• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım cumartesi günü değerimin katlandığını görene kadar kimseye söylemeyelim diye karar aldık en baştan.Allah korusun kimyasal felan olur anlat herkese en baştan.belki dayanamaz azıcık çıtlatırım anneme:9::9::9::9:
o hemşireye ne diyeyim ben derdim yetmez gibi şoka soktu tekrardan:52::52:
bir tek sizinle ve daha önce başka bir topikten görüştüğüm arkadaşımla paylaştım:16::16::16::16:
canım çok zıplama yumoşları yorma.Allahım banada yaşatsın sizlerin sevinçlerini.bebişimle göbek atıp bekleyelim kuzenlerini
Allahım sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın canım arkadaşım:16::16::16::16::16::16:

:kkk:inşAllah cumartesiye kat kat artar değerler düşünme olumsuzu canım bu anın tadını çıkar maaşAllah :nazar::49::emir_bebek::8::nazar:

Napsın adamda şaşırmıştır seni öyle görünceeee:1:
ayyyyyyyyyy oynanmızmııııııııı ağlanmazmı böle bi habereeeeeee bende demet akalın dinliyorum evli mutlu çoçukluuuuuuu:1::1::1:
mercanım sen ağlama tatlımmmmmmmmm yiğenlerimize iyi bakkkkkkkkkk:emir_bebek::emir_bebek:
aminnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm:49::49::49::49:

bitanemmmmmmmmmmmmmmm inş bizde mercanımın yolundan gideriz :49::49::49:

canım arkadaşlarım,inanın şu an yeni yeni atlatıyorum şoku.ne diyeceğimi bilmiyorum.ağlama krizi geldi bağıra bağıra:43::43::43::43::43::43::43:
Allahım hepinize yaşatsın yüreğimin içinden kopara kopara söylüyorum inanın.
desteğinizi hiç esirgemediniz.dualarınızdan eksik etmediniz.hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım.sizde benim dualarımdasınız.hiç eksik olmayacaksınız:43::43::43::43::43:
sizler benim ailem oldunuz.yeri geldi aile sırlarımı yeri geldi sevinç üzüntü hayatıma dair ne varsa paylaştım sizlerle.hiç yalnız kalmadım burda.hepinizi çookkkk seviyorum.:16::16::16::16::16::16::16:
şimdi bir şükür namazımı kılayım yine gelirim olur mu

canımın içiiiiiiii kıyamam ben sana çok ağlayıpta üzme bebişini...
tamam ağladın rahatladın ama bundan sonra sadece gülmek olsun senin için :70:
helal olsun bitanem sende helal et hakkınız...
bizi kardeşiz herzaman mutlulukta mutsuzlukta birbirimizin yanındayız...
bundan sonrada böyle olacak herzaman :16:
bende snei çok seviyorum canım kardeşim güzel hamişim :16::16::16:
tamam canım allah namazını kabul etsin görüşürüz...

Kılzar eşim dün sperm testi verecek demiştim ya
sonucu mail olarak geldi
malesef hiç sperm yok:50::50:
Elongeler görülmüş
bu elongeler nasıl sperm olacak
allahım sabır ve güç versin :25::25:
Son zamanlarda çok kafama takıyorum çok üzülüp hep ağlıyorum
içimde hep heyacanı var ama bir türlü şu spermleri göremiyoruz:14::14::43::43::43::43::14:

canım üzme kendini yıpratma eşini çok dikkatli ve dengeli besle zararlı olan hiçbirşey yemesin bu konuda çok özen göster çalışan bir eşsen bunlar aksıyorda ev hanımıysan sana büyük görev düşüyor.benim eşim antioxidan çok kullandı diğer kullandıklarının yanında bunuda kullansın.mesela çam kabuğu extratı,üzüm çekirdeği extratı,deniz yosunu extratı bunların kapsülleri var dönüşümlü kullandı birde antioxidan formula onları kullanmazsa bunu kullansın.aklıma gelen olursa farklı birşey yazarım.

