• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım.Dua etmezmiyim tatlım.her an dilimde Allahım arkadaşlarımada yaşat bu duyguyu diye.

canım inan hala inanamıyorum hele 2 tane olma fikrine hiç. beklenen her 2,5 yıla 1 evlat :52::52::52::52:

az kaldı canım sizlerde güzel haberler vereceksiniz.:16::16::16:

inşallah olacak hepimizin güzel kalpli güzel arkadaşım

arkadaslar eslerinize tabi isterseniz yazacagim ek caylari vs icirebilirsiniz.bende her anneye lazim isimli bir kitap var ama uretimi durduruldu yaziyorum icindekileri ins katkida bulunmus olurum. ERKEK KISIRLIGI KONUSUNU YAZICAM ÖNCE
BAS AGRISI STRES MIGREN HAZIMSIZLIK BOBREK VE MESANE YOLLARINDAKI TIKANIKLIK HIPOFIZ BEZINE BASKI YAPARAK CALISMASINI ENGELLER VE SPERM URETILMEMESINE NEDEN OLUR:BUNUN ICIN HALIS ZEYTIN YAGINA LIMON SIKIP GUNDE 3DEFA 1 FINCAN ICILIRSE MESANE YOLLARI TIKANIKLIGI ILTIHABI NA FAYDALI

HURMA VE INCIR SUTLE PISIRILIP TATLI GIBI YENMESI HAZIMSIZLIK VE GUC EKSIKLIGINE FAYDALIYMIS

FINDIK CEWIZ HAWUC FISTIK MUZ TURP ELMA ROKA ARMUT BOL BOL YENMELI SPERM KALITESI ICIN ÖZELLIKLE MUZ

KECI BOYNUZU PEKMEZI AKTIF SPERM SAYISINI COGALTIR BEN ESIME ARI SÜTÜ VE KECI BOYNUZU KURU YEDIRIYORUM

NOHUT MERCIMEK FASULYE YEMEGI BOL YENMELI
CIVAN PERCEMI IHLAMUR GIBI KAYNATILIP ICILMELI
CAKSIRIS KÖKÜ CÖREKOTU KEKIK KARISIMI IHLAMUR GIBI KAYNATILIP GUNDE 3 DEFA ICIRILIR
YAZMASI BENDEN DENEMEK ISTEYEN DENEYEBILIR BUNLAR MADDI RECETELER BIRDE MANEWI RECETELER VAR

MANEWI RECETELER BUNU KISMI ESINIZLE BERABER YAPIN
GÜNLÜK 818 DEFA ESTAGFIRULLAH CEKELIM (BEN CEKIYORUM INS.)
7 ayri kisi 1 elmaya ibrahim suresinin 34.ayetten 42.ayete kadar olan kismini okuyup ufler.ayni elmaya okuyacak hepsi we sizde esinizle elmayi ikiye bölerek bir tarafini o bir tarafini siz KABUK WE CEKIRDEGI ILE BIRLIKTE yer
meryem suresi 41gün boyunca okunarak bir suya üflenir ve hergün bir tane okuyup birlikte icin(bunuda deniyorum daha 7.gündeyiz)
hergün YA VACID 14 defa okumaya dewam ediyoruz.BAZI ARKADASLARIMIN TEPKI GÖSTERMESINI ISTEMIYORUM BEN INANCLI BIRIYIM VERENDE ALANDA ALLAH BEN INANIYORUM VE SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM DEWAMI WAR BAYANLAR ICINDE KISIRLIK VE DUSUK ICIN YAPILACAKLARDA VAR MERAK EDEN OLURSA YAZACAGIM

SEWIYORUM SIZI TOPIKLER

canım paylaşımın için ALLAh razı olsun. ben inanıyorum cnm duanın gücüne.
yer gök duayla yaratılmış.herşey ALLAH ın elinde.kimsenin tepki göstereceğini zannetmiyorum cnm.
canm başka varsa paylaşırsan sevinirim.hepimiz bir ümit peşindeyiz.
kime nerden şifa geleceği belli olmaz.biribirimize sebep olursak ne ala.
tekrar teşekkür ederim. bu kitap piyasad yok demiştin dimi yazarı kim?

