- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
hş geldinnnn ii ki geldin iğnelerin inşllh işe yarar sende tedavideolursunnnnnnn
hb cnm inş. iğneler etikisini güzel bi şekilde gösterirde bende tedavisi devam edenler arasında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hş geldinnnn ii ki geldin iğnelerin inşllh işe yarar sende tedavideolursunnnnnnn
hb cnm inş. iğneler etikisini güzel bi şekilde gösterirde bende tedavisi devam edenler arasındaolurum ...tabi eşimden sperm çıkarsa..
benim normalde 27 günde geliyordu ama bu sefer nasıl dolu bende anlamadım bana kolaylık sağladı bayram öncesi) hatta ben smeardan dolayı dr a gidince dr yine iptal etmek isticek kesinlikle gözüyle endişeyle gitmiştim ama herşey faklı gelişti ayın 16 sından çıkıcak olan sonuç 13 ünde çıkmıştı bile
) bu sefer güzel başladı şu cüzdan kaybı olayı hariç
inş. senin kırmızılarda yarına gelir hayırlısıyla ....eee temizlikleri yaptın bitirdin şimdide sıkıntıdan patlarsın tabeben evde olduğumdan günlük temizlik devamlı yaptığım için öyle kendimi çok yormadım açıkcası halılarımıda zaten 2 ay öncesinden yıkatmıştım..
ziyaretçiler iii geceler sizlerede![]()
inşllh çıkar olumlu olmaya çalış cnm
iyi düşün ii olsun![]()
Evt cnmmmmmmmm yaa
sıcakkk dünn hiç uyuyamadımmm
5:30 da uyandımm bide kardeşimm gelicekti memlekettenn onu da bekledimm
oda o saatte geldiii bir iki saat uyumuşum kalktımmm usta gelecek diyee
yarında erken kalkarımm yineeeeeee
ama eve gidinceeeeeeeeeuyurummmmmm
![]()
onlar hep var ama gelmeye çekiniyorlar galiba
oysa gelseler sohbetimize katılsalar negüzel olur![]()
valla afedersin eşim sıgarayı nerdeyse gö...... den tüttürcek artık ne çıkarsa bahtıma bu kadar emek harcıyorum ya o sıgarayla keyfmi yapıyo sıkıntımı atıyo bilmem artık.
aslında kendince sıkıntı atıyo da hiç içmese daha ii olurda nerdeeeee bazı eşler dinlemez benim ki azoyu öğrenir öğrenmez bıraktı sigarayı bi tiryakidi ki sorma
ee azolu olunca mecbur kaldı dr bize zaten ilk önce sigarayı bırak hemen dedi
inşlllh bırakır cnm
canım ne gü<el tebrik ettim enişteyi valla
durumun farkına varınca yanlışını düzeltmiş...
keşke herkes bıraksa ama demekki içlerinden gelmiyor![]()
kızlar çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın. bugün 8.günümüz 3 gün İstanbulda kaldık sonra memlekete geldim. Ağır işler yapmıyorum hatta hiç bir şey yapmıyorum :) ilaçları kullanıyorum kalçadan iğneler var o biraz can yakıyor. Jel var sayesinde yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum. olumlu ya da olumsuz hiçbir şey hissetmiyorum yorum yapamıyorum. Dun gece biraz sancım oldu bugun bıraz sancım var adet olacak gıbı ama normal demişlerdi olabilirmiş.
bugun test alsam mı acaba dıye tereddutte kaldım ama hemsırenın bırı alma dedı arkadası erken yaptırmıs once pozitif gormus sonra negatıf olmus meger ılaclar hormonları değiştirebiliyormuş. tam gununde yaptır dediler.
kızlar çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın. bugün 8.günümüz 3 gün İstanbulda kaldık sonra memlekete geldim. Ağır işler yapmıyorum hatta hiç bir şey yapmıyorum :) ilaçları kullanıyorum kalçadan iğneler var o biraz can yakıyor. Jel var sayesinde yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum. olumlu ya da olumsuz hiçbir şey hissetmiyorum yorum yapamıyorum. Dun gece biraz sancım oldu bugun bıraz sancım var adet olacak gıbı ama normal demişlerdi olabilirmiş.
bugun test alsam mı acaba dıye tereddutte kaldım ama hemsırenın bırı alma dedı arkadası erken yaptırmıs once pozitif gormus sonra negatıf olmus meger ılaclar hormonları değiştirebiliyormuş. tam gununde yaptır dediler.
keşke cnm herkes bıraksa ne bulurlar anlamam zaten dumanı içine çekkkk bırakkkkkk:44:
evet kociş hemen bıraktı tabii benidekendi gibi bunalttı
olsun deydi de artık rahatım duman falan yok evde ohhh![]()
baharım gene oldu bak ben banginin yazdığını tahmın edip cevap yazdımmmmmmmm![]()