Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcım yeni listeye beni yazma bugün adet gördüm
eksiklerimi adetim bitince okuyacağım canım

Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.

Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.

sonucuna üzüldüm Allah sabır versin ancak Allahtan ümit kesilmez
şimdilik hakkınızda hayırlısı buymuş demekki ama vazgeçmeyin burada ne mucizeler gördük biz olmazı olduran Rabbim ol dedimi olur böyle düşünmelisin

masaallah hayirli mubarek olsun ALLAH anali babali buyutsun amin.:8:
bir huzunlu birde sevincli haber var.rabbim birdaha aci haber duyurmasin .
sen nasilsin yasemencim hamislik nasil?:49:

Aslında iyi gidiyo bi sıkıntımız yok ama ben çok endişeliyim her an bişey olacakmış gibi hissediyorum herşey allahtan ama elimdedeğil işte şöyle bir 14 haftalık filan olsa belki biraz daha rahatlarım

Kötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.

Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.

canım ne demeliyim inan bilmiyorum rabbim sabır versin gün dogmadan neler dogar arkadasım .bak kimleri gördük buralarda asla olmaz dedikleri simdi anne rabbim insallah sanada bir mücize verecek

selam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek :49:

canım geçmiş olsun.
telaş etme tatlım. normal gebelikte bile hamilelikte kanamalar olabiliyormuş.
bu kanamaları hamileliğin cilvesi olarak gör.
dualarım bebişin ve senin için tatlım.
Rabbim seni ve bebişini korusun.Allah a emanet inş bebişin.
korkma o yüzden .Rabbim bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.amin.

arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...

hayırlı olsun transferin.
inş sımsıkı bebişlerin sana tutunur ve seni,aileni ve bizleri sevindirirsin.amin.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın.amin.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Umarım herşey yolundadır...Ne zamandır girip okuyamıyorum...Hazır girmişken birşey paylaşmak istedim..Burada birçok arkadaş Celalettin Hoca 'ya gitti..Bizde gayet iyi niyetle telefon numarasını burada paylaştık...Hoş internette de var..Yalnız şu sıralar Celalettin Hoca mesai saatlerinde hasta baktığı için çok yoğun olduğunu,acil telefonlar haricinde aranmaması için ricada bulundu..Akşam 6 dan sonra daha rahat cvp verebileceğini söyledi...Sadece bizim burada sohbet ettiğimiz arkadaşların dışında ,aşağıda ziyaretçi olarak okuyan sayısız kişininde aradığı düşnülürse siz de hoca ya hak vereceksiniz...

sana katılıyorum.
çalışanlar helede sıkı bir mesai ile çalışanlar celalettin hocayı daha iyi anlayacaktır eminim.
biz bile dersin ortasında telefonumuz çalsa dikkatimiz dağılıyor.
ki celalettin hocanın mesleği hata götürmez bir iş.
hastalarla ,hastalıklarla uğraşmak oldukça zor.

canım ne desem şu anda boş.
Allah sabır versin.
bu illetten bir mucizeyle kurtulanlardan eylesin.
acını,üzüntünü anlıyorum.
2 kere olumsuz mikroteseden sonra inan duygularını çok ama çok anlıyorum.
ama elimizden gelen birşey yok
herşey Rabbimin elinde.
Allah ümidini kestirmesin tatlım.
unutma ki doktorlar vesile.
Allah ol derse olur.
sakın ümidini yitirme .
şu anda ne söylesek içindeki yangını geçirmez. çoook iyi anlıyorum seni.
Allay ya ve yardımcın olsun

ARKADAŞLAR :

