Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim namazım yarım saat anca sürüyor...
Tatlım listedeki arkadaşları kimlerin katıldığını görmek için yazıyorum...
Yoksa sadece onlara dua etmiyoruz...
Tüm kızların ismini niye gönderdim ben sana :1:
Namaz bittikten sonra tüm arkadaşların isimlerini okuyup onlar içinde hayırlı bi evlat dileyeceksin :34:
Amaç sadece kendimiz değil tüm arkadaşlarımız için dua etmek...

bahar maşallah isimler namazdan daha uzun sürüyor dermişim .:1::1::1::1::1::1::1::1:
En komik olanı da nikelarla dua etmek( hayal_32) buna çok güldüm :1::1::1:

*ARUNA
*AŞKBEBEK
*BAHAR
*FLAZSK
*MASAL
*VCK
*ZAMBAK

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin :34:

canım benim namazım yarım saat anca sürüyor...
tatlım listedeki arkadaşları kimlerin katıldığını görmek için yazıyorum...
yoksa sadece onlara dua etmiyoruz...
tüm kızların ismini niye gönderdim ben sana :1:
namaz bittikten sonra tüm arkadaşların isimlerini okuyup onlar içinde hayırlı bi evlat dileyeceksin :34:
amaç sadece kendimiz değil tüm arkadaşlarımız için dua etmek...

ben listedeki altı yedi kişinin adını okuyacaz sandım :(
neyse bugün hepsini okurum inşallah....

Selammmmmmm kızlarrr ben geldimmmmmmmm:3::3::3::3:
nasılsınızzzzz
biz biraz önce geldik kayınvalidemdennnnnnn
hemen topiği açtımmm geçmişi okuyuppp geldimmm
akılm hep burdaydııı
aaumuttt yumoşları toplanmış 9 yumoşş inşş güzelce döllenirlerr:16::16:
mercanımıda embriyolarıı iyimişşşşşşşş rabbimm inş hamiş olduğunu yazmak nasip etsin.:49::49::49:
cansunidanın yumoşlarıdar döllenmemişş ona üzldümm ama en azından deneme şansı varrr o iyi
baharrrrr senin kırmızılarda gelemeye başlamışşşşşşş hadi gözün aydınnnnnnnn tatlımmmmmm:52::52::52::52:
benimkilerdee gelir inş salı-çarşambaaaa:34:

İftarda sofranıza Allah'ı davet edin

Ramazan ayında sofralarınız, hali iyi olanların birbirlerini davet ettikleri birer zenginler sofrasına dönüşmesin. Mutlaka sofranızda bir yetim, bir öksüz, bir düşmüş, bir borçlu, bir ağzı dualı, bir kimsesiz olsun.

Yüce Rabbimiz mekândan zamandan münezzehtir. O'nu uyku, uyuklama almaz. Elbette ki sofraya ihtiyacı yoktur. Denilir ki Hz. Musa'nın kavmi Hz. Musa'ya derler ki; "Yüce Allah'ı soframıza davet et. O'na yemek ikram etmek istiyoruz." Hz. Musa (a.s.) kavmine kızar. Der ki; "Bilmiyor musunuz, Yüce Rabbimiz insanlara ait böyle eksikliklerden pak ve uzaktır? Onun için böyle haller düşünülemez. Yüce Allah'ın sizin ekmeğinize yemeğinize ihtiyacı yoktur. Allah yemez, içmez, uyumaz." Ancak kavmi ısrar eder. Daha sonra Hz. Musa Yüce Rabbin vahyine ulaşınca Rabbimiz sordurur: "Musa, kavminin isteğini neden bana iletmedin? Onlar beni yemeğe çağırdılar." Hz. Musa der ki; "Ya Rabbi, seni tenzih ederim. Senin sıfatlarını biliyorum. Sen böyle şeylerden (ekmekten, yemekten, su içmekten, uykudan) arınmışsın. Paksın, münezzehsin." Yüce Rabbimiz Hz. Musa'ya buyurur ki; "Kavmin hazırlık yapsın. Cuma günü ben onların davetine karşılık vereceğim." Hz. Musa kavmine döndüğünde bunu onlara söyler. Kavmi müthiş bir hazırlık yapar.

