Bugün kontrolümüz vardıı biliyosunuz...
sabah 9 da ordaydıkk ve hemen aldılar beniii muayene için ..baharım daha gelmemiştii..
sonra baktı ulun hoca yumoşlar gayet iyilermişşş karnım o kadar şişki çünküü rahat oturamıyorum bileeee

20 ye yakın herhalde yumoşumm muayenede bi zaman sonra sayamadımm ama en büyüğüü 22.5 tuu
e2 ve progestrona bakıldı kan verdim sonuçalrını beklerken bangiylee karşılaştıkk konuştuk sonra baharım geldii..

oda muayene olduu sonuçlarımı bekledikk ..sonra sonuçlar çıkınce giddim ulun hocanın yanınaa pazartesii yumoşları toplayalım mı dedii

bende olur dedimmm...sonraa ama sprem çıkarsa embriyolarını bir ay dondurup bi daahki ay transfer yapabiliriz dedi.
. progestronum yüksek çıktı çünküü yani rahim kalınlığımm..
bende tmm öle daha iyi olucaksa dedimm ama tam belli değil dedii tabii bu pazartesi belli olur herhalde.
.inş eşimden sprem çıkarsaa kii inş çıkarrrrrrr..ben bir ay daha beklemeye razıyım yeterki sprem çıksınn içim bi rahatlasınnn

sonra baharımlaaaa vakit geçirdikk bangide vardıı sonra o giddik bi başbaşa kaldıkkk...
bugün son kez puregon 150 vuruldum ve orgalutranı bu gecede 24 de ovitrelle çatlatma iğnemi yapıcammm..pazrtesi sabahıda 8 de orda olucağızz
9 da eşimmi alıcaklarr eğer çıkarsaaaaa 11 de de beni alıcaklarmışşşşşşşşşşşş
yaaaaaa sadece yarınımız varrrrrrrrr gün geldi çattı inş. bizde umutta sevinenleren oluruz nurdah ve aaumut gibiiiii beniimde eşimde bulunur inş.:26:
çokkkkkkk istiyorumm artık benimdee 9 senelik özlemim biter inş...kavuşurum bebeğimeeeeeeee tabi her zaman dediğimm rabbim hayırlısını nasip etsinn hakkımızdaaa.
Dualarınızı bekliyorummmmm canlarımmmmmmm

rabbim kimsenin kucağıı boş bırakmasınn aminn..
evt kızlarrrrr bende bu kadarrrrrrrrrrr şimdilikkkkkkkk