Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım süper bi haberrrrrr yaaa:52::52::52::52::52:
hamilesinnnnnnnnnnnnn :52::52::52:
nasıl olduu sizin durum neydii ensonnnnnnn :34:
heyecan yaptımmmmmm
gözün aydın canımmmmmmmm

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz

canım çook sevindik ne güzel bir müjde verdin bize.Allahım kucağına almayı nasip etsin.çok güzel bir hamilelik geçir:16::16::16::16:

slm kızlar nasılsınız ebeydir giremiyorum ama arada takip ediyorum baharcım teheccüt namazı nasıl kılınıyor bi yazarmızın canım sana zahmet bende kılıyım bide arkadasların ismini:16:

allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tedavide miydin sen, doğal yolla mı oldu?

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım süper bi haberrrrrr yaaa:52::52::52::52::52:
hamilesinnnnnnnnnnnnn :52::52::52:
nasıl olduu sizin durum neydii ensonnnnnnn :34:
heyecan yaptımmmmmm
gözün aydın canımmmmmmmm

Vallah canim son durum esim tese ameliyati oldu 8 tane sperm bulundu 8 den 3 döllendi 3 den 2 tane kaldi 2 tanede biri 1 ci kalite 2 ci de 2 kalite persembe günü kan tahlili yaptirdim hcg degerim düsüktü 2 gün sonra gene yaptirdim deger cok yükselmisti yarin gene doktora gidicem bakalim hayirlisi olsun cok heycanliyim insallah yarin gene deger yükselmistir

canım çook sevindik ne güzel bir müjde verdin bize.Allahım kucağına almayı nasip etsin.çok güzel bir hamilelik geçir:16::16::16::16:

nasılsın canım, bende bugün 2. iğneyi oldum. şimdilik 5 tane iğnem var. devamını verecekler mi bilmiyorum.
9 yumoşum toplandı benimde çok şükür tutmuş hepsi ama bölünmeleri ile ilgili salı günü bilgi alabilirsin dediler. inşallah güzel bölünür ve kaliteli olur.
senin transferin hangi gün olacak

Vallah canim son durum esim tese ameliyati oldu 8 tane sperm bulundu 8 den 3 döllendi 3 den 2 tane kaldi 2 tanede biri 1 ci kalite 2 ci de 2 kalite persembe günü kan tahlili yaptirdim hcg degerim düsüktü 2 gün sonra gene yaptirdim deger cok yükselmisti yarin gene doktora gidicem bakalim hayirlisi olsun cok heycanliyim insallah yarin gene deger yükselmistir

allah tamamına erdirsin canım, inşallah katlanarak çoğalır.

Yaa ben son durumuu bilmiyodum cnmm ne güzelll senin transferin olduu demekk uzun zamandırr görmüyodumm seniiiiiii
çokkkkkkkkk güzellllllll ama inş değerinn yükselmiştirr cnmmmmm.:52::52::52:
darısı bana ve tümm bekleyen arkadaşlarımaa benimde eşim tese olucakk bende inşş yaşarımm bu mutluluğuuu
ya bizi mutlu ettin bu akşammmmmmm rabbimm inş sonuna kadar sorunsuz bi hamilelikk geçirmeyi nasip etsinnn ..:49::49::49::49:
sonrada bebişini kucağına almayı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

darısı şimdii buna en yakın olan mercanımm ve aaumutunn başına inşALLAH:49::49::49::49::49:

Hoşbulduk

Evet canım ilk denememiz olacak ama çok fazla merkez:4: araştırması yaptım birçokkez doktorlarla görüştük bir sürü tahlil yaptırdık en sonunda emre hocaya karar verdik

iyi yapmışsınz cnm emre hocayı seçmeklee bu konuda iyi bi doktor inş sizin içinn hayırlısı olurr ilk denemenizde olumlu sonuçç alırsınızzz.
bendee haftaya başlıyorumm umut tüp bebektee tedaviye eşimde emre beyde tese olucak inşş..
eşin tesemii olucak şimdii nedir sondurumm

Back
X