Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok şükür bebekim allahın izniyle kolayca atlattın.
Bundan sonrası içinde inşallah allah o güzel gönlüne göre verecek herşeyi.
Bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın. Sonrada göbeğine alacaksın onları.tabikii sonrada kucağına.:16:
Allah razı olsun canım dua etmişsin.
Ettiğin dualar sana dönsün inşallah canımıniçi.:70:

eseslim rabbim seninde güzel haberlerini almamızı bizlere nasip etsin
inş.hamileyim kızlar cümleni yazmanıda nasip etsin rabbim.içimden geldi sana dua etmek istedim.

canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Allah merhamet versin o insanlara.yanlış yönlendirmek istemem ama madem böyle eşin yokken eziyet ediyorlar kaydet konuşmaları izlet akşam eşine.ama dikkat et dediğim gibi belki eşin bundan hoşlanmaz ve farklı tepki verir.eşini en iyi sen tanırsın. sorun olmaz diyorsan yap bunu.

bebeğinden ve senden daha önemli değiller unutma.

Canim kaynanami anliyamiyorumki galiba dün esim onunla konusmus bugünde gelmis bana birseyler almis ne bilim anlamadimki esim bana cok bagli ama ailesinide birakamiyor tabiki cok dogal birsey anlamadimki offff allahim sen büyüksün ben onlara karsi gelmiyorum onlar ne yaparsa yapsin kurban oldugum allahim bebeklerimizi bize bagislasin sag salim eli ayagi düzgün allah sevgisi olsun icinde baska allahimdan ne isterizki biz

eseslim rabbim seninde güzel haberlerini almamızı bizlere nasip etsin
inş.hamileyim kızlar cümleni yazmanıda nasip etsin rabbim.içimden geldi sana dua etmek istedim.

canım benimmmm allah razı olsun.:70:
kız çok duygulandırdın beni.
allah senden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
ettiğin dualar misliyle seninle olsun inşallah

Baharım yarın inş.rabbim yardımcın olsun inş.tüm yumoşların birer saglıklı embriyo olur bidahaki aya ins. Hamileligini kutlarız......

Canım hadi hayırlısı insallah bütün yumoşların döllenir we 1 ay sonrada kawuşursun yawruna insallah.

canım allah razı olsun çok saol :70:
inş dediğin gibi 1 ay sonra hamişliğimi kutlarız :16::16::16:

Günaydınnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr.:52::52::52:.

İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn:49::49::49::49:

canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş:70:

Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..:54::54::54::54::54::54:

Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine:49::49::49::49:

Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr:46:

canımın içiiiiiiiiiii :70:
aminnnnnnnn inş dediğin gibi olur herşey :16:
canım yarın görüşücez zaten hasretimizi gideririz :29:

Kızlarrrrrrrrrrr baharrrrrın yumoşlarıı toplanmışşşşşşşşşşşş şimdi konuştummmmmmmm.

23 tanee yumoş toplanmışşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52:

tatlışım bunuda atlattııııııııııııııııııı:16::16::16::16::16:

evet bitanem şükür bunuda atlattım :16:

Amannnnn da aman gelmişşşşşşşşş bitanemmmmmmmm:46::46::46:
tekrar geçmiş olsun cnm atlattınnnnnnnnn...
darısı transferlerimiizeeeeeeeee inş...
maaşallah ağrında yokmuşşşşşşşşşşşşşş:16::16::16:
dinlen tatlımmmmmmmmmmmmm:54::54:
cnm bu arada bi yarın 1:30 da merkeze olucakmışızz :34:

saol tatlım aminnnnnnnnn darısı transferlerimize :49::49:
evet canım şükür ağrım yok denilecek kadar az...
olsun canım bizde o saatte görüşürüz :34:

canım benimmmm allah razı olsun.:70:
kız çok duygulandırdın beni.
allah senden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
ettiğin dualar misliyle seninle olsun inşallah

amin.amin.amin.kuzum ben bu cümleleri yazarken ağladım desem.seni çooooook seviyorum.

