Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sabah denizbulutla yazışırken benim eşim artık özel günleri unutuyo
bugün için beklentim yok ddemiştim
eşim öğlen eve geldi veeeeeeeeeeeeee ELİNDE Bİ TANE KIRMIZI GÜLLLLL
İÇİNDEDE YAZI SEVİYORUM SENİİİİİİİİİİİİ DİYEEEEEE:17::17::17:
AYY KIYAMAM CNM BENİM KOCİŞİM :38:
ADAMA HAKSIZLIK ETMİŞİM Bİ MUTLU OLDUM Kİ SORMAYIN
hee ben hediye almadım ama.........
telafi ederim artıkkkkk...:17: :9:

oy oy oy kocişin süpriz yaparak seni şaşırttı demek
senin hediyen daha güzelmiş cnm
bak şimdi çok özendim çok cnm çekti inşlh eşim gelirken banada kırmızı gül alır:52::52::52::52:
tülayda çiçek aldı kıskandım valla dermişim
aman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sende telafi et tabiki cnm ne kadar güzel önemli olan düşünmesi değilmi....:52::52::52::52::52::16::16::16::16::16:

seninde cnm sevgililer günün kutlu olsunnnn:16:
cnm hoşgeldin ne zamandır yoktun inzivaya çekilmiştin artık burdasın dimi:16:
nasılsın iisinidr inş

SAĞOL CNM;)
hb cemrem iyim sende iyisindir inş. gülleride almışsın iyisin valla ;)) ben ara ara girer yazarım inzivaya alıştım cnm ;))

oy oy oy kocişin süpriz yaparak seni şaşırttı demek
senin hediyen daha güzelmiş cnm
bak şimdi çok özendim çok cnm çekti inşlh eşim gelirken banada kırmızı gül alır:52::52::52::52:
tülayda çiçek aldı kıskandım valla dermişim
aman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sende telafi et tabiki cnm ne kadar güzel önemli olan düşünmesi değilmi....:52::52::52::52::52::16::16::16::16::16:

evet kız gerçekten şaşırdım ama çok hoşuma gitti
aman ne yapıyım bende kendmce hediyemi verdim yani:17:
aaa kıskanma ne olur çalış seninde olurrrr:9::9::9:
düşünmek bile yeter doğru ama arda hatırlanmak hoş oluyo
:38::38:

SAĞOL CNM;)
hb cemrem iyim sende iyisindir inş. gülleride almışsın iyisin valla ;)) ben ara ara girer yazarım inzivaya alıştım cnm ;))

evet çiçek geldi hediyeler verildi normale dönüldü bizim evde:1:
tmm cnm inzivaya çekil tabiiki nasıl istersen öle olsun
:46::46:ara sıra gelmen bile
herşey istediğin gibi olur bundan sonra inş tatlım:34:

aman gülüme hediyesinide vermiş ;))):60::60:
bende kıskandım vallahi :(((:19::19::19:

aman gülüme hediyesinide vermiş ;))):60::60:
bende kıskandım vallahi :(((:19::19::19:

ne yapıyım benim param kocişin parası alsam aynı hesap olucak dedim:9:
onun yerine kalıcı etkili hediye olsun istedim yaaaaa
utandırmayın beni cnm:17::9:
cnm sende hediyeleş iidir kıskanma yaaa:60::60:

