kızlar burdan hepinize toptan yazayım:))
en baştan başlıyorum..
kaan hoca bize perşembe sabah 9da burda olun önce tetkiklerinizi yapar,sonra öğlen de ameliyata alırız demişti.
sabah 9u çeyrek geçe hastaneye yatışımız yapıldı...
uzun bekleyişler sonucu 11 gibi eşimden kal aldılar ve ekg çekildi...klasik prosedür anlayacağınız..
sonra biz kaan hocayı beklemeye başladık..çünkü öğleden sonraları geliyormuş hastaneye..
saat 2 gibi hastaneye geldi..tabi biz bu süreçte kıvranıyoruz

eşime dedi ki ameliyathaneyi hazırlatıyorum hemen alıcaz seni.
eşim hazırlandı saat üç oldu haber yok 4 oldu yok..bizz gidip gelip sorıyoruz cevap da yok...saat beş oldu..
artık alıcaz hazırlanın dediler yine..
e hazırdık zaten sabah dokuzdan beri..
eşim ameliyata girdi...o anki duygularım tarif edilemez....eşimin ameliyata girerkenki bakışı....bana el sallayışı..o bekleyiş hele o bekleyiş........
neyse,ameliyat bitti...eşim çıktı kaan hoca yine yok....
diğer bi doktor daha vardı onu çağırdık....akşam biz uyumadan teşrif ettiler kendileri..bi hışımla kaan hoca yarın açıklama yapar deyip gitti..
ne ağlayacağımızı bildik ne güleceğimizi

sabırla sabahı bekledik...sabah sekiz bile olmadan kalktık.yine bekliyorduk....
11 gibi de kaan hoca geldi....daha sonuçlar çıkmadı ben size telefonla haber veririm..siz istanbula dönün dedi...zaten kalmanın da bi anlamı yoktu..
12 veya 1 gibi arayın sonucu söylerim dedi.öğlen 1buçukta aradık garanti olsun diye hani...
belli olmamış....4 gibi arayın dedi....4te aradık....tel çalarken meşgule düştü...
4buçukta yine telefon meşgule elındı.....bu böle 7 8 e kadar devam etti.
akşam oldu eve geldik..hala haber yok...en azından telefonu açsa diyoruz...bişey mi var ki diyoruz....o panikle diyoruz da diyoruz...
akşam 10 oldu saat..eşime mesaj attı....(dikat dikkat mesaj attı)
mail gönderiyorum yazmış...maili aldık.....
olgunlaşmamış sperm çıktığını bundan sonraki aşamaları yazmış....
maili okuduk saf saf birbirimize baktık.....sanki rüyaydı olanlar...
öyle tuhaftı...