• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharım listemiz kabarıyor.bir hamiş daha.şükürler olsun.masamda kendi kendime gülüyorum etrafımdakiler hayırdır diyor.hayır hayır çok güzel bir gün daha diyorum.rabbim her günümüzü böyle etsin inş.

evet canım listemiz kabarıyor mercaım yoktu ama el birliği ile onuda dahil edicez tabloya :9::9::9:
inş ardı arkası kesilmez hamişlerimizin :16::16::16:

bu arada Flzask (bu arada arkadaşım bu nasıl bir nice dir ya topikte kızlar toplanıp sana bi nice alıcaz :)) ) ve Bahar fazla hoplayıp zıplamayın biz elinize mendil verelim oturduğunuz yerden sallayın mendil.biz sizin yerinizede oynarız.ha buarada gene eğer ağlama bebişinize zarar vermiyorsa akşama kadar ağlayın.mutluluk gözyaşları bunlar.ağlanmaz mı tabikide ağlanır.ben bayılırım ağlamaya.

canım neden öyle diyorsu ya ben flzaskcımın nickini çok seviyorum :1:
buradada öyle alışmışız ya herkesin nickiyle hitap etmek hoşuma gidiyor...
tamam canım bundan sonra oturduğumuz yerden devam ederiz halaya :1:
öylede coşarım ben :21::21::21:
onlar dediğin gibi sevinç gözyaşlarıydı canım allah hepimize bu sebepten ağlamayı nasip etsin :16:

iyi bari cnmm:1::1:
bende dünki gibiyim biraz evde işler var yapayım diyorum ama zorlanıyorumm yavaşça yapıyorum bendee
iğne zamanıda yaklaşıyooooooo:18::18:

aman dikkat et canım yorma kendini...
offf ya yine orgalutranı yapcaz diye cebbelleşicez :1:
nasıl iğneyse bi türlü girmiyor :9::9::9:

aman dikkat et canım yorma kendini...
offf ya yine orgalutranı yapcaz diye cebbelleşicez :1:
nasıl iğneyse bi türlü girmiyor :9::9::9:

dikkat ediyorum cnmm :34:
off yaaaa gerçekten benimki zor girdi anacımm seninkii daha kolay olmştuuuu:1::1::1:
bakalımm bugünn nasıll olucakkkkk:1::1::18:

MASALLAH KIZLARRR SIZE :nazar::nazar::nazar::nazar: INSALLAH RABBIM BU SEVINCINIZI HEYCANINIZI 9 AY BOYUNCA SURMESINI NASIB EDER SONRADA O SEVINC VE HEYCANI KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSALAAHHH :emir_bebek::emir_bebek: RABBIM EMEKLERINIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN INSALLAH DUALARIM SIZINLE CANLARIM HEYCANLA HAMIS HABERLERINIZI BEKLIYORUM BENDE HERKESLER GIBI , INSALLAH RABBIM HEPIMIZI UMDUKLARIMIZA NAIL KORKTUKLARIMIZDAN EMIN EYLER SELAMETLE HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN

canım benim çok saol :70:
allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin bizim için...
rabbim bize ettiğin duarın kat be kat fazlasını sana versin inş :16:

KIZLAR CANLARIM BENIM DERT ORTAKLARIM BEN HIC IYI DEGILIM IKI GUNDUR AGLAMAKTAN MAHV OLDUM BU GUN BIRAZ IYI GIBIYIM , KIZLAR BUGUN ADETIMIN 4 GUNU BENIM NORMALDE TEDAVIYE BASLAMAM GEREKIYORDU AMA MALESEF BASLIYAMADIM BUYUUUUK BIR HAYAL KIRIKLIGI VE UZUNTUYLE KALDIM OYLE NE YAPACAGIMI SASIRDIM BIZIM UYUZ DOKTOR BEY TATILDE GUYA AGUSTOS AYINDA BASLIYCAKTIK BENIM IGNELERIMI BIRAKMISTI GUYA AMA ADETIMIN IKINCI GUNU SEKRETERINI ARADIM GELIP IGNELERIMI ALAYIMMI DIYE KADIN IGNE YOK KALMADI DEDI NASIL OLUR DEDIM SIZ BILMIYOMUSUNUZ BEN BU AYIN 1 DE TEDAVIYE BASLIYCAGIMI DEDIM EVET AMA IGNE YOK NE YAPAYIM DIYO BANA CILDIRDIM BEN BU TEDAVI YUZUNDEN IZNE GITMEDIM ESIM IZNINI EKIM AYINA ALDI CAMIYE ARA VERDIM DOKTOR BEYIN KEYFI YUZUNDEN BUTUN PLANIM PROGRAMIM ALT UST OLDU ONCE TEDAVIYI BIRAKMAYI DUSUNDUM ISTEMIYORUM BEBEK FALAN DEDIM NE BU IKI AYDIR SAAT SAAT GUN SAY GUNU GELINCE OLANA BAK sonra DOKTORU DEGISTIRMEYI DUSUNDUM BASKA HASTANEYE GIDEYIM DIYORUM COK KARARSIZIM BASKA HASTANEYE GITSEM ESIMIN SPERMLERI BU HASTANEDE NE YAPAYIM SASIRDIM OFFF BOYLE ISTE SIMDI UZUNTU VE BUYUK BIR HAYAL KIRIKLIGI ILE BASBASAYIM SIZE GUZEL HABERLERI VERMEK INSALLAH NASIB OLUR HAKKIMDA HAYIRLISI DIYORUM NE YAPAYIM DAHA BILMIYORUM

canım çok üzüldüm son duruma...
allah o dru bildiği gibi yapsın :47:
hani iğnelerini bırakmıştı daha önceki görümenizde öyle söylemişti...
en azından geçen sefer öğrenseydin bi şok daha yaşamayacaktın şimdi...
neyse canım yapacak bişey yok...
kendini daha fazla yıpratma...
herkes bu işi yapıyor ama önemli olan bizim hissettiklerimizi anlayabilmeleri...
döndüğü zaman dök içinde ne varsa...
ama tedavinden de vazgeçme sonuçta orada dondurulmuş spermleriniz var...
inş diğer ay herşey çok daha güzel olacak...
buarada ablan hamileymiş sağlıcakla alır kucağına inş...
sen üzülme diye senden saklıyor ama daha sonra sözleriyle seni nasıl üzdüğünü anlamıyor...
çekmeyen bilmiyor canım en yakınımız bile olsa bu böyle...
inş rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı evlatar nasip eder bugünleriniz geride kalır :16:

dikkat ediyorum cnmm :34:
off yaaaa gerçekten benimki zor girdi anacımm seninkii daha kolay olmştuuuu:1::1::1:
bakalımm bugünn nasıll olucakkkkk:1::1::18:

dünde söyledim ya ben sen öyle iğneyi sokucam diye uğraşırken görünce anammmmmmmmm bu ne dedim batırmaya korktum iğneyi :9::9::9:
neyseki benim ki senin ki kadar zor olmadı inş ikimizinkide daha kolay olur bugün :16:
puregon ne güzeldi yaa kolayca yapıyorduk :1:

dünde söyledim ya ben sen öyle iğneyi sokucam diye uğraşırken görünce anammmmmmmmm bu ne dedim batırmaya korktum iğneyi :9::9::9:
neyseki benim ki senin ki kadar zor olmadı inş ikimizinkide daha kolay olur bugün :16:
puregon ne güzeldi yaa kolayca yapıyorduk :1:

Ah cnm benimm korktun ama bak öle olmadı seninki
bugün daha kolay olur inş..ikimizinkideeeeeee:16:

canım flzask ve senin test gününüzde sanırım bayrama denk gelecek inşAllah bayram içinde bayram kutlarız bende arkanızdan mutlu başlarım tedavime.:49::49::nazar:

canım bizim test tarihi bayram sonuna denk gelicek galiba...
inş test günü bayramımız olur tekrar :16::16::16:
26 ağustos doğum günüm doğum günümden bikaç gün önce öğrenicem sonucu galiba inş bebişimle girerim yeni yaşıma :49:
flzaskında eylülde o da hamiş :49: girecek yeni yaşına inş :16:
sende arkamızdan hemen gelip yetişeceksin bize tatlım :16::16::16:

Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin bizim için...
Rabbim bize ettiğin duarın kat be kat fazlasını sana versin inş :16:

Canım çok üzüldüm son duruma...
Allah o dru bildiği gibi yapsın :47:
Hani iğnelerini bırakmıştı daha önceki görümenizde öyle söylemişti...
En azından geçen sefer öğrenseydin bi şok daha yaşamayacaktın şimdi...
Neyse canım yapacak bişey yok...
Kendini daha fazla yıpratma...
Herkes bu işi yapıyor ama önemli olan bizim hissettiklerimizi anlayabilmeleri...
Döndüğü zaman dök içinde ne varsa...
Ama tedavinden de vazgeçme sonuçta orada dondurulmuş spermleriniz var...
Inş diğer ay herşey çok daha güzel olacak...
Buarada ablan hamileymiş sağlıcakla alır kucağına inş...
Sen üzülme diye senden saklıyor ama daha sonra sözleriyle seni nasıl üzdüğünü anlamıyor...
Inş rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı evlatar nasip eder bugünleriniz geride kalır :16:

canım benım ne demek elımden bırtek dua etmek gelıyor kendıme bıle faydam yok hıc degılse sıze dua edeyımde rabbım sızlerın hurmetıne banada merhamet eder ..evet canım zaten en cokta ona kızıyorum ya cocuk var sankı karsısında hastaneye gıtmıyeyım dıye oyle yaptı adam bızı musterı gıbı goruyo ben ozel muayehanesıne gıdıyordum aslında en cokta kendıme kızıyorum yaa butun operasyonlar hastanede yapılıyo ne dıye muayehanesıne gıdıyorumkı neyse , bızım hıssettıklerımızı bızden baska kımse anlıyamaz bunu her defasında daha ıyı anlıyorum
amın canım allah razı olsun evet ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın ama kas yapayım derken goz cıkarıyolar sonrada sende herseyden nem kapıyosun dıyolar off bu guzel gunde hepınızın moralını bozdum hakkınızı helal edın ne yapayım sızle paylasabılıyorum sıze anlattım rahatladım bıraz bana hep moral oldunuz herzamankı gıbı rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah bu sıkıntılar bı ruya gıbı gelıp gecsın ınsallah

Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin bizim için...
Rabbim bize ettiğin duarın kat be kat fazlasını sana versin inş :16:

Canım çok üzüldüm son duruma...
Allah o dru bildiği gibi yapsın :47:
Hani iğnelerini bırakmıştı daha önceki görümenizde öyle söylemişti...
En azından geçen sefer öğrenseydin bi şok daha yaşamayacaktın şimdi...
Neyse canım yapacak bişey yok...
Kendini daha fazla yıpratma...
Herkes bu işi yapıyor ama önemli olan bizim hissettiklerimizi anlayabilmeleri...
Döndüğü zaman dök içinde ne varsa...
Ama tedavinden de vazgeçme sonuçta orada dondurulmuş spermleriniz var...
Inş diğer ay herşey çok daha güzel olacak...
Buarada ablan hamileymiş sağlıcakla alır kucağına inş...
Sen üzülme diye senden saklıyor ama daha sonra sözleriyle seni nasıl üzdüğünü anlamıyor...
Inş rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı evlatar nasip eder bugünleriniz geride kalır :16:

canım benım ne demek elımden bırtek dua etmek gelıyor kendıme bıle faydam yok hıc degılse sıze dua edeyımde rabbım sızlerın hurmetıne banada merhamet eder ..evet canım zaten en cokta ona kızıyorum ya cocuk var sankı karsısında hastaneye gıtmıyeyım dıye oyle yaptı adam bızı musterı gıbı goruyo ben ozel muayehanesıne gıdıyordum aslında en cokta kendıme kızıyorum yaa butun operasyonlar hastanede yapılıyo ne dıye muayehanesıne gıdıyorumkı neyse , bızım hıssettıklerımızı bızden baska kımse anlıyamaz bunu her defasında daha ıyı anlıyorum
amın canım allah razı olsun evet ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın ama kas yapayım derken goz cıkarıyolar sonrada sende herseyden nem kapıyosun dıyolar off bu guzel gunde hepınızın moralını bozdum hakkınızı helal edın ne yapayım sızle paylasabılıyorum sıze anlattım rahatladım bıraz bana hep moral oldunuz herzamankı gıbı rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah bu sıkıntılar bı ruya gıbı gelıp gecsın ınsallah

