veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi![]()
oleeyyy oleyyy canmm cok sewindim gözün aydın rabbim ilk denemende kawuştursun melegine insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi![]()
ayy n ebilim yaa olamıyorumm umutsuzum hep.
olumlu düşünemiyorum hiç. hayal kırıkları beni böyle yapıyor bunu anladım ama.
sperm testnden umutlanmıştım. ama boş kağıt alınca şok oldum.
resmen boştu nasıl yıkamalı yapmışlar onuda anlmış deilim.
normal değerler bile yazmıyordu. bildiğin boş kağıdı verdiler elimize.
ondan sonra yine karalar bağladım ben eşimede belli etmemeye çalışıyorum.
hiç konuşmadık bu konuyu testi aldıktan beri.
hatta sonucu aldık. ikimzde işlerden konuşmaya başadık heralde artık ikimzde bişeyleri saklıyoruz birbirimizden.
oda belli etmemek için uğraşıyor heralde.
bana bakma sen bebekim düzelirim inşallahh.
İnşallah..senınde mutlu haberlerini alırız...Sperm bulundu ama genetık sorunlar olması 6 tane transfer edılebılır embryo kalmıstı.Pgt den 1 tane cıktı o da tutunmadı.Umarım 2. denemede de saglıklı bulunur ve tutunur.
oleeyyy oleyyy canmm cok sewindim gözün aydın rabbim ilk denemende kawuştursun melegine insallah![]()
canım inş geçecek bu günler...
genetiğin sonucunu alın ramazandan sonra drunuzada gidin...
inş ozaman üzerindeki bu umutsuzluğu atarsın bştanem benim![]()
eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
AMİNNN bitanem inşallahh.
çıkmış sonuç canım bugün bi ara gidip alacaz inşallah.
keisn dr gidecezde aynı şeyleri söylemesinden korkuyorum aslında
dr fobim oldu resmen.
aa hadi gözünüz aydın şimdiden bebekim...
korkma inş sonuç korktuğun gibi olmayacak...
sonucu alır almaz bizi haberdar et bebekimmm...
yaa hemen gitseniz ben bile heyecanlandım...
sağol bebekim. bakalım ne çıkmış
valla eşiminde işi var bende ofiste yanlızım. yanımdaki bayan gelirse ben hadi hadi diye baskı yaparımda.
1 saat soınra filan gideriz ama inşallah.ondan korkmuyorum aslında öle bişi var içimde
abisininde bişi çıkmamışya o yüzden heralde bi rahatlık var bende
iyiyim cnm sen nasılsın ??
ne yaptınız iğneleri bulabildiniz mi?
iyi gidiyo hayat keyfim yerinde..
bu arada biziğneleri bıraktık eksiklerimiz vardı almadık sıfırı görünce keyfimiz kaçtı.
hiç birşey kullanmıyor eşim bitkisellerde kulllanmıyor.bende ısrar etmiyorum..
ramazandan sonra tekrar doktora gidip tedaviye devam etmeyi düşünüyoruz..
rahat ol tabi bebekimm...
inş bundan sonra herşey daha da iyi olacak...