Çeşit çeşit yemekler hazırlanır. Her ev yemek getirir. Hazırdırlar. Ve Yüce Rabbi beklemekteler. Ancak gelen giden yok. Neden sonra akşam üstü, her tarafı dökülen, gariban ve muhtaç olduğu belli olan bir fakir gelir ve "Bu fakire bir lokma" der. Halk ve Hz. Musa derler ki; "Biz, Yüce bir misafir bekliyoruz. Sen bekle, hatta bize su taşı. Sonra seni doyururuz." Beklerler. Gelen giden yok. Kavmi Hz. Musa'yı kınarlar. Fakir de, bir şey yiyemeden yoluna devam edip gider. Ertesi gün Hz. Musa'ya Rabbin emri tecelli eder. Hz. Musa der ki; "Ya Rabbi, ben mahcup oldum. Sizin lütfunuz o sofraya tecelli etmedi." (Hz. Musa Yüce Allah'ın gelmeyeceğini ama lütfunun bir şekilde tecelli edeceğini, oraya bir türlü yansıyacağını biliyordu.)

KİMSESİZE SOFRA

Yüce Rabbimiz buyurdu; "Musa ben geldim. Ama siz beni doyurmadan gönderdiniz." Hz. Musa hayret içinde; "Ya Rabbi nasıl olur?" deyince Rabbimiz buyurdu; "O fakir geldi ya ! İşte ben o fakirin yanında idim. Onu doyurmuş olsaydınız bana ikram etmiş olurdunuz. Bilmiyor musunuz? Ben yoksulun, muhtacın, düşmüşün yanındayım. Ona ikram ettiğinde bana ikram etmiş olursunuz. Ben susamış kulumun yanındayım. Ona su verdiğinizde bana su vermiş olursunuz." Bu anlamda sofranıza Rabbimiz'in yanında olduğu fakirleri davet eder misiniz ? Sofralarınız, hali iyi olanların birbirlerini davet ettikleri birer zenginler sofrasına dönüşmesin. Mutlaka sofranızda bir yetim, bir öksüz, bir düşmüş, bir borçlu, bir ağzı dualı, bir kimsesiz olsun.

Annenin hizmete ihtiyacı var

Ebu'l-Haseni'l-Harkani hazretleri şöyle anlatır: "İki kardeş vardı. Bu iki kardeşin, hizmete muhtaç bir anneleri vardı. Her gece kardeşlerden biri, annenin hizmeti ile meşgul olur, diğeri Allah Teala'ya ibadet ederdi. Bir akşam, allah Teala'ya ibadet eden kardeş yaptığı ibadetten duyduğu hazdan dolayı kardeşine: "Bu gece de anneme sen hizmet et, ben ibadet edeyim" dedi.

Kardeşi kabul etti. İbadet ederken secdede uyuyakaldı ve o anda bir rüya gördü. Rüyasında bir ses ona: "Kardeşini affettik, seni de onun hatırı için bağışladık" deyince genç: 'Ben Allah Teala'ya ibadet ediyorum. Kardeşim ise anneme hizmet ediyor. Beni onun yaptığı amel yüzünden bağışlıyorsunuz' dedi. Ses ona: 'Evet, senin yaptığın ibadetlere bizim hiç ihtiyacımız yok. Fakat, kardeşinin annene yaptığı hizmetlere annenin ihtiyacı vardı' karşılığını verdi."

bahar maşallah isimler namazdan daha uzun sürüyor dermişim .:1::1::1::1::1::1::1::1:
En komik olanı da nikelarla dua etmek( hayal_32) buna çok güldüm :1::1::1:

olsun valla isterse 10 sayfa olsun ben arkadaşlarım için yinede okurum :16:
dediğin gibi namazdan daha uzun sürüyor nerdeyse :1:
tatlım ben o isimleri tek tek yazmak için ne uğraştım biliyor musun :1:
rabbim biliyor sonuçta nicki olanların kim olduğunu...

olsun valla isterse 10 sayfa olsun ben arkadaşlarım için yinede okurum :16:
Dediğin gibi namazdan daha uzun sürüyor nerdeyse :1:
Tatlım ben o isimleri tek tek yazmak için ne uğraştım biliyor musun :1:
Rabbim biliyor sonuçta nicki olanların kim olduğunu...

