- 16 Aralık 2012
- 103
- 0
- 46
merhaba gözdemm,
Bir kaç gün önce topikte, yaklaşık iki saat online randevu yolunu denedikten sonra, celalettin beye daha kolay ulaşmam için bir telefon numarası istedim. Buradan bir arkadaş da, bana yardımcı olmaya çalıştı. Eşinin randevu aldığı numarayı verdi.
Dün sabah işe gelir gelmez, bana verilen numarayı aradım.
Karşıma çıkan ses çok sinirliydi.
bir bey çıktı telefona, ben randevu için aradığımı söyledim.durumumu izah etmeye çalıştım.
Kimden aldınız numaramı , kim verdi telimi, benim randevu yetkim falan yok, siteye girin alın bir daha da bu numaradan aramayın dedi.
kapatırken de ben celalettin bey dedi, şoka girdim.
Özür dileyip kapattım.
İş yerinde masamda olmasam, ağlayacaktım , kendimi zor tuttum. Kendimle ilglili bir durum olsa randevu almaktan vazgeçecektim ancak eşim için hastanenin sitesinden randevu aldım.
Hatta eşimle doktor randevusuna gitmeyi planlıyordum fakat henüz karar vermedim.
Bilemiyorum, burada iyi niyetle bir telefon verildi, doktor bu durumdan bunalıp bana patladı.
Eşime de durumdan bahsetmedim ki gitmekten vazgeçmesin. Ama emin olun benim ayaklarım geri geri gidiyor bu durumdan...
Topikte bu durumu paylaşmayacaktım ancak sizden böyle bir uyarı geldğii için yazma gereği duydum.
H.LI AKŞAMLAR
BNM EŞİM YAKLAŞIK 1.5AY ÖNCE CELALETTİN PERUDAN NET ÜZERİNDEN RANDEVU ALARAK MUAYENE OLDU.
DR.UN ÇOK İYİ NİYETLİ VE İLGİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. FAKAT HOCA HEM HASTANENİN YOGUNLUGU HEM DE TÜRKİYE GENELNDE AZO. HASTALARI ARADIĞI İÇİN FAZLA VAKİT AYIRAMIYOR.
BİZ BERABERDE GİTTİK İNAN SÜREKLİ TEL.İ ÇALIYOR. YANİ HERŞEYİYLE BU İŞE ADAMIŞ KENDİNİ ADAMIŞ SANKİ. Bİ ŞANSSIZLIK OLMUŞ SİZEDE ÜZÜLDÜM. AMA GİDİP YÜZYÜZE GÖRÜŞTÜĞÜNÜZDE SORUN DİLE GETİRİN. SONUÇTA UMUT BAĞLAYAN NİCE İNSAN VAR BURADA. OLUMSUZ Bİ YARGI KALMASIN AKILLARDA. İNŞALLAH TANIŞINCA ANLAYACAKSIN ZATEN CNM. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. ŞİFA VE DUA İLE...