kuzum orda bildiğin dr var mı

canım var ama hastanenin yenidoğan doktoru iyi değil ve kuzenimin bebeği oradakiler yüzünden 20 gün küvezde kaldı bhabersiz başka ile sevk ettiler. tiksindim ordan.devlet hastanelerinde işin çok zor zaten.
yinede kadın doğumcu iyi diye oraya gitmek zorunda kalabilirim.

yok canım kötü bişey değil bu durumda olupta bebişi olanlar çok...
ama düşüğede yol açıyormuş...
biz önlemimizi alıyoruz işte...
aminnnnnnnnnnnn inş bizde hamişlerin arasına katılıcaz :16:
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın allah razı olsun :70:
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş :16::16::16:

canım benim ya.içimdeki duyguları yazmak istedim.
hepinizi çok seviyorum inanın.
sevindim kötü bir durum olmadığına.önceden öğrenip önlem almanız sevindirici.
amin amin amin duaların için cnm....

mercanım . ikiz galiba bebeklerin.
kucağın dolu dolu olsun inş.darısı bizlere.dua et bol bol.

cnm sen nasılsın?neler yapıyorsun?
birşey sorcam cnm ya.
nohut kürüne başladım eşime. yanında harnup pekmezi versem olur mu?
bilgin var mı?

cnm sen nasılsın?neler yapıyorsun?
birşey sorcam cnm ya.
nohut kürüne başladım eşime. yanında harnup pekmezi versem olur mu?
bilgin var mı?

iyiyim canım şükür ben de tedaviye kadar ilaç kullanımına devam ediyorum
birşey olmaz heralde canım ya bilgim yok ama
biz kullandığımızda karışık verdik bişeyler.
şifa olur inş. canım eşine.

canım var ama hastanenin yenidoğan doktoru iyi değil ve kuzenimin bebeği oradakiler yüzünden 20 gün küvezde kaldı bhabersiz başka ile sevk ettiler. tiksindim ordan.devlet hastanelerinde işin çok zor zaten.
yinede kadın doğumcu iyi diye oraya gitmek zorunda kalabilirim.

cnm çok haklısın bende nasip olursa özelden devam edeceğim inşallah kuzeninin bebişi de çok iyidir

iyiyim canım şükür ben de tedaviye kadar ilaç kullanımına devam ediyorum
birşey olmaz heralde canım ya bilgim yok ama
biz kullandığımızda karışık verdik bişeyler.
şifa olur inş. canım eşine.

Allah razı olsun cnm.kullandığın ilaçlar sana da şifa olsun.
tez vakitte kavuşalım bebişlerimize.

mercanım . ikiz galiba bebeklerin.
kucağın dolu dolu olsun inş.darısı bizlere.dua et bol bol.

canım çok teşekkür ediyoru.henüz daha çok erken ama değerlerim yüksek çıktığı için bizde öyle düşünüyoruz kısmet artık. bir iki fark etmez sağlıkla gelsinlerde.
canım her zaman dualarımdasınız.Allahım bu sınavımızı hayırlarla sonuçlandırsın.kimsenin kucağı boş kalmasın

arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle.
mukabelede gittim hoca hanımdan öğrendim.
12 bin besmeleli bir tertip.

1000 besmele-2 rekat namaz -1selavat-dilek
1000 besmele-2 rekat namaz -11selavat-dilek

bu şekilde 12bin besmele okunuyor

vck arkadaşımızın söylediğine benziyor.tek farkı onda namaz esnasında besmele çekiyorduk.
birde günlü değilmiş bu.istediğin vakitte çekilebilirmiş.
ALLAH kabul eder inş.

cnm çok haklısın bende nasip olursa özelden devam edeceğim inşallah kuzeninin bebişi de çok iyidir

canım bu hafta kırkı çıktı bebişimizin.açlıktan ölüyormuş çocuk bize genetik hastalık var dediler.yediğini kusuyor dediler.günlerce ağladık.benim tedavi için istanbula gideceğim gün geldi evine.annesiz hastane köşelerinde başka illerde kaldı yavrum.çok şükür bişeyi yok şimdi. o doktorda kovuldu hastaneden.

