• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrr değerim 155 çıktı galiba hamileyimmmmmmmmmmmm

aman allahım ne güzel bir gün böyle.maaşallah canım.çoooook tebrik ediyorum.dün boşa üzüldün desene.insanları kırdım deyip üzülüyodun bak bugün gönül alma günü,hatta boşver ya ne gönülalması bugün senin bayramın dolayısıyla bizimde bayramımız.allah bu bayram günlerimizi dahada arttırsın inş.

kızlar canlarım benım dert ortaklarım ben hıc ıyı degılım ıkı gundur aglamaktan mahv oldum bu gun bıraz ıyı gıbıyım , kızlar bugun adetımın 4 gunu benım normalde tedavıye baslamam gerekıyordu ama malesef baslıyamadım buyuuuuk bır hayal kırıklıgı ve uzuntuyle kaldım oyle ne yapacagımı sasırdım bızım uyuz doktor bey tatılde guya agustos ayında baslıycaktık benım ıgnelerımı bırakmıstı guya ama adetımın ıkıncı gunu sekreterını aradım gelıp ıgnelerımı alayımmı dıye kadın ıgne yok kalmadı dedı nasıl olur dedım sız bılmıyomusunuz ben bu ayın 1 de tedavıye baslıycagımı dedım evet ama ıgne yok ne yapayım dıyo bana cıldırdım ben bu tedavı yuzunden ızne gıtmedım esım ıznını ekım ayına aldı camıye ara verdım doktor beyın keyfı yuzunden butun planım programım alt ust oldu once tedavıyı bırakmayı dusundum ıstemıyorum bebek falan dedım ne bu ıkı aydır saat saat gun say gunu gelınce olana bak sonra doktoru degıstırmeyı dusundum baska hastaneye gıdeyım dıyorum cok kararsızım baska hastaneye gıtsem esımın spermlerı bu hastanede ne yapayım sasırdım offf boyle ıste sımdı uzuntu ve buyuk bır hayal kırıklıgı ıle basbasayım sıze guzel haberlerı vermek ınsallah nasıb olur hakkımda hayırlısı dıyorum ne yapayım daha bılmıyorum

canım benim sıkıntını çok iyi anlıyorum her defasında tam oldu şimdi tedaviye başlıyorum derken başka başka sıkıntılar yaşadım ve tedavim ertelendi evet bu durum insanda sıkıntıya sebep oluyor ama elden gelen birşey yok sonucu iyi olsun herşeyin bir vakti zamanı vardır sabretmek ve rabbime tevekkül etmek lazım.doktoruna bende çok kızdım tamamen sorumsuzluk ve düşüncesizlik yaptığı ama sen pire için yorgan yakacak değilsin ya dediğin gibi eliniz mahkum yani eşine ya tekrar mikrotese yapıp silbaştan tedaviye adım atacaksınız yada doktorunuza sıkıntınızı belli edip mecbur kaldığınız için tedavinizi onda sürdürdüğünüzü ifade edeceksiniz.öyle bir durumla karşı karşıya kalmışsınız ki doktorunuzda bunu bildiği için herşeyi kendine göre ayarlıyor yani kendi tatili kendi işi sonrada siz çantada kekliksiniz zaten mecburen dönüp dolaşıp ona gideceğinizi ve baş kaldırmayacağınızı düşünüyor.yinede sen sakin ol ve doktorunuz gelincede kesinlikle susma derim hakkını ara.inşallah bundan sonra bütün herşey gönlünce olsun

tebriklerr canımmm Allah kucağınada almayıı nasip etsinn darısı bizimm başımızaa inşallahh
senin 5 gün embriyosumuydu canımm

çok teşekkürler canım.Allah tez vakitte yaşaysın sizede bu mutluluğu.evet canım 5.gün transfer olmuştu.

