Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canım benim ya inşalllah az kaldı benim de günde 9 taneilaç içiyorum sabırla devam oruç tutuyorum iftar gece 12 ve gece 3 de olmak üzere ilaçları içyorum herbirini içerken yumurtalarımı bugun de daha ıyı beslıyorum dıyorum faydalı olacağına cok ınanıyorum,

Kızlar buraya ve sizlere de kadar alıştım ki okuyunca çok rahatlıyorum gündüz iş stresi yiyor bitiriyor beni, akşam da burda olmak için sabırsızlanıyorum çok sıcak bir topik burası bazen diyorum keşke ben de sizlerden birinin gözlerine bakarak paylaşsam içimdekileri keşke yakınlarımda birileri olsa diyorum, bahar canım o yüzden size çok özeniyorum birbirinize destek olmanıza bizi bizden başkası anlamıyor ama sizler ayrı bir muhabbettesiniz çok mutlu oluyorum sizin adınıza ben samsundayım ve yolu buralara düşen olursa mutlaka misafir etmek yardımcı olmak isterim...

şifa olsun kullandıklarını inş :16:
burası rehabilite merkezi gibi zaten hepimize iyi geliyor...
inş bigün seninlede tanışırız canım benim :70:
dediğin gibi burdan da yazışmak telde konuşmak falan çok güzel...
ama yüzyüze gelmekte bambaşka inş tek tek görüşme fırsatımız olur bebişler oluşunca ortak bi noktada toplanalım en iyisi :9::9::9:

tatlım yaaaaa.
sancın çokmuş....kıyamam. az kaldı cnm.
inş kaliteli embiriyoların olur veeee hepsini unutursun bu ağrıların.
sevinçli haberlerini bekliyorum dualarla tatlım....

Baharcigim yarinki opunun hayirli gecmesini ve yumoslarinin kolaylikla toplanmasini dilerim. Rabbim yardimcin olsun..

Flzask canim bende cok begendim avatarini. Rabbim bebislerinle oyle resimler cekinmeni nasip etsin insallah. Cekinince bizede gostermeyi unutma ama:34::52:

Baharım yarın inş.rabbim yardımcın olsun inş.tüm yumoşların birer saglıklı embriyo olur bidahaki aya ins. Hamileligini kutlarız......

aminnnnnnn bitanem allah razo olsun :70:
evet tatlım bebişlerim zaten yarı istanbuldu oldular artık :9::9::9:
bak sana gelip gidip birazını bırakıyoruz...
önce spermler yarın yumoşlar sonra embriyolarıda bırakıp gidicez :1:
bende yarı istanbullu sayılırım artık bebişlerden ötürü :1:

evet cnm sende ist lusun ee bak bebişlerin teyzelerini bırakamıyo:1::1:
yerim ben o bebişleri :54:
cnm sağlıklı olsunda git gel evet zahmetli oluyo gidiş geliş ama
olsun bebişler için değerrrrrrrrrrrr:54:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
uzun bi aradan sonra günaydın yazıyorum
bugün hep güzel şeyler yaşayalımmmmmm
birazdan fizik tedaviye gidicem bugün ara ara topiğe girerim inşşşllh
VCK allah yardımcın olsun cnm su gibi akıp gitsn işlerinnnnn
HASRETİM cnm sen hamişsin bebeğini düşün umursamamaya bak
allh sabır versin sana cnm:26:​

Günaydınnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr.:52::52::52:.

İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn:49::49::49::49:

canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş:70:

Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..:54::54::54::54::54::54:

Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine:49::49::49::49:

Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr:46:

Günaydın cnmmmm:16:
inş tatlımm hep güzel şeyler duyalımmmmmmmmmmm..
senin ne zaman biticek fizik tedavii şimdi nasılsın ağrılarınnn ne durumdaa cnm

Canim bende öyle yapiyorum öyle yaptikca dahada üstüme geliniyor allah büyüktür bebegim bi sag salim dünyaya gelseydi hic bir sorunum olmayacakti allah senden razi olsun canim allah ne muradin varsa versin

İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn:49::49::49::49:

Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..:54::54::54::54::54::54:

Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine:49::49::49::49:

Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr:46:

Canim seninde gözün aydin 5 tane bebegin hazirda duruyormus insallah allahim öbür aya bebislerini sana lavustursun insallah ikinizde ordan hamis cikarsiniz.Insallah canim bugün baharcimin opside cok iyi gecer ve kaliteli kaliteli yumoslari olur sonrada embriyolar bir sürü olsun insallah allah yardimciniz olsun

Canim seninde gözün aydin 5 tane bebegin hazirda duruyormus insallah allahim öbür aya bebislerini sana lavustursun insallah ikinizde ordan hamis cikarsiniz.Insallah canim bugün baharcimin opside cok iyi gecer ve kaliteli kaliteli yumoslari olur sonrada embriyolar bir sürü olsun insallah allah yardimciniz olsun

Sağol cnmm benimmm..yarın haber alıcağız bakalım kaç tane dondurulacakkk inş 5 i de dondurulurrrrrrrr :26: baharımında iyi gececek inş.. sonrada eylül bekleyeceğizz :16:
cnm seninde sorunlar var herhaldee eşinin ailesiyle geçmişe bakamadım ama
tatlım boşver sen onlarıı bebeğinin büyütmeye bakk...:emir_bebek:

cnm avatarındaki anne sen olursun inşallah baharımın güzel haberlerini bekliyorum heyecanla yarın kaçta merkezdesiniz cnm ben 10 da merkezdeyim 11.30 opum var inşallah sizleri tekrar görebilirim 3.gün embiroyosu mu donduruluyor

cnm avatarındaki anne sen olursun inşallah baharımın güzel haberlerini bekliyorum heyecanla yarın kaçta merkezdesiniz cnm ben 10 da merkezdeyim 11.30 opum var inşallah sizleri tekrar görebilirim 3.gün embiroyosu mu donduruluyor

