Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayakların yere basıyor mu şimdi:)
allahım 9 ay boyunca hamileliğin keyfini sürmeyi sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

:)) cok heycanlıydı bebegi görmek tarif edilemez bi duygu rabbim hepinize wersin insallah

Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benimmmmmm gözün aydınnnnnnnn :52::52::52:
demek kalp atışınıda duydunuz :16:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin tatlım...
dualarında bizi eksik etme olur mu ??

sevdim bunu, iğneci oldum ben :)
bugün hep güzel haberler aldık. inşallah hep böylede gider. bende merakla çarşambayı bekliyorum. kontrole gittiğimde 8. günüm olmuş olacak. yumoşlar nasıl, kaç tane oldu. daha kaç gün bekleyeceğim. acayip sabırsız oldum.
kızlar bu arada kafama birşey takıldı bugün. ben iğnelerle birlikte folik asit ve b12 vitamini kullanmaya devam ediyorum. doktor hiç brişey demedi. sormak benimde aklıma gelmedi. siz kullandınız mı? bırakmak mı lazım?

canım inş çarşambaya daha da artıp büyüyecek yumoşlar :16:
bence çarşambadan sonra 2 gün daha iğnelere devam edip sonra vurulursun çatlatma iğneni :34:
canım folik asiti ve vitaminleri kullanmaya devam ediyorsun...
gebelik süresinde de kullanılıyor folik asit...

ayakların yere basıyor mu şimdi:)
allahım 9 ay boyunca hamileliğin keyfini sürmeyi sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım benimmmmmm gözün aydınnnnnnnn :52::52::52:
Demek kalp atışınıda duydunuz :16:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin tatlım...
Dualarında bizi eksik etme olur mu ??

hepiniz herzaman dualarımdasınız bitanem

canım inş çarşambaya daha da artıp büyüyecek yumoşlar :16:
bence çarşambadan sonra 2 gün daha iğnelere devam edip sonra vurulursun çatlatma iğneni :34:
canım folik asiti ve vitaminleri kullanmaya devam ediyorsun...
gebelik süresinde de kullanılıyor folik asit...

ağzın bal yesin :)
inşalllah bu hafta biterde bir an önce geçebilirim ikinci aşamalara.

senin kırmızılar ne alemde, elini çabuk tut. çarşambaya yetiş sende. sabah seninle güzel bir kahvaltı yapıp dedikodu yapalım biraz :)

cnm bende patoloji sonucumu bekliyorum bende şaşkınım 0.7 mm birşeyin bu kadar kanama yapmasını dr kafana takma demişti ameliyat sonrası bebekler gibi bakıldım hiç kalkmadım hem yumurta toplaması sonrasıiçin prova oldu:)niye devam ediyor ağrım kalmadı Allahtan
benim çıktı patoloji sonucum canım bi problem yokmuş şükür benim de dr.um demişti mercimek tanesi kadar bişey diye e alındı da polip kist de gitti daha ne kanaması oluyo ben de bilmiyorum.
Slm KiZlar nslsiniz ...ev bulduk sonunda biraz pahalı kirası ama arıyoruz diyemi bilmiorum hiç kiralık ev yok..bu hafta ev tasiycaz Ramazan'ın ilk haftasında yavaş yavaş ufak tüfekleri yerlestircem sonrada transfer zaten:) neyse yeni ev yeni bebek olur ins:)
(
hadi hayırlı olsun yeni eviniz canım uğur getirsin yeni eve yeni bebiş gelsin inş.

bugün ilk iğnemi yaptım göbekten sonra hastaneye gidip bi tanede kalçadan menogon yaptırdım bu sefer baya fazla dozda ilaç kullanıyorum ama kaç gün kullanıcam bilmiyorum çünki iğnelere adetin 4. günü başlattı dr. çarşamba günü kontrole gidicem , yarında hastanede olucam rapor işleriyle uğraşcam....
hayırlı olsun canım tedavin inşallah herşey yolunda gider sonuna kadar.
merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.
canım bak üzüldüğüne değmedi gözün aydın inşallah hepsi kaliteli yumoşlar olur ve içinde büyürler büyürler bebiş olurlar.
cnm kanamaların durdu değil mi iyisindir inşallah
yok canım ya hala geliyo benim 1 aydır lekeli lekeli geziniyorum senin nasıl bitti mi kanaman
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

canım yaaa maşallah ne güzel bir duygudur inşallah kucağına da almak nasip olur canım.Rabbim o günleri bizlere de göstersin inşallah sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı evlatlarımız olsun bizim de aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ağzın bal yesin :)
inşalllah bu hafta biterde bir an önce geçebilirim ikinci aşamalara.

