• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilk günaydınnnnnnn benden günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr :3::3::3: :16::16::16::16::16::16:
Uyuku tutmadıı kalktım bendee havada kaplı yağmur yağıyo hafiften ama güzel serinlemiş hava :32:
Sizler şimdi kaçıncı uykudasınızzzzzzz fıstıklarrrrrrrrr:1::1:
Bugün inş. Güzel şeyler duymak içi dua ediyorummmmmmmm.
Görüşürüzzzzzzzz :54::54::54::54::54::54:

ne kadar pozitif bir mesaj:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: Beni bile gülümsetti:1::1::1::1::1::1::1::1:bahçeden gelsim sabah sabah uykum gelmedi sizlere bir bakim dedimm :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr :71::71::71:
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş :16::16::16:
biz bugün kontrol için gittik ama ulun hoca toplantıdaymış 11 gibi gelecekmiş bizde geri döndük hemen...
hava kapalı hafiften yağmur atıştırıyor...
bu yağmurlar berekettir inş bizim için :16:

Son düzenleme:
İlk günaydınnnnnnn benden GÜNAYDINNNNNNNN kızlarrrrrrrr :3::3::3: :16::16::16::16::16::16:
uyuku tutmadıı kalktım bendee havada kaplı yağmur yağıyo hafiften ama güzel serinlemiş hava :32:
sizler şimdi kaçıncı uykudasınızzzzzzz fıstıklarrrrrrrrr:1::1:
Bugün inş. güzel şeyler duymak içi dua ediyorummmmmmmm.
görüşürüzzzzzzzz :54::54::54::54::54::54:

günaydın cnm hadi mutlu güzel haberler alırsın cnm
yumuoşların büyümüştür inşlh
ah cnm ne güzel sizin orda yağmur var hava serinlemiş keşke burdada olsa
yanıyoruz resmen nemden nefes alamıyoruz
aman şunun şurasındada az bişeyimiz kaldı 1 ay daha dişimizi sıkacağız artık:1::1:

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr :71::71::71:
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş :16::16::16:
biz bugün kontrol için gittik ama ulun hoca toplantıdaymış 11 gibi gelecekmiş bizde geri döndük hemen...
hava kapalı hafiften yağmur atıştırıyor...
bu yağmurlar berekettir inş bizim için :16:

günaydın tatlım
inşlh flaskcımla güzel haberler vereceksiniz bugün
cnm hastanaye yakınmı öğretmen evide hemen geri döndünüz
havada serinmiş ne bereketli hatunsun
ntalyaya da ayak basta
burayada yağmur yağsın bizde serinleyelim sayende:66:

HERKESE GÜNAYDIN bütün tedavi aşamasında olanlara hayırlı evlat nasip ettsin rabbim Hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp ettsin ALLAHIM ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallah bizede :)))
Arkadaşlar testojel kullanmak sorun mu oluyor bazı şeyler yazmışsınız benim eşimde yaklaşık 2 yıl olacak testojel kullanıyor fsh çok yüksekti kullanınca normal değerlere düştü gerçi sperm olmadı ama m tese sonrası hoca testojele devam dedi bende başka hocalarada danışalım dedim kaan hocayı burdan duydum ona gidecez ama anladığım kadarıyla onunlada sorun yaşayanlar oluyor muş
Çaresizlik ne kadar zor tutunacak bir dal aramak ALLAHIM TEK ÇARE SENSİN
Tedavi olanlar için liste yapmışsınız.Benide listeye ekler misiniz?

HERKESE GÜNAYDIN bütün tedavi aşamasında olanlara hayırlı evlat nasip ettsin rabbim Hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp ettsin ALLAHIM ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallah bizede :)))
Arkadaşlar testojel kullanmak sorun mu oluyor bazı şeyler yazmışsınız benim eşimde yaklaşık 2 yıl olacak testojel kullanıyor fsh çok yüksekti kullanınca normal değerlere düştü gerçi sperm olmadı ama m tese sonrası hoca testojele devam dedi bende başka hocalarada danışalım dedim kaan hocayı burdan duydum ona gidecez ama anladığım kadarıyla onunlada sorun yaşayanlar oluyor muş
Çaresizlik ne kadar zor tutunacak bir dal aramak ALLAHIM TEK ÇARE SENSİN
Tedavi olanlar için liste yapmışsınız.Benide listeye ekler misiniz?

merhaba kaderi hosgeldin
tam kesin olmamakla birlikte zarari olabiliyormus doktorlar in farkli gorusleri var bu ilac uzerinde ,bazilari kullanin diyor bazilarisa kesinlikle kullanmayin diyor.bizde 1 yil kadar kullandik,sonra nebido ignesi kullandi biraz,ama hicbi ise yaramayinca ve hakkinda boyle duyunca biraktik,cunku bizim onceden ilactan oncede tesede zaten cikmamisti
sizin problem neydi?

panaxi 5 aydir kullaniyor esim test vereli 2 hafta oldu ama sonucu almaya gitmiyor ,korkuyorum diyor yine cikmaz diye ,ikna edemedim zaten zorla yaptirdi testi,simdide sonucu alamadi
,keske 1 tanecik ciksada yuzumuz gulse....bana dua edin arkadaslar su mubarek Ramazan ayi hurmetine

herkese günaydın bütün tedavi aşamasında olanlara hayırlı evlat nasip ettsin rabbim hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp ettsin allahım ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallah bizede :)))
arkadaşlar testojel kullanmak sorun mu oluyor bazı şeyler yazmışsınız benim eşimde yaklaşık 2 yıl olacak testojel kullanıyor fsh çok yüksekti kullanınca normal değerlere düştü gerçi sperm olmadı ama m tese sonrası hoca testojele devam dedi bende başka hocalarada danışalım dedim kaan hocayı burdan duydum ona gidecez ama anladığım kadarıyla onunlada sorun yaşayanlar oluyor muş
çaresizlik ne kadar zor tutunacak bir dal aramak allahım tek çare sensin
tedavi olanlar için liste yapmışsınız.benide listeye ekler misiniz?