canım Allahın izni ile kısmet olacak ve yaşayacaksın bu duyguları.:16::16::16::16:

ben biraz dinleneyim öpüyorum canım.yumoşlara iyi bak.

canım özeline yazamadım.
nickimi değiştirince yeni üye oldum ya 100 mesaj yazmalıymışım.
gönderilemedi anlıcan.hakkını helal et.

hoşbuldum canımcım
maşallah yaa demek mercan hamile :)
inşallah aaumuttan da güzel haberler gelir.
yok canım ya üzmüyorum kendimi ama insan ister istemez heyecanlanıyo acaba mı diyo
artık hayaller kurmaya başlamıştım kafamda sürekli o vardı
hayırlısı Allahtan
bunun haricinde iyiyim canım bi sorun yok günlük ev halleri işte
senin ne kadar kaldı canım opuya kaç yumurtan var?
sen şimdi istanbulda mı kalıyosun?

evet canım güzel haberlerin arkası kesilmiyor :nazar:
mercanım ve aaumutun halayını çektik sıra minikgelin ile eslemsenada sonra da flzaskla bizde :16::16::16:
benim çarşamba perşembe olacak canım...
20 den fazla yumurtan var dedi bugün ulun hoca...
evet canım istanbulda kalıyorum tedavi başladığından beri...
transfer sonrası da 2-3 gün kalır öyle döneriz...

S. bey. Sizde sperm boyama ile elonge spermatid görmüştük. Bunlar tüp bebek ile kullanılabilirler. Her ne kadar olgun sperm kadar başarılı sonuç vermese de yine de denenebilir. Benim olgularım arasında, daha önce TESE ile sperm çıkmayan ama sonra sperm boyamada elonge görülüp tüp bebeğe aldıklarımızda, yine TESE yaptığımızda olgun sperm bulduk ve tüp bebeği gerçekleştirdik. Size de önerim, sperm boyamada elongeler çıkmışken, tüp bebeğe geçmemiz, yine eşinizi de hazırlamamız ve size TESE yapmamız. Mutlaka elonge sperm buluruz ve tüp bebeği gerçekleştiririz. Ama benim asıl umduğum, olgun sperm hücresi çıkması. Bu durumda diğer hastalar kadar gebelik şansınız da olur. Elonge ya da olgun spermle, her halükarda tüp bebeği yaparız ve umarım başarılı da oluruz. Derseniz ki,spermi garantiye alıp eşimi öyle hazırlayalım, bu da olur ama bu durumda elongeler saklanamayacağı için, olgun sperm çıkmazsa tüp bebeğe geçemeyiz. Şimdi siz iğnelerinize haftada 2 ve Klomene de yarım tabletle devam edebilirsiniz. Bekleyeceksek, bir ay soonra yine hormonlara bakalım.

Son gelen hormanlara göre verdiği cevap.bu durumla ilgili eşimle konyştuk hocanın dedğini yapacazAma eylül sonunda regly olduğumda başlıcaz.hem saraç oğlunu kürleride bitmiş olur.Zaten bu bizim için yolun sonu.ama ben hiç heyecanlanmıyorum.İşten nasıl izin alımcam onuda bilmiyorum.Belki işten bile çıkartırlar.ama bunu yapıcam.Ne olursa artık daha fazla beklemicez.Eşimin artık ilaç kullannmasını istemiyorum.sonunda ne olucağını bilmemek ölüm gibi bişey.insanlar ölümden korkar çünkü öldükten sonrayı bilmemek korkutur insanları.işte bende korkuyorum sonumun ne olucağını bilmiyorum.Belkide doğum gibi bişey dimi?.doğduklarında bebeklerde ağlar.Çünkü onlar da dünyayı bilmediklerinden korkarlar.

