Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Allah merhamet versin o insanlara.yanlış yönlendirmek istemem ama madem böyle eşin yokken eziyet ediyorlar kaydet konuşmaları izlet akşam eşine.ama dikkat et dediğim gibi belki eşin bundan hoşlanmaz ve farklı tepki verir.eşini en iyi sen tanırsın. sorun olmaz diyorsan yap bunu.

bebeğinden ve senden daha önemli değiller unutma.

Son düzenleme:
Canımm nerelerdesinnnn sennn:16:
bak baharla yetiştik sana eylülde hep beraber başlayacağızzz:34:

Allah razı olsun canım,darısı herkesin başına

baharcım,canım :16::16: akşam gireyim topiğe baharımın heyecanını paylaşayım dedim ama uyuya kalmışım.bu aralar hep uyukluyorum.Tatlım Allah yardımcın olsun.bugün yumoşlar teslim edilince ağrılarında azalır inşallah.

vck,çok sevindim inşallah herşey hayal ettiğinizden bile güzel olur.

aruna,tatlımmm gelmişya büyük gün.sıra senin yumoşları teslim etmeye geldi.ne çabuk geçiyor zaman.
Allah yardımcın olsun canım:16: sağlıklı yumoşların olsun.

flzask,canım yarın büyük gün güzel haberler alacaksın inşallah.:21:

cemrem, özledik seni artık daha sık gelsen diyorum. :21:
aaumut,canım benim bebişlerde uslu galiba uyku dışında hiç bir belirtim yok.aferin akıllı kuzucuklarımıza:16::16:

ema16,hoşgeldin canım Allah kabul etsin.bizlerede nasip etsin.çok istiyorum bende.Allah biliyor aklımdan hiç çıkmadın.çok dua ettim sana.Allahın izni ile daha iyi olacaksın canım :21:

mercanım özledim seni cnm çatlatma iğnesi sende de ağrı yaptı mı benim kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor ve evi toplamalıyım aslında eşim herşeyi yapıyor ama ona da kıyamıyorum opudan sonra annemde kalacağım

mercanım özledim seni cnm çatlatma iğnesi sende de ağrı yaptı mı benim kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor ve evi toplamalıyım aslında eşim herşeyi yapıyor ama ona da kıyamıyorum opudan sonra annemde kalacağım

canım kıyamam sana ağrın mı var:70: tatlım vücudumda aşırı bir hassasiyet olmuştu ama beni engelleyecek bir ağrım yoktu.opudan önceki gün gezmeye gittiğimi hatırlıyorum. annende kal canım ama benimkiler gibi seni bunaltmalarına izin verme.zorla depresyona soktular.oturma ,kalkma, dönme :60: bizim için yapıyorlaar ama zorla hasta psikoloji oluşturdular.ben hiç bir aşamada yatmadım en uzun transfer sonrsı yattım o da 1 saat hastanede o kadar.

Kızlarrrrrrrrrrr baharrrrrın yumoşlarıı toplanmışşşşşşşşşşşş şimdi konuştummmmmmmm.

23 tanee yumoş toplanmışşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52:

tatlışım bunuda atlattııııııııııııııııııı:16::16::16::16::16:

Kızlarrrrrrrrrrr baharrrrrın yumoşlarıı toplanmışşşşşşşşşşşş şimdi konuştummmmmmmm.

canım sağol haber verdiğin için çok merak etmiştim baharcımı:16::16::16:

heyyyy maaşallah yumoşlara 23 tane :nazar::nazar::nazar:

allahım inşallah hepsi kaliteli olup sağlıcakla döllenirler inşallah.

canım sağol haber verdiğin için çok merak etmiştim baharcımı:16::16::16:

heyyyy maaşallah yumoşlara 23 tane :nazar::nazar::nazar:

allahım inşallah hepsi kaliteli olup sağlıcakla döllenirler inşallah.

Ne demek cnm haber vermeden durabilirmiyimmmmmmmmm:1::1:
inşşşş hepsi olgunnnnnnn olsunnnnnnnn bir güzel döllensinlerrrr:46::46:

maaşAllah:nazar: canım ya inşAllah hepside kalitelidir .kendisi nasılmış canım.bende merakla geçmişi okuyordum .haber vermen iyi oldu.:16:

oh maşallah kuzuma evet bunuda atlattı şimdi güzelce döllensinler :nazar::nazar::nazar:

canım kıyamam sana ağrın mı var:70: tatlım vücudumda aşırı bir hassasiyet olmuştu ama beni engelleyecek bir ağrım yoktu.opudan önceki gün gezmeye gittiğimi hatırlıyorum. annende kal canım ama benimkiler gibi seni bunaltmalarına izin verme.zorla depresyona soktular.oturma ,kalkma, dönme :60: bizim için yapıyorlaar ama zorla hasta psikoloji oluşturdular.ben hiç bir aşamada yatmadım en uzun transfer sonrsı yattım o da 1 saat hastanede o kadar.