canlar nasılsınız .
bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
celalettin hocayla yaşananları okudum geçen sayfalarda.
arkadaşlar hepimiz insanın. hepimizin her hali bir değil
küçücük topikte bile küçücük sorunlara o kadar büyük tepkiler veriyoruz ki bazen. değil ki insan kitleleriyle uğraşmayı düşünemiyorum.hele bu kitle hasta ise.
bu konuda celalettin hocaya hak vermemek elde değil bence.
şunu belirteyim ki:.
bağırmalara aldırış etmeyin. amacımız bir şekilde şifa bulmak.
insanlık hali deyip geçin.
celalettin hoca ilk giden benim topikte. inanın öyle nazik bir insan ki.......
inanın celalettin hocayı tanısanız bağıran ki ne şekilde bağırdı telefonda bilmiyorum bu kişi değil dersiniz.
tanışınca inanın bana hak vereceksiniz.
demek ki adamcağız nasıl dolmuş ve bağırmışsa.... en son arayana patlamış bir şekilde anladığım kadarıyla.bazen sinirlenince insan ne şekilde tepki vereceği aklına gelmez
çıkıverir ağızdan kelimeler düşünmeden .
belki böyle bir konuşmaydı veya bağrışmaydı . deyin geçin...inan celalettin hoca öyle bağıran çağıran azarlayan bir kişi değil...
o yüzden canlar bu gidecek olan arkadaşları etkilemesin.
randevu alıpta korkanlar varmış sanırsam yazılanlardan okuduğum kadarıyla.
inanın bu yıldırmasın sizi.korkutmasın.
elinden gelen yardımı fazlasıyla insan ayırt etmeden emin olun ki yapar celalettin hoca.böyle bir insan çünkü tanıdığım kadarıyla.
şifa içinse hele canlarım. ne olur bunlar ümitsizliğe kaptırmasın sizi.

bu arada telde arama hususunda
mesai saatleri dışında aramak en güzeli .hem hocayı rahatsız etmemiş oluruz hem hocanın diğer hastalarının hakkına girmemiş oluruz.
hastaneyi görseniz .tıktım tıklım hocanın kapısının önü.
o hastalarında haklarına girmemiş oluruz böylece.

Allah hepimize şifa versin. şifaya sepep versin.
hepiniz Allah a emanet olun.inş azoyu hepimiz yeneriz.amin.

Son düzenleme:
canım benim hayırlı olsun . evladına şükürler olsun ki kavuştun
Allah analı babalı büyütsün inş.
darısı anne olmak isteyen herkese olsun inş.amin.

canım benimmmmmm inan dünden beri bende çok üzgünüm :(
hepimiz umutluyduk sen çok rahattın okadar konuştuk telde...
senin rahat olman bizide sevindiriyordu...
heyecanla bekledik m.tese gününü...
sabah 7 de kalktım dua ettim sizin için...
ama haberini aldıktan sonra kaldım öylece...
üzgün olduğunu biliyoruz bizde üzgünüz onun için seni bi süre kendi haline bırakmanın daha iyi olacağını düşünüyorum...
mesaj attım ama arayamadım dün burayada bişey yazamadım sonuç böyle olunca senin yazman daha uygun düye düşündüm...
sen çok güçlü birisin canım bunuda atlatacaksınız allahın izniyle...
şuan bu sonuca üzülüyoruz ama bu bi son değil ki...
kaç arkadaşımız var aynı acıyı yaşayıp şuan anne olan yada anne adayı olan...
inş sizde o güzel örneklerden biri olacaksınız...
bu acılar geride kalacak inş...
biraz zaman geçsin arıycam seni canım...
aklım hep sende kendine dikkat et canım arkadaşım...

Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun :nazar::nazar::nazar:

hatgok gözün aydın canımmmmmmm :52::52::52:
allah sağlık sıhat versin bebişine nice mutlu seneler görürsünüz inş :16::16::16:
darısı bizlerin başına inşşşşşşşşş :16::16::16:

askbebek
ayyuzlum
okudum haber veremedim ... allahım kabul etsin inşallah...
buarada regl olduğumdan diğer listeye beni yazma olur mu
canım buarada yeni gördüm sıra sana gelmiş yeni gördüm
benimki vakitsiz oldu bu ay bitince okurum inşallah :(
yada hemen bitmesini istersen bi arkadaş okuyablir mi ki hbr verirsin canım nasıl istersen öyle yap kusura bakma lütfen olur mu :(

canım temizlenince okursun eksiklerini sen sıkıntı yapma...