canım zaten biz kendimizden önce din kardeşimiz için dua etmeliyiz
allah razı olsun zaten senin hakkını nasıl ödiycez bilemiyorum
çok fazla fedakarlık yapıyorsun rabbim okunan ezanlar hürmetine yuvana huzur mutluluk ve bebişini versin inşallah

Selammmmmmm kızlarrr ben geldimmmmmmmm:3::3::3::3:
nasılsınızzzzz
akılm hep burdaydııı
mercanımıda embriyolarıı iyimişşşşşşşş rabbimm inş hamiş olduğunu yazmak nasip etsin.:49::49::49:
cansunidanın yumoşlarıdar döllenmemişş ona üzldümm ama en azından deneme şansı varrr o iyi
baharrrrr senin kırmızılarda gelemeye başlamışşşşşşş hadi gözün aydınnnnnnnn tatlımmmmmm:52::52::52::52:
benimkilerdee gelir inş salı-çarşambaaaa:34:

benimmmmmm bitanemmmmmmm gelmiş hoş gelmişşşşşş :70:
iyiyim bitanem keyfim yerinde...
evet yaaa az az lekenlenmeler başladı benimde salı, çarşambaya anca başlar tamamen...
başlıyoruz hayırlısıyla tedaviye bitanem :66::66::66:

selammmmmmm kızlarrr ben geldimmmmmmmm:3::3::3::3:
Nasılsınızzzzz
akılm hep burdaydııı
Mercanımıda embriyolarıı iyimişşşşşşşş rabbimm inş hamiş olduğunu yazmak nasip etsin.:49::49::49:
Cansunidanın yumoşlarıdar döllenmemişş ona üzldümm ama en azından deneme şansı varrr o iyi
Benimkilerdee gelir inş salı-çarşambaaaa:34:

aleyküm selam canım hoşgeldin
inşallah güzel geçmiştir günün bugünde eşinle güzel bir iftar yaparsın artık
bende burda olmayınca aklım hep topikte kalıyor iyiki tanımışım sizi:16::16::16::16::16::16::16:

benimmmmmm bitanemmmmmmm gelmiş hoş gelmişşşşşş :70:
iyiyim bitanem keyfim yerinde...
evet yaaa az az lekenlenmeler başladı benimde salı, çarşambaya anca başlar tamamen...
başlıyoruz hayırlısıyla tedaviye bitanem :66::66::66:

Hoşbuldukkkkkkkk bitanemmmmmmmm:70:
ohhhhhhh ne güzelllllllll tatlımın keyfi yerindee için biraz rahaladı dimi tatlım lekelenme varr bi kaç gün içinde tamamaen sökülürsünn
ve başlarızzzzzzzzzz tedaviyeeeee inşaALLAH:66::32:

aleyküm selam canım hoşgeldin
inşallah güzel geçmiştir günün bugünde eşinle güzel bir iftar yaparsın artık
bende burda olmayınca aklım hep topikte kalıyor iyiki tanımışım sizi:16::16::16::16::16::16::16:

Hoşbuldukkkkk cnmmm:16:
güzel geçti cnm zaten dün oraya gitmemizz 6 yı bulduu
iftardan sonra görümceme giddik çaya 12 de geldikk neyse uyudukk sahurduu derken zaman geçti iştee
sabahta kayınpederim getirdii iyi oldu ya evime geldim erkendennn:1::1:
bende iyikiiiiiiiiiii tanışımm iyikiiiiiiii sizlerrrri:16::16::16::16::16:
sen nasılsın cnmm:34:

canım zaten biz kendimizden önce din kardeşimiz için dua etmeliyiz
allah razı olsun zaten senin hakkını nasıl ödiycez bilemiyorum
çok fazla fedakarlık yapıyorsun rabbim okunan ezanlar hürmetine yuvana huzur mutluluk ve bebişini versin inşallah

canım benim ne demek allah sizden de razı olsun...
ilk günden beri hep arkadaşlarım için çabaladım...
benim kadar herkes içinde dua edilsin istiyorum...
allah kabul eder inş...
duaların içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım :54:

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz iftara misafirlerim var.10 kişi olucaz acaba ne yemek yapsam:56::56::56::56:

Hoşbuldukkkkkkkk bitanemmmmmmmm:70:
ohhhhhhh ne güzelllllllll tatlımın keyfi yerindee için biraz rahaladı dimi tatlım lekelenme varr bi kaç gün içinde tamamaen sökülürsünn
ve başlarızzzzzzzzzz tedaviyeeeee inşaALLAH:66::32:

canım şükür bu lekelenmeyi gördüm yaaa artık süperim :52::52::52:
bi haftadır o kadar ağrının üstüne hiç leke yoktu şimdi başladı devamı gelecek artık biliyorum...
bitanemmmmmmmm umut tüp bebek ve bebişlerimiz bizi beklerrrrrrrrrr :62::62::62::62::62:

hoşbuldukkkkk cnmmm:16:
Güzel geçti cnm zaten dün oraya gitmemizz 6 yı bulduu
iftardan sonra görümceme giddik çaya 12 de geldikk neyse uyudukk sahurduu derken zaman geçti iştee
sabahta kayınpederim getirdii iyi oldu ya evime geldim erkendennn:1::1:
Bende iyikiiiiiiiiiii tanışımm iyikiiiiiiii sizlerrrri:16::16::16::16::16:
Sen nasılsın cnmm:34:

iyi olmuş canım güzel vakit geçirmene çok sevindim
bende dün çok güzel zaman geçirdim kızkardeşlerim geldi
onlar olmasaydılar tek başıma kalıcaktım anneme bazen diyorumki ne iyi etmişsin çok çocuk doğurmakla:1::1::1::1:
Benim anneminde 3 sene çocuğu olmamış sonra 3 sene içinde 3 çocuğu olmuş ablam abim ve ben
7 sene sonra kızkardeşimi bir sene sonrada diğer kızkardeşimi doğurdu çok güzel çok kardeş olmak
inşallah rabbim bizede çok çocuk nasip eder amin

iyi olmuş canım güzel vakit geçirmene çok sevindim
bende dün çok güzel zaman geçirdim kızkardeşlerim geldi
onlar olmasaydılar tek başıma kalıcaktım anneme bazen diyorumki ne iyi etmişsin çok çocuk doğurmakla:1::1::1::1:
Benim anneminde 3 sene çocuğu olmamış sonra 3 sene içinde 3 çocuğu olmuş ablam abim ve ben
7 sene sonra kızkardeşimi bir sene sonrada diğer kızkardeşimi doğurdu çok güzel çok kardeş olmak
inşallah rabbim bizede çok çocuk nasip eder amin

Yaa ne güzell kızkardeşlerinn varrr onarlaa vakit geçiriiyosunn
benimde olsun isterdimm .benim anneminde 3 sene olmamış sonrada hepimiz peş peşe olmuşuzz:1:
ama işte bi kızz kardeşim olmaışş ama olsun ben erkek kardeşlerimidee çokk seviyorum rabbim onlara ömür versin kardeşş sonuçtaa
inşş bizleredee nasip eder...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ikiz üçüz olursaaaaaa o zaman iyi olurrrrr:1::1::1::1:
yaa rabbim bir tane versin yeterki sağlıklı hayırlı bi evlatt olsunnnnn :26:

canım şükür bu lekelenmeyi gördüm yaaa artık süperim :52::52::52:
bi haftadır o kadar ağrının üstüne hiç leke yoktu şimdi başladı devamı gelecek artık biliyorum...
bitanemmmmmmmm umut tüp bebek ve bebişlerimiz bizi beklerrrrrrrrrr :62::62::62::62::62:

tabikii cnm gelicekkkk artıkkkkkkk kırmızılar..
bende dün geec hiç uyuyamadım sıkıntıdan adet öncesi hep böyle bi sıkıntı olurr olunca rahatlıyodum
yanii az kaldı herhalde benimdee hayırlısıyla bi başlasaydımm ve herşeyy güzel gider inşş bu kadar hayallerimmmmmmm inş gerçek olurrrrrr
bu kadar beklememinn sonu güzel olurr inşallah..beklesinn bebişlerimizzzzzzz çok yakındaaaaa geliyoruzzzzz:10::10::10:

Kızlar merak ettigim birşey var ankarada yaşayan varmı aranızda birde tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ediyorsunuz?

Back
X