• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun cnm bnm nerelerdesin niye gelmiyorsun özletme kendini:)

minikgelin transferin hayrılıolsun canım dondurulmuş enbiryolar mu transfer edildi yoksa yeniden yumurta toplandımı.bizimde dondurulmuş enbiryolarımız varda aslında bende tekrar yumurta toplansın istemiyorum inş.seninki tutar bize moral olurusn bir cesaret bizde çözdürü transfer yaptırırız.ayrıca embiryolar çözdürülürken sana kaç gün tedevi uygulandı bana dediler ki burundan sprey vereceğiz dedi tedaviyi biraz anlatırsan bana seviniyor A.e.ol inş.sımsıkı tutunurlar sana :49:

selemün aleyküm, transferi olan olan arkadaşlar bebişeriniz hayırlı olsun sizlere sımsıkı tutunsunlar şu mübarek ramazan gününün hürmetine size hayırlı evlatlar olsun ,tedavideki arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun hepimize yakın zamanda şifalar ihsan etsin.hepimizede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin .

BAHARCIĞIM nerelerdesin canım rüyamda seni gördüm yeni doğum yapmışşın yatakta yatıyorsun minnacık bir kız çoçuğun olmuş hatta çok az sacı bile vardı .:13:düşünsene normalde ben seni gerçekte bile görmedim burada yazıştığımız kadar tanıyorum hayırlısı tatlım :36:rüyam hayırlı olur inşanlah canım :49:A.e.ol

a.s canım hoşgeldinnnnnnnn :70:
ben buradayım canım sen yoksun özlettin kendini...
hayrolsun çok güzel bi rüya görmüşsün çok duygulandım :5:
demek kızım olmuştuuuuu :16:
rabbim hayırlısıyla o günleride görmeyi nasip eder inş :16:
bende tedeviye başladım bugün 5. iğnemi yaptım...
yarın ilk kontrolüm olacak...
bu aşamada beni rüyanda görmenden gerçekten çok etkilendim inş gerçekleşir dualarını eksik etme lütfen :70:

a.s canım hoşgeldinnnnnnnn :70:
ben buradayım canım sen yoksun özlettin kendini...
hayrolsun çok güzel bi rüya görmüşsün çok duygulandım :5:
demek kızım olmuştuuuuu :16:
rabbim hayırlısıyla o günleride görmeyi nasip eder inş :16:
bende tedeviye başladım bugün 5. iğnemi yaptım...
yarın ilk kontrolüm olacak...
bu aşamada beni rüyanda görmenden gerçekten çok etkilendim inş gerçekleşir dualarını eksik etme lütfen :70:

inş.canım gerçek olur inşanlah herşey çok güzel olacak Allah illaki yüzünüzü güldürecek gerçek isminle dua ederim inşanlah sende dua konusunda çok bilgili ve hassassın inş.duaların kabul olaçak canım,evet ben pek sık giremiyorum ramazan ramazan ev toparlıyorum ankaraya taşınacağız ya koli yapıyrorum yavaş yavaş ...5.günün demek maşallah sağlıklı yumurtaların olur inşanlar daha sonra enbiryolar eşinde normal çıkış var ona bişey uygulanmayacak galiba yumurta toplamayı narkozlumu istececeksin ben genel narkoz almıştım dayanam diye düşündüm hayırlı tedaviler olur inşanlah canım istanbulu gez bizim içinde deniz havası çek içine transferden hemen sonra yola çıkma sakin biz o yanlışı yaptık birde tarnsfer sonrası kabız olmamak için transfere bir iki gün kala bol bol ananas ,kabak çekirdeği ,hurma ye transferden sonra ıkınmaman lazım sulu yemekler ye hiçbirşeye moralini bozma moralini yüksek tut Rabbim maddi manevi gurbette yardımcınız olsun HAYIRLI ZAFERLER NASİP ETSİN :49:

inş.canım gerçek olur inşanlah herşey çok güzel olacak Allah illaki yüzünüzü güldürecek gerçek isminle dua ederim inşanlah sende dua konusunda çok bilgili ve hassassın inş.duaların kabul olaçak canım,evet ben pek sık giremiyorum ramazan ramazan ev toparlıyorum ankaraya taşınacağız ya koli yapıyrorum yavaş yavaş ...5.günün demek maşallah sağlıklı yumurtaların olur inşanlar daha sonra enbiryolar eşinde normal çıkış var ona bişey uygulanmayacak galiba yumurta toplamayı narkozlumu istececeksin ben genel narkoz almıştım dayanam diye düşündüm hayırlı tedaviler olur inşanlah canım istanbulu gez bizim içinde deniz havası çek içine transferden hemen sonra yola çıkma sakin biz o yanlışı yaptık birde tarnsfer sonrası kabız olmamak için transfere bir iki gün kala bol bol ananas ,kabak çekirdeği ,hurma ye transferden sonra ıkınmaman lazım sulu yemekler ye hiçbirşeye moralini bozma moralini yüksek tut Rabbim maddi manevi gurbette yardımcınız olsun HAYIRLI ZAFERLER NASİP ETSİN :49:

inş canım bende öyle hissediyorum herşey çok güzel olacak :16:
dualar için çok saol canım benimmmmmmm...
rabbim benim için ettiğin her duayı misliyle sanada nasip etsin...
evet canım 5. gün bitti bakalım yarın yumoşlar hakkında neler öğrenicez...
inş hepsi olması gerektiği gibidir...
evet canım eşimde normal yoldan çıkış olduğu için bişey yapılmayacak...
en son mayıstaki testte 5,6 milyonu gördük...
yarın tekrar test vericek son durumu görmek için ve yine dondurulucak...
opu günü tekrar test vericek onlar kullanılacak...
canım tavsiyelerin için çok saol...
daha önceden de çok okumuştum dediklerine dikkat edicem...
canım ben istanbulda kalıyorum şuanda...
transferden sonrada 2-3 gün kalıcaz öyle istiyoruz eşimle...
gayet mutlu ve huzurluyum...
inancım da çok inş bende hamiş olucam :49:
bol bol dua ediyorum rabbim kabul eder inş...
canım sana da kolay gelsin...
yaz günü oruçlu halinle ev toplamak çok zor...
inş hayırlısıyla taşınır yeni bi hayat kurarsınız ankarada kendinize :16:

kızlar ben çıkıyorum yatmadan gireyim bi demiştim...
durudenizderyaı görünce çıkamadım çok uykum geldi yarında erken kalkıcam...
hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere :54::54::54:

kızlar ben çıkıyorum yatmadan gireyim bi demiştim...
durudenizderyaı görünce çıkamadım çok uykum geldi yarında erken kalkıcam...
hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere :54::54::54:

Bende yatmadan bakayım dedimmmmmmmm :34:
uyuyucam şimdi sabah erken kalkıcam
görüşürüzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54:

:16:inş.canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun tabi oruçluyken zor oluyor yakında renki olacam o zaman rahat yaparım .Allah gönül muardımızı versin bol sabır ,güç , ve kuvvet nasip etsin hepimze A.E.OL birbirimize vereceğimiz en büyük destek dua :49:

canım sana iyi geceler kendini çok yorma çok teşekkürler A.e.ol güzelim:16:

minikgelin transferin hayrılıolsun canım dondurulmuş enbiryolar mu transfer edildi yoksa yeniden yumurta toplandımı.bizimde dondurulmuş enbiryolarımız varda aslında bende tekrar yumurta toplansın istemiyorum inş.seninki tutar bize moral olurusn bir cesaret bizde çözdürü transfer yaptırırız.ayrıca embiryolar çözdürülürken sana kaç gün tedevi uygulandı bana dediler ki burundan sprey vereceğiz dedi tedaviyi biraz anlatırsan bana seviniyor A.e.ol inş.sımsıkı tutunurlar sana :49:

Cnm dondurulmus embriyo transferim oldu 12 tane idi 6+6 diye dondurdular bikerelik. Daha denemem var ins onlarida kardes istediğimde yapmak kısmet olur..
Dondurulmus transfer cok basit adetin 2. Gunü gidiyorsun ilaç veriyor emstrofem coaspirin folik asit ....kimi yerde. Burundan bantta veriyorlar bana vermedi .. Haftada 1-2 kontrole gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar .ortalamA adetin 17-22 günleri arasi transferin oluyor. Transfer sonrasi herzamanki ilaçlar yine inan cok ama cok rahat bekleme yap derim:)hem maddi olarak uygun 900 tl verdik hemde manevi olarak rahat ayrıca rahim yorulmuyor yumurta toplama işlemi ve ağır hormon iğneleri yok :)