Son düzenleme:
sonucu mail olarak geldi
Elongeler görülmüş
içimde hep heyacanı var ama bir türlü şu spermleri göremiyoruz:14::14::43::43::43::43::14:

canım benim hiç elelngo yokken bak artık her testte çıkıyor inş sperm çıkacağı günlerde gelecek :16:
inancını yitirme inş seninde yüzün gülecek bitanem :70:

canım flzask ve senin test gününüzde sanırım bayrama denk gelecek inşAllah bayram içinde bayram kutlarız bende arkanızdan mutlu başlarım tedavime.:49::49::nazar:

canım arkadaşlarım,inanın şu an yeni yeni atlatıyorum şoku.ne diyeceğimi bilmiyorum.ağlama krizi geldi bağıra bağıra:43::43::43::43::43::43::43:
Allahım hepinize yaşatsın yüreğimin içinden kopara kopara söylüyorum inanın.
desteğinizi hiç esirgemediniz.dualarınızdan eksik etmediniz.hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım.sizde benim dualarımdasınız.hiç eksik olmayacaksınız:43::43::43::43::43:
sizler benim ailem oldunuz.yeri geldi aile sırlarımı yeri geldi sevinç üzüntü hayatıma dair ne varsa paylaştım sizlerle.hiç yalnız kalmadım burda.hepinizi çookkkk seviyorum.:16::16::16::16::16::16::16:
şimdi bir şükür namazımı kılayım yine gelirim olur mu

Tamam tatlımm daha çok ağlama ama içini dökmüştürsün iyiceee:16::16::16:
Allah razı olsun tatlımmmmmmm..tabiki hep yanında olucağızzzzz hep birbirimizn yanındaa olucağızzzz çok güzel dostluklar kurulduuu kardeşşşşşşşşş oldukk ..hep birbirimize destek olucağız inş..bende seniiiiiiiii seviyorummmmmmmm bitanemmmmmmmmmm:29:
sen kıl namazınıı allah kabul etsinnnnn..Rabbim bizlerede yaşatsın :49::49::49::49::54::54::54::54::54:

sonucu mail olarak geldi
Elongeler görülmüş

Canım benim o eleongolarda spreme dönüşecek inş.........
siz çok yol katettinizzzz biraz daha sabır cnmmmm inş en kısa zamanda oda olucakkkkk:16::16::16::16:
bu gözyaşların mutluluktan olucakkkkkkkkkkkk o zaman inş..

canlarım birde aumut arkadaşımızın test günü vardı o ne zaman bilen varmı..........:26:inşAllah böyle gelir oda:49::nazar:

canlarım birde aumut arkadaşımızın test günü vardı o ne zaman bilen varmı..........:26:inşAllah böyle gelir oda:49::nazar:

canım flzask ve senin test gününüzde sanırım bayrama denk gelecek inşAllah bayram içinde bayram kutlarız bende arkanızdan mutlu başlarım tedavime.:49::49::nazar:

Cnm aaumutun sanırım 5 ağustoz az kaldı onada inş. ondan da böyle güzel haberler duyarızzzzz:49::emir_bebek:
bizimde inş. olursa bayrama gelicekk test günümüzzzzz çok süper olur amaaaaaaaaaa:52::52::52:
baharla ikimizde hamişşşşşşşşşşşşş olsakkkkkkkkkkk:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
hiç unutmayacağım bi bayram olurrrrrrrrrrr....
sende arkamızdan mutlu bi şekilde başlarsın tatlımmmmmm:29::16::16::16::16::16:

canım üzme kendini yıpratma eşini çok dikkatli ve dengeli besle zararlı olan hiçbirşey yemesin bu konuda çok özen göster çalışan bir eşsen bunlar aksıyorda ev hanımıysan sana büyük görev düşüyor.benim eşim antioxidan çok kullandı diğer kullandıklarının yanında bunuda kullansın.mesela çam kabuğu extratı,üzüm çekirdeği extratı,deniz yosunu extratı bunların kapsülleri var dönüşümlü kullandı birde antioxidan formula onları kullanmazsa bunu kullansın.aklıma gelen olursa farklı birşey yazarım.
ah canım çalışıyorum ama akşamları elimden geldiğince sebze ve balık türü şeyler
yapmaya çalışıyorum yeri geliyor işten çıksamda acaba dengeli beslense iyi olurmu diyede düşünmüyor değilim
bu dediklerini nerden bulabilirim cnm
sizde demi elongeler vardı sizde hiç sperm çıktımı:14::14:
Saolasın allah razı olsun dediklerini bulmaya çalışıcam....:14:

canım benim hiç elelngo yokken bak artık her testte çıkıyor inş sperm çıkacağı günlerde gelecek :16:
Inancını yitirme inş seninde yüzün gülecek bitanem :70:
inşlh bitanem inşlh o günün artık gelmesini istiyorum....:25:

canım benim o eleongolarda spreme dönüşecek inş.........
Siz çok yol katettinizzzz biraz daha sabır cnmmmm inş en kısa zamanda oda olucakkkkk:16::16::16::16:
Bu gözyaşların mutluluktan olucakkkkkkkkkkkk o zaman inş..

inşlh cnm inşlh
bol bol sabır çekiyorum yinede şükür diyorum:43::43::43:

:nazar::nazar::nazar: MAŞALLAH MERCANCIĞIM CNM TEBRİK EDERİM
SAĞLIKLA KUCAĞINADFA AL İNŞLH DARISIDA OLMAYANLARIN İSTEYENLERİN BİZLERİN BAŞINA OLSUN İNŞLH...:64::64::64::64::64::52::32::32::32:

sağol canım.Allahım sanada nasip edecek inşallah.çok çabalıyorsun.rabbim karşılıksız bırakmasın.

benimkide sışarıdaydı geldi ben hem ağlıyorum hem gülüp hoplayıp zıplayıp duruyor adam delirdim sandı heralde :60::60::60:
neyseki sebebini anlattımda hem rahatladı hem sevindi hamiş haberine :16:
rabbim mercanımın mutluluğunu bizede yaşatsın bitanemmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benim ya:16::16::16:eşini korkutma ilaçlar yan etki yaptı sanacak:52::52:
eşinede çookkk teşekkür ediyorum.

Napsın adamda şaşırmıştır seni öyle görünceeee:1:
ayyyyyyyyyy oynanmızmııııııııı ağlanmazmı böle bi habereeeeeee bende demet akalın dinliyorum evli mutlu çoçukluuuuuuu:1::1::1:
mercanım sen ağlama tatlımmmmmmmmm yiğenlerimize iyi bakkkkkkkkkk:emir_bebek::emir_bebek:
aminnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm:49::49::49::49:

canım ya millet o şarkıda oynar.ben ağlayarak dinliyorum çıktığından beri.dur bir ara açıp bende oynayayım:52::52::52:
sağol tatlım:21::21::21::21:

anladım canım ama maşallah değerin çok yüksek katlanarak artmaya devam edicek inş :16:
bikaç güne rahatlıkla paylaşacaksın güzel haberini herkesle :21::21::21:
canım ben dayanamadım temmuz topiğinede yazdım hamiş haberini :1:
oradaki arkadaşlarda çok mutlu oldular...
allah yüzünü güldürsün bitanem hamiş olacağını hep hissediyordum inanıyordum bu haber çoook mutlu etti beni...
canım o kadar zıplamadan bişey olmaz sen merak etme yumoşlarımda memnunlar hallerinden arkadaşları için hoplayıp zıpladıklarının farkındalar...
inş onlarda biride benim bebişim olacakkkkkkkkkkkk bebişine arkadaş gelicekekkk :16::16::16:
yaaaaa halay çekmeden durulur mu bugün paso halay çekesim varrrrrrrrrrrrrrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım paylaş tabi n demek sağolsunlar.Allahım onlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.katılamadım aranıza ama inşallah nisan annelerinde birleşiriz.canım çok yorma kendini ama :16::16:

:kkk:inşAllah cumartesiye kat kat artar değerler düşünme olumsuzu canım bu anın tadını çıkar maaşAllah :nazar::49::emir_bebek::8::nazar:

sağol canım inşallah.evet haklısın şimdi tadını çıkarma zamanı.

Allahımın izni ile öyle olacak .ne demiştim size,herkesi sürükleyerek koşturucam peşimden.bir adım geride kalmak yok.

Son düzenleme:
Selam canlar bugün çok güzel bir gün oldu bizim için mercan canım gözün aydın çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin değerin katlansın ve inşallah ikizlerin olsun
baharcığım hemen listemize hamiş diye ekle canım uğur getirsin arkadaşım hepimize:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Cemrem birtanem hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulmazmış inşallah bu başarını bebişini kucağına almaktada gösterirsin
:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

tebriklerr canımmm Allah kucağınada almayıı nasip etsinn darısı bizimm başımızaa inşallahh

senin 5 gün embriyosumuydu canımm

:nazar::nazar::nazar: RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN MASALLAH TEBAREKALLAH INSALLAH SORUNSUZ GUZEL BIR HAMILELIK :49::49::49:GECIRIRSIN VE BEBISINI SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: COK SEVINDIM CANIM BENIM MORALIMIN BOZUK OLMASINA RAGMEN HALAYINI CEKMEDEN DURAMAM :52: HEM AGLARIM HEM OYNARIM :52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

