günaydın cnm ne yaptın piknikte eğlendimn mi
bizde evdeydikkkkk
sıcaktya dışarıya çıkmaya gözümüz kesmedi
anlat bakalımmmmmmmmm
evet canım dediğin gibi çok sıcaktı öğleden sonra çıktık pikniğe
nedense canım hiç gitmek istemiyordu eşim zorla götürdü değişiklik olur dedi
neyse gittik sahilde önce biraz deniz havası alalım dedik
2 dakika oturduk canım sıkıldı burdan gidelim diye tutturdum
aslında saatlerce oturup denizi izlemeye deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyordum
dün eşime yalvarıyorum ne olur kalk geri gidelim diye oda sağolsun anlayış gösterdi geri dönüyorduk ki
eşim eskiden yanında çalıştığı arkadaşını gördü adamcağız o kadar ısrar ettiki biraz oturalım yanlarında dedim
yoksa yanlış anlayacaklardı beni halbuki içim çok sıkılmıştı hiç bir yerde durmak istemiyordum
ama o kadar cana yakın o kadar insan canlısyıdılar ki bütün gün gece yarısına kadar birlikte oturduk
gelelim neler yaşadığımıza ilk yanlarına gittiğimde hiç birşeyin farkında olmadan
neden pikniğe geldiğiniz halde arabanın içinde oturuyorsunuz diye patavatsızlık yaptım
meğerse içlerinden birinin bebeği daha 40 günlükken köy yerinde beşikten düşmüş onun üstüne havale geçirmiş eşi askerde kaynanasıgilde cahiller
hastaneye götürmemişler ve çocuğun beyni ödem oluşturuyor felç oluyor ve devamlı bebek felç geçirmeye devam ediyor her geçen gün geçirdiği havaleyle bir yerine felç iniyor
şimdi çocuk 13yaşında elleri ve kolları felçli yamulmuş havale geçirmesin diye verdikleri ilaçlar bir gözünü kör etmiş diğeri az görüyor.
Yemek yiyemiyor annesi bacaklarıyla ellerini bağlıyor babası ayaklarını düzeltiyorki canı acısın ağlasın ve küçük dili açılsın sütünü içsin
çok zor bir durumdu rabbim yardımcıları olsun kadıncağız bana çok dua etti sakın fazla ısrar etme sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı ve hayırlı değilse olmasın
insanın evladı içini parçalıyor rabbim bize kaldıramayacağımız yük vermesin ve evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin amin amin