Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabikii cnm gelicekkkk artıkkkkkkk kırmızılar..
bende dün geec hiç uyuyamadım sıkıntıdan adet öncesi hep böyle bi sıkıntı olurr olunca rahatlıyodum
yanii az kaldı herhalde benimdee hayırlısıyla bi başlasaydımm ve herşeyy güzel gider inşş bu kadar hayallerimmmmmmm inş gerçek olurrrrrr
bu kadar beklememinn sonu güzel olurr inşallah..beklesinn bebişlerimizzzzzzz çok yakındaaaaa geliyoruzzzzz:10::10::10:

hadi bak seninkilerde bekletmeyecekler seni...
hayırlısıyla başlayalım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz...
ama ben ikimiz içinde iyi olacağını düşünüyorum :16:

hadi bak seninkilerde bekletmeyecekler seni...
hayırlısıyla başlayalım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz...
ama ben ikimiz içinde iyi olacağını düşünüyorum :16:

Sen zaten bitanesinnnnnn hep iyisiniiii düşünürsünnnnnn:16::16::16::16::16:
inşş da öyle olucakkkkk Allahın izniyleeee doğru tatlımm rabbim neyi nasip ettiysee onu yaşayacağızz

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz iftara misafirlerim var.10 kişi olucaz acaba ne yemek yapsam:56::56::56::56:

canım aklıma gelen ilk yemeği yazıyorum çorba zaten şart ramazanda
çorba :domates çorbası veya mercimek çorbası olabilir
patlıcan kebabı veya tavuklu sebzeli patatesli yemek
taze fasulye yemeği
pilav
salata
ayran
istersen mantı canım istediğin çeşidi yap aklıma bunlar geldi

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz iftara misafirlerim var.10 kişi olucaz acaba ne yemek yapsam:56::56::56::56:

Arkadasim bence mercimek corbası,islim kebabı ama köfteli ( patlıcanlı köfte ) hem sayılı yapabilirsin hemde şık bir görüntüsü var pilav , salata , eger güvenip satin alabileceğin bir yer varsa ara yemek olarakta mantı. Tatlı olarakta muhallebili kadayıf

Kaan bey genart diyecek sanirim ama ben kararsizim herkes umuta gidiyor sanirim.

bizim topikten umutu tercih eden çok...
bizde orada başlıycaz inş en yakın zamanda...
iyi düşün iyi karar ver neresi içine sinerse oraya git...
genart küçük bi merkezmiş ben gidip görmedim eşim gitti hatta orada1 tanecik dondurulmuş spermimiz var :1:
ama mesela bizim arkadaşlardan istiyorumbebeğimi orada tedavi gördü ve şuan ikizlerine :49:
nasip meselesi bu işler nerede neyle karşılaşacağın belli olmaz...

bizim topikten umutu tercih eden çok...
bizde orada başlıycaz inş en yakın zamanda...
iyi düşün iyi karar ver neresi içine sinerse oraya git...
genart küçük bi merkezmiş ben gidip görmedim eşim gitti hatta orada1 tanecik dondurulmuş spermimiz var :1:
ama mesela bizim arkadaşlardan istiyorumbebeğimi orada tedavi gördü ve şuan ikizlerine :49:
nasip meselesi bu işler nerede neyle karşılaşacağın belli olmaz...

Ben ögretmenim başkentteki ilk tüp bebekte (mayıs ayında)acele ettirilmeyip biraz daha düşünme fırsatımız olsaydı eger yaz tatilinde umutta deneme yaptırabilirdik ancak şimdi eylül ayında tekrar başlarsak devamlı rapor almam gerekecek ve sıkıntı.istanbul ankara arası da yol uzun .

*ARUNA
*BAHAR
*FLAZSK
*MASAL
*VCK
*ZAMBAK06
*bbmm

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin :34:

bende katılmak istiyorum ama şuan mezeretliyim çarşammba başlıyacam inşlh

Son düzenleme:
bende katılmak istiyorum ama şuan mezeretliyim çarşammba başlıyacam inşlh

canım cumaya kadar devam edicez biz istediğin zaman katılabilirsi...

kızlar bu namazı kılarken isimler ne zaman okunuyor beni bilgilendirin

zaten yazıyor canım okumadın mı açıklamayı en altta yazıyor bidaha oku istersen...

kızlar namaz hakkında bana bilgi verin kızlar namzın sonu normal namazlar gibi mi yani tahiyyat salli ve barik ve rabbena dualarıyla mı bitiiryoruz

canım sana vck gelince bilgi versin ben yanlış yönlendirmeyeyim...

nasılsınızzzzzzzzz kızlarrrrr :16::16::16:
biz kocişle biraz vakit geçirdik sonra bi teftiş edeyim kimler var kimler yok dedim :1:

Canim benim nasilsin gözün aydin kizilciklar gelmenin isaretini vermis :1: hayirlisiyla baslarsin insallah bitanem.
Canim ben namaz icin hazirim bu aksamdan itibaren basliyorum tertemizim artik 1-2 gün gec oldu ama kusura bakmayin.

Back
X