• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm geçen gün eşim sperm testi yaptıracak demişti ya
sonucu da yazmayınca ben aradım istanbul memorialde yaptırmışlar
sperm testinde çıkmış cnm ama yinede mikro tese olacak demişler

yaşasıııınnnnn. demekki üretim başlamış.
inşlahh çoğalır teseye bile gerek kalmazzzz.
ayyyyy nasıl sevindim yaaaaaa.

hadş yaa telde mi konuştunuzz ??
demek 1 sperm daha bulundu ve donduruldu ooooo :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
be hissetmişim demekki ondan başlamışım halaya :66:
allah devamınıda getirsin inş :16::16::16:
yok canım vck daha haber vermedi...

EVT CNM TELDE KONUŞTUK SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN ARAMIŞTIM İSTANBUL MEMORİALDE YAPTIRMIŞLAR....
ONLARDA DAHA ÇOĞU ÇIKAR İNŞLH EN AZINDAN ÜRETİM VAR
KENDİNİ GÖSTERİYOR ÖNCE 2 TANE ÇIKTI ŞİMDİ 1 TANE
MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
EVT TATLIM O GÜZEL YÜREĞİNE BİŞEYLER MALUM OLMUŞ ÇEKMİŞSİN HALAYI:9:

Son düzenleme:
EVT CNM TELDE KONUŞTUK SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN ARAMIŞTIM İSTANBUL MEMORİALDE YAPTIRMIŞLAR....
ONLARDA DAHA ÇOĞU ÇIKAR İNŞLH EN AZINDAN ÜRETİM VAR
KENDİNİ GÖSTERİYOR ÖNCE 2 TANE ÇIKTI ŞİMDİ 1 TANE
MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
EVT TATLIM O GÜZEL YÜREĞİNE BİŞEYLER MALUM OLMUŞ ÇEKMİŞSİN HALAYI:9:

caım biliyorum memoriade yaptırdıklarını...
spermleri artınca başlayacaklardı tedaviye...
şimdi 3 tane dondurulmuşları oldu :nazar:
yeterli görmedilerki m.teseye karar verdiler...
ama şükür üretim var inş fazla fazla bulunurda hayırlısıyla başlarlar tedavilerine :16::16::16:

canım evet bu akşam ikinci iğnemi olucağım bence test yapmamakta iyi yapmışsın cnm zaten hastalanmamak çok önemli bir belirti perşembe günü nsl halaylar çekeceğiz meleklerin için cnm başka bir topikte bir arkadaş 2 aylık hamile hiç anlamamış pko olduğu için zaten adet araları uzun yani herkeste ağrı olacak diye bir kural yok bu iğnelere bile farklı tepkiler veriyoruz kiminin sadece karnı ağrıyor kimini şişiyor bazılarına hiç birşey olmuyor bende ağrı yapacak gibi ağrı eşiğim düşük

hayırlısı canım,bunca gün bekledim.bir gün daha beklerim artık.sende kendine dikkat et büyüsün yumoşların

Cnm test gunün nezman az kaldı deilmi:) ağrın sizin varmi degisiklik varmi:)
QUOTE]

canım 2 ağustos test tarihi.ben bişey hissetmiyorum.kendimi çok dinlemedim belki ondandır ama gözle görülür bişey yok.

bak annelerine çekmişler işte uslu uslu duruyorlar hiç yormuyorlar annelerini :1:

inşallah dediğin gibi olur canım.ne dersen çıkıyor bu da olur inşallah :16:

veeeeeeeee nzlny Allahım çoğaltsın canımmmmm.gözümüz aydın. halayımıda çekeyim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66:

kızlar evde uyuyup kalmışım.şimdi annme geçiyorum yine.inşallah vck de güzel haberler getirir halay devam ederse eksik kalmayayım baharcım benim yerimede döktürün.Allahın izni ile yarın erkenden gelir okurum yazdıklarınızı.
dualarından isimlerimizi eksik etmeyen arkadaşlarım Allah kat kat mükafatını versin sizlere.Hakkınızı helal edin.

hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım hayırlı iftarlar:16::16::16::16:

listede anatoia tüp bebek merkezinde tedavi oldugun yazıyoduda merkez nasıl diye sorcaktım tekrar tedaviye baslamayı düşünüyoruzda canım ya o yüzden sormuştum

listede anatoia tüp bebek merkezinde tedavi oldugun yazıyoduda merkez nasıl diye sorcaktım tekrar tedaviye baslamayı düşünüyoruzda canım ya o yüzden sormuştum

evt canım orda tedavi gördüm yarım kaldı.
o zamnlar çok iyidi ama son dönemlerde çıkan haberler ve hakan yaralının tutumu bizi üzdü.
o yüzden orasını tavsiye etmem.

canlarım yarını iple çekiyorum.
inş.kaliteli yumurtalarınız olmuştur veeeeee
mutlu haberi alırız tatlılarım.

Sağollllll tatlımmmmmm inş. güzel haberler veririzzz baharımlaaaaaa:16:

çek cnm çek
nzlnylerde de 1 adet sperm çıkmış dondurmuşlar inşlh daha çoğuda çıkar şimdiden çekmeye başlayalım:64::64::64::64:
Vck dan haber varmı?

ayy sevindimmmmmm cnm ya ne güzel 1 tanede olsa iyi gerçekten en azından üretim varrrrrrr:52::52::52::52:

Son düzenleme:
canım transferin olmuş hayırlı olsun.
bu sefer sımsıkı tutunurlar inş. hiç bırakmazlar seni.
ikiz ikiz salik saliha evlatlarına kavuşursun inş.amin.
darısı hepimize olsun.dualarında bizede yer ver canım.