cnm aslında evimde kalmak istiyorum annemlerle yakın oturmuyorum benim için kadıncağız bayram temizliği yapıyor iki gündür ben opudan sonra 1 gece transferden sonra 3 gece kalırım sonra eve geçerim ağır iş yapmam ama sürekli yatmakta kan pıhtısı için problem zaten en iyisini yapmışsın benimkiler çok farkında değiller ne yapılması gerektiğini bilmiyorlar bir tek kuzenim vakıf hep yanımda hastahanede şansın olmuştur bizim merkez çok büyük değil umarım transferden sonra uzunca yatarım histereskopiden sonra en büyük alanı bana vermişlerdi üç dört saat yatmıştım

maaşAllah:nazar: canım ya inşAllah hepside kalitelidir .kendisi nasılmış canım.bende merakla geçmişi okuyordum .haber vermen iyi oldu.:16:

iyimiş cnm konuştumm ....dinleniyoduuu şimdi çıkmışlardır belkide merkezdenn

oh maşallah kuzuma evet bunuda atlattı şimdi güzelce döllensinler :nazar::nazar::nazar:

evt maaşallahhhhhhh:nazar::nazar:
sıra döllenmedeeeeeeeeeeeeeeee:46::46::46::46:
cnm yaa şimdi merkezi aradıkta yarın 1:30 da burda olun dedilerrrrrrr
senin opuda olamıycağızzzzzzzzzzzz herhaldeeeeee:19:

canlar ben geldimmmmmmmmmmm :16::16::16:
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı :nazar:
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler :16:
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr :16:
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş :49:
canlar ameliyat önlüğümü giymemden itibaren narkoz tamamen verilip uyuyana kadar tek tek isimlerinizi tekrar ettim defalarca...
rabbim arkadaşlarımada bugünleri göster diye çok dua ettim :16:
hep dilimde isimleriniz vardı hiç bıkmadan tekrar ettim allah hepinize nasip eder inş :16::16::16:
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...

Canım hadi hayırlısı insallah bütün yumoşların döllenir we 1 ay sonrada kawuşursun yawruna insallah.

inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler :16:
canlar ameliyat önlüğümü giymemden itibaren narkoz tamamen verilip uyuyana kadar tek tek isimlerinizi tekrar ettim defalarca...
hep dilimde isimleriniz vardı hiç bıkmadan tekrar ettim allah hepinize nasip eder inş :16::16::16:
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...

Amannnnn da aman gelmişşşşşşşşş bitanemmmmmmmm:46::46::46:
tekrar geçmiş olsun cnm atlattınnnnnnnnn...
darısı transferlerimiizeeeeeeeee inş...
maaşallah ağrında yokmuşşşşşşşşşşşşşş:16::16::16:
dinlen tatlımmmmmmmmmmmmm:54::54:
cnm bu arada bi yarın 1:30 da merkeze olucakmışızz :34:

canlar banginin 1 embriyosu vardı dondurulmuş...
oda bugün hayırlısıyla çözülmüş sabah haberini telde almıştım zaten...
sonra merkeze gelince yanıma geldi canım ben merkezden çıkarken onuda transfer için hazırlamaya başlıyorlardı...
dualarınızı eksik etmeyin inş budefa bebişine kavuşur :49: :16::16::16:

Çok şükür bebekim allahın izniyle kolayca atlattın.
bundan sonrası içinde inşallah allah o güzel gönlüne göre verecek herşeyi.
bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın. sonrada göbeğine alacaksın onları.tabikii sonrada kucağına.:16:
allah razı olsun canım dua etmişsin.
ettiğin dualar sana dönsün inşallah canımıniçi.:70:

hoşgeldinnn cnm :16:
hayırlısıyla atlattın opuyu.inş hepsi çok kaliteli embriyo olur.:46::46:
23 tane haaa maşallah ne çok toplanmış :nazar::nazar::nazar:
ağrın yokmuş çok iyi bu kadar yumurta toplanmasına rağmen çok iyisin cnm
transferin bir ay sonra olcakmış bebişlerine rotarlı kavuşcan ama geç olsun güç olmasın
bu arada dinlenirsin toparlanırsın daha iyi olur..
Allahım bizlerede yaşatsın bu anları inş bizim için dua etmişsin çok saol inş kabul olur..
rabbim bebişlerini sana sağ salim göndersin arkandanda biz gelelim.
:49::49::49:

Son düzenleme:

Baharım geçmiş olsun canım.11 den beri topiğe girdim çıktım senden haber var mı diye.ve şükürler olsun iyi geçmiş.yazdıklarını okuyunca daha dün gibiydi eşinin sperm tahlilinde spermlerinin çıkması.zaman ne çabuk geçiyor.inş.sonuna kadar da güzel geçecek.çok yol aldın maaşallah.iyice dinlen bugün narkoz aldın.cesaretine,sabrina hayranım (binlerce kere maaşallah).çooook güzel şeyler olacak çoooook

sonra merkeze gelince yanıma geldi canım ben merkezden çıkarken onuda transfer için hazırlamaya başlıyorlardı...

cnm inş bangide bebişine kavuşanlardan olur onun mutluluğunuda paylaşırız.
umut herkeze uğrlu geldi.
ohhh hamiş dolduyor topiğimiz:49::49::49:

Son düzenleme:

allah bangi arkadaşımızında yanında olsun inş.onunda mutlu habrini almayı nasip etsin rabbim bizlere.bizlere dua da etmişsin allah razı olsun.topiğimizdeki bu güzel gelişmelerin en büyük sebebi birbirimize olan dualarımız sayesinde zaten.

Back
X