:nazar::nazar::nazar: RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN MASALLAH TEBAREKALLAH INSALLAH SORUNSUZ GUZEL BIR HAMILELIK :49::49::49:GECIRIRSIN VE BEBISINI SAG SALIM KUCAGINA ALIRSIN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: COK SEVINDIM CANIM BENIM MORALIMIN BOZUK OLMASINA RAGMEN HALAYINI CEKMEDEN DURAMAM :52: HEM AGLARIM HEM OYNARIM :52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

KIZLAR CANLARIM BENIM DERT ORTAKLARIM BEN HIC IYI DEGILIM IKI GUNDUR AGLAMAKTAN MAHV OLDUM BU GUN BIRAZ IYI GIBIYIM , KIZLAR BUGUN ADETIMIN 4 GUNU BENIM NORMALDE TEDAVIYE BASLAMAM GEREKIYORDU AMA MALESEF BASLIYAMADIM BUYUUUUK BIR HAYAL KIRIKLIGI VE UZUNTUYLE KALDIM OYLE NE YAPACAGIMI SASIRDIM BIZIM UYUZ DOKTOR BEY TATILDE GUYA AGUSTOS AYINDA BASLIYCAKTIK BENIM IGNELERIMI BIRAKMISTI GUYA AMA ADETIMIN IKINCI GUNU SEKRETERINI ARADIM GELIP IGNELERIMI ALAYIMMI DIYE KADIN IGNE YOK KALMADI DEDI NASIL OLUR DEDIM SIZ BILMIYOMUSUNUZ BEN BU AYIN 1 DE TEDAVIYE BASLIYCAGIMI DEDIM EVET AMA IGNE YOK NE YAPAYIM DIYO BANA CILDIRDIM BEN BU TEDAVI YUZUNDEN IZNE GITMEDIM ESIM IZNINI EKIM AYINA ALDI CAMIYE ARA VERDIM DOKTOR BEYIN KEYFI YUZUNDEN BUTUN PLANIM PROGRAMIM ALT UST OLDU ONCE TEDAVIYI BIRAKMAYI DUSUNDUM ISTEMIYORUM BEBEK FALAN DEDIM NE BU IKI AYDIR SAAT SAAT GUN SAY GUNU GELINCE OLANA BAK sonra DOKTORU DEGISTIRMEYI DUSUNDUM BASKA HASTANEYE GIDEYIM DIYORUM COK KARARSIZIM BASKA HASTANEYE GITSEM ESIMIN SPERMLERI BU HASTANEDE NE YAPAYIM SASIRDIM OFFF BOYLE ISTE SIMDI UZUNTU VE BUYUK BIR HAYAL KIRIKLIGI ILE BASBASAYIM SIZE GUZEL HABERLERI VERMEK INSALLAH NASIB OLUR HAKKIMDA HAYIRLISI DIYORUM NE YAPAYIM DAHA BILMIYORUM

canım çok teşekkür ediyorum.üzgün üzgün halayda çekmişsin kıyamam.tatlım o densiz doktora ne desen az.onlar bizi anlayamazlarki. tatlım öfke ile hareket etme içine sinen neyse onu yapın.eşinle konuş.isterseniz başaka yerde başlar spermlerinizide oraya taşıtırsınız. pes etmek yok değilmi canım.Allahım güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.

canımın içiiiiiiii kıyamam ben sana çok ağlayıpta üzme bebişini...
tamam ağladın rahatladın ama bundan sonra sadece gülmek olsun senin için :70:
helal olsun bitanem sende helal et hakkınız...
bizi kardeşiz herzaman mutlulukta mutsuzlukta birbirimizin yanındayız...
bundan sonrada böyle olacak herzaman :16:
bende snei çok seviyorum canım kardeşim güzel hamişim :16::16::16:
tamam canım allah namazını kabul etsin görüşürüz...

canım:16::16::16: hemde ne ağladım ama geçti artık.flzaskcımlada konuştuk telefonda.diyorumki biz başkalarının mutluluğu ile mutlu olmaya alışmışız kendime nasıl sevinmem gerektiğini bilemedim.
inşallah hepimiz hep mutlu olalım.benden yana herkese helal olsun canım benim.
canım ya çok tatlısınız çookkkkkk :21::21::21::21::21:

Tamam tatlımm daha çok ağlama ama içini dökmüştürsün iyiceee:16::16::16:
Allah razı olsun tatlımmmmmmm..tabiki hep yanında olucağızzzzz hep birbirimizn yanındaa olucağızzzz çok güzel dostluklar kurulduuu kardeşşşşşşşşş oldukk ..hep birbirimize destek olucağız inş..bende seniiiiiiiii seviyorummmmmmmm bitanemmmmmmmmmm:29:
sen kıl namazınıı allah kabul etsinnnnn..Rabbim bizlerede yaşatsın :49::49::49::49::54::54::54::54::54:

sağol canımmm.sesini duymak çok iyi geldi.Allahım nasip edecek inşallah.daha ne halaylar çekilecek bu topikte.kk sallanacak ayak seslerimizden.benim ikinci ailem oldunuz bende inşallah her zaman yanınızda olucam:16::16::16::16::16:

çok teşekkürler canım.Allah tez vakitte yaşaysın sizede bu mutluluğu.evet canım 5.gün transfer olmuştu.

canım çok teşekkür ediyorum.üzgün üzgün halayda çekmişsin kıyamam.tatlım o densiz doktora ne desen az.onlar bizi anlayamazlarki. tatlım öfke ile hareket etme içine sinen neyse onu yapın.eşinle konuş.isterseniz başaka yerde başlar spermlerinizide oraya taşıtırsınız. pes etmek yok değilmi canım.Allahım güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.

canım:16::16::16: hemde ne ağladım ama geçti artık.flzaskcımlada konuştuk telefonda.diyorumki biz başkalarının mutluluğu ile mutlu olmaya alışmışız kendime nasıl sevinmem gerektiğini bilemedim.

sağol canımmm.sesini duymak çok iyi geldi.Allahım nasip edecek inşallah.daha ne halaylar çekilecek bu topikte.kk sallanacak ayak seslerimizden.benim ikinci ailem oldunuz bende inşallah her zaman yanınızda olucam:16::16::16::16::16:

Sağol cnm seninde sesini duymak çokk güzeldiiiiiii:16::16::16::16:
inşşşşşşşş tatlımm halaylarrrr çekelimmmmmmm hiçbitmesin halayımızzzzzzz:1::1:
bizde senin ve yiğenleriizimmmm her zaman yanındayızzzzzzzzzz:kkk:

KIZLAR CANLARIM BENIM DERT ORTAKLARIM BEN HIC IYI DEGILIM IKI GUNDUR AGLAMAKTAN MAHV OLDUM BU GUN BIRAZ IYI GIBIYIM , KIZLAR BUGUN ADETIMIN 4 GUNU BENIM NORMALDE TEDAVIYE BASLAMAM GEREKIYORDU AMA MALESEF BASLIYAMADIM BUYUUUUK BIR HAYAL KIRIKLIGI VE UZUNTUYLE KALDIM OYLE NE YAPACAGIMI SASIRDIM BIZIM UYUZ DOKTOR BEY TATILDE GUYA AGUSTOS AYINDA BASLIYCAKTIK BENIM IGNELERIMI BIRAKMISTI GUYA AMA ADETIMIN IKINCI GUNU SEKRETERINI ARADIM GELIP IGNELERIMI ALAYIMMI DIYE KADIN IGNE YOK KALMADI DEDI NASIL OLUR DEDIM SIZ BILMIYOMUSUNUZ BEN BU AYIN 1 DE TEDAVIYE BASLIYCAGIMI DEDIM EVET AMA IGNE YOK NE YAPAYIM DIYO BANA CILDIRDIM BEN BU TEDAVI YUZUNDEN IZNE GITMEDIM ESIM IZNINI EKIM AYINA ALDI CAMIYE ARA VERDIM DOKTOR BEYIN KEYFI YUZUNDEN BUTUN PLANIM PROGRAMIM ALT UST OLDU ONCE TEDAVIYI BIRAKMAYI DUSUNDUM ISTEMIYORUM BEBEK FALAN DEDIM NE BU IKI AYDIR SAAT SAAT GUN SAY GUNU GELINCE OLANA BAK sonra DOKTORU DEGISTIRMEYI DUSUNDUM BASKA HASTANEYE GIDEYIM DIYORUM COK KARARSIZIM BASKA HASTANEYE GITSEM ESIMIN SPERMLERI BU HASTANEDE NE YAPAYIM SASIRDIM OFFF BOYLE ISTE SIMDI UZUNTU VE BUYUK BIR HAYAL KIRIKLIGI ILE BASBASAYIM SIZE GUZEL HABERLERI VERMEK INSALLAH NASIB OLUR HAKKIMDA HAYIRLISI DIYORUM NE YAPAYIM DAHA BILMIYORUM

canım sakın ağlama,üzülme.tamam aksilikler olmuş ama bu transferin hiç olmayacağı anlamına gelmez ki.olsun da 3 ay sonra olsun.maalesef herkez bizim hissettiklerimizi hissedemiyor.o doktor ve hemşire için çok normal şeylerdir bunlar,hiç çekmemişlerde allah kimseye çektirmesinde zaten.ama sen gene azcık daha sabret.okadar yol katettin ben inanıyorum sana güçlü kızssın sen.niye hemen dağıldın.bozma maralini.seninde halayini çekecez yakındır ben inanıyorum buna.seni kocaaaaaaaaaaaaaaaman öpüyom.