Allah razı olsun cnm bnm ins bu sefer olur Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın hiçbirimizin
Nzlny cnm hadi gözun Aydın 1 sperm bulunmuş mikrotese olduğunuzda korkuyla beklemeyeceksiniz sonucun güzeli o:)
Benim hayatımda en zor iki anım oldu biri babam beyin kanamasi geçirdiği an biride esim mikrotese oldugunda sonucu beklerken...ins Rabbim böyle zor anları ne bana nede kimseye yaşatır..

herkese slm kızlarrrrrrr
geçmişi okudum ama uzun uzun cevap yazamıyorum eşim beni iftara götürüyo dışarı dün evlilik yıldönümümüzdü
ben pazar gününü güzel geçirdim tam 14 kişiydik dünde boynumun ağrısından nete bile bakamadım
eşim bugün dr götürdü dr boyumluk,verdi iğnre verdi fizik tedavisi verdi tam 20 gün boyunca bugun ilk fizik tedavimi oldum inşllh
işe yararda boynumun ağrıları hafifler bende böyle
kızlar transferi olnalar hamiş haberlerinizi alırız inşllh tedaviye başlayanlar sizinde hamiş haberinizi alalım
vck den haber yok inşllh bol sperm bulunmutur
hepinize ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın şimdi çıkıyorum görüğşürüz kılzlarrrrrrr:3:

herkese slm kızlarrrrrrr
geçmişi okudum ama uzun uzun cevap yazamıyorum eşim beni iftara götürüyo dışarı dün evlilik yıldönümümüzdü
ben pazar gününü güzel geçirdim tam 14 kişiydik dünde boynumun ağrısından nete bile bakamadım
eşim bugün dr götürdü dr boyumluk,verdi iğnre verdi fizik tedavisi verdi tam 20 gün boyunca bugun ilk fizik tedavimi oldum inşllh
kızlar transferi olnalar hamiş haberlerinizi alırız inşllh tedaviye başlayanlar sizinde hamiş haberinizi alalım
hepinize ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın şimdi çıkıyorum görüğşürüz kılzlarrrrrrr:3:

selamlar bitanemmmmmmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnnnnnn :71:
nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler geçirirsiniz inş :38:
rabbim bundan sonraki yıldönümünüze bebişinle girmeyi nasip etsin :49::emir_bebek:
ayrıca çok geçmiş olsun tatlım...
başlamışsın tedavine hayırlısıyla kurtulursun bu sıkıntıdan da inş :16:
kendine iyi bak bitanem görüşmek üzere :54::54::54:

herkese slm kızlarrrrrrr

Selamm canımmmmmmm bende seni merak ediyodumm nerde bu kız diyeeee:16:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmmmmm:123:
nice sağlıklı mutlu bebişli seneleriniz olsun inş.....:38:
tatlımm geçmiş olsun ağrıların arttıı demek iyiceeee
tedaviye başlamışsın ama inş biraz daha düzelirr cnmmm:16:
görüşürüz cnm :54::54::54::54:

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum
minkgelin mercan ve diğer tarnsferi olan arkadaşlar inş bebeişleriniz sizinle olurlar
vck eşi amaliyatmı oluyordu inş güzel sonuç alır rabbim tedavide olanlara bebişlerini nasipetsin amin

@ hasretim01

Aman allahim inanamiyorum ne cok sevindim bilemessin:)
allah insallah bebeginizi size tez zamanda sag salim kavusdurur:)
ne Hikayeler var ya herkesin kendine göre yazilmis:)
Ben hep diyorum Insallah yüce rabbim isteyen herkese verir..
Insallah seneye bizdede bulsunlar 1 tanede olsa ona bile raziyim inanirmisin?
Esin hic bitkisel birsey aldi mi Kendisine?

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum
minkgelin mercan ve diğer tarnsferi olan arkadaşlar inş bebeişleriniz sizinle olurlar
vck eşi amaliyatmı oluyordu inş güzel sonuç alır rabbim tedavide olanlara bebişlerini nasipetsin amin

Allah razı olsun cnm bnm nerelerdesin niye gelmiyorsun özletme kendini:)

herkese slm kızlarrrrrrr

canım geçmiş olsun.ALLah şifa versin.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
bundan sonraki evlilik yıldönümlerini evlatlarınla geçirirsin inş.

selemün aleyküm, transferi olan olan arkadaşlar bebişeriniz hayırlı olsun sizlere sımsıkı tutunsunlar şu mübarek ramazan gününün hürmetine size hayırlı evlatlar olsun ,tedavideki arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun hepimize yakın zamanda şifalar ihsan etsin.hepimizede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin .

BAHARCIĞIM nerelerdesin canım rüyamda seni gördüm yeni doğum yapmışşın yatakta yatıyorsun minnacık bir kız çoçuğun olmuş hatta çok az sacı bile vardı .:13:düşünsene normalde ben seni gerçekte bile görmedim burada yazıştığımız kadar tanıyorum hayırlısı tatlım :36:rüyam hayırlı olur inşanlah canım :49:A.e.ol

Back
X