ben eşime anlatmadım bu durumu, bilmiyor..
iyi yapmışın canım anlatmamakla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşime anlatmadım bu durumu, bilmiyor..
Merhaba günaydın canlar...
Kızlar celalettin hocadan yazmışsınızda
inanın gidip gören birisi olarak hocanın işi hiçte kolay değil
hastanede aşırı yoğunluk oluyor zaten kendii hastaları var birde bizlerede
orada tahliller için yardımcı olmak isteyince orada izdiham çıkıyor
içeri giren girene hoca çıkartıyor yine aynı şeyler oluyor
bizim gibi kaçtane insan arıyor doğal oalarkta onun da işleri aksıyor ve
yetişemiyor bence kimse direk celalettin hocayı aramasın gözdemin eşiyle irtibata geçin
o randevuyu ayarlar ve hocanın müsait olduğu gün gidersiniz
tamam biz hassas insanlarız ama sonuçta oda etten kemikten bir insan
bi sihiri yok yani o yüzden gözdemin eşiyle irtibata geçerseniz
hem sizler kırılmamış olursunuz
hemde hocada biraz daha rahat çalışabilir diye düşünüyorum....![]()
Merhaba günaydın canlar...
Kızlar celalettin hocadan yazmışsınızda
inanın gidip gören birisi olarak hocanın işi hiçte kolay değil
hastanede aşırı yoğunluk oluyor zaten kendii hastaları var birde bizlerede
orada tahliller için yardımcı olmak isteyince orada izdiham çıkıyor
içeri giren girene hoca çıkartıyor yine aynı şeyler oluyor
bizim gibi kaçtane insan arıyor doğal oalarkta onun da işleri aksıyor ve
yetişemiyor bence kimse direk celalettin hocayı aramasın gözdemin eşiyle irtibata geçin
o randevuyu ayarlar ve hocanın müsait olduğu gün gidersiniz
tamam biz hassas insanlarız ama sonuçta oda etten kemikten bir insan
bi sihiri yok yani o yüzden gözdemin eşiyle irtibata geçerseniz
hem sizler kırılmamış olursunuz
hemde hocada biraz daha rahat çalışabilir diye düşünüyorum....![]()
canım buarada yarın bızde sıra aldık gıtcez sız gıtmıstınız sanırım_? Doktorun yanına gırdığınızde hemen kendı durumunuzu mu anlattınız sızı nasıl yönlendırdı o gün ıstedığı testlerı yapabıldınızmı hemen hep umutlu konusuyormus dıe bılıyorum ve bu çok güzel bırsey..
canım, burada hocanın kişiliğini yada doktorluğunu tartışmıyoruz ki, öyle olsa zaten randevu alabilmek için bin takla atmayız.
Sadece gördüğümüz muamele bizi üzdü..
cnm zaten hastaneye gideceksiniz ya dr a özel hastası olduğunuzu söylersiniz
o size kaşe basıp verir
vezneden kayıt yaptırıp yeniden hocanın yanına girersiniz yanınızda gemişe dönük yapılmış tahlillerinizi
bulundurun hoca durumunuza göre hastaneden yapılacak kanları ister orada gerek görürse kanı verirsiniz
yine gerek görürse sperm testi vermeye gidersiniz(perhizle gidin)
yine isterse renkli doppler çekinirsiniz sonuçlar akşama kadar çıkıyor zaten akşam 6-6 buçukta dr vakıfa geçiyor
akşam üstü vakfa gidersiniz durumunuzla ilgili ayrıntılı olarak orada konuşursunuz
vakıf daha sakin o yüzden hastanede hoca ayrıntılı bakıp ilgilenemiyor...
anladığım yazdıklarımdan birşey anlamadığın
ben doktorun kişiliği ile yada doktorluğu ile ilgili tartışıyorsunuz diye birşey söylemedim
sadece çok aşırı bi yoğunluğunun olduğunu randevu işleriyle zaten gözdemin eşinin ilgilendiğini
onunla irtibata geçerseniz herkes için daha iyi olacağından ve sizlerin hassasiyetinden bahsettim
söylediklerin tamamen yanlış ne demek hocanın kişiliğinden yada doktorluğunu tartışmıyoruz
öyle olsa randevu almak için bin takla atmayız yazdıklarını yeniden oku bakalım ne anlayacaksın.....
kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.işyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...çok umutluydum hatta ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...ama olmayınca olmuyor işte..tek istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.bana dua edin rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.tedavide olan arkadaşlarımın allah yardmcısı olsun,rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.
inşallah canımevet cnm öncekınde resmim vardı
dogru kişiyim vallaa bravo ıyı bildin :))
bu 2. denemem evet cnm.inşlh bu kezhaberımı verırım
Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.
Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun![]()
Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun![]()
dün ilk kez dr gittik.eşim de t azolu tabiki küçük yasta aldığı kemoterapi yüzünden, doktor kendnden cok emindi prof tu zaten ayrıca üroloji anabilim dalı başkanıymış.america da 2 yıl bu iş için bulunmuş.neyse gecelim bunu, bize armidex gibi testesteron arttrcı bir ilaç verdi.3 ay kullanmamız gerektğini söyledi.muayane de ise sperm hücrelerinin zarar görmüş olduğunu söyledi.bu ilacla testesteron arttırıp sperm oluşumu içinmiş.sonraki aşamanın iğne olduğunu ve son aşamanın microtese olduğunu söyledi.doğal yolla hamilelik imkansz dedi.ama dr çok pozitifti asla olamaz falan demedi hatta 3,4 seneye kadar kök hücrenin geleceğini söyledi.şuan şaşkınım gercekten sevinmeli mi üzülmeli mi anlamadım .... ALLAH yardmcmz olsun
Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.