MASALLAH KIZLARRR SIZE :nazar::nazar::nazar::nazar: INSALLAH RABBIM BU SEVINCINIZI HEYCANINIZI 9 AY BOYUNCA SURMESINI NASIB EDER SONRADA O SEVINC VE HEYCANI KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSALAAHHH :emir_bebek::emir_bebek: RABBIM EMEKLERINIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN INSALLAH DUALARIM SIZINLE CANLARIM HEYCANLA HAMIS HABERLERINIZI BEKLIYORUM BENDE HERKESLER GIBI , INSALLAH RABBIM HEPIMIZI UMDUKLARIMIZA NAIL KORKTUKLARIMIZDAN EMIN EYLER SELAMETLE HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN

ah canım çalışıyorum ama akşamları elimden geldiğince sebze ve balık türü şeyler
yapmaya çalışıyorum yeri geliyor işten çıksamda acaba dengeli beslense iyi olurmu diyede düşünmüyor değilim
bu dediklerini nerden bulabilirim cnm
sizde demi elongeler vardı sizde hiç sperm çıktımı:14::14:
Saolasın allah razı olsun dediklerini bulmaya çalışıcam....:14:

inşlh bitanem inşlh o günün artık gelmesini istiyorum....:25:

inşlh cnm inşlh
bol bol sabır çekiyorum yinede şükür diyorum:43::43::43:

canım bizde bir iki sperm çıkarken ege ünivesitesi hastanesi tese yaptı ve sperm bulamadı.şaşılacak bir durum demi spermin evreleri buldular sperm bulamadılar.birde git kapısına başka yerde tüp yaptırcam rapor ver diye vermiyorlar illaki orada olacakmış hiç bir şeyi beceremedinizki bizi yıllarca oyaladılar yazıklar olsun onlara .cektiğimi bir ben bilirin o hastane kapılarında.senin yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım canlandı gözümde bi bu bitki kapsüllerini gnc-solgar birde sebe naturalden aldık . genelde gnc kullandık .sen ne kullandığınızı bir yaz ben eksikleri yazıcam .:56:

KIZLAR CANLARIM BENIM DERT ORTAKLARIM BEN HIC IYI DEGILIM IKI GUNDUR AGLAMAKTAN MAHV OLDUM BU GUN BIRAZ IYI GIBIYIM , KIZLAR BUGUN ADETIMIN 4 GUNU BENIM NORMALDE TEDAVIYE BASLAMAM GEREKIYORDU AMA MALESEF BASLIYAMADIM BUYUUUUK BIR HAYAL KIRIKLIGI VE UZUNTUYLE KALDIM OYLE NE YAPACAGIMI SASIRDIM BIZIM UYUZ DOKTOR BEY TATILDE GUYA AGUSTOS AYINDA BASLIYCAKTIK BENIM IGNELERIMI BIRAKMISTI GUYA AMA ADETIMIN IKINCI GUNU SEKRETERINI ARADIM GELIP IGNELERIMI ALAYIMMI DIYE KADIN IGNE YOK KALMADI DEDI NASIL OLUR DEDIM SIZ BILMIYOMUSUNUZ BEN BU AYIN 1 DE TEDAVIYE BASLIYCAGIMI DEDIM EVET AMA IGNE YOK NE YAPAYIM DIYO BANA CILDIRDIM BEN BU TEDAVI YUZUNDEN IZNE GITMEDIM ESIM IZNINI EKIM AYINA ALDI CAMIYE ARA VERDIM DOKTOR BEYIN KEYFI YUZUNDEN BUTUN PLANIM PROGRAMIM ALT UST OLDU ONCE TEDAVIYI BIRAKMAYI DUSUNDUM ISTEMIYORUM BEBEK FALAN DEDIM NE BU IKI AYDIR SAAT SAAT GUN SAY GUNU GELINCE OLANA BAK sonra DOKTORU DEGISTIRMEYI DUSUNDUM BASKA HASTANEYE GIDEYIM DIYORUM COK KARARSIZIM BASKA HASTANEYE GITSEM ESIMIN SPERMLERI BU HASTANEDE NE YAPAYIM SASIRDIM OFFF BOYLE ISTE SIMDI UZUNTU VE BUYUK BIR HAYAL KIRIKLIGI ILE BASBASAYIM SIZE GUZEL HABERLERI VERMEK INSALLAH NASIB OLUR HAKKIMDA HAYIRLISI DIYORUM NE YAPAYIM DAHA BILMIYORUM

Selam canlar bugün çok güzel bir gün oldu bizim için mercan canım gözün aydın çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin değerin katlansın ve inşallah ikizlerin olsun
baharcığım hemen listemize hamiş diye ekle canım uğur getirsin arkadaşım hepimize:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Cemrem birtanem hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulmazmış inşallah bu başarını bebişini kucağına almaktada gösterirsin
:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

sağol canım benim.ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN..
bizi habersiz bırakma çok merak ettik.
canım ben listede yokum.bizinki sizler gibi zorlu bir süreç değil diye yazmamıştım bilgileri.

bu çooook ama çooooook güzel bir haber allah tamamına erdirsin işallah dileyen herkesede bu mutluluğu nasıp etsinnn

Allahım sizlerede nasip etsin.çok teşekkür ederim

Back
X