BebeĞİm Benİm , Olurda Hanİ BİrgÜn Bana Gelİrsen Avazim Çikana Kadar BaĞirip Herkeze Duyuracam .annee Oluyorum ,bebeĞİm Gelİyor.anneme Haber VereceĞİm ''anne Bende Anne Oluyorum'' Dİye. Sonra 3 Yildir Senİ Bikmadan Beklİyen Babana Haber VereceĞİm SÜprİzler Yaparak.kİm Bİlİr Belkİ AĞliyacaĞim Ama Mutlulukdan Olacak BebeĞİm.bu Sefer Goz YaŞlarim YanaĞimi Yakmicak.babanla Şİmdİden Senİ Nasil BÜyÜteceĞİmİzİ KonuŞuyoruz.bazen İsİm Konusunda TartiŞiyoruz erkek olursa ALİ Kiz Olursa ,o İpek , Ben Naz Diyorum.sonra ,saĞlikli Olsunda İsmİ Onemli DeĞİl Dİyoruz herşeyin hazır daha sen gelmeden
Annem Ben Senİ Çok ÖzlÜyorum,yÜzÜnÜ GÖrmeden Özlemİnİ Çekdİrdİn Bana, Ben Kİmseyİ Bu Kadar ÖzlememİŞdİm BebeĞİm.gelsende Senİn Kokunu İÇİme Çeksem ,babanla Aramizda Yatirsam Senİ. Uykusuz Kalsam ,evde Bİberonlar, Emzİkler,bebek Bezlerİ Arasam.ben Senİnle Uyuyup Senİnle UyanacaĞim,sen AĞladinmi AĞliyip ,senİnle GÜleceĞİm.senİnle YÜrÜyÜp, Senİnle KoŞacaĞim.rÜyalarimda GÖrÜyorum Senİ,sonra Uyanip GerÇek OlmadiĞini GÖrÜnce Elİmde Olmadan AĞliyorum.baban Uyanip Soruyor Ne Oldu Diye ,soyliyemiyorum Seni GÖrdÜĞÜmÜ Ruyamda ,oda Uzulmesin Daha Fazla Diye.
Annem , Benden Sonra Evlenenler İkİncİye Hamİle Şİmdİ. Soruyorlar Sİzde BİrŞey Yokmu.dayanamiyorum Ben .sormasinlar Bebek Yokmu Diye.her Ay Gelecem Diyip Gelmiyorsun BebeĞİm.her Ay Once Umutlanip Sonra Hayal KirikliĞina UĞratiyorsun Benİ.oynama Benİmle BebeĞİm Şİmdİden.sen GeldİĞİnden Babanda Bende Seninle Oynuyacak Çok Vaktİmİz Olacak.sen Bİ Gel Bak Neler Olacak.senİ Sevgİmİzle BÜyÜteceĞİz.babanla Bİrbİrİmİzİ Çok Sevİyoruz BebeĞİm Ama MutluluĞumuz Yarim Kaldi.sen Gelirsen MutluluĞumuz Daha Çok Artacak.adini Neden Kiz Olursan Naz Koyacam Bİlİyormusun , Gelmemekde Bu Kadar DİrendİĞİn İÇİn BebeĞİm.
BebeĞİm ,yÜce Rabbİm Ol DedİĞİ An HerŞey Olur Ve Rabbİm BİrgÜn Ol DedĞİnde Sen bEnİm İÇİme DÜŞeceksİn.o Gunu Sabirsizlikla Bekliyorum BebeĞİm. Senİ Çok Ama Çokkkkkkkkkkkkkk Şİmdİden Çokkkkkkkkkkkkkkkkk Sevİyorum .....
tedavin hayırlı olsun inşallah güzel habrlerni alırız artık aramıza hamile dönersin inşallah
bende başlayacam inşallah cumartesi sen gönder arkadaşım isimleri haftaya biter benimde başlarsam sizede edeyim dua..canım biz cuma başladık cuma bitiricez 7 gün kılınıyormuş bu namaz...
denk gelmeyen biçok arkadaş daha sonra kendi kılacak...
sen dilediğin zaman kılabilirsin...
biz zaten tüm isimlere en son toplu dua ediyoruz...
allah kabul eder inş...
eğer sende başladığında herkesin ismini okuyup dua etmek istersen özelden isimleri gönderebilirim...
aminnnn inşallah bebekim.
sabah bi adamla tartıştım geliyor bizim işyerinin önüne çöp atıyorlar günüdz vakti. normalde çöpler gece atılıyor burada.
bikaç kişi var gündüz vakti çöp atıyor. damı gördüm sabah atarken beyfendi atmayın deidm neden atıyorsunuz filan filan söylendim herkes atıyor diyor.
ters ters konuşıyor. o zman belediyeye ödersin cezsaını dedim.
aradım belediyeyi hemen. geldi zabıta az önce tespit edersen resim çekersek ceza vereceklermiş. bida atsınlar görecekler bakalım.
sinirlerim kalktı sabah sabah bu duruma.
işyeri kamerasıda bu kapıyı çekmiyordu onuda ayarlattırdım.
görcekler bakalım![]()