selamlar bitanemmmmmmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnnnnnnn :71:
nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler geçirirsiniz inş :38:
rabbim bundan sonraki yıldönümünüze bebişinle girmeyi nasip etsin :49::emir_bebek:
ayrıca çok geçmiş olsun tatlım...
başlamışsın tedavine hayırlısıyla kurtulursun bu sıkıntıdan da inş :16:
kendine iyi bak bitanem görüşmek üzere :54::54::54:
teşekkürler cnm benim:29:
evet başladım fizik tedaviye ve iğnelere inşllh ağrılarım geçmese bile hafiflesin bana yeter
adi bugün güzel yumurtaların olsun cnm:54:
Selamm canımmmmmmm bende seni merak ediyodumm nerde bu kız diyeeee:16:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmmmmm:123:
nice sağlıklı mutlu bebişli seneleriniz olsun inş.....:38:
tatlımm geçmiş olsun ağrıların arttıı demek iyiceeee
tedaviye başlamışsın ama inş biraz daha düzelirr cnmmm:16:
görüşürüz cnm :54::54::54::54:
sağol bi tanem sorma cnm ya giremedim nete hep yattım ağrıdan sonunda dr gittimde başladım ilaçlara boyunluk takmaya
aman ne zormuş boyunluk takmak geçsin ağrıda ne yapayım katlanıyorum
hadi bugün sende güzel sağlıklı bol yumurtalı bi günle başla güne:54:
canım geçmiş olsun.ALLah şifa versin.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
bundan sonraki evlilik yıldönümlerini evlatlarınla geçirirsin inş.
teşekkürler tatlım hepimiz evlatlarımıza tez zamanda kavuşalım güzelim:54:

Ben Ankarada yaşıyorum ve 2. Tüp bebek tedavisi icin bu sefer başarılı bir merkez arıyorum. Cumaya eşime uygulanan fısh tekniginin ayrıntılı bilgisini almak icin genartta volkan beye gidicez. Gitmisken esindende randevu aldik genart hakkinda bilgi alcaz. Anatolia da karsisinda ancak genart tüm merkezlerde tüp bebek yazarken genarttaki üreme biyoteknolojisi yazısı ve volkan beyin orda olması ve bütün embriyo ile ilgili islemleri onun takip ediyo olması bizi genarta yönlendirsede korkuyorum. Allah yardımcimiz olsun...

Son düzenleme:
Ben Ankarada yaşıyorum ve 2. Tüp bebek tedavisi icin bu sefer başarılı bir merkez arıyorum. Cumaya eşime uygulanan fısh tekniginin ayrıntılı bilgisini almak icin genartta volkan beye gotcez. Gitmisken esindende randevu aldik genart hakkinda bilgi alcaz. Anatolia da karsisinda ancak genart tüm merkezlerde tüp bebek yazarken genarttaki üreme biyoteknolojisi yazısı ve volkan beyin orda olması ve bütün embriyo ile ilgili islemleri onun takip ediyo olması bizi genarta yönlendirsede korkuyorum. Allah yardımcimiz olsun...

allh yardımcınız olsun cnm sonucu sağlıklı ve huzurlu güzel :emir_bebek:günlerin olsun
:34:

İlk günaydınnnnnnn benden GÜNAYDINNNNNNNN kızlarrrrrrrr :3::3::3: :16::16::16::16::16::16:
uyuku tutmadıı kalktım bendee havada kaplı yağmur yağıyo hafiften ama güzel serinlemiş hava :32:
sizler şimdi kaçıncı uykudasınızzzzzzz fıstıklarrrrrrrrr:1::1:
Bugün inş. güzel şeyler duymak içi dua ediyorummmmmmmm.
görüşürüzzzzzzzz :54::54::54::54::54::54:

evt cnmvalla sizleride etkilemek istemem ama maillerde farklı konuşuyor telefonda farklı bir maili diğerini tutmuyor vs...vs..
neyse adam yoğun prof.:1:o takip edemiyor biz takip edicez
bende öyle düşünüyorum cnm eşim 2 yıldır iğne ilaç bitkiseller vücut bağımlılık yapacak
ve kendi o hormonları salgılayamayacak bilemiyorum eseslim
şuan için düşünmüyorum ama bitkisellerden sonra eğerki çıkış olmazsa artık mecbur oluruz ameliyat heralde
şu an için bi cevap vermicem ben bu kanıdayım şimdilik ama akşama eşim le ne karar veririz bilemiyorum..
inşlh cnm benim inşlh evlat isteyen herkes anne olabilir birgün kimse bu yolda kalmasın amin...:25:

canimm bizde ayni sizin gibi iki yil kafar igne ilac hormon takviyesi kullandik,ama biraktik su an sadece bitkiselleri kullaniyoruz,cunku esim kontrol icin emre beye gittiginde dr cok sasirdi bu kadar testojel kullanmissiniz tese yapamayiz bulamayabiliriz dedi,ignelerin etkisi gecene kadar bekleyin sonra gelin tese yapalim dedi
bizde cok pismaniz keske testojel, nebido kullanmasaydik,ama olan oldu,insaalah ciddi zararlar vermemistir

Back
X