Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrr
şu oruçlu günlerde edilen duaalr allh katında kabul olsunnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben bugün dr gittim boyun fıtığı için 4 gündür ağlıyorum uyuyamıyorum ağrıdan
kolum ve şimdide elimin bileği ayrıyo inanın bi kaç dk bi şey taşıyım başlyo ağrımaya sinirrrrr:47::47:
gittim dr mr baktı evet sende boyun fıtığı var dedi sanki ben bilmiyom:27:
neyse elimi gösterdim kireçlenme dedi aaaaaaaaaaa:53::53::53:bi de bu eksikti yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tmm dedim dosya açtı git randevu al dedi gittim randevu günü 8 ekim e verdi ooooooooooooooo
bakalım ben başaka bi yere bakacam böyle olmuyo rabbim nerde hasta insan varsa tez şifalar versinnnn
sizide sıktım kızlar :54:

Kızlar öyle ise dua işini bahar düzenlediği için yapma isteyenler bahara ismini yazdırsın
sonrasında hepimiz bu akşam dualarımızı ve dileklerimizi okuyarak 2 rekat teheccüd namazı kılıcaz (bu arada hasta olanlar yada gece boy abdesti olmayanlar sadece tesbih namazını kılacaklar yani her duruşta 100besmele okuyarak kılınacak olan tesbih namazı
bu namazda şu şekilde kılınacak
niyet ettim allah rızası için niyetimin kabulü için namaz kılmaya deyip allah'u ekber denildikten sonra eller bağlanır ve100adet besmele çekilir ben elimde tesbihle fakat yine elim bağlı şekilde namaz kılıyorum sonra rükuda yine 100kere secdede 100kere oturarak 100kere toplam 786 kere olacak şekilde namazınızı kılıyorsunuz en sonuncu 86 olana secdede oluyor.bitince oturuyorsun ve niyetini aynı zamanda içinizden geçen bütün dualarınızı edin rabbim kabul eder inşallah ama geri çevrilmediği allah'ın izniyle tecrübe edilmiştir.
Namazı kılabilenler bugün başlıyalım inşallah dediğim gibi cuma günü başlayıp cuma günü bitiriyoruz yalnız sn gün cuma saatinde yapmak ve mümkünse zekat vermek daha makbulmüş
baharcım sana zahmet yapmak isteyenler için liste yapabilirmisin:16::16::16::16:

hayırlı olsun güzelim iğnen galiba seni sersemlettimi ne iğne:9::9::9: olsun sonu bebişli olsun da biz anne adayları nelere katlanırızzzzzz rabbim şu ramazanlar hrmetine tedavini :emir_bebek::emir_bebek:etsinnnnn [B .!.:
masaldan haber yok galibaaaa inşllh bugünde onun için halay çekelim rabbim sevindirsin onu............[/B]

sağol canım, çatlayıp patlayayım ben emi :emir_bebek::emir_bebek:
ne hallere getirdi bizi. çok fazla yan etki falan yapmadı diğer iğnelerde. biraz şişkinlik oldu okadar.
bakalım daha evde kutu kutu menegonlar duruyor. hiç el değmedi. onlar zor olacak sanırım.

sanada çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine boyun fıtığı zordur. sürekli dikkat etmen gerekecek. ağar kaldırma, çok fazla iş yapmamaya çalış.

sağol canım, çatlayıp patlayayım ben emi :emir_bebek::emir_bebek:
ne hallere getirdi bizi. çok fazla yan etki falan yapmadı diğer iğnelerde. biraz şişkinlik oldu okadar.
bakalım daha evde kutu kutu menegonlar duruyor. hiç el değmedi. onlar zor olacak sanırım.

sanada çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine boyun fıtığı zordur. sürekli dikkat etmen gerekecek. ağar kaldırma, çok fazla iş yapmamaya çalış.

sağol cnm ağır kaldırmasakta el bu en oynak yer genede ağrıyo işte
çatla cnm çatla ohhhhhhhhhhh
çatlaki bebiişler hazıra konsunlarrrrrrrrrrrrrrr inşllhhhhhhh:49:

Kızlar öyle ise dua işini bahar düzenlediği için yapma isteyenler bahara ismini yazdırsın
sonrasında hepimiz bu akşam dualarımızı ve dileklerimizi okuyarak 2 rekat teheccüd namazı kılıcaz (bu arada hasta olanlar yada gece boy abdesti olmayanlar sadece tesbih namazını kılacaklar yani her duruşta 100besmele okuyarak kılınacak olan tesbih namazı
niyet ettim allah rızası için niyetimin kabulü için namaz kılmaya deyip allah'u ekber denildikten sonra eller bağlanır ve100adet besmele çekilir ben elimde tesbihle fakat yine elim bağlı şekilde namaz kılıyorum sonra rükuda yine 100kere secdede 100kere oturarak 100kere toplam 786 kere olacak şekilde namazınızı kılıyorsunuz en sonuncu 86 olana secdede oluyor.bitince oturuyorsun ve niyetini aynı zamanda içinizden geçen bütün dualarınızı edin rabbim kabul eder inşallah ama geri çevrilmediği allah'ın izniyle tecrübe edilmiştir.
Namazı kılabilenler bugün başlıyalım inşallah dediğim gibi cuma günü başlayıp cuma günü bitiriyoruz yalnız sn gün cuma saatinde yapmak ve mümkünse zekat vermek daha makbulmüş
baharcım sana zahmet yapmak isteyenler için liste yapabilirmisin:16::16::16::16:

