Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim yaaaaaaaaaa :70:
:59: herkes üstüme 2. adetini olacak ben bekliyorum daha :25:
inş orucunu kurtarırsın bitanem...
canım ilacım bu akşam bitiyor...
2 tane kaldı biri öğleden sonra birini akşam içicem bitiyor :66:
sonada 1 hafta içinde adet olacakmışım...
inş 1 hafta daha beklemem bikaç güne gelir kırmızılar :31:

gelir cnm o sinir adet
benim yumurtalarım toplanmadığında bende ilaçla oldum dediğin gibi ilaç biter bitmez 1 bilemedin2 gün oolursun
ve ist artık kısmetse gelirsin var bi hayır ama galiba mevlam flazskla buluşmanızı istiyo tedavide
olsun geç olsun yıllardır bekliyosun 1 hafta daha beklersin de insan bi an önce olsada başlasa istiyo cnm
sonu güzel olsun:49:inşllh

Önceliklle herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun.Hamile kalan arkadaşları gönülden kutluyorum tebrik ediyorum mevlam sağlıklı sıhhatli evlatlar eylesin.Canlarım uzun zamandır beklediğimiz tayin işimiz oldu Allah izin verirse Ankaraya tayinimiz çıktı bundan sonra evimden gidip geleceğim tedaviye.egeye gitgel bıltık maddi manevi bittik herkes diyor çift maaşsınız eviniz bile yok kirada oturuyorsunuz bir ev alın bilmiyorlarki tedavi için ne paralar döktük.halada dondurma işlemleri için bizden bir sürü para alıyorlar birde adı devlet hastanesi git şuraya bağış yatır git buraya bağış yatır aslında yatırmak zorunda değiliz ama korkuyorum orda dondurulmuş olan spermlerimize bir zarar verirler diye o yüzden nereye derlerse para yatırıyoruz ama hakkız para alıyorlar bizden helal etmiyorm öyle günler oldu ki kredi kartından çekip yatırdık,şükürler olsun Ankaraya tayinimiz çıktı orada evimden gidip gelecem tedaviye özel hastahanede sıfırdan başlıyacağız hayırlı olur inşanlah.bizim bu hastalığımızı paraya çeriven fırsatcılara hakkımız haram olsun .Allah izin verirse ramazan sonrası taşınacağız ayrıca ben iş yerimdede çok sorun yaşadım şükürler olsun hepsi geçti Ankarada herşeye sıfırdan başlıyacağız yine kiraya gideceğim olsun canımız sağolsun rabbim hayırlısı ile bebklerimizi nasip etsin şu güzel günler hürmetine hepimizin duasını kabul etsin A.e.olun Allah hepimizin yardımcısı olsun.gün geçtikçe şifa bulan kardeşlerimiz çoğalıyor Rabbim bizlerede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin .

canım seninde ramazanın mübarek olsun...
tayininiz çıkmış hayırlı olsun...
bundan sonra daha rahat edeceksiniz hem maddi hem manevi yönden...
bursadan tedavi için sürekli izmire gitmek gerçekten zor olmuştur sizin için...
ege üniversitesi tüp bebek merkezi ayrı bi olay zaten...
orada tedavi olmayacak hastalara rapor bile vermiyorlar...
illaki onların hastanesinde tedavi olacakmışsın...
oysa devletin verdiği bi hak bu ister orda yaptırırsın ister başka yerde...
kendi hastanelerinde yaptırıp insanları böyle para para diye yoluyorlar işte :47:
rabbim görüyor herşeyi kimsenin hakkı kimsede kalmaz...
bundan sonra yeni bi hayat başlıyor sizin için...
iş yerindeki sıkıntılarından da çevrenden de herşeyden kurtuldunuz...
inş yeni denemeniz hayırlı olur sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize :16::16::16:

gelir cnm o sinir adet
benim yumurtalarım toplanmadığında bende ilaçla oldum dediğin gibi ilaç biter bitmez 1 bilemedin2 gün oolursun
ve ist artık kısmetse gelirsin var bi hayır ama galiba mevlam flazskla buluşmanızı istiyo tedavide
olsun geç olsun yıllardır bekliyosun 1 hafta daha beklersin de insan bi an önce olsada başlasa istiyo cnm
sonu güzel olsun:49:inşllh

bitanem inş dediğin gibi bikaç güne olurum adet ağzından bal damlıyor valla bunu yazman bile beni çok mutlu etti :16:
canım allah biliyorla flzaskla tedvaiye başlamayı çok istedim...
iğne süreci bişekilde geçiyor...
ama eşi ameliyattayken yanında olmayı çok çok istedim...
demekki çok istediğim için rabbim benim arkadaşımın yanında olmamı istedi...
sağlık olsun üzülmüyorum ben yeterki hayırlısıyla başlayabileyim tedaviye...
evet canım bak onca zamandır bekliyorum ama inanki 1 haftadır zaman geçmek :1:

selam kızlar :54::54::54:
tatilden döndük dönmesinede ben şifayı kaptım.
hastalandım ama öyle böyle değil.
soğuk şeyler yiyip içmekten farenjit oldum.
bugün tekrar doktora gittim lenf bezlerim aşırı dercede şişmiş vede tekrar ilaç verip takip altına aldılar.
umarım bir an önce iyleşirim.
oruçda tutamıyorum çok üzülüyorum iyileşip biran önce orucumu tutmak istiyorum..
buarada çarşamba günü mevlana türbesine gittik inanılmazdı.
okadar çok etkilendimki hüngür hüngür ağladım.
ağlayarak yalvardım rabbime sağlık huzur veeeeeee hayırlı ve salih bir evlet istedim.
tabiki sizleride unutmadım sizller içinde çoook dua ettim tüm bebek bekleyenlere ALLAH dan hayırlı bir evlat diledim.
bahar,flzaşk,gülay,zcu,vck,minik gelin,denizbulut,nzyln....... ve aklıma gelen bir çok arkadaşa dua ettim.
buarada nurdahada dua ettim sonradan aklıma geldi nurdah hamiştiii ama olsun sağlıklı olur bebişi inşallah.
tabii aklıma rumuzları gelmeyen arkadaşlar oldu o yüzden ALLAHım topikteki tüm arkadaşlarıma bebiş nasip et dedimmmm:)
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

geçmiş olsun
Allah dualarını kabul etsin
bizlerede dua etmişsin Allah sanada muradını versin inşallah

Son düzenleme:
bitanem inş dediğin gibi bikaç güne olurum adet ağzından bal damlıyor valla bunu yazman bile beni çok mutlu etti :16:
canım allah biliyorla flzaskla tedvaiye başlamayı çok istedim...
iğne süreci bişekilde geçiyor...
ama eşi ameliyattayken yanında olmayı çok çok istedim...
demekki çok istediğim için rabbim benim arkadaşımın yanında olmamı istedi...
sağlık olsun üzülmüyorum ben yeterki hayırlısıyla başlayabileyim tedaviye...
evet canım bak onca zamandır bekliyorum ama inanki 1 haftadır zaman geçmek :1:

bakkkkkkkk mevlam seni sevindirecek demekki
evet ameliyat sırasında bende yanında olmak isterim ama malum ben kendi başıma oralara gelmeme izin olmadığı için
gidemiyorum cnm sen olursun inşllh da arkadaşımız yanlız kalmaz tabii mutluluğunada ortak olursun inşlllhhhhhhhhhhhhh
evet bu 1 hafta bizi bile :37:etti neyse :49: haberini alınca kurtlarımızı döküp halaylar çekeriz bi tanem...........

şimdi teheccüd namazını okuyunca eşimde kendim içinde kılayım deyince sevindim
bende yaparım ama ramazanın ilk günü adet gördüm ancak bitince yaparım

kızlar bugün giremedim kaynanamlar geldi ve daha yeni gittiler..
öncelikle yorum yapan,derdimi paylaşan herkese teşekkürler...
iyiki varsınız...
yalnız bi konuya açıklık getirmek istiyorum.
burada hepimiz derdimize çare arıyoruz
herşeyi dosdoğru paylaşıyoruz
biz bi talihsizlik yaşadıksa karşımızdaki yaşamasın diye birbirimize aktarıyoruz..
bu hususta kimsenin kimseye müdahale hakkı yoktur.
kusura bakmasınlar da iki kişi laf etti diye ben de susup oturamam
evet biz talihsiz bir durumla karşılaştık
ne yapmalıyız kızlara mesaj atan arkadaş,
oh oh kaan hoca ne de güzel bizi baştan savdı
ilgisizliği bizi ne mutlu etti mi yazmalıydık
neyse o arkadaşım.
bizim bilgisine diyeceğimiz yok
ki biz hala tedaviye devam ediyoruz
iyi doktor hoş doktor
ama gerçekler var
kırgınlıklar ve olmaması gerekenler var..
yanlış.
bu kadarı hoşgörülemez.anlatabiliyo muyum güzel arkadaşım...
sen bizim ne şartlarda o ameliyata gittiğimizi biliyo musun?yok!
ameliyat esnasında ne yaşadık,biliyo musun?yok
sonra ne yaşadık biliyo musun?yok
ne umduk ne bulduk biliyo musun yok....
ozaman bilmediğin konuda susmalısın arkadaşım.....
bilmem anlatabildim mi?
susmalısın başkalarını susturmak yerine.........
masalcım haklısın bizde kaan hocada tedavi görüyorduk boyamalı spermiyogram sonucundan sonra aradık randevu alıp gelin dedi ben hastande bakıyor zannettim özeldeymiş 300 tl muayene ücreti alıyor işi paraya döktü üniversitede hasta bakmıyor artık.

