Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eveet sıra bende kızlar saat 11 ekadar haber bekledim merkezden.7 de uyandım kalbim sıkıştı zaman geçmek bilmedi.11 oldu arayan yok.demek benim aramam gerekiyor ama ya gelişim durduysa diye dolanıp durdum.arayamadım uzun süre.sonra tüm cesaretimi toplayıp aradım.annemin tansiyonu çıktı heyecandan.

embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey güzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bitanemmmmmm gözün aydın :46:
sen rabbimden bitane istedin rabbim sana 5 tane verdi görüyor musun :16::16::16:
allahın izniyle o 4 embriyoda yarına kadar diğer 1. kalite embriyoya yetişirler :66:
maşallah gerrçekten herşey çok güzel ilerliyor...
bak 4. güne kaldın belkide 5. güne kalacak embriyoların :16:
allahım yüzünü güldürsün bitanem...
senden her haber aldığımda içim içime sığmıyor :21::21::21:
allah hamiş haberini almayıda nasip etsin hepimize :49:

iyi olmaya çalışıyorum işte..
Annem ameliyat olacak sanırım,onun yanına gidicem.
Eşimi de böyle bırakmak istemiyorum...
Içim daraldı valla............

allah iyilik versin canım annene de şifa versin inşallah
seni çok iyi anlıyorum bir yanda canın ciğerin bir tarafta eşin
inşallah rabbim seninde yardımcın olsun kadın hastalıklarındanmıydı rahatsızlığı

bakkkkkkkk mevlam seni sevindirecek demekki
evet ameliyat sırasında bende yanında olmak isterim ama malum ben kendi başıma oralara gelmeme izin olmadığı için
gidemiyorum cnm sen olursun inşllh da arkadaşımız yanlız kalmaz tabii mutluluğunada ortak olursun inşlllhhhhhhhhhhhhh
evet bu 1 hafta bizi bile :37:etti neyse :49: haberini alınca kurtlarımızı döküp halaylar çekeriz bi tanem...........

canım önxe sen sevindirdin beni şimdide kımızılar benim akıntım başladı az az :66:
bikaç güne adet olucam galiba :52:
canım sen hiç canını sıkma ben arkadaşımın yanında olucam hepinize güzel haberler vericez inş :16:

hoşbulduk canım dün kızkardeşlerim geldi onlarla zaman geçirdim
bugünde eşimden önce kaptığım için pc benim oldu o da annesine çıktı:1::1::1::1::1:
Sizler nasılsınız gelmedimi daha senin kırmızılar :30::30::30::30:yarına kadar gelirler inşallah:34::34::34::34:

anladım canım negüzel sevindim kardeşlerinle olmana...
oohh iyi olmuş enişte anacığıyla ilgilensin arkadaşımızda bize kalsın :1:
canım lekelenmeler başladı hayırlısıyla bikaç güne olurum inş :16:

Canım duaların icin allah razı olsun insallah o güzel duaların senide bulur wdm tez wakitte rabbim melegini gönderir insallah

iyi olmaya çalışıyorum işte..
annem ameliyat olacak sanırım,onun yanına gidicem.
eşimi de böyle bırakmak istemiyorum...
içim daraldı valla............

allah annene acil şifalar versin bebekim...
gerçekten zor bi durum allah kolaylık versin sanada...
inş eşinde bian evvel toparlanırda seninde aklın kalmaz onda...
canım nezaman ameliyat olacağı belli mi ??

canım biz bu hafta yapıyoruz ama siz dilediğiniz zaman yapabilirsiniz...
Saolsun vck sayesinde öğrendik bu duayı dilediğimiz zaman yaparız artık...
Biz toplu yapıyoruz ama inan ki topikteki herkesin ismini yazdım aylardır girmeyen arkadaşlar var arasında...
Herkesin adını sayıp toplu dua ediyoruz rabbim kabul etsin...

