Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim nasilsin gözün aydin kizilciklar gelmenin isaretini vermis :1: hayirlisiyla baslarsin insallah bitanem.
Canim ben namaz icin hazirim bu aksamdan itibaren basliyorum tertemizim artik 1-2 gün gec oldu ama kusura bakmayin.

merhaba canım iyiyim şükür sadece kasıklarım ve belim çok ağrıyor ama ben hepsine razıyım :16:
yeterki bian evvel geliversin kırmızılar :1:
evet canım ışık göründü yolu buluruz inş :1:
tamam canım nezaman istersen katılabilirsin...
allah kabul eder inş :16:

Canimcim nasilsin ??? H.geldin nasil gecti biricik k..valideciginde günün. Aramiza erken dönmene sevindim safak 3 degilmi :1::1: gün sayiyorum burda biran evlvel tedaviye baslayin diye..

2 gündür gelemedim topiğe,nasılsınız kızlarr

hoşgeldin canımmmmmmmmm :70:
şükür iyiyim sen nasılsın ??

hoşgeldin canım kırmızılar geliyor heralde,ohhhh tedavinde başlayacak hayırlısı inşallah:16:

daha gelmiyorda ışık göründü gerisi gelir inş :1:
saol tatlım hayırlısıyla başlar bebişimizle sonuçlanır tedvaimiz inş :49:

merhaba canım iyiyim şükür sadece kasıklarım ve belim çok ağrıyor ama ben hepsine razıyım :16:
yeterki bian evvel geliversin kırmızılar :1:
evet canım ışık göründü yolu buluruz inş :1:
tamam canım nezaman istersen katılabilirsin...
allah kabul eder inş :16:

Cok sevindim canim flzask cimla beraber basliycaksiniz insallah Allahim gönlünüze göre versin. Amin canim insallahh kabul olur..

Ben iyiyim canim h.geldin ayrica. Iyi yapmissiniz canim tedaviden önce son gezmeleriniz :1::1:

öyle oldu canım ama pek dolaşamadık...
benim eşimin belinde bi sıkıntı var...
3-4 senede bi nüksediyor çok ağrıyor kıpırdayamıyor falan...
en son ilk evlendiğimizde olmuştu bi bayramda...
bayramı yatarak geçirmişti...
şükür şimdi okadar aşırı değil hareket edebiliyor ama ağrısı var işte...
tedaviye balıycaz diye drada gitmek istemiyor...
bian evvel geçer inş...
ondan şöyle bi dolaşıp geldik...
sen nasılsın canım :70:

hoşgeldin canımmmmmmmmm :70:
şükür iyiyim sen nasılsın ??

daha gelmiyorda ışık göründü gerisi gelir inş :1:
saol tatlım hayırlısıyla başlar bebişimizle sonuçlanır tedvaimiz inş :49:

inşallah hamişler arasına sende katılacaksın,flzask ile beraber başlayacaksın demi kız,ohhh ikinizde hamiş olursunuz inşallahhhhhhhh,inan hepimiz için dua ediyorum teravi namazında,isimlerini bilmediğim arkadaşlarında nicklerini söylüyorum :1: geç gelince eve sizide göremiyorum,inşallah Rabibim hepimizin yüzünü güldürecek :16:

Canimcim nasilsin ??? H.geldin nasil gecti biricik k..valideciginde günün. Aramiza erken dönmene sevindim safak 3 degilmi :1::1: gün sayiyorum burda biran evlvel tedaviye baslayin diye..

İyiyimm bitanemmmmmmmmmm:29::29:
hoşbuldukkkkkk . iyi geçtii sayılırr cnm:1::1::1::1:
ama allahtan çabucak geldimmmmm ohhhhhhh:9:
evt bebeğimmmmm şafak 3
benimde bugün karnımda hareketlenmeler varrr bugünnn bakalımm artıkk
canım yaaaa sen de bizimlee heyecanlanıyosunn inşş senin içinde böyle heyecan yapacapımızz günlerde gelecekkkkkk:16::16::16:

inşallah hamişler arasına sende katılacaksın,flzask ile beraber başlayacaksın demi kız,ohhh ikinizde hamiş olursunuz inşallahhhhhhhh,inan hepimiz için dua ediyorum teravi namazında,isimlerini bilmediğim arkadaşlarında nicklerini söylüyorum :1: geç gelince eve sizide göremiyorum,inşallah Rabibim hepimizin yüzünü güldürecek :16:

evet canım inş flzaskla başlıycaz tedaviye :29:
aminnnnn canım inş hamişler arasına katlırız bizde :49::49::49::49::49::49::49:
allah dualarını kabul etsin tatlım...
rabbim bizim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin...
canım sizin bidahaki kontrolünüz nezaman ??

öyle oldu canım ama pek dolaşamadık...
benim eşimin belinde bi sıkıntı var...
3-4 senede bi nüksediyor çok ağrıyor kıpırdayamıyor falan...
en son ilk evlendiğimizde olmuştu bi bayramda...
bayramı yatarak geçirmişti...
şükür şimdi okadar aşırı değil hareket edebiliyor ama ağrısı var işte...
tedaviye balıycaz diye drada gitmek istemiyor...
bian evvel geçer inş...
ondan şöyle bi dolaşıp geldik...
sen nasılsın canım :70:

Olsun canim hava almaniz yeter. Ayrica esine cok gecmis olsun canim insallah agrisi fazla olmaz tam tedavi zamani Allahim yardimcisi olsun.
Bende iyiyim canim kocisi uyuttum ablamin yanina gidicez hastaneye uyansin diye bekliyorum.

evet canım inş başlarız sorunsuz...
saol tatlımmmmmmmmmmm :54:

Sende saol bitanemmm:16::16:

evet canım inş flzaskla başlıycaz tedaviye :29:
aminnnnn canım inş hamişler arasına katlırız bizde :49::49::49::49::49::49::49:
allah dualarını kabul etsin tatlım...
rabbim bizim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin...
canım sizin bidahaki kontrolünüz nezaman ??

