• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim cnmm bi kaç gündür..rahatsızdım biraz bugün daha iyiyim
onun dışında bişey yok biz beklemedeyiz..:26::26:
sen nasılsınn uzun protokolle başlamışsınn ama tedavinin sonuna gelmişsin az kalmış artık.:34::34:

gecmıs olsun cnm :) evet bakalım ne olucak yarın opum var.bu kez daha heyecanlıyım sankı ınşlh mutlu son olur yarabbım yuzumu guldurur inşlh içinde sızlerıde.

ii günler kızlarr
dün eşimin memleketten amcasının oğlu geldi eşi ile bize anszıın
bendeydiler kahvaltı falan derken bu sat oldu öğlen gittiler anca girebildim topiğe
nasılsınız herkes inş iidir

selincnm inş tedavi sürecinin sonunda mutluluktan ağlarsın:49::25:

özlem cnm tedavin hayırlı olsun hadi bakalım b u sefer meleğin sana tutunsun inşllh:49:

saol tatlım allh razı olsun ınslh guzel,hayırlı sonuclar alırız. :)

canım mrb bizim kayseri yolclğla basladı şansszlğimiz, arabanın motor yandı 7000 masraf actı, sonra dr izin almiş doktora ulasamadık tel ile ulastık oda tedaviye kayserinin uygun olmayacağinı adanadan baslamamızı tavsye etti.bize dr önerdi oda mersindeymiş.şimdi inş bu hafta persembe cuma gdeceğiz.inan o kadar borc da var ki nasıl olacak bilmiyorm , suan ağlamaktaym o kadar moralim bozulduki anneme de söyledim doğal yolla olmazmış dedim belki 3,belki 5 belki 10 sene de olurmus dedim, belki de hiç demeye dilim varmadı:-( suan cokkötüyüm,duadan,sabırdan baska yapacak bişey bulamıyorm, namazlarmda hep istiyorm hayırlısyla diyerek gece namazlarna da basladım inş çünkü gece de bir an varmış duaların kabul olduğu, aslında işimiz ALLAHA bağli ol derse oluverecek.ve bugun rüyamda erkek bir evlatlık aldğmizi gördüm çok tatlıydı çok hem de ama annesi vermek istemedi sonra aldılar bizden, karmakarısığim yine allah yardmcmz olsun

selam canım bende kayseride tedavi olcaktım başka bir yere gitme şansımız pek yok gibi doktorun neden kayseriyi önermedi bana yardımcı okursan sevinirim.

selam canım bende kayseride tedavi olcaktım başka bir yere gitme şansımız pek yok gibi doktorun neden kayseriyi önermedi bana yardımcı okursan sevinirim.

adana da ikamet ettiğimiz için kayseride de bize oğuz ekmekçioğlunu önerdi , kayseride tekmiş.bu arda sizin problem neydi?bzmksk prımer hipogonadzm zor tedavi grubundan.hayırlsl inş

mrb kizlar bugun okadar doldumki sizden baska dertlesebilecegim kimsem ne aileme derdimi acabiliuorum ne arkadaslarima. ailem durumumuzu bilmiyor bile. birde isteki slklntilar. isyerine tek basladim. benden sonra biri daha geldi. evlenir evlenmez gebe ksldi. suan dogum izninde. sonra biri daha basladi. oda 3 gun once dogum iznine ayrildi. en son baslayan kiside 2. gununde istifa etti. hamile kalamayisim bir yana butun islerin uzerime kalmasi bir yana. Rabbim bilir isin dogrusunu hayirlisni elbet. vardir bunda da bir hayir. ama yuregimin sancisina engel olamiyorum. aglamadan edemiyorum. martta tedaviye baslamak istiyorum. tek tesellim spermin bulunmasi.yuregimdeki aciyi dindirecrk bebegimin gelmesi.....