senin kırmızılar ne alemde, elini çabuk tut. çarşambaya yetiş sende. sabah seninle güzel bir kahvaltı yapıp dedikodu yapalım biraz :)

canım sende hamişlar :49: kervanına katılacaksın içime öyle doğuyor :34:
valla hiçbişey yok tatlım beklemedeyim hala...
bana kalsa bugün istanbuldaydım :1:
inan bende çok istiyorum sana yetişmek ama yerimden kıpırdanamıyorum baksana :9::9::9:
inş senin iğnelerin bitmeden ben orda olurum da dediğin gibi hem güzel bi zaman geçirip hem kaynatırız :29:

canım sende hamişlar :49: kervanına katılacaksın içime öyle doğuyor :34:
valla hiçbişey yok tatlım beklemedeyim hala...
bana kalsa bugün istanbuldaydım :1:
inan bende çok istiyorum sana yetişmek ama yerimden kıpırdanamıyorum baksana :9::9::9:
inş senin iğnelerin bitmeden ben orda olurum da dediğin gibi hem güzel bi zaman geçirip hem kaynatırız :29:

inşallah, listelerimiz baştan sonra hamiş resimleri ile dolar inşallah. hepimiz tadarız o mutluluğu.

nasılsınız kızlar
aramızda hala kırmızıları bekleyen biri var galiba :44:

neredesin, kan tahlili yaptırmadın mı?
teyzoşları bekletme. bebişi tescilletip gel artık.

slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

6 haftalık hamileymişim ne kadar güzel bir cümle
inşlh kızlar bebeğim doğdu 6 haftalıkda dersin cnm
sağlıkla kucağına al inşlh amin

nasılsınız kızlar
aramızda hala kırmızıları bekleyen biri var galiba :44:

canım ben çıkmıştım şimdi gördüm yazını...
şükür iyiyim tek derdim kırmızılar :1:
bahsettiğin kişi ben oluyorum sanırım :9::9::9:
valla nezaman gelir benim mutlu eder bilemiyorum...

slm arkadaşlar
yoğun ve yorucu bir sezonu kapatıp döndüm aranıza...
bilenler bilir kpss işlerinden artık giremiyordum.....
sınava girdim şimdi sıra ameliyatta eşim bu hafta kaan hocada ameliyat olacak....
topikte hamiş var mı?

hayat ne zormuş anladım dedim
ve daha zorunu görüp bi b.k anlamadığımı anladım.....
kafam karışık
kafam dolu
ya da kafam boş bomboş
bilemiyorum hangisi
belki hepsi belki hiçbiri....
bir insan kaç şey düşünebilir,
kaç kaygı yaşar içinde,
kaç çıkmaz yola girer
ya da çıkmaz sanır kaç yolu?
neresindeyim ben bu yolun?
ve yine çıkmaz mı sanıyorum?
bu kez çıkmaz sanmayı da diliyorum....
kalbim ne çok kırıksın
ve ne çok başlangıç ya da bitişin eşiğinde......
batmamak için çırpınan
ama daha çok batan acemi yüzücü,
benim o!
bu ara dalıp gidiyorum neden?
neden bölünüyor uykularım?
neden başlamış cümlelerimin kaderi yarım kalmak oluyor hep?
özlediğim hayat uzak mısın bana,
ya da çok mu yakınsın?
ve ne bekliyor beni Allah'ım...
:14::14::14::14::14::14::14:

cnm o kadar çok yorgunsan kendine eziyet etme git yat dinlen bizim topik hergün burda nasılsa:1::1::1::1::1::1:

Cnm ya istediğinn gibi takıll farketmezzzzzz zaten çoğumuz birbirmizin isimlerini biliyoruzzzzz:16::16:
tatlımm yatacaktımdaaaaaaaa işte misafirler varkendee olmuyoooooooo
neyse bugün evimdeyimmmmmmm inş güzel bi uyku çekicemmmm:32:

merhaba kızlar çok şükür bugün güzel haberler getirdim.sağ tarafımda bir birine yakın büyüklükte 3 yumoşum çıktı bugün.sol taraftan verim alamayız dediler.ben siz dün tek yumurtadan bahsettiniz keşke bir tane daha olsaydı biri döllenmezse diğeri olur diyordum.3 tane benim bayramım olur dedim.birde bölüm başkanı bugün muayene etti.iyice moralim yerine geldi.