Canım tebrik ederim Allah kucağına saglıkla almayı nasip etsin. Darısı başımıza...

aman allahım ne güzel bir gün böyle.maaşallah canım.çoooook tebrik ediyorum.dün boşa üzüldün desene.insanları kırdım deyip üzülüyodun bak bugün gönül alma günü,hatta boşver ya ne gönülalması bugün senin bayramın dolayısıyla bizimde bayramımız.allah bu bayram günlerimizi dahada arttırsın inş.

canım çok teşekkürler.inan bütün tedavi sürecinde sakin olmaya çalıştım.sonucu beklerkende öyleydim taki düne kadar.bir anda evdekilerin canına okudum.test tarihimide sakladığım için bir başıma bu yükü kaldıramadım galiba.neyse geçti bitti.azıcık terör estirmenin kimseye zararı olmaz:52::52::52::52::52:

amin canım ne güzel demişsin öyle.bu bayarm günlerimiz artsın inşallah.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.bütün mesajlara cevap vermeye çalıştım.inşallah gözümden kaçan mesaj olmamıştır.olduysada şimdiden özür dilerim.biraz dinleneyim akşam üstü gelirim.:16::16::16::16::16:

canım bizde bir iki sperm çıkarken ege ünivesitesi hastanesi tese yaptı ve sperm bulamadı.şaşılacak bir durum demi spermin evreleri buldular sperm bulamadılar.birde git kapısına başka yerde tüp yaptırcam rapor ver diye vermiyorlar illaki orada olacakmış hiç bir şeyi beceremedinizki bizi yıllarca oyaladılar yazıklar olsun onlara .cektiğimi bir ben bilirin o hastane kapılarında.senin yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım canlandı gözümde bi bu bitki kapsüllerini gnc-solgar birde sebe naturalden aldık . Genelde gnc kullandık .sen ne kullandığınızı bir yaz ben eksikleri yazıcam .:56:

cnm ne güzel demek sizde normal testte sperm görüldü
çok sevindim ama ameliyatta çıkmadı:50: Böyle durumlarda olabiliyor cnm menüde tek tük bulunupta ameliyatlarda
çıkmayan çok oluyor yada menüde çıkmayıpta ameliyatta bulunan spermler oluyor
asizde bu durumu yaşamışsınız
ah cnm ah bizi yıkan bu hastaneler doktorlar değilmi zaten:47:
Bizde öyle burda akdeniz üniversitesinin kapısında yıllardır rezil olduk
her defasında umutla gittik ama hiç birşey önermeden elimiz boş gönderdiler:14:
Cnm sepe naturelden tiribulus terrest getirtiyorum eşim ordan sadece onu kullanıyor
kullandıklarımı yazayım ben sana:
Bitkiseller:
Arısütü,polen,keçiboynuzu kürü,
hurma poleni,üzüm çekirdeği tozu,
tiribulus terrest,com vitex,proxeed plus
incir kürü(2 ay kullandı)
kuruyemiş aklıma gelenler bunlar cnm....

Canım bu kadar üzme kendiniii herşeyy bitmişş gibiiiii seni anlıyorum benim 1 ay ertelendii bende bi süre kendimi kötü hissettim ama zaman geçiyoooo işte bi bakmışsın başlamışsınn.
ama sinir oludum şimdii hastanedekileree nasıl bilmezlerrrrr başlayacağınııı onlar ne anlıycaklar bizim neler yaşadığmızı yaa. :19: ama sabır canımmmmmm sonu güzel olucak inşALLAH

Kızlar dün geceden beri düşünüyorum umut tüp bebekte mi yoksa genartta mı tedaviye baslayım diye? Genart yaşadıgimiz sehirde yani ankarada. Ayrica esimde bende ögretmeniz okullar eylülde acilcak sizce neresi mantikli?Genartta tedavi görenleri daha once sormustum sanirim yok ama umutta anlasilan cok ve herkese umut oluyor:)

baharım listemiz kabarıyor.bir hamiş daha.şükürler olsun.masamda kendi kendime gülüyorum etrafımdakiler hayırdır diyor.hayır hayır çok güzel bir gün daha diyorum.rabbim her günümüzü böyle etsin inş.

baharım listemiz kabarıyor.bir hamiş daha.şükürler olsun.masamda kendi kendime gülüyorum etrafımdakiler hayırdır diyor.hayır hayır çok güzel bir gün daha diyorum.rabbim her günümüzü böyle etsin inş.

