merhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi.

belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten

kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.
" sadece istediğim olduğunda sana şükredenlerden olmak istemiyorum rabbim.bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı olduğumu söylemiştim.başıma geleceklere katlanacak güç ver.gönlümde olanı hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlı olanıda gönlümde eyle.ben elimden geleni yaptım ve sana sığınıyorum.Olduğu kadar olmadığı kader " sözleri ile durumu eşime özetledim.başka bişey sorma diyip içimdeki zehiri akıttım.sonrada bir daha ağlamıycam ve anneme söyleyip üzmiycem dedim. şimdi hastaneden gelecek telefonu bekliyorum.2-3 gibi ancak ararlar.
bu arada dün eyüp sultana ziyarete gittim ve hepimiz için dua ettim.her gelişimde mutlaka giderim.çekiyor sanki orası beni.hatırladıklarıma ismi ile hatırlamadıklarımada bu uğurda çaba gösteren bütün arkadaşlarıma diye dualar ettim.annecimde sizler için dua etti. Allah kabul etsin.