Allah hepimizin sonunu hayır etsin

arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle.
mukabelede gittim hoca hanımdan öğrendim.
12 bin besmeleli bir tertip.

1000 besmele-2 rekat namaz -11selavat-dilek

bu şekilde 12bin besmele okunuyor

vck arkadaşımızın söylediğine benziyor.tek farkı onda namaz esnasında besmele çekiyorduk.
birde günlü değilmiş bu.istediğin vakitte çekilebilirmiş.
ALLAH kabul eder inş.

canım bu 12000besmeleyi 1 kerede mi yapıyosun yoksa örneğin 1000 besmele....bugün çektim yarın yine 1000 besmele...
bu şekilde de oluyo mu?

a o zaman benim opumda perşembe cuma mı vay yaklaşıyoruz bebişlerimize cnm benim eşimde ileri boyutlu olarak var emre beyde süleyman beyde biliyor yapacak birşey yok pgt yapabilirdik Allah büyük eşim iğnelerle ilaçla devam ediyor tabi sperm kalitesini tutunmasını etkiliyor cnm bol su çok önemli corasprin kullanıyor musun

canım pazarteside senin opunun hangi gün olacağı yaklaşık belli olur...
hakkınızda hayırlısı olur inş :16:
su çok içmem ben normalde ama şimdi zorluyorum kendimi...
coraspin kullanmıyorum ben canım...

oley pzt saat 9 buçukta bende oradayım ne güzel hep beraberiz

evettttttt sende ordasın süper bi durum halay ekibine 1 kişi daha katıldı :64::64::64:
bol bol dua edelim pazartesiye kadar flzaskcıma :16:
rabbim onlara fazla fazla hareketli spermcikler nasip etsin :16:
inş hemen ameliyat esnasında bulurlar ve beklemeden güzel haberi alırız :16::16::16:
en az onlar kadar heyecanlıyım herşey çok güzel olur inş :16::16::16::16:

yerim yumoşlarınızı diyesim var ama kıyamıyorum.:52::52::52::52::52:
flzaskcımın yumoşları abla abi olcakmış demek:16::16::16:
kalmaz canım diğer aya .dozu düşürmüşler kontrol altında tutarlar seni.Allahıma emanet onlar bişeycik olmaz.düşünme bunları sakın.
siz halayın başlama işaretini verin biz dört koldan devam ederiz .site çöker ayak seslerimizden:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ısınma turları başladı bile.

canım sağol şimdi doktorum aradı.tekrar test yapmana gerek yok.değeriniz güzel katlanmış dedi.:49::49::49::49:
ilaçlarımı ve doktora gideceğim tarihi söyledi.birde ilk ultrason sonuçlarını faxla göndermemi istedi.istanbulda olsaydım sonuna kadar o merkezde devam etmek isterdim.burada işim zor.

evet tatlım kıyma yumoşlarımıza bebiş olsunlar ondan sonra yersin :60::60::60:
canım 2-3 günlük avantajları olacak flzaskın yumoşlarının tabi :9::9::9:
evet canım çok dikkatli davrandılar zaten ona göre hep dozu düşük verdiler...
ama yumoş sayısı 20 den fazla olunca aklına geliyor işte insanın...
inş öyle bi risk olmaz bi an evvel kavuşurum bebişime :49:
tamam canım güzel haberi alalım ben size hemen haber veririm zaten :52:
canım değerin çok yüksek :nazar:
banada bebişler ikiz gibi geliyor :emir_bebek::emir_bebek:
inş öyledir biri senin kucağına biri babasının ohhhh :21::21::21:
bundan sonraki süreçte senin için sorunsuz su gibi geçip gitsin inş :16::16::16:

canım benim ya.içimdeki duyguları yazmak istedim.
hepinizi çok seviyorum inanın.
sevindim kötü bir durum olmadığına.önceden öğrenip önlem almanız sevindirici.
amin amin amin duaların için cnm....

bende seni çok seviyorum canım benim :16::16::16:
canım dediğin gibi biz önlemimizi aldık gerisi allahtan...
inş sonu güzel olurda geride kalır bu düünceler :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X