:) canım bu liste ugurlu geldi galiba topigimize rabbim hepinize tez vakitte saglıklı hayırlı evlatlar wersin insallah :16:

bu arada Flzask (bu arada arkadaşım bu nasıl bir nice dir ya topikte kızlar toplanıp sana bi nice alıcaz :)) ) ve Bahar fazla hoplayıp zıplamayın biz elinize mendil verelim oturduğunuz yerden sallayın mendil.biz sizin yerinizede oynarız.ha buarada gene eğer ağlama bebişinize zarar vermiyorsa akşama kadar ağlayın.mutluluk gözyaşları bunlar.ağlanmaz mı tabikide ağlanır.ben bayılırım ağlamaya.

canım benim ya:16::16::16:eşini korkutma ilaçlar yan etki yaptı sanacak:52::52:
eşinede çookkk teşekkür ediyorum.
canım paylaş tabi n demek sağolsunlar.Allahım onlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.katılamadım aranıza ama inşallah nisan annelerinde birleşiriz.canım çok yorma kendini ama :16::16:
Allahımın izni ile öyle olacak .ne demiştim size,herkesi sürükleyerek koşturucam peşimden.bir adım geride kalmak yok.

canım ilk önce öyle anladı galiba :52: ama sonra hamiş olduğunu duyunca sevindi oda hoş gördü tepkilerimi :9::9::9:
aminnnnnnnnnnnn allahın izniyle nisan anneleri topiğinde beraber olucaz bitanem :16::16::16:
sürükle bizi de arkandan bitanemmmmmmmmmmmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
buarada sesini duyup tebrik etmekde ayrı bi mutluluk oldu benim için :70:
çok seviyorum ben seni yaaaaaaaaaa :16::16::16:

canım aynen öyle başkalarının mutluluğuyla mutlu olduk hep...
bundan sonra kendin için sevineceksin ve bizim içinde o günler gelecek inş :16::16::16:
tatlım buarada tabloya ekleyelim senide önce istemiyordun ama bebişin diğer bebişlerimiz arasında yerini alsın...
sonuçta sizinde o kağıtta 0 gördüğünüz günler oldu...
umut olsun sizin durumunuzdaki arkadaşlara :34:
bi ara uygun olunca bilgilerini yazda ekleyeyim olur mu tatlım :54:

bu arada Flzask (bu arada arkadaşım bu nasıl bir nice dir ya topikte kızlar toplanıp sana bi nice alıcaz :)) ) ve Bahar fazla hoplayıp zıplamayın biz elinize mendil verelim oturduğunuz yerden sallayın mendil.biz sizin yerinizede oynarız.ha buarada gene eğer ağlama bebişinize zarar vermiyorsa akşama kadar ağlayın.mutluluk gözyaşları bunlar.ağlanmaz mı tabikide ağlanır.ben bayılırım ağlamaya.

Canımmmmmm ben buraya üye olurken çok düşündün ne yazsam nick olarak sonra aklıma eşimle benim isimlerimizin harflerinden seçtim..
ama senn filiz de cnm ya bikaç arkadaşada zor geliyoya onlarda yazıyo yaniiiiii:34:

canım daha iyi şu anda :9::9::9:
dün akşam baya kötü oldum ama şimdi dün beraberken olduğumuz gibiyim :1:
sende durumlar nasıl tatlım :34:

iyi bari cnmm:1::1:
bende dünki gibiyim biraz evde işler var yapayım diyorum ama zorlanıyorumm yavaşça yapıyorum bendee
iğne zamanıda yaklaşıyooooooo:18::18:

canım benim sıkıntını çok iyi anlıyorum her defasında tam oldu şimdi tedaviye başlıyorum derken başka başka sıkıntılar yaşadım ve tedavim ertelendi evet bu durum insanda sıkıntıya sebep oluyor ama elden gelen birşey yok sonucu iyi olsun herşeyin bir vakti zamanı vardır sabretmek ve rabbime tevekkül etmek lazım.doktoruna bende çok kızdım tamamen sorumsuzluk ve düşüncesizlik yaptığı ama sen pire için yorgan yakacak değilsin ya dediğin gibi eliniz mahkum yani eşine ya tekrar mikrotese yapıp silbaştan tedaviye adım atacaksınız yada doktorunuza sıkıntınızı belli edip mecbur kaldığınız için tedavinizi onda sürdürdüğünüzü ifade edeceksiniz.öyle bir durumla karşı karşıya kalmışsınız ki doktorunuzda bunu bildiği için herşeyi kendine göre ayarlıyor yani kendi tatili kendi işi sonrada siz çantada kekliksiniz zaten mecburen dönüp dolaşıp ona gideceğinizi ve baş kaldırmayacağınızı düşünüyor.yinede sen sakin ol ve doktorunuz gelincede kesinlikle susma derim hakkını ara.inşallah bundan sonra bütün herşey gönlünce olsun

