Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canım :70: sizinde az kaldı tedaviye ne güzel,çok güzel haberlerimiz olacak burada inşallah :16:

iyi akşamlar tatlım hoşgeldin :70:
bugece erkencisin şaşırttın beni :1:
saol tatlım inş hayırlısıyla tedaviye başlar sonunda bebişlerimize kavuşuruz :49::49:
rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu :16::16::16:
sen nasılsın canım ??

Evt tatlım teyzemler dün giddi
3 hafta izinleri var zaten anneannemin yanına giddilerrr
ordan antalya ve balıkesiree gidiceklerrr bi yazlık almayı düşünüyolarrr
ne güzel olur ama balıkesirden alırlarsaa gelirim bendeeeeee:52::52::52::52:
hemen hayal kurdumm bileeeeeeeeeeeee:9::9::9::9::9::9:

aaa süper olur valla :46:
seneye bebişinle gelirsin bizim bıdıkları denize götürürüz :emir_bebek::emir_bebek::29: :52::52::52:
daha çok minik olucaklar ama denize baksınlar yeter dimi :60::60::60:
canım hayalsiz yaşanır mı tabiki hayal kurucaz...
rabbim hayallerimizi gerçekleştirsin inş...

bitanemmmmmm nasılsın büyük gün geldiiii yarın yumoşlarını teslim edeceksin merkeze :52::52::52:
ama kısa bisüreliğine tabi sonra göbişinde olacakkk 9 ay :49:

Topik yıkılıyor :52: :52: Mercan,aamut ve cansunida Allah yardımcınız olsun yarın.çok güzel ya bebişler gelecek inşallahh :16: cansunida nerde kaldın kız hani topiğe geliyordun :34:

geldim cnm amin inş. ;))) şu yumurta çatlatma hakkında bilgi bakınıodum netten ;))

iyi akşamlar canım :70: sizinde az kaldı tedaviye ne güzel,çok güzel haberlerimiz olacak burada inşallah :16:

iyi akşamlar canımmm:29:
inşş bitanemmmmmmm herşeyy iyi olurrrrrr

aaa süper olur valla :46:
seneye bebişinle gelirsin bizim bıdıkları denize götürürüz :emir_bebek::emir_bebek::29: :52::52::52:
daha çok minik olucaklar ama denize baksınlar yeter dimi :60::60::60:
canım hayalsiz yaşanır mı tabiki hayal kurucaz...
rabbim hayallerimizi gerçekleştirsin inş...

ahhhhhhh ahhhhhhh bebişleriiii denizee götürceğizz :16::16::16::16:
ne güzellllll olurrrrr inşş gerçekk olurrrrr bu hayellerimizzzzz:52::52::52:

ahhhhhhh ahhhhhhh bebişleriiii denizee götürceğizz :16::16::16::16:
ne güzellllll olurrrrr inşş gerçekk olurrrrr bu hayellerimizzzzz:52::52::52:

inşşşşşşşş tatlım biz inanalım gerisi rabbime kalmış :16:
ama gerçekten bu ramazan çok çoooooooooooookkk güzel geçecek :62::62::62:

iyi akşamlar tatlım hoşgeldin :70:
bugece erkencisin şaşırttın beni :1:
saol tatlım inş hayırlısıyla tedaviye başlar sonunda bebişlerimize kavuşuruz :49::49:
rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu :16::16::16:
sen nasılsın canım ??

hoşbulduk canım,evde pek olmuyorum eşimin işyerinde yanına gidiyorum iş çıkışı geç dönüyoruz,bugün ütü falan derken,iş çıkışı doğruuuu eve:1: iyiyim ben güzel haberlere seviniyorum :16:

hoşbulduk canım,evde pek olmuyorum eşimin işyerinde yanına gidiyorum iş çıkışı geç dönüyoruz,bugün ütü falan derken,iş çıkışı doğruuuu eve:1: iyiyim ben güzel haberlere seviniyorum :16:

iyi olmuş ütü sayesinde kavuştuk sana :9::9::9:

slm canım hoşgeldinnnn iyiyim şükür sizin güzel haberlerinizle daha da iyi oluyoruz :29:
sen nasılsın canım kocişin nasıl konuşabildin mi anestezi konusunu ??

hb cnm.yok kız eşime söylemedim ben bilmiyom sana ne anestezisi vericeklerini diyorum artık ;)) yarın öğrensin gece uyuyamıyacağı kesin şimdiden..
senin kırmızılar hocanızı ve flzaşkı bekliyor cnm...

hb cnm.yok kız eşime söylemedim ben bilmiyom sana ne anestezisi vericeklerini diyorum artık ;)) yarın öğrensin gece uyuyamıyacağı kesin şimdiden..
senin kırmızılar hocanızı ve flzaşkı bekliyor cnm...

neyapsınlar yaaa allah kolaylık versin inş :16:
dediğin gibi şimdiden söylesen budefa daha da strese girecek...
en iyisi herşey bianda olup bitmeli :1:
canım flzaskı beklediklerini anlamıştım daha önce :1:
ama bugün aynı zamanda ulun hocayı beklediklerinide öğrendim hayırlısı artık :9::9::9:

iyi olacak iyi,ama ne bomba oldu sana :62: :62: hızlandırılmış tura geçtin :1: güzel olacak herşey inşallah

hemde ne bomba oldu ;)) bana sen bekle kan tahlilini dediler eyvah yinemi iptal olucak öyleyse kalçadan iğnemi yapmıyım dedim yok yap sen dediler;)) meğersem folikül büyümüş çatlatmayı verip vermiceklerine bakmak için kanın çıkmasına beklediler.

Back
X