canım seninde ramazanın mübarek olsun...
tayininiz çıkmış hayırlı olsun...
bundan sonra daha rahat edeceksiniz hem maddi hem manevi yönden...
bursadan tedavi için sürekli izmire gitmek gerçekten zor olmuştur sizin için...
ege üniversitesi tüp bebek merkezi ayrı bi olay zaten...
orada tedavi olmayacak hastalara rapor bile vermiyorlar...
illaki onların hastanesinde tedavi olacakmışsın...
oysa devletin verdiği bi hak bu ister orda yaptırırsın ister başka yerde...
kendi hastanelerinde yaptırıp insanları böyle para para diye yoluyorlar işte :47:
rabbim görüyor herşeyi kimsenin hakkı kimsede kalmaz...
bundan sonra yeni bi hayat başlıyor sizin için...
iş yerindeki sıkıntılarından da çevrenden de herşeyden kurtuldunuz...
inş yeni denemeniz hayırlı olur sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize :16::16::16:

günaydın baharcığım inş.canım bizim için yeni bir başlangıç olacak.ege için söylediklerinin çok daha fazlasını yaşadım hayırlısı inş.dışarıya raporda vermiyorlar ha bunu bilmiyordum tabi orada git şuraya bağış yatır git buraya bağış yatır herkesi yoluyorlar adı devlet hast.,ayrıca raporu oradan almaya kalksaydın seni enaz bir yıl oyalarlardı işler çok ama çok yavaş ilerliyor vede çok yoğun bir merkez sizin içinde istanbul hayırlı olur inş.yakında başlıyacaksın heyecanını anlıyorum Mevlam hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin ben inanıyorum bu yolda çaba sarfeden herkesin birgün duası kabul olacak çünkü çevermde gördüğümve burada okuduğum kadarıyla yıllar sonra artık tüm ümitlerinin bittiği anda hamile kalanlar var sabır işi bizimkisi biz altı yıllık evliyiz 1 tek deneme yaptık oda negatif oldu ama bundan sonra mücadeleyi bırakmayacağım daha güçlü ve azimli olacağım .Allah hepimize kocaman aileler olmayı nasip etsin şu mübarek ramazanışerif hürmetine birdahaki ramazana çoçuklarımız bizimle olsun A.e.ol canım hayırlı haberler almak ümidiyle

cnm ramazanın hayırlı olsun sağlık suhhatle bayrama erdirsin
yeni işiniz,yeni eviniz,yeni yaşamınız hayırlı olsun
allhım o para alanları boşa alıpta insanları darda bırakanları allaha havale ediyorum ben:47:
bilmezler ki parası varmı,durumları ne kimene paran varsa her kapı açılır yoksa vayhaline dünya böyle oldu
rabbim sıkıntıarını def eylesin tatlım a.e.o

hoşgeldin güzelimmmmmmmm:29:
ay kıyamammmmmmmmmmm hastalandın mı hava mı çarptı
geçmiş olsun kendine dikkat et inşllh çabuk iileşirde orucuna devam edersin
allh razı olsun bizleride o mübarek yerlerde hatırşlayıp dua ettiğin için ettiğin duaların kat be katını rabbim sana nasip etsin:49:

cnm üzüldüm yazıyı ilk okuyunca ama
ne güzel demişsin üzülmüyorum en azından deneme sansım var diye:34:
evet gene denersin bi kapı kapansa yenisi ni açar yaradan
:54::54:

cemrem teşekkürler canım inş.hepimiz için gelen hergün hayır getirir hayırlısı ile bayrama kavuşmayı nasip etsin Allahım bizim bayramımız bebeklerimize kavuştuğumuz gün olacak inş.bizim bu hastalığımızda rant elde etmek isteyen haksız kazanç elde etmek isteyenlerden Allah razı olmasın maddi manevi yorucu bir mücadele ama Allahım kuvvet versin hepimize A.e.ol tatlım

cemrem teşekkürler canım inş.hepimiz için gelen hergün hayır getirir hayırlısı ile bayrama kavuşmayı nasip etsin Allahım bizim bayramımız bebeklerimize kavuştuğumuz gün olacak inş.bizim bu hastalığımızda rant elde etmek isteyen haksız kazanç elde etmek isteyenlerden Allah razı olmasın maddi manevi yorucu bir mücadele ama Allahım kuvvet versin hepimize A.e.ol tatlım

inşllh bayramımız bi ömür bizimle olaacagı günlerde gelecek:emir_bebek:
zaten bizim bu derdimizden haksız kazanc yapanları biz affetsek rabbim affetmez
sende a.e.o cnm hayırlı günlerrrrr.......................