canım yaparım tabi listeyi katılmak isteyenler yazsınlar yeter ki :34:

sağol cnm ağır kaldırmasakta el bu en oynak yer genede ağrıyo işte
çatla cnm çatla ohhhhhhhhhhh
çatlaki bebiişler hazıra konsunlarrrrrrrrrrrrrrr inşllhhhhhhh:49:

evet ya tembel olacaklar. bu ne armut piş ağzıma düş olmazki. biraz gayret göstersinler dünyaya gelmek için, anne babalarına kavuşmak için dimi.

cnm gözünaydın bi dahaki sevincin bebişin için olsun tatlımmmmmm:emir_bebek::nazar:

saol bitanem amin inş :16::16::16:

kızlar ben bugün dr gittim boyun fıtığı için 4 gündür ağlıyorum uyuyamıyorum ağrıdan
kolum ve şimdide elimin bileği ayrıyo inanın bi kaç dk bi şey taşıyım başlyo ağrımaya sinirrrrr:47::47:
neyse elimi gösterdim kireçlenme dedi aaaaaaaaaaa:53::53::53:bi de bu eksikti yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tmm dedim dosya açtı git randevu al dedi gittim randevu günü 8 ekim e verdi ooooooooooooooo
bakalım ben başaka bi yere bakacam böyle olmuyo rabbim nerde hasta insan varsa tez şifalar versinnnn

canım çok geçmiş olsun demek yine arttı ağrıların :26:
kendine dikkat et denilecek bi durumda yok sonuçta hadi botnun için dikkat debilirsin ama elin sürekli hareket halinde...
allah kolaylık versin tatlım inş ağrıların bian evvel geçer :16:
randevuyuda nekadar erkene vermişler yaaa :53:
sen başka bi yer daha araştır canım inş daha önce muayene olabileceğin biyer bulabilirsin...
tekrar geçmiş olsun bunlar sana :71:

geçmiş olsun canım bendede bel fıtığı var ne olacak halimiz derdimiz az gibi birde bunlar var, Allah şifa versin canım.kireçlemeye çınar yaprağı demle iç derler yani ibrahim saraçoğlu der.

canım ben bu hafta evde yokum ama yinede kılabilirsem kılarım haberdar ederim sizi gece kaç gibi olacak.

Son düzenleme:
heyecan başladı bile, dün çatlatma iğnemi yaptıktan sonra uyuyamadım, sabahı sabah ettim. şimdide işteyim ama gözümü açamıyorum. az önce asansörle depoya inerken asansörün içinde kafamı yasladım duvara. inene kadar içim geçmiş uyumuşum.
bu akşam sızıp kalmam lazım artık.

canım benim yaaaa heyecanlanmamak mümkün mü :16:
ben şimdiden heyecanlıyım :1:
dün geceyi uyumadan geçirmişsin ama bugece uyursun artık...
yarında hayırlısıyla bebişlerini umuta teslim edip dönersin :46:

sağol canım benim.biz büyük bir aileyiz.siz olmadan asla :kkk:

yumoşlarımdan son haberleri getirdim.opuya benim doktorum girmemişti.merkezde bazı işlemleri sırayla yapıyorlar ve opu günü başkasınındı.sabah güzel haberi alınca önce size yazdım saat 2 gibi doktorumla konuşmak istedim.aradım ve anlattım.. dosyamı sabah incelediğini ve herşeyin güzel göründüğünü söyledi.çok merak ediyorum acaba nasıllar dedim.yine ara dedi.daha aramayın dediler.felan derken kapatalım beni birazdan tekrar ara dedi.canım doktorum benden kurtulamayacağını anlayınca bilgiye doyurmaya karar verdi galiba :9::9::9:
tekrar aradım,laboratuvardan bilgi aldığını 8 döllenenden birinin gelişiminin iyi olmadığını söylediler elimizde 7 embriyo var sayalım dedi.teşekkür ettim kendisine.canım doktorum sarılasım geldi valla 2 kez haber aldım yumoşlarımdan.bu arada iğnelerimede başladım.kalçadan ne yaktı ne acıdı valla ben bir tuhafım galiba bu tedavinin hiç bir anında canım acımadı.:52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah tatlım bebişlerin anneleri gibi mücadeleci çıktılar fire vermemek için çabalıyor kuzucuklar :16:
7 embriyon bölünmeye devam eder inş...
rabbim o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verir inş :49:

canım tesbih namazı sadece besmeleylemi kılınacak. nete baktım sadece besmeyle kılınan yok bunun özelliğimi bu şekilde.[ben sana dedim söylediğine pişman olursun diye.]