Çok şükür bebekim allahın izniyle kolayca atlattın.
bundan sonrası içinde inşallah allah o güzel gönlüne göre verecek herşeyi.
bebeklerinin iyi haberlerini alacaksın. sonrada göbeğine alacaksın onları.tabikii sonrada kucağına.:16:
allah razı olsun canım dua etmişsin.
ettiğin dualar sana dönsün inşallah canımıniçi.:70:

saol bebekim şükür yolun yarısını geçtik geriside gelir inş :16:
canım benimmmmmmm amin inş öyle olur :49:
allah sizlerden de razı olsun bebekim sizinde dualarınızı aldım herzaman...
okadar çok isimlerinizi tekrar edip dua ettim ki rabbim kabul eder inş :16::16::16:

Baharrrrrrrrrrrrrrr cnm hadi gözün aydinnnn :) bisuru yumosun olmuş hepside güzelce dollenecegini Birsuru embriyon olacak ins:) zoru atlattın bundan sonrasi en keyifli kısmı ins:)

Benim 9. Gunum bugun cok sukur adet olmadım :)
Esim daha fazla bekleyemiyor iki gündür zor oyaladım yarın kan testi yapcaz..nsl bekliycem sonucu o sıra narkoz verseler bana nolur...
Rüyamda transferim olmuş iki tane ..onlar bölünmüş 4 tane olmuş onlarda bölünmüş 8 tane embriyo olmuş ..ultrasonda hepsini görüyorum ..doktor ilk kez böle bsy gördüm diyor.. Neyse bana soruyorlar 2 si kalacak geri kalanını alcaz.. Nsl istersin tek yumurta ikizimi ayrı ayrimi:)
Bende ilk once tek yumurta ikizi kız istiorum diyorum sonra vazgeçip 1 erkek 1 kız diyorum...
Mutlu uyandım sabah ins ruyamdaki gibi sevinirim yarın

bugün baharcimin opside cok iyi gecer ve kaliteli kaliteli yumoslari olur sonrada embriyolar bir sürü olsun insallah allah yardimciniz olsun

Insallah canim allahim herkese nasip etsin hayirli Evlatlar sizlerede beraber insallah bir ay sonra kutlariz

allah razı olsun hepinizden sizin dualarınız sayesinde de daha da güzel olacak herşey inş :16::16::16:

Baharrrrrrrrrrrrrrr cnm hadi gözün aydinnnn :) bisuru yumosun olmuş hepside güzelce dollenecegini Birsuru embriyon olacak ins:) zoru atlattın bundan sonrasi en keyifli kısmı ins:)

Esim daha fazla bekleyemiyor iki gündür zor oyaladım yarın kan testi yapcaz..nsl bekliycem sonucu o sıra narkoz verseler bana nolur...
Rüyamda transferim olmuş iki tane ..onlar bölünmüş 4 tane olmuş onlarda bölünmüş 8 tane embriyo olmuş ..ultrasonda hepsini görüyorum ..doktor ilk kez böle bsy gördüm diyor.. Neyse bana soruyorlar 2 si kalacak geri kalanını alcaz.. Nsl istersin tek yumurta ikizimi ayrı ayrimi:)
Bende ilk once tek yumurta ikizi kız istiorum diyorum sonra vazgeçip 1 erkek 1 kız diyorum...

Insallah canim rüyan sana hayirli gelir insallah hamisim diye yazarsin

saol bebekim şükür yolun yarısını geçtik geriside gelir inş :16:
canım benimmmmmmm amin inş öyle olur :49:
allah sizlerden de razı olsun bebekim sizinde dualarınızı aldım herzaman...
okadar çok isimlerinizi tekrar edip dua ettim ki rabbim kabul eder inş :16::16::16:

evet bitanem yarısını geçtin. bundan sonrasıda çabucak gececek inşallah.
güzel haberler vereceksin bizlere.
Allah razı olsun canımmmm benimmmmm.
allah kabul etsin inşallah

Baharım geçmiş olsun canım.11 den beri topiğe girdim çıktım senden haber var mı diye.ve şükürler olsun iyi geçmiş.yazdıklarını okuyunca daha dün gibiydi eşinin sperm tahlilinde spermlerinin çıkması.zaman ne çabuk geçiyor.inş.sonuna kadar da güzel geçecek.çok yol aldın maaşallah.iyice dinlen bugün narkoz aldın.cesaretine,sabrina hayranım (binlerce kere maaşallah).çooook güzel şeyler olacak çoooook

canımın içiiiiiiiiiii bitanesin sen :70:
evet canım dün gibi o günler ilk umuttaki testimiz 100 bin sperm bulunup donduruldu diye havalara uçuşumuz :16:
aylarca temmuzu beklemem sonra temmuz sonunda tedaviye başlamam :1:
allaha şükür dediğin gibi çok yol aldık bundan sonrası daha da güzel olur inş :16::16::16:
canım benimmmmmmm saol bebişlerim için her zorluğun üstesinden gelmeye hazırdım bundan sonrada böyle olacak...
aminnnn inş yarın daha da güzel haberler veririm size :21::21::21:

allah bangi arkadaşımızında yanında olsun inş.onunda mutlu habrini almayı nasip etsin rabbim bizlere.bizlere dua da etmişsin allah razı olsun.topiğimizdeki bu güzel gelişmelerin en büyük sebebi birbirimize olan dualarımız sayesinde zaten.
amin canım inş bangininde yüzü güler bu defa :49:
dua etmez miyim tatlım isim isim kaç kere tekrarladım...
ameliyathaneye aldıklarında önce hafif bi narkoz verdiler...
anestezi druyla konuşmuştuk o an biraz...
sonra ben ulun hoca gelene kadar içimden isimlerinizi tekrar edip dua etmeye devam ettim...
dr sesim çıkmayınca heyecanlıyım sandı çok mu heyecanlısın dedi...
hayır çok sakinim çok umutlu ve muttluyum dedim herşey güzel olacak dedi oda...
sonra ben tamamen narkoz verilene kadar devam ettim size dua etmeye rabbim kabul eder inş :16:
biz bugünlere birbirimizin dualarıyla geldik bence herzaman duacınız olmaya devam edicem :16:

saol tatlım inş bi sürü kaliteli embriyom oluşur yarını bekliyorum heyecanla :16:
rüyanda hayra çıksın canım inş ikizlerinin habercisidir bu rüya :emir_bebek::emir_bebek:

evet bitanem yarısını geçtin. bundan sonrasıda çabucak gececek inşallah.
güzel haberler vereceksin bizlere.
Allah razı olsun canımmmm benimmmmm.
allah kabul etsin inşallah

amin canım sabırsızlıkla bekliyorum bebişlerimin haberini zaten...
allah hakkımızda hayırlısını versin :16:
rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda :70:

hoşgeldinnn cnm :16:
hayırlısıyla atlattın opuyu.inş hepsi çok kaliteli embriyo olur.:46::46:
23 tane haaa maşallah ne çok toplanmış :nazar::nazar::nazar:
ağrın yokmuş çok iyi bu kadar yumurta toplanmasına rağmen çok iyisin cnm
transferin bir ay sonra olcakmış bebişlerine rotarlı kavuşcan ama geç olsun güç olmasın
bu arada dinlenirsin toparlanırsın daha iyi olur..
Allahım bizlerede yaşatsın bu anları inş bizim için dua etmişsin çok saol inş kabul olur..
rabbim bebişlerini sana sağ salim göndersin arkandanda biz gelelim.
:49::49::49:

hoşbulduk canım :70:
evet canım şükür opuyuda atlattık...
amin inş güzel haberler alırım embriyolarla ilgili...
yok canım ağrım yada ben mutluluktan hissetmiyorum bilemiycem :16:
evet biraz rötarlı kavuşucam bebişime :49:
çok dua ettim canım hepiniz bu aşamalara gelirsiniz inş :16::16::16:

cnm inş bangide bebişine kavuşanlardan olur onun mutluluğunuda paylaşırız.
umut herkeze uğrlu geldi.
ohhh hamiş dolduyor topiğimiz:49::49::49:

amin canım bangininde hamiş haberini kutlarız inş...
evet canım umut tüp bebek merkezi umudumuz oldu çok şükür :16::16::16:
dolsun dolsunnnnn :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
cnm ilk defa benimde bu kadar karnım ağrıyor herhalde çatlatma iğnesi yapıyor birdeiğne canımı çoooooooook acıttı ama olsun ah kuzucuklar hepimiz sizleri ne çok seviyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çatlatma iğnesinin etkileri onlar az kaldı seninde dayan canım...
bebişlerimiz için her zorluğa razıyız bizzzzzzzz :emir_bebek::emir_bebek:

oh maşallah bebişlerinin babasıda gelmiş

evet canım nihayet geldi :1:

oh maşallah kuzuma evet bunuda atlattı şimdi güzelce döllensinler :nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnn inş yarın bebişlerimden iyi haberler alırım :16:
canım seninde opun 11,30 daymış...
biz gelebilirsek o saatte ben çıkarım yanına görürüm seni :70:
inş senin içinde herşey çoooooook güzel olacak :16::16::16:

Back
X