Merhaba arkadaşlar
biliyosunuz ki dün benim opu ve eşimin m.tese günüydü
ne yazık ki size tadaviyle ilgili olumlu yada olumsuz haberler veremiycem..
çok garip hiç beklemediğimiz bişey oldu hala şoktayım bi anlam veremiyorum olanlara inanamıyorum..
malesef ne benim opu işlemi nede eşimin ameliyatı yapılamadı çok üzgünüm...
biz işlem parasını bankadan çekecektik ama çekemedik yani yetiştiremedik pazartesiden öncede çekemiyomuşuz hiç beklemediğimiz bı durumdu keşke daha önce ayarlamış olsaydık..
ben dün merkezi arayıp durumu anlattım ama yanıtı çok kötüydü malesef parayı bugün almamız lazım yoksa tedaviyi sonlandırıcaz dediler yıkıldım şaşırdım onlarda haklıydılar kendilerince ama bu aşamaya gelmiş hastaya biraz daha ılımlı anlayışlı yaklaşmalarını beklerdim..
neslihan hanımla konuştum ama nafile emre beye sormamız lazım dedi ve kabul etmemiş eşimin de çok büyük ihmalkarlığı var bu işte olan oldu yumurtalarım toplanmadı ve ben dün karın ağrısından öldüm tüm gün ağladım böyle bişey nasıl olurdu hiç beklemediğim bi durumdu
böyle işte arkadaşlar merak edenler olmuş yinede yazıyım dedim
herseyde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum belki eşimin durumu olumsuz olsa daha büyük yıkım olacaktı daha çok üzülecektim şimdi bi umudum hala var tabi yinede sonucun böyle olmasını kesinlikle istemezdim..
biz raporlu hastayız neslihan hanım hakkınız henüz yanmadı dedi ve yarı ilacım hala elimde bu çok güzel tekrar devam edebilirsiniz nerde istiosanız dedi bende yine orda devam etmek istiyorum bu yaşananlara rağmen asla onları suçlamıyorum çünkü bizimde hatamız var (eşimin)
belki size çoooookk saçma gelir bu olanlar ama oldu işte şu hayatta olmaz diye bişey yok.. banada çok saçma ve anlamsız geliyo çünkü aldığım fazladan ilaca mı yanayım yumurtalarım toplanamadı çektğim acıyamı,umutlarım yarım kaldı onamı yanayım..

Çok üzüldüm yaa. Kredi kartı falan bişeyler ayarlayabilseydiniz keşke yazık şimdi tekrar iğne olacaksın ama merkezinde biraz daha ılımlı olması gerekirdi sonuçta iğnelerini falan herşeyinin olmuşsun tedavinin son aşamasına gelinmiş bu kadarda olmaz yani sağlık hakikaten heryerde ticaret işi olmuş

oh oh :nazar::nazar::nazar::nazar:demek senin kocişin yola geldi
inşallah hep böyle olur Rabbim ağzınızın tadını bozmasın en kötü gününüz böyle olsun
cadı seni başka şeyle kandırdın değilmi kocişini hediye diye yutturdun:9::9::9:
bugün benimde evliliğimin 8,5 yılı doldu eşime diyorumki sevgililer gününe karşıysan bile evlilik yıldönümümüzün yarı yılını kutlayalım:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

oh oh :nazar::nazar::nazar::nazar:demek senin kocişin yola geldi
inşallah hep böyle olur Rabbim ağzınızın tadını bozmasın en kötü gününüz böyle olsun
cadı seni başka şeyle kandırdın değilmi kocişini hediye diye yutturdun:9::9::9:
bugün benimde evliliğimin 8,5 yılı doldu eşime diyorumki sevgililer gününe karşıysan bile evlilik yıldönümümüzün yarı yılını kutlayalım:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aaaa hediye hediyedir kızzz:1:
amin cümlemizin ağız tadı bozulmasın cnm ya
zaten hayatımız zor bari geri kalan kısmını zorlaştırmayalım inş
evet doğru demişsin cnm da seninkinde tık yok demekki hediye olsun kutlama olsun
sen hediye vermeye kalksan bak nasıl kabul eder yok demez yaniiiiiiiii:9:

ben anlatayım sizde isterseniz anlatırsınız ;) ...
yaş pasta yaptım,sarma sardım, milför yaptım(falza hazırlık yapmamışım ama iki kişiye yeterde artar ;)) neyse eşimin gelmesine yakın sofrayı kurdum mumları yaktım kamerayı ayarladım ışıkları södürdüm bekliom mumlar sönicek benim adam işden gelicek daha, mumları yakıp yakıp söndürüyorum beklerken ;))neyse eşim geldi mumları tekrar yaktım odaya girince süpriz olsun diye adam odaya girmek bilmedi eve gelir gelmez bir telefon konuşması aldı eşimi benim mumlar ericek yine ;)) eşim telefonla konuşurken onu içeriye yönlendirdimde telefon konuşmasını kısa kesti Allahtan çok sevindi süprizime... ne gereği vardı falan filan diyor bi yandanda neyse arada romantik müzikde ayarlamıştım yemek yerken romantik olsun diye benim adam tabiki ışığı yakar ve hemen haber kanalını çevirir ;))) bizimde romantikliğimiz bu kadar buda yetmezmiş gibi kamerayı kurmayı da unutmuşum :60::60::60::60::60: bir kaç foto kaldı elimizde;))

