Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canim benim nasilsin?? Yorucu bir hafta sonunun ardindan aramiza dönmene sevindim nasil bitti mi annenlerin tamirat isleri. Simdi dinlen bakalim zaten ramazan da geliyor sicakta Türkiye de oruc tutmak biraz zorluycak sanirim. ALlahim hepimize yardim etsin. Canim senin ne kadar kaldi tedaviye baslamana 1.5 haftasi gitti herhalde heycanla bekliyorum canim tedavini insallah bu kez hakkinda hayirlisi olur ve göbüsün bebislerle dolar bitanem.![]()
Selamm bitanemmmmm yazını yeni gördümm kaç gündür bakamadımyaa diğer topikleri okuyodummm.evt cnm hemde nasıl yorucu ayağa kalkıncaa ayaklarım nasıl ağrıyoo
ama daha çok iş varrrr annem yazık çok yoruluyoo ben şimdi bugün akşama doğru geldimm yarın dinlenipp çarşamba tekrar gidicemm teyzamlerdee ordaa şimdiii...onlarda belçikadan geldilerrr...şimdii onlardaa varrr..o yüzden giderimm çarşamba haftasonuda kaynana yolu göründüü bizeeeeeeeegünler geçiyoo yoğun bi şekildee ... evt cnm ramazanda geliyoo ben sadece 4-5 gün tutabilicemm herhaldee hasta olurrumm sonraa...napalımm rabbimm sabrını veriyooooooo..cnm benimm kullandığım hap pazar günü bitiyoo bende normaldee 25 inde hasta olmam lazımm.yaniiiii 9 günümm kaldıııııııııı bakalımm inşş bu seferr herşeyy yolunda giderdeeeeee göbüşünn dolarr bitanemmmmmmmm .
sen nasılsınn nasıl gidiyooooooooo![]()
canim allah bebegini saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin mutluluk huzur sizi birakmasin. Gözün aydin canim...
allah razı olsun canım rabbim sanada nasib etsin insallah
canım çok sevindim demek bebişinin kesesini ördün ..
Ne mutlu sana canım ....allahım tamamına erdirsin.... Inşaallah
ne olur elini karnına koyup bizede dua et....![]()
slm arkadaşlar
yoğun ve yorucu bir sezonu kapatıp döndüm aranıza...
bilenler bilir kpss işlerinden artık giremiyordum.....
sınava girdim şimdi sıra ameliyatta eşim bu hafta kaan hocada ameliyat olacak....
topikte hamiş var mı?
Bende bikac gündpr yazmadim buraya hic icimden gelmedi bi durgunluk var yine bende. Gecmis olsun canim biraz dinlen bakalim gidersin yine. Ayrica anneciginin gözü aydin kizkardesiyle kavusmuslar ne kadar güzel.
Kayinvalidene gidince kaliyormusun canim ?? Bu hafta demek yine sana özlemle gecicek, baharin kirmizilarda gelir o da istanbula gelir topik iyice sessizlesir, aman gelsinde bebislerine kavussunda ben burda sizleri beklemeye raziyim.
Az kalmis canim ALlahin izniyle 9 gün göz acip kapanincaya kadar gecer. Bu kez insallah cok güzel haberlerle geleceksin bize burda müjdeni vereceksin canim Allahin izniyle. Sonra da teyzesi yesin yegenlerini![]()
Bu hafta demek yine sana özlemle gecicek, baharin kirmizilarda gelir o da istanbula gelir topik iyice sessizlesir, aman gelsinde bebislerine kavussunda ben burda sizleri beklemeye raziyim.
Canımmmmmmm napıyosunnnnn![]()
Canım inan ümitsiz yaşanmıyo bende senin gibiydim azoyu bile bile her ay adetim 1 gün gecikse ümitlenip hatta bazen test bile yapıyodum ama bak rabbimin mucizeleri bitmiyo werdimmi weriyo işte bi şekilde
kocişle yemeğe gitmiştik tatlım yeni geldik
yemekten sonra da burada bi gölet var oraya gittik gezdik geldik işte
sen nasılsın tatlım kıyamam çok yorgunmuşsun iyice dinlen yarın evinde![]()
allahım öyle tükenmez bi ümit vermişsinki..... eşimin sorununu bile bile... benim pkolu olmama rağmen bu ayda bekledim onu ...
küçük bebeğimi ...
mucizelere inanmak dedikleri bu işte ben hep inanıyorum öyleki günümü defalarca sayıyorum ...
belki geçer yada geçmiştir diye ...
yine ümitlendim yine yine yine .......
ama yine yok yine gitti yumoşlarım ..bomboş ..gittiler ..
her ay kendime diyorumki bu sefer ümitlenmiycem ama olmuyo işte ....
bigün gerçek olurmu hayaller kollar dolarmı. evimin sessizliği bozulurmu bebek gülüşleriyle ....
bende yazabilicekmiyim hamileyim diye ..elimi karnıma koyup hissedebilicekmiyimki onun kıpırdanmalarını...
babasına heyecanla gel gel koş dinle bebeğimizin tekmesini diyebilecekmiyim olucakmı o günler...
allahım bu kadar çaresisiz senin karşında ne olur lutfunla muamele et ...bize ..benim hislerimi yaşayan herkese...
eeeee napalım yine bi la havle çekicez rabbimden gelen gülü yutkunucaz ona inancımızı bikez daha hatırlıycaz ...gözyaşlarımızı silip ....ayağa kalkıcaz o mutluluğu yaşayan arkadaşlarımızla onların mutluluğuna ortak olucaz ..hayat devam edicek ..yine kendimize teselliler bulucaz elimizdeki gzel şeylerle en başta dünya tatlısı eşlerimizi bağrımıza basıp önümüze bakıcaz yolumuza devam edicezzzzz
taki bu ufaklıklar gelenedek hadi bakalım rabbim yardımcımız olsun...
slm tatlım hoşgeldin
aramıza dönmene sevindim...
ben sizin ameliyatınızın daha erken olduğunu sanıyordum...
hadi bakalım inş hayırlı olur bol bol sperm bulunur tatlım
canım hamişimiz çok azosperm tablomozdan bakabilirsin![]()
Oh afiyet olsun tatlımmmmmm
iyi yapmışsınızzzzz ne güzellllll orası nasıl sıcakmıı bugünn akşam güzell olur gezmekkk
iyi cnmm geç geldim zaten sonra koçiş geldi beraber pazara giddik geldik yemeğimizi yedikk oturuyoruz
biraz önce koçiş diyoo bakıyosun kaç saattirr pc ye ne kaç saati dedimm yaa..daha yenii aldımm pcyi
ne yani bu akşamm ben bakamıycakmıyımm dedii bende yokk ben arkadaşlarımlaa sohbet edicemm bu akşam dedimmm
sana sonra veririmmmmmm dedimmmmm![]()
çok haklısın canım naapalım boynumuzu eğip dua edicez ...inşaallah vercek....inşaallahh![]()