inşAllah.canlar temizliğim bu sabah itibari ile bitmiş bulunmakta
geriye kırmızıları beklemekten başka bişey kalmadı
bende inş haırlısıyla tedavisine başlayıp yüzü gülenlerden olurrum
sizler nasılsınız bugün kızlar ??
demek doğal yaşamına döndü ,kız biz bu adamlarla uğraşa uğraşa kobay farelerden bahsediyor gibi konuşuyoruz bazen bende konuşuyorum böyle:90:canım herkesin bünyesine göre değişiyor.eşimde oldu ama gerçekten geç iyileşti.ameliyattan bir gün sonra aşırı ağrıları oldu.anca ağrı kesicilerle durabildi.ama 1 hafta sonra doğal yaşamına döndü.
Valla cnmm hemde nasılll dağıttılar bütün eviiiiiiii
ben koridorda bi onun peşine bi öbürünün peşinee havada sıcakkkkkk yanii pestilimm çıktııııııııı
ya tmm ben seviyorum çoçuklarıı ama yetiştirmekte çok önemlii özellikle birisinin evine gidildiği zaman
yazık dimi banaaaaaaaaaaa
ben alışığımm valla aslında benim komşular bi gelirlerdii 10 kadınn düşünün onları 1 er 2şer çoçuklarıı varrr![]()
a.s canımmmm sanada hayırlı cumalarrr
aynen cnmm hiç bişeyy yapılmıyoooooo bendee biraz yapıyorumm biraz dinleniyorummmm
fenalık geliyoooooo ya
olsun cnm yaa yaparsınnnnn işleriiiiii ne yapcann yapılmıyokiiiii sıcaktan dahada sıcak olucakmışş istanbullllllll:18:
gerçi heryer aynıı
evini güle güle kirlet canım bebişlerinle inşAllah.
demek doğal yaşamına döndü ,kız biz bu adamlarla uğraşa uğraşa kobay farelerden bahsediyor gibi konuşuyoruz bazen bende konuşuyorum böyle:90:
evet yetiştirmekle alakalı. ben rahat anne olamam herhalde bazen düşünüyorum iki üçüz olursa ne yaparım diye birde hareketli olursa işimiz zor Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı versinde bizede bakabilme güçü versin maddi manevi.
evini güle güle kirlet canım bebişlerinle inşAllah.
demek doğal yaşamına döndü ,kız biz bu adamlarla uğraşa uğraşa kobay farelerden bahsediyor gibi konuşuyoruz bazen bende konuşuyorum böyle:90:
evet yetiştirmekle alakalı. ben rahat anne olamam herhalde bazen düşünüyorum iki üçüz olursa ne yaparım diye birde hareketli olursa işimiz zor Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı versinde bizede bakabilme güçü versin maddi manevi.
ya bide bursada çok nem var oda insanı mahvediyor valla aslında acelemde yok yavaş yavaş yaparım ama ramazan olması biraz stres yaptı oruçlu temizlik yapılırmı amann yaa ev hanımı olmak ne zor iş yaww![]()
ayyy, öyle ikiz-üçüz falan olursa ben kafama huni koyar dolaşırım herhalde.
Bende olamam inan beni bi görsenn ay şurasını çarptıı ay düştüü annesiini görsenn hiç bişeyy olmaz diyoo .
valla biizmde ikiz olursaa ne yaparızz bilmem rabbim sağlık versindee bakarızz allahın izniyleeeeee napimm evden çıkmam bendeeee.
Burda da cnm hemde nasıllll nemmmmm o kötü yapıyo zatennnnn..
cnm daha biraz zaman varr yinede halledersinn işlerini birazzzzzzz![]()
ayyy, öyle ikiz-üçüz falan olursa ben kafama huni koyar dolaşırım herhalde.
benim ikiz kardeşim var annem birini bi göğsüne diğerini öbür göğsüne alıp emziriyodu biri ağlayınca diğeride ağlıyodu rabbim ona görede sabrını veriyor sanırım şimdi büyüdüler kocaman oldular 14 yaşındalar rabbim hepimizin kardeşlerine hayırlı yazılar yazsın hayırlı insanlarla karsılaştırsın inş
Canımm sen neyaptınnnn kuaföre gidicektinnnnnnn
bende gidicemdee işlerim var halledeyimm gidicemmmmmm
benim ikiz kardeşim var annem birini bi göğsüne diğerini öbür göğsüne alıp emziriyodu biri ağlayınca diğeride ağlıyodu rabbim ona görede sabrını veriyor sanırım şimdi büyüdüler kocaman oldular 14 yaşındalar rabbim hepimizin kardeşlerine hayırlı yazılar yazsın hayırlı insanlarla karsılaştırsın inş
kız çok güldüm Allah versinde bakarız çaresine tabi bir kenarda hunileri hazır edelim.böyleoluruz herhalde.