hayırlı geceler arkadaşlar bu satte kimse olmaz ama ben yinede yazıyım dedim nasılsınız moraller keyifler nasıl tedavisi başlayan, sonuç bekleyen, olumlu sonuç alan arkadaşlarım hepinizin ki hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin:) beni sorarsanız benim moralim hiç iyi değil 1 senedir süleymaniye ye gidiyoduk bize bugün git yarı gel demekten bişey yapmadılar tedavimi orada yapacaktım geçen ay raporum çıkmıştı bana adetin 2. günü gel dediler ama benim adetim 18 gün geçtği için gecikmeli gittim ama raporum iptal olmuş malesef yeniden rapor hazırlamak gerekiyomuş nasıl sinir oldum anlatamam ben zaten 1 senedir git gel anam ağladı

ve bi karar verdim bende umut tüp bebeğe gidecem zaten süleymaniyenin başarı oranı düşükmüş kime sorduysam tutmamış bebekleri oda bahanesi oldu :) sekreter demesin mi ki sana 1 kez tüp bebek yapılmış 1 tane rapor çıkmış ben yok öyle bişey dedim ben daha ilk defa başlıyacam tedaviye size soruyorum arkadaşlar bu suç kimin beni uyarmıyolar adet olsanda gel olmasanda bende tabii acemilik var ne biliyim günümü bekliyorum öyle gideyim bide devlet hastanesi bişey soramıyosunki kendileride aydınlatmıyolar

şimdi bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun o raporla ben umutta tedavi olabilirmiyim şonuçta ben tedavi olmadım raporu kullammadım yaa umarım anlayabilmişsinizdir biraz karışık anlattım galiba noluurr yazımı görmezden gelmeyin bana yardımcı destek olun inanın buna çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..