mrb kizlar bugun okadar doldumki sizden baska dertlesebilecegim kimsem ne aileme derdimi acabiliuorum ne arkadaslarima. ailem durumumuzu bilmiyor bile. birde isteki slklntilar. isyerine tek basladim. benden sonra biri daha geldi. evlenir evlenmez gebe ksldi. suan dogum izninde. sonra biri daha basladi. oda 3 gun once dogum iznine ayrildi. en son baslayan kiside 2. gununde istifa etti. hamile kalamayisim bir yana butun islerin uzerime kalmasi bir yana. Rabbim bilir isin dogrusunu hayirlisni elbet. vardir bunda da bir hayir. ama yuregimin sancisina engel olamiyorum. aglamadan edemiyorum. martta tedaviye baslamak istiyorum. tek tesellim spermin bulunmasi.yuregimdeki aciyi dindirecrk bebegimin gelmesi.....

cnm üzme kendinin iş arkadaşlarına hamile olmayı nasip eden allah sanada verecek inşlh
zaman zaman bu duguları hepimiz yaşıyoruz hepimizin yarası kanıyor ama elden ne gelirki cnm
yine kendi kendimizi teselli edip dimdik ayakta durup mücedele etmek zorundayız
inanmalıyız boş ver kendini ve kafanı başkaları için yorup üzülme
kendini iyi hisset martta tedaviyi düşünüyorsan şimdiden güzel hayaller kur ve o günleri çok güzel yaşa cnm
inşlh herşey gönlüne göre olur üzülmekten başka yapabileceğim bişey yok malesef.....:50:

ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------278
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278
BAHAR247----------------------------------------------278
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------278
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
DENİZBULUT-------------------------------------------278
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------277
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------277=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------277
NURSEN------------------------------------------------277
NZLYLN-------------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------278
UMUT99-------------------------------------------------278
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------278
ZAMBAK06----------------------------------------------278=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

asbelovenin dualarını okudum allah kabul eylesın

asbelove arkadaşım için ben dualarımı okudum rabbim hayırlı evlatlar versin dualarımız kabul olsun inşallah...

adana da ikamet ettiğimiz için kayseride de bize oğuz ekmekçioğlunu önerdi , kayseride tekmiş.bu arda sizin problem neydi?bzmksk prımer hipogonadzm zor tedavi grubundan.hayırlsl inş

canım bizde kayseri tüp bebek merkezine gittik bizi oğuz ekmekçioğluna yönlendirdiler sperm testlerimiz 0 çıktı diğer genetik tahlillerimiz falan normal bize bişey sölemedi oğuz bey ilaç yada başka bişey önermeden hemen mikrotese yapmam gerek dedi bizde karar veremedik 6 ay oldu bekliyoruz bitkiseller falan kullanıyoruz bakalım nolcak hayırlısı olsun hakkımızda inş.

benim eşim de azosperm.. 3 ay önce test yaptırdık... 0 sperm çıktı.. moralimiz çok bozuldu :( çaresiz hissediyoduk... böyle bi sorunun olduğunu biliyoduk ama 0 cıkması mahvetti bizi.. benden ziyade eşimi..... sonra bi abisi eşime saf kestane balı verdi bunu ye dedi..sabah aksam ac karnına bi tatlı kasıgı yedirdim eşime.... sonra birde sabah akşam aç karnına kecıboynuzu suyu.... bi bardak...
carsamba günü tekrar test yaptırdık.. 400.000 spermimiz var.. hemde %50 si hareketli... kesinlikle ısrarla tavsiye ediyorum... ben faydasını gördüm inş sizde görürsünüz.. şimdi tüp bebek tedavisindeym... umutluyum.. dua edin!! :) Allahaısmarladık...