Sağol cnm inşALLAH..bende bekliyorum şimdi konuştumm baharla ..bizde 10:30 gibi oluruz ben seni görürüm cnm merak etme baharda yarın gelicek yanlız bırakmayız senii..:16::16:
evt cnm perşembe donduracağız dedi bakalımyarın neler olacakkkkkkk:1::1:

hoşbulduk canım :29:
bugüne kadar şükür iyiydim ama artık çatlama evresine geçiyorlarya heralde onun ağrısı bunlar...
valla bebişlerim için herşeye razıyımmmm :16:
demek opudan sonra karnın dümdüz oldu ay inş benimde öyle olur ben baya koca göbişli oldum çünkü :9::9::9:
sabrediyorum bitanem sonu iyi olacak inş...
evet canım 11 de ama 10 da merkezde olucaz...

cnm ilk defa benimde bu kadar karnım ağrıyor herhalde çatlatma iğnesi yapıyor birdeiğne canımı çoooooooook acıttı ama olsun ah kuzucuklar hepimiz sizleri ne çok seviyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sağol cnm inşALLAH..bende bekliyorum şimdi konuştumm baharla ..bizde 10:30 gibi oluruz ben seni görürüm cnm merak etme baharda yarın gelicek yanlız bırakmayız senii..:16::16:
evt cnm perşembe donduracağız dedi bakalımyarın neler olacakkkkkkk:1::1:

inşallah cnm 5 i dondurulacak güzel haberler alacağız yarın benim bugün karnım çok ağrıyor

inşallah cnm 5 i dondurulacak güzel haberler alacağız yarın benim bugün karnım çok ağrıyor

İnş cnmm..normal cnm ağrımasıı artıkk sona geldiniz bende öyleydimm karnım nasıl şiştii gerçi şimdi de hala şiş hiç inmediiiiiiiii:1::1:
napalımm bi kaç ay sonra inş. hamişlikten şişeceğiz zatennn:1:

ona karar veremedim, ilk kontrole yine süleyman beye giderim. başaksı zarar verirmiş gibi geliyor. birde iğnelere davam edip etmeyeceğime o karar versin.
daha sonra eve yakın bir yer bulup orada devam ederim.

cnm banada rabbim nasip ederse bende 3 ay süleyman hocayla devam ederim sarıyerde oturuyorum çok uzak bana merkez ama sanki başkası anlamazmış gibi geliyor yarın opusu olan birisi için çok gereksiz ve manasız belki yazdıklarım ne bileyim sanki olacakmış gibi hissediyorum sonrada kendime kızıyorum kaptırma kendini diye

cnm banada rabbim nasip ederse bende 3 ay süleyman hocayla devam ederim sarıyerde oturuyorum çok uzak bana merkez ama sanki başkası anlamazmış gibi geliyor yarın opusu olan birisi için çok gereksiz ve manasız belki yazdıklarım ne bileyim sanki olacakmış gibi hissediyorum sonrada kendime kızıyorum kaptırma kendini diye

canım ben transferden sonra hergün elimi göbeğime koyup bebişimle konuştum. kesinlikle olmayacak diiye düşünme. aynen böyle hamile kalınca, bebek olunca yapacaklarını düşün planla. olumlu düşünmekte stresi azaltıyor.
birde transferden sonra mümkükün olduğunca yanlız kalmamaya çalış. tek başına kalınca daha çok kuruyorsun kafanda kalabalıkta oradan buradan konuşurken biraz dağıtıyorsun kafanı.

canlar haberinizi yeni aldım çok çko çko sevindim
gözünüz aydın inş 9 ay sonra hayırla bebeğinizi kucağınıza alrsınız
canlarım ya

Allah razı olsun canım,darısı herkesin başına

baharcım,canım :16::16: akşam gireyim topiğe baharımın heyecanını paylaşayım dedim ama uyuya kalmışım.bu aralar hep uyukluyorum.Tatlım Allah yardımcın olsun.bugün yumoşlar teslim edilince ağrılarında azalır inşallah.

vck,çok sevindim inşallah herşey hayal ettiğinizden bile güzel olur.

aruna,tatlımmm gelmişya büyük gün.sıra senin yumoşları teslim etmeye geldi.ne çabuk geçiyor zaman.
Allah yardımcın olsun canım:16: sağlıklı yumoşların olsun.

flzask,canım yarın büyük gün güzel haberler alacaksın inşallah.:21:

cemrem, özledik seni artık daha sık gelsen diyorum. :21:
aaumut,canım benim bebişlerde uslu galiba uyku dışında hiç bir belirtim yok.aferin akıllı kuzucuklarımıza:16::16:

ema16,hoşgeldin canım Allah kabul etsin.bizlerede nasip etsin.çok istiyorum bende.Allah biliyor aklımdan hiç çıkmadın.çok dua ettim sana.Allahın izni ile daha iyi olacaksın canım :21:

Son düzenleme:
Back
X