canım Allah razı olsun.inan sizin yazılarınızı okuyana kadar ağlamadan durdum ama şimdi sel oldu burası.
bitanecik arkadaşlarım Allahım sizin sevinç gözyaşlarınızıda bana döktürsün.rabbim sizlerede nasip etsin.

yapmayın kızlar benide ağlattınız mercanım taze hamişim

KIZLAR CANLARIM BENIM DERT ORTAKLARIM BEN HIC IYI DEGILIM IKI GUNDUR AGLAMAKTAN MAHV OLDUM BU GUN BIRAZ IYI GIBIYIM , KIZLAR BUGUN ADETIMIN 4 GUNU BENIM NORMALDE TEDAVIYE BASLAMAM GEREKIYORDU AMA MALESEF BASLIYAMADIM BUYUUUUK BIR HAYAL KIRIKLIGI VE UZUNTUYLE KALDIM OYLE NE YAPACAGIMI SASIRDIM BIZIM UYUZ DOKTOR BEY TATILDE GUYA AGUSTOS AYINDA BASLIYCAKTIK BENIM IGNELERIMI BIRAKMISTI GUYA AMA ADETIMIN IKINCI GUNU SEKRETERINI ARADIM GELIP IGNELERIMI ALAYIMMI DIYE KADIN IGNE YOK KALMADI DEDI NASIL OLUR DEDIM SIZ BILMIYOMUSUNUZ BEN BU AYIN 1 DE TEDAVIYE BASLIYCAGIMI DEDIM EVET AMA IGNE YOK NE YAPAYIM DIYO BANA CILDIRDIM BEN BU TEDAVI YUZUNDEN IZNE GITMEDIM ESIM IZNINI EKIM AYINA ALDI CAMIYE ARA VERDIM DOKTOR BEYIN KEYFI YUZUNDEN BUTUN PLANIM PROGRAMIM ALT UST OLDU ONCE TEDAVIYI BIRAKMAYI DUSUNDUM ISTEMIYORUM BEBEK FALAN DEDIM NE BU IKI AYDIR SAAT SAAT GUN SAY GUNU GELINCE OLANA BAK sonra DOKTORU DEGISTIRMEYI DUSUNDUM BASKA HASTANEYE GIDEYIM DIYORUM COK KARARSIZIM BASKA HASTANEYE GITSEM ESIMIN SPERMLERI BU HASTANEDE NE YAPAYIM SASIRDIM OFFF BOYLE ISTE SIMDI UZUNTU VE BUYUK BIR HAYAL KIRIKLIGI ILE BASBASAYIM SIZE GUZEL HABERLERI VERMEK INSALLAH NASIB OLUR HAKKIMDA HAYIRLISI DIYORUM NE YAPAYIM DAHA BILMIYORUM

cnm benim ya yapılabilecek pek çok şey olabilir ama Allaha havale et ya da eşin takip etsin stres yumurtalar için çok zararlı inşallah eylülde gelecek bebişin

cnm benim ya yapılabilecek pek çok şey olabilir ama allaha havale et ya da eşin takip etsin stres yumurtalar için çok zararlı inşallah eylülde gelecek bebişin

evet canım ne yapabılırımkı elım kolum baglı gelde sıtres olma ınsallah rabbım nasıb etsın hayırlısı ıle eylule olur ınsallah

kan mı sperm tahlili mi yaptırıyorsunuz baharcım sen niye erken yaptırdın bize opuda yapılacak sperm testi dendi

Canım benim benim eşim tese olucak ya onun içi geçen sefer bazı tahliller istemişlerdi şimdi sonuçalrda biraz yüksek değerler varmışş
bi kaç test daha ekledilerr de ondan bahsediyoruzz cnm eşim bugün onları yaptırmaya gidii.inş. bi sorun çıkmazzz.

Back
X