cnm sen yinede kaan hocaya öncesinde bi mail at durumunuzu anlat
kaan hocanın bu konuda çok başarıları var
ve bu konuyla ilgili çalışmaları olan benim bildiğim sayılı doktorlardan
ama bazen çok fazla hastasının olmasından dolayı karıştırıyormu ne yapıyor anlamıyorum
testo jel biz daha öncesinden hiç kullanmadık
1 buçuk yıldır kaan beyde tedavideyiz
clomen ve pregni 5000 iğne vurunuyor eşim iğneyi bulamazsak eğer testojel önermiş
ben ona şaşırdım ama sen yinede bir görüş istersen..

panaxi 5 aydir kullaniyor esim test vereli 2 hafta oldu ama sonucu almaya gitmiyor ,korkuyorum diyor yine cikmaz diye ,ikna edemedim zaten zorla yaptirdi testi,simdide sonucu alamadi
,keske 1 tanecik ciksada yuzumuz gulse....bana dua edin arkadaslar su mubarek ramazan ayi hurmetine

canım benim inşlh spermleriniz çıkmıştır
neden almıyorsunuz sonucu istersen sen git al
derdimizin peşine düşmeliyiz tabikide
içimiz yanıyor korkularımız var ama
bu dertle başkaları değil biz mücadele edeceğiz
inşlh spermleriniz bolca çıkmıştır bundan sonrada çıkarlar...:25:

canım benim inşlh spermleriniz çıkmıştır
neden almıyorsunuz sonucu istersen sen git al
derdimizin peşine düşmeliyiz tabikide
içimiz yanıyor korkularımız var ama
bu dertle başkaları değil biz mücadele edeceğiz
inşlh spermleriniz bolca çıkmıştır bundan sonrada çıkarlar...:25:

insaalah canim amin ...ins dualarin dua zamanina denk gelmistirde kabul olmustur..
her test yaptirisinda hep cikacakmis gibi hissediyorum zaten ama cikmiyor:37::37:
3 yildir hep ayni seyler olunca o yuzden korkar olduk ikimizde
,esimi ikna edebilirsem yarin yollamaya calisicam yarin ise gitmeyecek

Ankarada volkan baltaciya giden varmi? Kendisi genetik prof. Ayrica kizlar esi menagon kullanan oldumu? Kullanip kullanmama konusunda kararsisiz. Dahasi raporu esim icin nasil alcaz onuda bilmiyorum:(

insaalah canim amin ...ins dualarin dua zamanina denk gelmistirde kabul olmustur..
Her test yaptirisinda hep cikacakmis gibi hissediyorum zaten ama cikmiyor:37::37:
3 yildir hep ayni seyler olunca o yuzden korkar olduk ikimizde
,esimi ikna edebilirsem yarin yollamaya calisicam yarin ise gitmeyecek
inşlh cnm inşlh
inan her test yapılışında banada bu sefer çıkacakmış gibi geliyor ama çıkmıyor işte
eşim şimdi test vermeye gidiyor
çok ümidim var ama sonucuda çok iyi biliyorum:50:
Na yapalım inşlh bizlerde birgün yüzü gülenlerden oluruz:25:
ankarada volkan baltaciya giden varmi? Kendisi genetik prof. Ayrica kizlar esi menagon kullanan oldumu? Kullanip kullanmama konusunda kararsisiz. Dahasi raporu esim icin nasil alcaz onuda bilmiyorum:(

cnm benim eşim geçen yıl mikrotese öncesi 5 ay boyunca gün aşırı göbekten vurunmuştu
BİRDE HİÇ RAPOR REÇETE BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMADIK
YAZILIYORMU BİLMİYORUMDA HEP PARAMIZLA ALMIŞTIK VE ÇOK PAHALI İÇİNDE 5 TANE İDİ 130 TL Dİ PAKETİ

Son düzenleme:
,keske 1 tanecik ciksada yuzumuz gulse....bana dua edin arkadaslar su mubarek Ramazan ayi hurmetine

Allah yardımcızmız olsun canım inşallah bizleride evlat sevgisinden mahrum bırakmaz rabbim.Bizde ilk testi 5 ay önce yaptırmıştık sonuç 0 çıkmıştı eşimi yalvar yakar doktora tekrar girmek için yeni kna etti bizde yarın gitcez ve yine sonuç 0 çıkacak diye çok korkuyorum eşime belli etmek istemiyorum ama inşallah bunda bikaç tane olsun çıkarda moral olur.

Slm KiZlar vck sen haber yokmu hala...
Bahar flaskh cnm kontrolleriniz nsl gecti:)
Ben bügünde iyiyim cok sukur ins böle devam eder :)

Allah yardımcızmız olsun canım inşallah bizleride evlat sevgisinden mahrum bırakmaz rabbim.Bizde ilk testi 5 ay önce yaptırmıştık sonuç 0 çıkmıştı eşimi yalvar yakar doktora tekrar girmek için yeni kna etti bizde yarın gitcez ve yine sonuç 0 çıkacak diye çok korkuyorum eşime belli etmek istemiyorum ama inşallah bunda bikaç tane olsun çıkarda moral olur.

ins sonucunuz 5 ay icinde degismistir ins birsuru sperminiz cikarda kurtulursunuz canim

Back
X