KiZlar netimiz bağlanmadı teldende alıntı yapamıyorum ..
Bahar cnmmmm adet sokturucunun zararı yok zaten ic biranonce adet ol :)beklemek sıkıcı dediğin gibi iyicene stres oluyor insan habire tuvalete gidiyordum oldummu diye:) ilacı bitirdikten bı kac gun icinde adet olursun cnm 1 hafta beklemene bile gerek kalmaz:)
Aaumut cnmmm sglasin..çatlama iğneni vurunmussun yarın opu işlemin var Ozaman hiç agri sizi yok heycan verici:) aramızda 3-4 gun olacak:)

Nurşen cnm cok yoruldum valla ama misafiri almazsam tam yatarken transfer sonrasi gelmek isterler bende yalan bulamam malesef :( bsylerle uğraşınca zamana geçiyor cok yoruldummmmmm o ayrı:(
KiZlar ben gelip size bakıp sonra evi temizlemeye devam ediyorum :)

KiZlar netimiz bağlanmadı teldende alıntı yapamıyorum ..
Bahar cnmmmm adet sokturucunun zararı yok zaten ic biranonce adet ol :)beklemek sıkıcı dediğin gibi iyicene stres oluyor insan habire tuvalete gidiyordum oldummu diye:) ilacı bitirdikten bı kac gun icinde adet olursun cnm 1 hafta beklemene bile gerek kalmaz:)
Aaumut cnmmm sglasin..çatlama iğneni vurunmussun yarın opu işlemin var Ozaman hiç agri sizi yok heycan verici:) aramızda 3-4 gun olacak:)

Nurşen cnm cok yoruldum valla ama misafiri almazsam tam yatarken transfer sonrasi gelmek isterler bende yalan bulamam malesef :( bsylerle uğraşınca zamana geçiyor cok yoruldummmmmm o ayrı:(
KiZlar ben gelip size bakıp sonra evi temizlemeye devam ediyorum :)

canım benimde içim rahat zaten çünkü dr kendisi verdi hangi durumu uygun bulursa ben onu yapacaktım yine ama adet söktürücü vermesine çok sevindim :1:
canım bende öyleyim 1 haftadır kasıklarımda sürekli bi hareket var heleki son 2-3 günde...
sürekli wcye koşuyorum geldi diye sonra arkama bakarak dönüyorum :63:
inş dediğin gibi olur canım ilaç biter bitmez gelir kırmızılar artık...
sana da kolay gelsin canım...

Canımm yarın opun varr inş sorunsuz bi şekilde atlatırsınn sonrada
güzelce döllenirrr yumoşlarınnnn göbüşüneeeee konarrrr:49::49::49::49::49:

BENİM TEDAVİDEN KALAN İLAÇLARIM WAR 2 ADET ORGALUTRAN 0.25 mg. 1 ADET OVLTRELLE 250 İHTİYACI OLAN WARSA WERCEM

canım bendede var biraz bakayım neler var yazarım. birinin işine yarasınlar. gonal-f felanda olcaktı

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr ilk iftarımız
allh kabul etsinnnnnnnn:16::16:
ben yemeğimi yedim gene yanlızım yaniiii:25:
hepinize ii iftarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:56:

eşim dün tese oldu 30 dakka sürmeden tesede bi tabak sperm çıktı dediler tek testis bakıldı ;)) Allahıma şükürler olsun işin en zor kısmını hallettik..
bugünde benim yumurta toplamam vardı her zmnki gibi benim yumurtalar nazlı 3 tn toplandı yarın öğleden sonra telle arıyıp öğrenicez sonucu inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız...
hepinize teşekkür ederim sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun dua ettiniz...:24:

Son düzenleme:
Geldimm bebeğimm biraz geç oldu ama orucumu açtımmmm :56::56:
o arada bizimki kaptı pc yi hemen tabiii:1:

eşim dün tese oldu 30 dakka sürmeden tesede bi tabak sperm çıktı dediler tek testis bakıldı ;)) Allahıma şükürler olsun işin en zor kısmını hallettik..
bugünde benim yumurta toplamam vardı her zmnki gibi benim yumurtalar nazlı 3 tn toplandı yarın öğleden sonra telle arıyıp öğrenicez sonucu inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız...
hepinize teşekkür ederim sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun dua ettiniz...:24:

Hoşgeldin cnm senii çok merak ettimmmmm:16::16::16:
maaşallah hemen bulunmuşş spremciklerrrrr ne güzelllll
evt en zor kısmı giddii geriyede inş yumoşların güzelce döllenirrrrr cnmm

Back
X