Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlar birşey sorucam size hani kan tahlili vardıya rapor için istenen onları adetin kaçıncı günü yaptırıyorduk

ne habersin canım karşılaşamıyoruz kaç zamandır
o tahiller adetin 3. günü yapılıyor ama 2. ve 4 günde yaptırabilirisn

valla varya az öncede biri attı onunkinide attım evinin önüne.
çöp bekleyicisi oldum resmen ya :1:
sabah beri iyi sinirlendirdiler beni bu konuda.
valla bebekim yapacaksın ya yoksa olmuyo kendi kendine sinirlenip duryyon en iyiis o sinirlensn dimi ama.

sen uyma onlara canım bak sonra senin fotonu çekip şikayet edecekler :1:

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52:
cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa :16::16::16:
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi :9::9::9:

baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni:32::32::32::32::32::32::32::32::32:
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.

baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni:32::32::32::32::32::32::32::32::32:
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.

:nazar:maaşAlla canım sen yinede dikkat et kendine bebeklerinde sende Allaha emanet olun.:49:

dondurma işlemi yapılmadı.genelde kanal yoklugu olanlarda sperm hep bulunurmuş.onun için dondurmaya gerek görmediler heralde.biz de öyle bir talepte bulunmadık.basit bir operasyon.pesa olması zor değil.kanal yoklugu kistik fibrosiz hastalıgının tasıyıcılıgının bır belırtısı imiş.genetık testlerde tasıyıcı cıktı.sonra ben de yaptırdım bendede tasıyıcılık cıkınca cocugun 1/4 kistik fibrosiz hasta ıhtımalı varmış.ayrıca ben de de translokasyon tasıyıcılıgı oldugu ortaya cıktı.saglıklısının bulunması zordu bulundu ancak tutunmadı.bakalım artık hayırlısı.insallah 2. Denemede de bulunur ve tutunur.

anladım cnm çok şükür spermleriniz varya
tedaviyle felan onları düzeltebilirsiniz heralde
inşlh bu sefer bebişin sana tutunur cnm...

Meraba kizlar umarim iyisiniz hepiniz..bende biraz rahatsizlandim ama cok sukur simdi iyiyiyim..

Baharcim..gozun aydin kirmizilar gelmis veeee tedaviye basliyosun, hadi hayirlisi canim insallah ilkde tutar senide yormaz insallahh bol sanslarr..:34:

denizbulut kardeşim ben net sürekli giremiyorum sana bir sorum olacak cevablarsan sevinirim
bizde siz gibi son tese bizde elonge bulundu ve şimdi pregnyl haftada iki tane kullanıyoruz kaan hoca eylülde tekrar sperm boyaması yapacak daha önceki boyamada öncül sperm görüldü dedi şimdi sana sorum bizde bu süreçte bitkisel macunlar kullanyoruz hani siz saraçoğlundan aldıklarınızı kaan hocaya bildirecektiniz kaan hocadan cevap geldimi yanıtlarsanız sevinirim

bahaaaaaaaaaaar kardeşim gözünüz aydın bu büyük mücadelenizin sonunda ALLAHIM habileyim diyede size burda yazdırsın

denizbulut kardeşim ben net sürekli giremiyorum sana bir sorum olacak cevablarsan sevinirim
bizde siz gibi son tese bizde elonge bulundu ve şimdi pregnyl haftada iki tane kullanıyoruz kaan hoca eylülde tekrar sperm boyaması yapacak daha önceki boyamada öncül sperm görüldü dedi şimdi sana sorum bizde bu süreçte bitkisel macunlar kullanyoruz hani siz saraçoğlundan aldıklarınızı kaan hocaya bildirecektiniz kaan hocadan cevap geldimi yanıtlarsanız sevinirim

cnm sizin durumunuzla bizimkisi aynı ve kaan beyin size söylediklerinin tıpkısının aynısınıda bize söyledi
kısmetse ekim gibi bi test daha yaptıracağız ve tüp bebeğe geçeriz ama o zaman gelsin yine konuşuruz dedi...
Birde sen pregniyi nerden alıyorsun cnm bilgi vermen mümkünmü
kaan beyle geçen gün konuştum saraçoğlunun kürleri ile ilgili
maddi yönden zorlamayacaksa kullanabilirsiniz vücudun direncini artırıyor dedi
ama eğer maddi yönden zorluyorsada illa kullanacaksınız diye birşey yok dedi
yani tamamen bize bırakıyor kullanılmasınada karşı çıkmıyor cnm...