Bak negüzel eşin başlayacakmış...
Sende sonra başlarsın allah kabul eder inş...
Buarada eğer eşin veya sen arkadaşlar içinde dua etmek istersen isimleri göndereyim :34:

canım ben bildiğimi söyledim rabbim ihya etmeyi nasip etsin herkese
daha öncede söylediğim gibi abdestsizlik bu tesbih namazına engel değil
ama teheccüd namazı kılamazsınız (nasıl ki tefriciyeyi abdestsiz çekiyorsak ve fatiha suresini dua niyetine okuyorsak bu tesbihatı da abdsetsiz çekebiliyoruz)
onun haricinde kimi arkadaşlarımızın içine sinmiyor nasıl kendilerini iyi hissedeceklerse öyle yapsınlar ama hurafeler insanları sadece dinden uzaklaştırır
mesele adet günü 10günden fazla süren kişiler bile on gün sonrasında her namazlarında ayrı namaz abdesti alıp namaz kılıyorlarsa bu durumda bizim kendimizi dışlamamız kesinlikle şeytan vesvesesi bu benim fikrim sizlerde düşüncelerinizi uygulamakta serbestsiniz

ne heyecan cnm vakit geçmek bilmez ama ii gelişme olsunda sen bekle
sonu güzel olsun:49:

sorma canım çok heyecanlı ama her anı yaşamaya değer.rabbim herkese yaşatsın bu duyguları.tedavinin her aşamasında iğne olurken bile sizlerinde bu güzellikleri yaşaması için dua ediyorum.:16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bitanemmmmmm gözün aydın :46:
sen rabbimden bitane istedin rabbim sana 5 tane verdi görüyor musun :16::16::16:
allahın izniyle o 4 embriyoda yarına kadar diğer 1. kalite embriyoya yetişirler :66:
maşallah gerrçekten herşey çok güzel ilerliyor...
bak 4. güne kaldın belkide 5. güne kalacak embriyoların :16:
allahım yüzünü güldürsün bitanem...
senden her haber aldığımda içim içime sığmıyor :21::21::21:
allah hamiş haberini almayıda nasip etsin hepimize :49:

sağol canım,gerçekten 1 tane istedim her zorluktada şükrettim.rabbim ne derse sonuç o olacak ama benim içim çoookk rahat.
bir tane iyi varya canım inan o bana yeter.bak 9 dan 5 e düştü.bende boş çıkmasından ve döllenmemesinden korkuyordum.geçen hafta sayıyı duyunca ilk aklıma gelen oydu.iyiki doktorum dozu azaltıp geriden gelenleri büyütmüş.
tatlım, Allahım seninde diğer arkadaşlarımında yüzünü güldürsün.sevincime üzüntüme ortak oldun hep.Allah razı olsun ve daha güzel haberleri senden ve diğer kızlardan duymayı banada nasip etsin canım.:16::16::16::70:

anladım canım negüzel sevindim kardeşlerinle olmana...
Oohh iyi olmuş enişte anacığıyla ilgilensin arkadaşımızda bize kalsın :1:
Canım lekelenmeler başladı hayırlısıyla bikaç güne olurum inş :16:

çok güzel bir gündü rabbim sanada nasip etsin inşallah ailenle durumunuz düzelir
en azından annen gelmesede kardeşlerinle hasret giderirsin
ay sorma canım gitti yukarı onları iftara çağırmış bende bugün dışarıda yemek yeriz diye düşünmüştüm:56::56::56::56:
Hadi canım gözün aydın bebişler nihayet gelmeye karar verdiler dürtüklemesen gelecekleri yoktuya neyse:9::9::9::9::9:

günaydın baharcığım inş.canım bizim için yeni bir başlangıç olacak.ege için söylediklerinin çok daha fazlasını yaşadım hayırlısı inş.dışarıya raporda vermiyorlar ha bunu bilmiyordum tabi orada git şuraya bağış yatır git buraya bağış yatır herkesi yoluyorlar adı devlet hast.,ayrıca raporu oradan almaya kalksaydın seni enaz bir yıl oyalarlardı işler çok ama çok yavaş ilerliyor vede çok yoğun bir merkez sizin içinde istanbul hayırlı olur inş.yakında başlıyacaksın heyecanını anlıyorum Mevlam hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin ben inanıyorum bu yolda çaba sarfeden herkesin birgün duası kabul olacak çünkü çevermde gördüğümve burada okuduğum kadarıyla yıllar sonra artık tüm ümitlerinin bittiği anda hamile kalanlar var sabır işi bizimkisi biz altı yıllık evliyiz 1 tek deneme yaptık oda negatif oldu ama bundan sonra mücadeleyi bırakmayacağım daha güçlü ve azimli olacağım .Allah hepimize kocaman aileler olmayı nasip etsin şu mübarek ramazanışerif hürmetine birdahaki ramazana çoçuklarımız bizimle olsun A.e.ol canım hayırlı haberler almak ümidiyle

saol canım ben zaten egenin öyle olduğunu duydum rapor için oraya gitmedim bile...
ege kadın doğum evi ve kadın hastalıkları araştırma hastanesinden aldım raporumu...
saolsunlar çokda ilgili davrandılar...
allahın izniyle hepimiz kurtulucaz evlat hasretinden inanıyorum buna :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Mercan canım senin adına çok sevindim rabbim inşallah yumoşlarına can versin ve sana hamiş olmayı nasip etsin amin

canım ben bildiğimi söyledim rabbim ihya etmeyi nasip etsin herkese
daha öncede söylediğim gibi abdestsizlik bu tesbih namazına engel değil
ama teheccüd namazı kılamazsınız (nasıl ki tefriciyeyi abdestsiz çekiyorsak ve fatiha suresini dua niyetine okuyorsak bu tesbihatı da abdsetsiz çekebiliyoruz)
onun haricinde kimi arkadaşlarımızın içine sinmiyor nasıl kendilerini iyi hissedeceklerse öyle yapsınlar ama hurafeler insanları sadece dinden uzaklaştırır
mesele adet günü 10günden fazla süren kişiler bile on gün sonrasında her namazlarında ayrı namaz abdesti alıp namaz kılıyorlarsa bu durumda bizim kendimizi dışlamamız kesinlikle şeytan vesvesesi bu benim fikrim sizlerde düşüncelerinizi uygulamakta serbestsiniz

aynen canım sana katılıyorum...
hurafelerle insanların akıllarını bulandırıyorlar...
benim ev sahibim hafız kandillerde beraber kandil programına katılıyoruz...
adeti düzensizleşmiş 20 günü geçiş heralde...
o mesela her namazdan önce gidip abdestini tekarladı öyle kıldı namazını...
ama dediğin gibi herkesin içine siniği gibi davranması lazım...
ben hasta olursamda tesbih namazına devam edicem allah kabul etsin...

allah iyilik versin canım annene de şifa versin inşallah
seni çok iyi anlıyorum bir yanda canın ciğerin bir tarafta eşin
inşallah rabbim seninde yardımcın olsun kadın hastalıklarındanmıydı rahatsızlığı
evet canım.
öyle daraldım ki anlatamam.......
allah annene acil şifalar versin bebekim...
gerçekten zor bi durum allah kolaylık versin sanada...
inş eşinde bian evvel toparlanırda seninde aklın kalmaz onda...
canım nezaman ameliyat olacağı belli mi ??

haftaya doktora gidecek işte.büyük ihtimal ameliyat olucak..
bilmiyorum ve bekliyorum.
eşim de evde ne yapcak....o da kafamı karıştırıyor.