HAKIKATTEN CANIM BENIM BU HAYAL KIRIKLIGI COK ZOR NASIL TOPARLANACAM BILMIYORUM , RABBIME TEVEKKUL ETMESEM DAHA KOTU OLURDUM HERHALDE AMA BENIM BUTUN KIZGINLIGIM OFKEM DOKTORUMA HAKIKATTEN ELIMIZ MAHKUM RABBIM KOLAYLIK VERSINDE BIZLERI KIMSELERE MUHTAC ETMESIN , ESIM DUN DIYORKI O DOKTORUN YERINDE OLMAYI HIC ISTEMEM CANINI OKUYACAGINI BILSE :47::47:O TATILDEN HIC DONMEZ:1::1::1: AGLARKEN GULDURDU BENI ASKIM

EVET CANIM KIMSELER BIZI ANLAYAMAZ BIZDEN BASKA BENDE BASKA YERE GITMEK ISTIYORUM BU DOKTORA GIDESIM HIC YOK

canım sakın ağlama,üzülme.tamam aksilikler olmuş ama bu transferin hiç olmayacağı anlamına gelmez ki.olsun da 3 ay sonra olsun.maalesef herkez bizim hissettiklerimizi hissedemiyor.o doktor ve hemşire için çok normal şeylerdir bunlar,hiç çekmemişlerde allah kimseye çektirmesinde zaten.ama sen gene azcık daha sabret.okadar yol katettin ben inanıyorum sana güçlü kızssın sen.niye hemen dağıldın.bozma maralini.seninde halayini çekecez yakındır ben inanıyorum buna.seni kocaaaaaaaaaaaaaaaman öpüyom.

OFF ELIMDE DEGILKI BI COCUK GORSEM ELIMDE OLMADAN GOZLERIM DOLUYO HICKIRIKLARA BOGULUYORUM DUN HASTANENIN ONUNDEN GECERKEN BEN BASLADIM AGLAMAYA ESIM SESLENSE AGLIYORUM SINIRLERIMMMI BOSALIYOR BILMIYORUM , DUN ABLAMIN IKINCI BEBISINE 3 AYLIK HAMILE OLDUGUNU OGRENDIM BENDEN SAKLIYOLARMIS UZULMEYEYIM DIYE DUN BEN NE YAPICAM IKI COCUKLA DIYE BANA MIZMIZLANIYO COK ZORUMA GITTI BEN ALLAH BANA VERMIYO DIYE AGLIYORUM SENDE VERMIS DIYE AGLIYOSUN DEDIM ARTIK HERSEY ZORUMA GITMEYE BASLADI NOLUYOR BANA ANLAMIYORUM NE GUZEL TOPARLANMISTIM BU DOKTOR BENI YINE MAHV ETTI

Canım bu kadar üzme kendiniii herşeyy bitmişş gibiiiii seni anlıyorum benim 1 ay ertelendii bende bi süre kendimi kötü hissettim ama zaman geçiyoooo işte bi bakmışsın başlamışsınn.
ama sinir oludum şimdii hastanedekileree nasıl bilmezlerrrrr başlayacağınııı onlar ne anlıycaklar bizim neler yaşadığmızı yaa. :19: ama sabır canımmmmmm sonu güzel olucak inşALLAH

INSALLAH SONU GUZEL OLUR TEK TESELLIM BU BEN ILK DEFA HAYATIMDA BEDDUA ETTIM ALLAHIMDAN BULSUN VE DAHA NELER NELER :47: DEDIM DEMEK KI NEKADAR UZULMUSUM DOKTORUN BOYLE KEYFE KEDER DAVRANINCA BIRDEN AGZIMDAN BEDDUA CIKTI INSALLAH KABUL OLMAMISTIR AMA ICIMDEN KOPTU SANKI ; BENI YINE ALTUST ETTILER YA DAHA NE DIYEYIMKI

Back
X