bahaaaaaaaaaaar kardeşim gözünüz aydın bu büyük mücadelenizin sonunda ALLAHIM habileyim diyede size burda yazdırsın

saol canım benim amin inş o günlerde gelir ve kırmızılar geldi diye değil hamişim diye havalara uçarım :49:

Meraba kizlar umarim iyisiniz hepiniz..bende biraz rahatsizlandim ama cok sukur simdi iyiyiyim..

Baharcim..gozun aydin kirmizilar gelmis veeee tedaviye basliyosun, hadi hayirlisi canim insallah ilkde tutar senide yormaz insallahh bol sanslarr..:34:

merhana canım geçmiş olsun neyin vardı ??
allah senide bebişlerinide korusun tatlım :16:
saol canım şükürler olsun geldiler biraz dha gelmeselerdi halim dumandı valla :27:
allah razı olsun bitanem inş dediğin gibi ilk denememde kavuşurum bebişime :16:
dualarını eksik etme aeo :54:

evet canım şükürler olsun yarın tedaviye başlıycam :21::21::21::32::32::32::32::32:
amin canım inş herşey çok çok güzel olur ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :49::49:
canım dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel olamaz...
uçakla dönmüşsünüz zaten kolayca varmışsındır evine...
dikkat et kendine tatlım bırak işi falan...
gittin eve yine duramıyorsun değil mi :1:
günlük hayatına dediğin gibi devam et ama bi sürü iş yapma titiz anne adayı :1:
kendine ve yiğenlerimize iyi bak canım öpüyorum sizi :54::54::54:

ne habersin canım karşılaşamıyoruz kaç zamandır
o tahiller adetin 3. Günü yapılıyor ama 2. Ve 4 günde yaptırabilirisn
[sıze=3][/sıze]

iyiyim canım allah razı olsun:16::16::16::16::16::16:
Bebeğim ya ağlattın bizi duygularımıza tercüman oldun:14::14::14::14::14:
Bilgin için teşekkür ederim benim yarın üçüncü günüm aç karnınamı yapılıyor acaba

iyiyim canım allah razı olsun:16::16::16::16::16::16:
Bebeğim ya ağlattın bizi duygularımıza tercüman oldun:14::14::14::14::14:
Bilgin için teşekkür ederim benim yarın üçüncü günüm aç karnınamı yapılıyor acaba

ya ben duygusalım bir kaç gündür
yok balım aç tok olman fark etmez

canımmmm.nerelerdesin?
hiç görünmüyorsun. herşey yolundadır umarım.

canım buralardayım ama ramazan yoğun geçiyor

bilgisayar camın önünde pencere akşama kadar güneş alıyor

valla sıcaktan bilgisayara oturamıyorum sadece bakıp çıkıyorum

sen nasılsın ? annen nasıl?

bizde şimdi kayınvalidemlere iftara gideceğiz

çoooooooooooooook sıcak termometreler 50 dereceyi gösteriyor mübarek çöl oldu buralar yanıyoruz

iğneyi bulabildin mi ?

cnlarım nasılsınızzzzz valla ben ii değilim
inanılmaz bişey beni buldu grip oldum bu sıcakta:53::9::9:
kolumu kaldırmaya halim yok e tabii oruçta var
yani anlıcanız ben haşta oldumm:25::25:
terli dondurma yedim üstüne buz gibi su içtim ahada gördüm günümü
bana müstahak senin neyine dondurma üstüne buz gibi su içmek olacağı bu
kendime ne kızdım beeeeee ben dinleniyorum ara ara girerim kızlarrrr:3:
baharım güe oynaya gel buralaraaaaaaaaaaaaaaaa : )

cnm hoşgelmişsin evine bebişin seninledir inşllh sana sıkı sıkı tutunurda
bize o güzel haberi verirsin inişşllh dualar yerini bulurrrrrrrrrr:49:

Son düzenleme:
evet canım şükürler olsun yarın tedaviye başlıycam :21::21::21::32::32::32::32::32:
amin canım inş herşey çok çok güzel olur ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :49::49:
canım dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel olamaz...
uçakla dönmüşsünüz zaten kolayca varmışsındır evine...
dikkat et kendine tatlım bırak işi falan...
gittin eve yine duramıyorsun değil mi :1:
günlük hayatına dediğin gibi devam et ama bi sürü iş yapma titiz anne adayı :1:
kendine ve yiğenlerimize iyi bak canım öpüyorum sizi :54::54::54:

canım şükürler olsun.bak başlayınca çorap söküğü gibi gelecek devamı.sürecin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile.beklediğine değdi.flzaskcımda yalnız kalmıycak.birbirinize bu süreçtede yarenlik edeceksiniz.uçakta biraz korktum akşam binmek ürkütücü geldi ama çok şükür evimdeyim.canım 21 gün kaldık.orda sürekli kıyafetler yıkandı ama sıcakta yetişmedi.eve gelince 3 makine çamaşır yıkandı.yükseğe uzanmasamda asabileceklerimi astım.pencere önleri toz olmuştu evi havalandırabilmek için silmem gerekti.mecburi işlerdi.fazlasını yapmam artık bunlar bana epey gidecek söz verdim kendime.
bu akşam yola çıkacakmışsın tatlım yarın randevun kaçta.flzaskın randevusu kaçta.bizi habersiz bırakmayın.:16::16::16:
cnlarım nasılsınızzzzz valla ben ii değilim
inanılmaz bişey beni buldu grip oldum bu sıcakta:53::9::9:
kolumu kaldırmaya halim yok e tabii oruçta var
yani anlıcanız ben haşta oldumm:25::25:
terli dondurma yedim üstüne buz gibi su içtim ahada gördüm günümü
bana müstahak senin neyine dondurma üstüne buz gibi su içmek olacağı bu
kendime ne kızdım beeeeee ben dinleniyorum ara ara girerim kızlarrrr:3:
baharım güe oynaya gel buralaraaaaaaaaaaaaaaaa : )

cnm hoşgelmişsin evine bebişin seninledir inşllh sana sıkı sıkı tutunurda
bize o güzel haberi verirsin inişşllh dualar yerini bulurrrrrrrrrr:49:

canım çok geçmiş olsun.ılık şeyler tüket.yaz gribi kışın olandan daha kötü derler.çabucak iyileş inşallah.
sağol canım amiinn.güzel dileklerin ve duaların kat kat senide bulsun:21::21::21::21:

herkese iyi iftarlar.benson hazırlıkları yapayım.burada iftar olmasına az kaldı.kociş aç kalmasın

Canım benim sağol güzel dileklerin içinnnnn:29:
Evine dönmüşsün cnm dikkat ett dinlen iyi bak kendine ve yiğenlerimzeeeeee:29:
Çok şükür başladık tatlımmmmm evettttttt yanlızda kalmıycammmmmm baharcımmmmm olucakkk
yarın bana 9-11 arası burda olun dedilerrrrrr
baharda 9 da olur orda zatennnnnnnnn belli bi saat vermiyolarr bu saatler arası gidiyosun
inş. herşeyy yolunda giderr süreçç su gibi geçerrrrrr bizde senin gibi transfer aşamalarınaaaaaaaaa gelirizz inŞALLAH:46::49::49::49::49:

Canım yaaa ne oldu sanaaaaaa hastamı oldun sennnnnnnn:29:
Geçmiş olsun cnmm uff ya yaz günüde grip olmak zordurrrrrrr.
tatlım dondurmanın üzerinee buz gibi su hiç olurmuuuuuuuu:20:
ben hep üstüne ılık su içerim boğazlarım ağrımasın diyeeeeeeeee
neyse tatlım inş. bi an önce düzelirsin cnmmmmm:54::54::54::54:

Back
X