inşallah canımıniçi bütün gün eğitimhanedeyim sıkıntıdan yemekler yaptım bu iş eşime yarıyor çilek kayısı reçeli vişne suyu bile yaptım bugün:9:teravihden gelince eşim çocuklar gibi mısırımızı alıp sahile gideceğiz eşim ömründe ilk kez oruç tutamıyor çok üzgün kan sulandırıcı kullandığı için kalp dr izin vermedi ona iyi gelir keşke yakın olsaydık hep beraber sahilde otururduk bende bebişlerimi düşünüyorum en kötüsü 6 ay ücretsiz izin alırım çok uzak olursa yeter ki bebişlerimiz gelsin

canım maaşallah sana.ne becerikli hatunsun öyle.ne güzel eşinle kayif yapmışsın her gününüz böyle geçsin ağzınızın tadı bazulmasın(AMİN)eşinin neler hissettiğini anlıyorum çünki ilk kez bende oruç tutamıyorum.ilk gün ağladım çok zoruma gitti.çocukluğumdan bu yana ilk kez böyle oldu.neyse Allahım telafi etmeyi nasip etsin.canım ne güzel olurdu hep bir arada keyif yapardık kısmet belki birgün olur.tatlım dediğn gibi olmazsa izin alırsın düşünme bunları.o günler gelsin bir yol bulunur :34:

bilgi vereyim kayınvaldem bende olduğu için giremiyorum nete...benim 3 yumurtam toplanmıştı biri boşmuş 2si doluymuş biri diğerine göre daha iyimiş ama döllenme olmamış yarın hastaneye gidip dr la görüşicem sorunumuz neymiş tedavim bitti şimdilik artık bayramdan sonra kaldığım yerden devam ederim nasipse...bu sefer çok üzülmüyorum en azından deme şansımız var..Allah yardımcımız olsun.geçmişide okumaya fırsat bulamıyorum en kısa zmnda aranıza katılınca geçmişe geleceğe bakacağım söz ;))) öptüm...

canım çok şükür artık bir sürü sperminiz var.istediğin zaman deneme şansın var.sende bunun bilincindesin.Hayırlısıyla tekrar dener sağlıklı yumoşlarla yola devam edersin.Allah yardımcın olsun canım.

selma canım hoşgeldin nerelerdesin sen :70:

hoşbulduk canım dün kızkardeşlerim geldi onlarla zaman geçirdim
bugünde eşimden önce kaptığım için pc benim oldu o da annesine çıktı:1::1::1::1::1:
Sizler nasılsınız gelmedimi daha senin kırmızılar :30::30::30::30:yarına kadar gelirler inşallah:34::34::34::34:

eveet sıra bende kızlar saat 11 ekadar haber bekledim merkezden.7 de uyandım kalbim sıkıştı zaman geçmek bilmedi.11 oldu arayan yok.demek benim aramam gerekiyor ama ya gelişim durduysa diye dolanıp durdum.arayamadım uzun süre.sonra tüm cesaretimi toplayıp aradım.annemin tansiyonu çıktı heyecandan.

embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey güzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.

Son düzenleme:
eveet sıra bende kızlar saat 11 ekadar haber bekledim merkezden.7 de uyandım kalbim sıkıştı zaman geçmek bilmedi.11 oldu arayan yok.demek benim aramam gerekiyor ama ya gelişim durduysa diye dolanıp durdum.arayamadım uzun süre.sonra tüm cesaretimi toplayıp aradım.annemin tansiyonu çıktı heyecandan.

embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey gggüzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.

ne heyecan cnm vakit geçmek bilmez ama ii gelişme olsunda sen bekle
sonu güzel olsun:49:

bende katılmak istiyorum ancak bu hafta adetliyim

canım biz bu hafta yapıyoruz ama siz dilediğiniz zaman yapabilirsiniz...
saolsun vck sayesinde öğrendik bu duayı dilediğimiz zaman yaparız artık...
biz toplu yapıyoruz ama inan ki topikteki herkesin ismini yazdım aylardır girmeyen arkadaşlar var arasında...
herkesin adını sayıp toplu dua ediyoruz rabbim kabul etsin...

şimdi teheccüd namazını okuyunca eşimde kendim içinde kılayım deyince sevindim
bende yaparım ama ramazanın ilk günü adet gördüm ancak bitince yaparım

bak negüzel eşin başlayacakmış...
sende sonra başlarsın allah kabul eder inş...
buarada eğer eşin veya sen arkadaşlar içinde dua etmek istersen isimleri göndereyim :34:

Back
X