Aruna ve asbelove icin okudum cnm allahim kabul etsin... buarada ozelden gonderdigim mesaj icin cvp vermedin hala merak ettim

canım mesajını aldım ama cevap yazamadım kusura bakma :17:

inşAlaah canım benimmmmmmmm:29::29::29:
baharcım inan ikinci testi yaptırana kadar moralim o kadar bozuktu ki..
kendime çok zor geldim diyebilirim.:25::25:
eşim üzülmesin diye mutluluk rolleri yaptım ama adam beni 9 senedir tanıyo.anladı tabiki.
ama Rabbim ikinci testte yüzümüzü güldürdü.:21:
hiç umudumuz yokken içimize bir umut tohumu attı..
inşAllah herşey çok daha güzel olacak..
spermciklerimiz hareketlensin diye dahada üstüne düşeceğim bu işin..:31::31::31::31:
tüm arkadaşlarımın en kısa zamanda annelik duygusunu tatmasını istiyrum Allahtan..

canım umutlarınız hiç tükenmesin inş :16:
dediğin gibi sen bundan sonra üstüne düş tedavinizin...
yediği içtiği herşey şifa olsun kocişine inş daha da güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda :16::16::16:

merhaba kızlar ben geldim
ancak anneannem vefat etti onun için sabah gidip salı akşamı geri geleceğim

başınız saolsun canım allah rahmet eylesin...

arkdaslar dün transferim yapıldı.4.gün transferim oldu. 2 tane embrıyo konuldu.cok heyecanlıyım inşlh bana tutunurlar allhım hepımızın yardımcısı olsun.4.gün transferi olupta hamılelık oldugunu duyan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız cok sevınırım...

canım hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar inş :16::16::16:
hayırlısıyla pozitif sonucu alıp hepimizi havalara uçuracaksın o güzel haberle inş :46:
canım 4. gün olması çok iyi sıkıntı yapma...
ki 2.3.4.5. gün farketmiyor rabbim nasip ettikten sonra herşey mümkün...
dualarımız seninle canım allah yardımcınız olsun...

selam tatlim sukur iyiyim.2 gun once kanamam oldu cok endiselendim.dr gittim birsey yok dedi.yinede icim rahat degil.rabbim korusun butun hamisleri.
inanki dualrimda hep siz varsiniz.
eser de gecen yil bi test yaptirdik 0 di.ben gormedim esime sonucu vermisler okadar yani.
insaallah yuzunuz gulecek :49:

canım geçmiş olsun kanaman olmuş...
allah size bağışlasın bebişinizi...
yaramaz bebişler arada korkutuyorlar annelerini ama inş devamı gelmez hayırlısıyla alırsın kucağına kuzunu :16:

ARUNA--------------------------------------------------255=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------255=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------255=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------255=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------252=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------255=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------255=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------255=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------255=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------255=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------255=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------255=OKUDU
HASRET------------------------------------------------255=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------255=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------258=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------255=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------255=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------255=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------255=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------255=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------255=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------254=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------41=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------254=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------254=OKUDU
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------254
ZAMBAK06----------------------------------------------254=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------278=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------278
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------278=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------278=OKUDU
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
DENİZBULUT-------------------------------------------278
ECRİN23------------------------------------------------278=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------277=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------277=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------277=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------277=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------277=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------277=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278=OKUDU
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------278
ZAMBAK06----------------------------------------------278=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
NOT: Arkadaşımızın niyeti; hayırlısıyla borçlarını ödemeleri ve evlatlarına kavuşabilmeleri...

ARUNA--------------------------------------------------267=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------267
ASKBEBEK----------------------------------------------267
AYYUZLUM---------------------------------------------267=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------267=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------267=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------266=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------266
BİRUMUT99---------------------------------------------266
DENİZBULUT-------------------------------------------266
ECRİN23------------------------------------------------266=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------266=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------266
GVNF---------------------------------------------------266
HMTNZL------------------------------------------------266=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------267=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------267=OKUDU
NİLDA015----------------------------------------------267=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------267=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------267=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------267=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------267=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------267=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------267=OKUDU
VCK------------------------------------------------------267=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

Son düzenleme:
ARUNA--------------------------------------------------277=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------277
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------277=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------277=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------278
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015----------------------------------------------278=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------278=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------278
SAGANAK-----------------------------------------------278=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------278=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------278=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------278=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------278=OKUDU
VCK------------------------------------------------------277=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim

Son düzenleme:
Back
X