Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun nasılsınız![]()
canım nasılsın?evet aynen öyle.
daha cvp gelmedi kaan hocadan.izindemi nedir.
amin cnm amin.şifa olur ve size yetişiriz inş.
öğretmenevinde kalıyorsunuz değilmi? rahat mı bari cnm.
Günaydın kuzucuklar
Bugun korkarak uyandım...
Uyuyordum birden foş diye bsy gitti benden ama öle böle deil uyandırdı uykumdan o derece...
Kesin adet oluyorum dedim korkarak wc ye gittim islanmis heryer bide tortular var beyaz tamm jelin kalıntısı o su gibi i akinti olur ilkindede olmuştu ama cok az hissetmedim bile ..busefer neden bukdr geldi akinti anlamadım(((
canım sen çok korkuyorsunda ondan yoksa iğneleri yapmak çok kolay
göbekten iğnelerimin hepsini kendim yapabilirim...
ama yanlış değilsem mercan transferden önce kalçadan iğneler vuruldu...
transferden sonrada biçok arkadaş kalçadan iğne vuruluyor ozaman ya bi sağlıkçı bulup evde yaptırcam iğneleri yada hastaneye gidicem...
off kızlarr yaa ben çok pimpirikli oldum yaa birde pimpiriklendikçe başıma bişeler geliyor. biraz önce unutupp tüp bebeği falann kuzenim var 5 yaşında yerden tutup onu kaldırdımm ya sonradan aklıma geldii ama çok moralim bozuldu yaaa daha tarnsferimin 3. günündeyim dünde okadar yolculuk yapıp sarsıldımm bebişlerim kesin tutunamayacaklar(
günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalar canlarrrrrrr
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inş![]()
Günaydın kuzucuklar
Bugun korkarak uyandım...
Uyuyordum birden foş diye bsy gitti benden ama öle böle deil uyandırdı uykumdan o derece...
Kesin adet oluyorum dedim korkarak wc ye gittim islanmis heryer bide tortular var beyaz tamm jelin kalıntısı o su gibi i akinti olur ilkindede olmuştu ama cok az hissetmedim bile ..busefer neden bukdr geldi akinti anlamadım(((
hayırlı geceler arkadaşlar bu satte kimse olmaz ama ben yinede yazıyım dedim nasılsınız moraller keyifler nasıl tedavisi başlayan, sonuç bekleyen, olumlu sonuç alan arkadaşlarım hepinizin ki hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin:) beni sorarsanız benim moralim hiç iyi değil 1 senedir süleymaniye ye gidiyoduk bize bugün git yarı gel demekten bişey yapmadılar tedavimi orada yapacaktım geçen ay raporum çıkmıştı bana adetin 2. günü gel dediler ama benim adetim 18 gün geçtği için gecikmeli gittim ama raporum iptal olmuş malesef yeniden rapor hazırlamak gerekiyomuş nasıl sinir oldum anlatamam ben zaten 1 senedir git gel anam ağladıve bi karar verdim bende umut tüp bebeğe gidecem zaten süleymaniyenin başarı oranı düşükmüş kime sorduysam tutmamış bebekleri oda bahanesi oldu :) sekreter demesin mi ki sana 1 kez tüp bebek yapılmış 1 tane rapor çıkmış ben yok öyle bişey dedim ben daha ilk defa başlıyacam tedaviye size soruyorum arkadaşlar bu suç kimin beni uyarmıyolar adet olsanda gel olmasanda bende tabii acemilik var ne biliyim günümü bekliyorum öyle gideyim bide devlet hastanesi bişey soramıyosunki kendileride aydınlatmıyolar
şimdi bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun o raporla ben umutta tedavi olabilirmiyim şonuçta ben tedavi olmadım raporu kullammadım yaa umarım anlayabilmişsinizdir biraz karışık anlattım galiba noluurr yazımı görmezden gelmeyin bana yardımcı destek olun inanın buna çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
hayırlı cumalar kızlar,moralim çok bozuk dün eşime ikinci kez sperm testi taptırdık ve sonuç yine 0 çıktı dünyamız başımıza yıkıldı şimdi doktor hormaon ve genetik testler istedi sonuçlar çıkıncada ona göre karar verip mikrotese yapmak için hazırlıklara başlayacaklar ama çok kötüyüz eşim sürekli ağlıor ben ona moral vermeye çalışıyorum ama onu öyle görünce bende dayanamıyorum kan testleri sonucuna göre mikrotesede sperm çıkıp çıkmayacağı belli olurmu tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum napacağımızı bilemiyoruz.