Bahariciigm, ben mercanin tefriciyelerini okudum canim. Rabbim bebeklerini mercana bagislasin insallah.
Haber varmi mercandan bu arada baharcigim.nasilmis durumlari acaba?

benim eşim de azosperm.. 3 ay önce test yaptırdık... 0 sperm çıktı.. moralimiz çok bozuldu :( çaresiz hissediyoduk... böyle bi sorunun olduğunu biliyoduk ama 0 cıkması mahvetti bizi.. benden ziyade eşimi..... sonra bi abisi eşime saf kestane balı verdi bunu ye dedi..sabah aksam ac karnına bi tatlı kasıgı yedirdim eşime.... sonra birde sabah akşam aç karnına kecıboynuzu suyu.... bi bardak...
carsamba günü tekrar test yaptırdık.. 400.000 spermimiz var.. hemde %50 si hareketli... kesinlikle ısrarla tavsiye ediyorum... ben faydasını gördüm inş sizde görürsünüz.. şimdi tüp bebek tedavisindeym... umutluyum.. dua edin!! :) Allahaısmarladık...

oooo çok güzel olmuş canım harika.Ah keşke bizlerde görebilsek o bol spermli günleri.Rabbim tez zamanda sana meleğini gönderir inşallah.Denemediğimiz şey kalmadı bir de bunu deneyelim bakalım.Teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğiniz için.

aleyküm selam cnm merhaba
ne güzel bi şey bu 0 dan 400.000 lere:46::46:
hareketi de ii inş tüp bbek tedavinin sonu :49:olurda bebeğin sana tutunur cnm
sizin azo sebebiniz neydi :26:yani azolu olmasının sebebi neye bağlıymış:26:

cnm tebrik ederim inşlh tedavinin sonucu :49::49: olur
peki sizdeki sorun nedir azo sebebi bellimi
eşin hiç ameliyat oldumu
hangi dr gittiniz valla bizimde yıllardır denemediğimiz şey kalmadı
kendinizden durumunuzdan biraz bahsederseniz bizlerede umut olmuş olursunuz....

canım meraba
erken doğum yapan bi arkadaş vardı
onun için okuduğum tefriciyeleri tamamladım ben canım
Allah kabul eylesin

cnm tebrik ederim inşlh tedavinin sonucu :49::49: olur
peki sizdeki sorun nedir azo sebebi bellimi
eşin hiç ameliyat oldumu
hangi dr gittiniz valla bizimde yıllardır denemediğimiz şey kalmadı
kendinizden durumunuzdan biraz bahsederseniz bizlerede umut olmuş olursunuz....

hıc bı sorun yok. . . Genetık de degıl, testler temız cıktı. . .4 yıl once 4mılyon ken sımdı dusmus... Ama bız hıc ılac kullanmadık . . .sadece bıtkısel. . .. . Ama kestane balı mucızevı bısey. . .ama saf dogal olanını alın ve cok yemesın esınız. . .fazlası zarar . .sabah aksam 1tatlı kasıgı. . . Bunu da bı deneyın bakalım canlar. . . Rabbımın ıznı ve ınayetıyle olur ınsaallah. . . :)

hıc bı sorun yok. . . Genetık de degıl, testler temız cıktı. . .4 yıl once 4mılyon ken sımdı dusmus... Ama bız hıc ılac kullanmadık . . .sadece bıtkısel. . .. . Ama kestane balı mucızevı bısey. . .ama saf dogal olanını alın ve cok yemesın esınız. . .fazlası zarar . .sabah aksam 1tatlı kasıgı. . . Bunu da bı deneyın bakalım canlar. . . Rabbımın ıznı ve ınayetıyle olur ınsaallah. . . :)
canım bugüne kadar herşeyi denedik bunuda deneyelim bence ama heryerde varmıdır bu kestane balının gerçeği....

canım bugüne kadar herşeyi denedik bunuda deneyelim bence ama heryerde varmıdır bu kestane balının gerçeği....

kız burda da mı pesımdesııınnn :) ne cok sevılıoomm yaaa kahretsınn. . . .:) tatlım artvınden getırtmıstı o abı. . .ama karadenız de yetıstırıldıgını bılıyorum. . .arastırın. . .acı koyu bı tadı var ama sıfalı ıns :)

Back
X