12 eylül heyecanla bekliyorum,sperm tahlilide istedi ,Rabbim inşallah hepimize muradımızı verecek :16:

canım benim burada hepimiz artık öyle yakınız ki,yakınlarımızla böyle dertleşmedik,birimizin mutluluğu hepimizin olacak,bu zor günler için elimizden gelen tek şey birbirimize ettiğimiz dualar :16:

Olsun canim hava almaniz yeter. Ayrica esine cok gecmis olsun canim insallah agrisi fazla olmaz tam tedavi zamani Allahim yardimcisi olsun.
Bende iyiyim canim kocisi uyuttum ablamin yanina gidicez hastaneye uyansin diye bekliyorum.

Sende saol bitanemmm:16::16:

saol tatlım inş çabuk atlatır...
görümcenede geçmiş olsun canım daha yatacak mı hastanede ??

İyiyimm bitanemmmmmmmmmm:29::29:
hoşbuldukkkkkk . iyi geçtii sayılırr cnm:1::1::1::1:
ama allahtan çabucak geldimmmmm ohhhhhhh:9:
evt bebeğimmmmm şafak 3
benimde bugün karnımda hareketlenmeler varrr bugünnn bakalımm artıkk
canım yaaaa sen de bizimlee heyecanlanıyosunn inşş senin içinde böyle heyecan yapacapımızz günlerde gelecekkkkkk:16::16::16:

Iyi yapmissin canim sen evinde rahat ediyorsun ne güzel bende hep gezmek istiyorum :1::1:
Hadi hayirlisi canim demekki senin kizilciklarda yolda :10::10:
Heycanlanmam mi canim ya esime anlatiyorum sizi boyle böyle tedaviye basliycaklar die yine gözlerin doldu sakin aglama dio :1::1: Seni diyo bi gelinligini alirken bu kadar heycanli görmüstüm birde simdi arkadaslarinin tedavisinde diyo kimbilir kendimizin tedavisinde nasil olacaksin dio...:44::44::44::44:

Son düzenleme:
canım zaten biz kendimizden önce din kardeşimiz için dua etmeliyiz
allah razı olsun zaten senin hakkını nasıl ödiycez bilemiyorum
çok fazla fedakarlık yapıyorsun rabbim okunan ezanlar hürmetine yuvana huzur mutluluk ve bebişini versin inşallah

Canım Allah hepinizden razı olsun bizi de dularda andığınız için emeklerinize çok teşekkürler, bu arada nickimi değişsem mi diye düşünmedim değil inan ne zamandır, altçizgi diye mi okudun:):) canım gönlünden niyetin bile yeter teşekkür ediyorum ben de gönlümden hep öyle duaederim burdaki bütün bayanlar için hatta hiçkimse bunları yaşamasın derim, kimse çaresiz kalmasın derim...

Bugün bebek görmeye gittik eşimle hastaneye, eşimin akrabası oluyor bebeğin babası, eşimin kucağına verdiler minicik bebeği daha 3 günlüktü öyle güzel tuttu ki gözlerim doldu ama tuttum kendimi, çok zor bunlar, inşallah hepimiz bugünleri geride bırakırız, biz de mutlu oluruz...

12 eylül heyecanla bekliyorum,sperm tahlilide istedi ,Rabbim inşallah hepimize muradımızı verecek :16:

canım benim burada hepimiz artık öyle yakınız ki,yakınlarımızla böyle dertleşmedik,birimizin mutluluğu hepimizin olacak,bu zor günler için elimizden gelen tek şey birbirimize ettiğimiz dualar :16:

inş 12 eylül sizin için dönüm noktası olur canım :16:
bizimde azo olduktan sonra ilk 1-2 spermi geçen sene 3 kasımda gördük hala dün gibi hatırlıyorum :16:
rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek inş...
hep diyoruz ya bizi bizden başkası anlayamaz diye...
onun içinde acımızda mutluluğumuzda bir oluyor...
bak bikaç güne mercanın ve aaumutun sonrada minikgeliin transferi olacak :16:
heyecanla onların sonucunu bekliycez...
sonra sırada ben, flzask, enfall ve zcu var...
bu böyle devam edip gidecek ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Iyi yapmissin canim sen evinde rahat ediyorsun ne güzel bende hep gezmek istiyorum :1::1:
Hadi hayirlisi canim demekki senin kizilciklarda yolda :10::10:
Heycanlanmam mi canim ya esime anlatiyorum böyle dio yine gözlerin doldu sakin aglama :1::1: Seni diyo bi gelinligini alirken bu kadar heycanli görmüstüm birde simdi arkadaslarinin tedavisinde diyo kimbilir kendimizin tedavisinde nasil olacaksin dio...:44::44::44::44:

Evt cnm yaa ben evime alışmışımm rahatlığımaa ama gezmeyide çok severimmm aslında
ama kayınvalşeye değill
bilen arkadaşlar bilir bi ara hiç evde durmazdımmmmmmmmmm:1::1::1::1:
Canımm sen böyle heyecan lanıyosun yaa ben de senin yazını okuyuncaa nedendir bilmem gözlerim doluyooooooo:16::16::16::16:
inşALLAH cnmm kendi tedavin içinde böyle heyecan yapacaksınnnnn:16::16::16:

Back
X