Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar kizlar kimse yok galiba![]()
bende bakıyorum canım ama kimse yokk bende sıkıldımm iyice evde daha testede 8 gün varr
hayirlisi olsun canim insallah buraya hamis oldugunu yazarsin bizde seviniriz
amin canımm şu mübarek günlerde rabbm nasip eder inşallahh ağlama krizine girdim bugün zaten şimdi iyim![]()
aaa neden canim ne olduki hayirdir insallah kendini bos yere üzme canim
bütün dualarımız sanada gelsin inşallah. inşallah hayırlısı olur
hayırlı uğurlu olsun bebişli olsun tedvain inşşş
gözünüz aydın canım inşşşş bundan sonraki testde daha çok çıkar sperm
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bugün benim 10. günümdü. dayanamadım test yaptım. şükürler olsun rabbime
ne güzel bi haberr canımmm tebrikler darısı başımızaa
senin kaçıncı gn embriyosu kaç tane transfer edildi belirtin oldumu neler yaşadın
bir şey yok aslında ya sebepsiz yere yaa bahsettiğim ağır kaldırma yolculuktan falan dolayı bebişler benimle değilse diye vicdan yaptım galiba
sağol canım, inşallah darısı başına olur.
3. gün transferi oldu 8 hücreli 1. kalite idi. bir tane transfer edildi. ilk denememdi. hiç bir belirtim olmadı, halada yok. ne göğüslerde, ne kasıklarda hiç belitim yoktu.
değerim 62 çıktı. pazartesi testi tekrarlayacağım.
inşallah allahım tamamına erdirir, sağlıkla kucağımada almayı nasip eder. inanamıyorum bir türlü.
amin canımm inşallah kucağınada alırsınn banada aynı şekilde embriyo transfer edildi ama ben uzun yolculuk yaptım yollar kötüydü bide farkında olmadan juzenimi falan kaldırdım 15 kilo vicdan yaptm korkuyorum yaa
![]()
topik bebeklerle doldu maşAllah inşAllah her şey gönlünüzce olur :) darısı başımıza duanızı eksik etmeyin nolur....
amin canımm inşallah kucağınada alırsınn banada aynı şekilde embriyo transfer edildi ama ben uzun yolculuk yaptım yollar kötüydü bide farkında olmadan juzenimi falan kaldırdım 15 kilo vicdan yaptm korkuyorum yaa