Yaaa ins bebis vardır..normalde hel çıkar azıcık su gelir ama uykudan uyandıracak kdr enteresan su geldi adet oldum kesin dedim moralim yerlerdeki yatak odasından wc ye gidene kdr bı baktım islanmis heryer..beklemek zoraynen ben de tetikteyim bugün adet günüm normalde bazen o kapsül birden akıyor bi de sıvı geliyor altına kaçırmışsın gibi:))))
canım,ben yumurta toplamadan 1 gün sonra progestana başladım.2 ampül yapılıyor.çok şükür bugün sonuncuyu yaptırıcam.toplam 15 gün olmuş olacak.sonra jele geçicem.dün doktorum aramıştı ve o söyledi.ayrıca corasprine ilk ultrason muayenesi olana kadar devam etmemi istedi. progestan yağlı bir iğne.hemşire bile enjektörde zor ilerletiyorum diyor.lütfen kendiniz yapmayın kızlar.
canım lütfen sakin ol.ben yaptıklarımı yazsam kızlar bana nasıl kızar.inan hiç yatmadım.10 kilo olmasada kaldırmam gerekenleri yavaş yavaş taşıdım.aklına bunları getirme.bol bol dua et.bebeğini sana bağışlasın rabbim.can versin.tutunacak kuvvet versin.
günaydın canım.amin herkesin gönlünden geçen kabul olsun inş.
canım sen yine kendini dinlemeye başladın.belirtide arama.sen elinden geleni yaptın.şöyle son güne kadar rahat rahat keyif yap.hep evde ddurma.ben hergün gezdim 2 gün evde kaldım.ağlama krizlerim geldi.yavaş yavaş yürü.birilerine git sohbet et.bişeycik olmaz akıntıyı herkes tutunma belirtisi sayıyor galiba.bende olmadı ama herkes bende akıntı var yazıyordu.
hayırlı cumalar kızlar,moralim çok bozuk dün eşime ikinci kez sperm testi taptırdık ve sonuç yine 0 çıktı dünyamız başımıza yıkıldı şimdi doktor hormaon ve genetik testler istedi sonuçlar çıkıncada ona göre karar verip mikrotese yapmak için hazırlıklara başlayacaklar ama çok kötüyüz eşim sürekli ağlıor ben ona moral vermeye çalışıyorum ama onu öyle görünce bende dayanamıyorum kan testleri sonucuna göre mikrotesede sperm çıkıp çıkmayacağı belli olurmu tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum napacağımızı bilemiyoruz.
canım üzüldüm son durumua :26:
tatlım çıkardığın tüp bebek raporu hem işlem hem ilaç raporudur...
işlem raporu 6 ay geçerlidir...
ilaç raporu ise sadece 1 ay geçerlidir...
neyazıkki sen ilaç hakkını kaybetmişsin ialçalrını raporun çıktıktan sonra 3 gün içinde yazdırıp alman gerekiyordu...
ama ilaç raporu 1 ay geçerli olduğu için 1 ay içindede yazdırıp alabilirdin...
ama tabi sana bu konuda bilgi vermedikleri için sende bu duruma düşmüşsün...
ben burda arkadaşlardan duyduğum için 3 gün içinde yazdırmam gerektiğini biliyordum...
ama rapor çıkarttığım hastanede özellikle uyardı beni 3 gün içinde ilaçlarınızı yazdırın diye...
bu tamamen onların hatası olmuş...
ama işlem raporu 6 ay geçerli senin raporun geçen ay çıkmış daha 5 ay süren var...
elindeki raporla umut tüp bebeğe başvurabilirsin...
raporlu olduğun için merkeze sadece 2000 tl verirsin...
ilaçlarınıda eğerki ilaç raporun geçmemiş olsaydı 700-1000 tl arasında alırdın...
ama şimdi onları raporsuz 1500-2000 tl vermen gerekecek...
yani sen şimdi 1 tüp bebek yapmış görünemezsin...
1 kere raporun çıktığı için öyle söylüyorlar dengesizler ama sen o raporu kullanmadın işlem raporun hala geçerli...
canım ayrıca yeterin dediği yerlere şikayette bulun sizi uyarmadıklarını ve ilaç raporunun gününün geçtiğini anlat...
allah yardımcınız olsun inş başka sorunlarla karşılaşmazsınız...
canım,ben yumurta toplamadan 1 gün sonra progestana başladım.2 ampül yapılıyor.çok şükür bugün sonuncuyu yaptırıcam.toplam 15 gün olmuş olacak.sonra jele geçicem.dün doktorum aramıştı ve o söyledi.ayrıca corasprine ilk ultrason muayenesi olana kadar devam etmemi istedi. progestan yağlı bir iğne.hemşire bile enjektörde zor ilerletiyorum diyor.lütfen kendiniz yapmayın kızlar.
günaydın canım.amin herkesin gönlünden geçen kabul olsun inş.
baharcım ve flzaskcım öpüyorum sizleride.![]()
Herkese hayırlı cumalar
Bu konu hakkında bir şey sorucam şimdi biz nisanda tüp bebek raporu çıkardık ilaçları kullandım yumurta toplandı aynı gün eşim m tese oldu sperm bulunamadı tedavi yarım kaldı hemen ertesi gün hemşireler kullandığım ilaçları reçeteye yazdılar ve biz eczaneye 250 lira verdik onun dışında da hiç bir para çıkmadı cebimizden hastanede istemedi üniversite hastanesiydi özel değildi şimdi bizim hakkımız yandı mı yanmadı mı
canım siz ilaç raporunuzu kullanmışsınız zaten...
işlem raporu illaki transfer gerçekleşince mi rapor hakkınız kullanılmış sayılıyor bilmiyorum...
yanlış değilsem yeter öyle bişey yazdı diğer arkadaşa...