aaaa hediye hediyedir kızzz:1:
amin cümlemizin ağız tadı bozulmasın cnm ya
zaten hayatımız zor bari geri kalan kısmını zorlaştırmayalım inş
evet doğru demişsin cnm da seninkinde tık yok demekki hediye olsun kutlama olsun
sen hediye vermeye kalksan bak nasıl kabul eder yok demez yaniiiiiiiii:9:
seni seni sen varya sen:1::1::1:
yok canım kocişimin hakkını yememeliyim 10 gün önce doğum günümdü
2 tane özel pasta yaptırtmış ama üstüne romatik birşey yazdırmaya utanmış
sadece iyiki doğdun R......yazdırmış utandım diyor
şimdide sevgililer gününde çiçek almaya utanmış yarın alsam olurmu diyor:9::9::9::9:

iyiyim cnm sen nasılsın sabırsızlıkla bekliyoruz tedavini ;)) inş. sperm çıkışınız olur cnm tahlilinizde...
Allah razı olsun canım iyiyim şükürler olsun.tedavime sayılı günler kaldı heyecan dorukta inşallah canım sperm çıkarda tedavi öncesi güzel bir hediye olur benim için.

şimdide sevgililer gününde çiçek almaya utanmış yarın alsam olurmu diyor:9::9::9::9:

e kız niye aadama atarlandım o zaman ben yapmış ya cık cık cıkkkk
olsun yarın alsın sonuçta alıyo ya utanması yarın bitecek demekki
ne fark eder ki ha yarın ha bugün sonuçta o çiçeği bi kadına almıyomu
yani gününde de alsa utanmalı sonrada alsa utanmalı o zaman
boşver gelince hediyen sevin coş gerisi boş cnm( ooo kafiyeli oldu ben edebiyat mı okusAM LİSEDEN SONRA ACABA:44:):9::9:

Selam cnmmm ..görünmüyosunn evtt bu ara..:1::1:
inşallah testinizde azda olsa sperm çıkar
ne iyi olurrrrr..cumartesiii güzel haberler verirsin inş.
Allah rahmet eylesin anneannenizede.:26::26:.
duların içinde Allah razı olsun cnmm :26:
yoğundum canım misafirler falan kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için bende payıma düşeni alıyorum işte:1::1::1::1:
inşallah canım inşallah iyi bir merkezmiş incelemeyi doktor yapıyormuş ve laboratuvarları çok iyiymiş bakalım bir deniyelim
belki mikroteseye gerek kalmaz inşallah.Allah razı olsun canım :nazar::nazar:100 yaşından büyüktü keşke her ölüm böyle beklenen ve istenen ölüm olsa anneannemiz oğluna kavuşmayı çok arzuluyordu ve inşallah cennette buluşmuşlardır

ah ah benim bu doğum günümde gümbürtüye gitti ;))kocamın hasta anına denk geldi bide kaynananm vardı kutlamak gelmedi içimden :((( bu yıl inş. böyle geçmez ;))

bende diyorum neden vck nin pastasının üstünde r..... yazmış azcık daha romantik yazzamışlar ya diye :60::60::60:
bunada şükür diyelim yinede 2 pastada fena değil ;)) iyki doğmuşsun cnm bir gün araylaydı doğum günlerimiz ...

e kız niye aadama atarlandım o zaman ben yapmış ya cık cık cıkkkk
olsun yarın alsın sonuçta alıyo ya utanması yarın bitecek demekki
ne fark eder ki ha yarın ha bugün sonuçta o çiçeği bi kadına almıyomu
yani gününde de alsa utanmalı sonrada alsa utanmalı o zaman
boşver gelince hediyen sevin coş gerisi boş cnm( ooo kafiyeli oldu ben edebiyat mı okusAM LİSEDEN SONRA ACABA:44:):9::9:
canım bugün alsa sevgililer gününde aldığı için utanıyor ne yapsın işte onunda yapısı böyle ite kaka bu kadar romantikleştirdik:9::9::9::9:bencede çok uyumlu oldu sen bence şair ol romantik şiirler yazarsın
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:benim arkadaşım hem okulunu okur hem çocuk doğurur süpersin

Back
X