Mercan canım senin adına çok sevindim rabbim inşallah yumoşlarına can versin ve sana hamiş olmayı nasip etsin amin

canım Allah razı olsun .sizler böyle moral verdikçe içim bir hoş oluyor.duygulanıyorum.kızlar şimdi iğne olmak için çıkmam gerekiyor.gelince görüşürüz.:16::16::16:

sağol canım,gerçekten 1 tane istedim her zorluktada şükrettim.rabbim ne derse sonuç o olacak ama benim içim çoookk rahat.
bir tane iyi varya canım inan o bana yeter.bak 9 dan 5 e düştü.bende boş çıkmasından ve döllenmemesinden korkuyordum.geçen hafta sayıyı duyunca ilk aklıma gelen oydu.iyiki doktorum dozu azaltıp geriden gelenleri büyütmüş.
tatlım, Allahım seninde diğer arkadaşlarımında yüzünü güldürsün.sevincime üzüntüme ortak oldun hep.Allah razı olsun ve daha güzel haberleri senden ve diğer kızlardan duymayı banada nasip etsin canım.:16::16::16::70:

allahın izniyle herşey yolunda gidecek bebişini alacaksın göbişine :49:
gerçekten drun çok doğru bi karar vermiş...
böylelikle daha fazla embiyon olacak...
allah senden de razı olsun bitanemmmmmmm :70:
inş hayırlısıyla bende güzel haberler veririm size :16:

aynen canım sana katılıyorum...
Hurafelerle insanların akıllarını bulandırıyorlar...
Benim ev sahibim hafız kandillerde beraber kandil programına katılıyoruz...
Adeti düzensizleşmiş 20 günü geçiş heralde...
O mesela her namazdan önce gidip abdestini tekarladı öyle kıldı namazını...
Ama dediğin gibi herkesin içine siniği gibi davranması lazım...
Ben hasta olursamda tesbih namazına devam edicem allah kabul etsin...

bak gördünmü komşunda benim bildiğim gibi yapıyor yarım hoca adamı dinden ederler diye boşuna dememişler
bizde kandilde namaz kılıyorduk 1000ihlas çekiyorduk tesbih namazı olmadığı halde nafile namazda elimizde tesbihle çekiyorduk
önemli olan niyet ve uygulamak bence kimse aklını bulandırmasın(dediğim gibi bu namazı herkes bilebilir ama herkese uygulamak nasip olmazmış )
o yüzden rabbim herkese nasip etsin bugün olmasada hayatımızda uygulamaya geçirmeliyiz rabbim duası ve ibadeti makbul olanlardan eylesin hepimizi amin

ben dün bu namazı kıldım inşallah doğru kılmışımdır.....
bi de baya uzun sürüyo galiba..
ayrıca bahar bana gönderdiğin listedeki kızların hepsini mi okumam gerekiyodu:(
ben sadece o listedekileri okudum ya:53:

haftaya doktora gidecek işte.büyük ihtimal ameliyat olucak..
bilmiyorum ve bekliyorum.
eşim de evde ne yapcak....o da kafamı karıştırıyor.

canım bi sorun olmazsa eşin haftaya kadar toparlanır allahın izniyle...
sende rahatça gidersin...
bazen herşey üstüste gelir işte...
ama allah beterinden korusun sen sıkma canını...

ben dün bu namazı kıldım inşallah doğru kılmışımdır.....
bi de baya uzun sürüyo galiba..
ayrıca bahar bana gönderdiğin listedeki kızların hepsini mi okumam gerekiyodu:(
ben sadece o listedekileri okudum ya:53:

canım benim namazım yarım saat anca sürüyor...
tatlım listedeki arkadaşları kimlerin katıldığını görmek için yazıyorum...
yoksa sadece onlara dua etmiyoruz...
tüm kızların ismini niye gönderdim ben sana :1:
namaz bittikten sonra tüm arkadaşların isimlerini okuyup onlar içinde hayırlı bi evlat dileyeceksin :34:
amaç sadece kendimiz değil tüm arkadaşlarımız için dua etmek...

Back
X