sabah hastaneye gittim önce partolojiye uğrıyıp smear tahlilim çıkmışmı diye öylesine sorayım dedim ve süper bir haber çıkmış ve sonuç temiz çok sevindim gerçi çıkmasada tedaviye başlıcakdım.sonra ultrasona girdim ve rahim kalınlığım iyi 5 folikül gözüküyor tedaviye başlıyabiliriz.yeni ilaçlar iğneler yazıldı fiyat listesi 1500ü rahat buluyor geçebilirde ilaçlar raporsuz olucak benim.o arada neden yeni rapor hakkkınız kullanmadınız pahalıya gelicek dediler neyse ben hemen gidip eczaneden anlaşmalı ilaçlarımı aldım parasınıda yarın götürücem.eve geldim ilacın birini içtim. eşim fiyatı pahalı buldu bakalım bende sperm çıkcakmı falan demeye başladı ordada raporunuzu kullansaydınız dediler dedim oda neden kullanmadın ben 2. amaliyatı olmam bunda kullan dedi.neyse o zmn ikimiz gidip evrakları çıkarılm dedim bu arada doktorumuda arıyorum bilgi veriyorum oda tmmm akşama çıkarın evrakları gelin dedi..arada eczaneyide aradım benim ilaçları teslim edicem rapor çıkarıp alıcam dedim eczacıda tmm dedi.eşimle çarşıya gittik koşturmaca ben nüfus dairesindeki işlemleri halledicem oda sigorta gün sayısını çıkartma a gitti.neyse o arada numara sıraları gelinceye kadar bari fotokopileri çekdireyim dedim çekdirdim para evricem çantayı bi açtım cüzdanım yok şok şok oldum ben

hemen cüzdanım yok kayıp kamera kayıtlarına bakılsın falan dedim güvenliğe komser falanda var kalabalık o yönden ama kamera kayıtlarından anlıyan bi kişi varmış oda cuma namazında ya onu beklicem yada eve gidip evde cüzdan arıcam eşime nasıl söyliyebilirimki bu olayı işin kötü yanı ben yarın eczacıya verceğim parayıda cüzdanıma koymuştum1000 lira vardı kredi kartı kimlik ekstra şeyler falan.neyse eve gidemem içimin rahat etmesi için kayıtları izlemem gerekli bunu biliyorum zaten eşimde beni almaya oraya gelicek bu arada vukat örneği işlemleri evraklarıda hallediyorum

)))kim ne derse valla cüzdanım kayıp işimi halledin diyom cnm sıkkın....o arada eşim arıyo hallettinmi diye bende gülüm ben cüzdanımı almayımı unuttum mu yoksa kaybettimmi bilemedim yok çantada dedim kamera kayıtlarını inceletcem dedim Allahtan telde cnmı sıkcak bişey demedi onunda canı sıkkınmış zaten işini geç bitirebilmiş sinir olmuş

))neyse nihayet adam cumadan gelebildide kayıtları oturduk 5-6 kişi ağır çekimden izliyoruz benim hareketlerimi

))şunu yaptım bunu yaptım derken çantayı hiç açmadığımı farkettik derin bir oh be çekdim...demekki evde unuttum diye sonra eşim geldi direk eve dedim, eve bi geldim odalarda cüzdan arıyorum oturma odasında bırak ben akıllı camlarda açık havalanıyor

evden nasıl çıkdığımızı bilememiştik bu
tüp bebek benim aklımı başımdan aldı gitti..eczaneye gittik ilacın birini şimdi kullancağım için o ilacı 130 verdim,diğerlerini teslim ettim.hastaneye gittik bu seferde imza attçak profösör kalmamış ama Allah razı olsun doktorumdan ve görevlilerden ilgilendiler raporumu pazartesiye çıkratcaz.ellerindeki ilaçlardan borç verdiler raporu alınca geri vericem..ne zor bir gündü hayırlısı olsun bizim için...