baharım, o kırmızılara çok kızardım ama sağlıklı yumoşlar için yer hazırladıkları için kızamıyorum keratalara :16::16::16:

Canımmmmmmmmm ohhh ne güzell haberrlerrrrrrr bunlarrrrrr
sevindimmmmmmm moralin yerinee gelmişşşşşşşşşşşş:16::16::16:

Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk

:nazar::nazar::naza::nazar:
Gözün aydınnnnnnn cnmmmmm..inş keseyide görürsünüzzzzz 9 ay sonundadaa rabbim kucağına almayı nasip etsin..:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Amannnnnnnnnnn:52::52:
demek duydunuzzzzzz kalp atışlarınıı yiğenimizin yaaaaaaaaa çok güzel bi duygudurrrrrrrrr..inşş sona kadarr herşeyy iyii giderr cnmmm
rabbimm bizlerede yaşatsınnnnnnnn:16::16:

Canim Allah bebegini saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin mutluluk huzur sizi birakmasin. Gözün aydin canim...

aman canım yaaa baktım yöntem bizde işe yaramıyor dün geceyi es geçtim :9::9::9:
olacağı varsa olur napıyım yaaa dimi ama :1:
bitanem ben sana daha öncede yazdım görmedin sen galiba...
sen de bizim temmuz topiğine katılsana...
oradada tablomuz var bu gün 1 hamişimiz daha eklendi tabloya ve 3 hamişimiz oldu :nazar:
sende katılsana hem şans getirir belki...
ayrıca memorialde tedavi gören arkadaşlarının hepsi bizim topiktede varlar...
sende gelsene :34:

baharcım canım arkadaşım,ben o topiğe bir kaç kez uğradım aslında.sonra düşündüm ben orayı süreklki takip edersem her duyduğum belirtiyi yada herkesin tedavi ile ilgili anlattıklarının kendi yaşadığım süreç ile kıyaslar ve stres yapabilirim.bu sebeple tedavim başladığından bu yana yakınından bile geçmedim. :34: o topikten umutegeyi tanıyorum ama. benim düşünceli arkadaşım teşekkür ediyorum :16::16:

çok güzel bir haber bu, çok sevindim canım. inşallah 3 üde güzel güzel gelişir ve sana bebişini getirirler. şimdi kaç gün daha devam edeceksin ilaçlara. yumoşlar ne zaman toplanacak.

sağol canım.daha güzel haberlerini duymak nasip olsun inşallah.canım bu akşamda düşük dozda uygulamaya devam edecekmişim.yarın sabah tekrar kontrol var.sanki yarın çatlatma iğnemi olurum gibi geliyor ama bunu ben düşünüyorum tabi.:9:

saolsın cnm allah razı olsun inşlh şifa olur
evt bende dediğini yapmalıyım cnm
ilk önce bi kadın doğuma gidip yumurtalarıma mı baktırmam gerekiyor hiç bilmiyorum ne yapmam gerektiğini
bundan sonrası senin için hep olumlu güzel gelişmelerle geçer inşlh cnm emeklerin yer bulur inşlh amin..

canım adetinin 3. günü git.tedavi gördüğünüzü ve kendi rutin kontrollerini hormon yumurta takibi vs.yaptırmak istediğini söyle.o gün yapılan hormon tahlillerini yaptır.sonrasında doktorun seni yönlendirir zaten.lütfen ihmal etme.

canım bak üzüldüğüne değmedi gözün aydın inşallah hepsi kaliteli yumoşlar olur ve içinde büyürler büyürler bebiş olurlar.

nursen,canım inan kısa süreli bir şok yaşadım ve hemen toparlandım.öyle çok üzmedim kendime.şükrettim inan .Allah razı olsun canım

Slm canim benim nasilsin?? Yorucu bir hafta sonunun ardindan aramiza dönmene sevindim nasil bitti mi annenlerin tamirat isleri. Simdi dinlen bakalim zaten ramazan da geliyor sicakta Türkiye de oruc tutmak biraz zorluycak sanirim. ALlahim hepimize yardim etsin. Canim senin ne kadar kaldi tedaviye baslamana 1.5 haftasi gitti herhalde heycanla bekliyorum canim tedavini insallah bu kez hakkinda hayirlisi olur ve göbüsün bebislerle dolar bitanem.:54::54:

Back
X