Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcım dua listesine ekleyebilirsin beni bu aralar umut dolu şeyler okuyorum benim tek sorunum eşimin sağlığı değil artık yaş 35 bu yüzden bazen umutsuzluğum artıyor bu ayki baby you dergisinin kapağında çok şeker bir hamiş var 45 yaşında doğal yoldan ilk çocuğu 38 yaşında olmuş iki tüp denemesinden sonra doğal gelmiş Rabbim hepimize meleklerini verir inşallah

tamam canım eklerim...
sen umudunu kaybetöe allahın izniyle inş bidahaki denemende kavuşursun bebişine :16:
neyazıkki herkes ilk denemesinde kavuşamıyor umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor canım...
yaşa takılma sen rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değil ki yaşında fazla değil :20:
inş senin halaylarınıda çekeriz burda bitanemmmmmm :16::16::16:

iyi akşamlar canlarrrrrrrrrr :70:
kusura bakmayın selam vermeden girdimmmmm nasılsınız bu akşammmmmm :16::16::16:

canım nasılsın kaç gün kaldı test gününe :16:
inş güzel haberler verirsin bize dualarım seninle canımm :16:

bende iyiym canımcım:16:
hastanedeydik azönce geldik.
kayınvalidem hastaydı onu hastaneye götürdük serum taktılarbaya bekledik yani.
sen naptın canım?

yaa geçmişş olsun cnmm..
bu saatlere kaldınız demek
bende napim cnm akşamdan beri takılıyorum nette sıkıldımm ..:31::31:

Selammm canımm benimmm..:16::16:
iyiyimm senn nasılsınnn tatlımmmmmmm:70::70:

selam bebekimmmmmmm hoşgeldinnnn :70:
geçmiş olsun neyi var kayınvalidenin :26:

hoşbulduk bebekimm:16:
sağol canım astım hastası kayınvalidem.
bugün baya hastaydı seninle konuştuktan sonra gittik hastaneye götürdük.
yarın polikliniğe gitmesi gerekiyo nefes alamıyo kadın.
ne zor hastalıkmış ya ALLAH kimseye vermesin.
sen nasılsın bebekim görüşmeyeli:1:

Merhaba Arkadaşlar,

bu siteyi bir buçuk yıl önce keşfettim yani eşimin azospermi olduğunu ögrendiğimde hep sizleri takip ettim.
Sizin yönlendirmeleriniz ile emre bey ile tanıştım.Bir buçuk yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı ve eşime uygulamadıgım kür de
şimdi emre beyin hastasıyız Çarşamba günü mikrotese ameliyatına girecek eşim.Neden yazıyorum bilmiyorum bunları ama ne olur benim için dua edin sizler gibi çocuk hayalimin aklımdan çıkmadıgı tek bir gün bile yok şuan yemin ederim ki bu yazıLARI Ellerim titreyerk yazıyorum ne gecem belli ne gündüzüm zaman bana göre ya hiç geçmiyor ya da aksine çok hızlı gidiyor.ALLAH AŞKINA BANA VE EŞİME DUA EDİn.

BEN HER DAİM SİZLERE VE KENDİME DUA EDİYORUM

yaa geçmişş olsun cnmm..
bu saatlere kaldınız demek
bende napim cnm akşamdan beri takılıyorum nette sıkıldımm ..:31::31:

sağol canımcım.
evet ya baya beklettiler nefes alamıyodu işte oksijen falan verdiler.
iyi yapıyosun canım napcan hep evdeyiz ALLAH dan net varda birazda olsa sıkıntımızı alyo.
bende resmen depresyondayım diyebilirim.
en ucacık şeye bile deli gibi sinirleniyorum kaldıramıyorum hiçbişeyi.
ne olacak bu halim bilmem....

hoşbulduk bebekimm:16:
sağol canım astım hastası kayınvalidem.
bugün baya hastaydı seninle konuştuktan sonra gittik hastaneye götürdük.
yarın polikliniğe gitmesi gerekiyo nefes alamıyo kadın.
ne zor hastalıkmış ya ALLAH kimseye vermesin.
sen nasılsın bebekim görüşmeyeli:1:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kadıncağıza...
zordur astım allah kolaylık versin...
iyiyim bebekim bi değişiklik yok :1::1::1:
senden sonra bikaç arkadaşla daha konuştum sonra yemek yedik :56: film izledik okey oynadık sıra forumda dolaşmaya geldi :9::9::9:

canım nasılsın kaç gün kaldı test gününe :16:
inş güzel haberler verirsin bize dualarım seninle canımm :16:

:16: baharcımmm cok saol cnm bnm bıraz gec gordum kusura bakmaa ıyım cok sukur test gunume son 4 gun persembe gunu ınslh sıze gzel haberlerle gelırım bu sefer.cok merak edıyorum cok merak ve korku sardı ıyıce beni allhım sen buyuksun dıyorum inşlh hamiş haberını verırım sızlere. sen nasılsın cnm :)

Merhaba Arkadaşlar,

bu siteyi bir buçuk yıl önce keşfettim yani eşimin azospermi olduğunu ögrendiğimde hep sizleri takip ettim.
Sizin yönlendirmeleriniz ile emre bey ile tanıştım.Bir buçuk yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı ve eşime uygulamadıgım kür de
şimdi emre beyin hastasıyız Çarşamba günü mikrotese ameliyatına girecek eşim.Neden yazıyorum bilmiyorum bunları ama ne olur benim için dua edin sizler gibi çocuk hayalimin aklımdan çıkmadıgı tek bir gün bile yok şuan yemin ederim ki bu yazıLARI Ellerim titreyerk yazıyorum ne gecem belli ne gündüzüm zaman bana göre ya hiç geçmiyor ya da aksine çok hızlı gidiyor.ALLAH AŞKINA BANA VE EŞİME DUA EDİn.

canım aramıza hoşgeldin:50:
inşallah eşinden bol bol sperm bulunur dualarımda olacaksın canım.
hepimiz aynı dertten muzdaribiz.
ALLAH hepimize bir çıkış yolu nasip etsin ne diyeyim.

Merhaba Arkadaşlar,

merhaba canım hoşgeldin aramıza :70:
demek uzun zamandır bizi takip ediyorsun keşke daha önce yazsaydın bize...
en azından bizde sana elimizden geldiğince destek olurduk...
tedaviniz hayırlı olsun rabbim m.tese günü yüzünüzü güldürsün inş :16::16::16:
dua etmez olur muyuz hiç azodan kurtulan her arkadaş bi umut bizim için...
allah yardımcınız olsun inş çarşamba günü güzel haberlerle dönersin bize :16::16::16:

sağol canımcım.
evet ya baya beklettiler nefes alamıyodu işte oksijen falan verdiler.
iyi yapıyosun canım napcan hep evdeyiz ALLAH dan net varda birazda olsa sıkıntımızı alyo.
bende resmen depresyondayım diyebilirim.
en ucacık şeye bile deli gibi sinirleniyorum kaldıramıyorum hiçbişeyi.
ne olacak bu halim bilmem....

Zordur cnm astım hastalığı bilirim benimde yakınlarımda hep varr
allah şifa versin..kayınvalidene
Evt cnm ya net varda biraz olsun zaman geçiriyoruz
dahada bi bunalıma giriyorum sankii.
sürekli bişeyler okuyorum üzülüyorumm sonraa..
uffff hiç çıkmazmı yaa insanın aklında bu bebekk düşüncesiiii:5::5:
bilmiyorum cnm ne olcak bu biizim halimiz Allah sonumuzu hayr etsin..:26::26::26:

:16: baharcımmm cok saol cnm bnm bıraz gec gordum kusura bakmaa ıyım cok sukur test gunume son 4 gun persembe gunu ınslh sıze gzel haberlerle gelırım bu sefer.cok merak edıyorum cok merak ve korku sardı ıyıce beni allhım sen buyuksun dıyorum inşlh hamiş haberını verırım sızlere. sen nasılsın cnm :)

ne kusuru canım benm :29:
çok az kalmış yaaaaaaaaaaa inş hayırlı haberler alırsın :49:
ikizlerin sıkıca tutunmuştur sana inş :16::16::16:
bende iyi sayılırım canım bazen çok iyi oluyorum bazen kötü :26:
iki gündür durup durup ağlıyorum :5:
gene geçer biliyorum içimdeki sıkıntıyı atıyorum bi süre rahat edip sonra tekrar başlıyorum dolanları atmaya :1:
öyle işte canım bugünlerimize şükür...
ama herçekten zor bi sınavdan geçiyoruz rabbim hepimizi evlatlarımızla güldürsün inş...

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kadıncağıza...
zordur astım allah kolaylık versin...
iyiyim bebekim bi değişiklik yok :1::1::1:
senden sonra bikaç arkadaşla daha konuştum sonra yemek yedik :56: film izledik okey oynadık sıra forumda dolaşmaya geldi :9::9::9:

sağol bitanem gerçektende çok zor bi hastalık.
oo bebekim zamanın baya dolu geçmiş ne güzel ya bende şimdi merhamet dizisinin tekrarını izliyorum.
ben onun romanınıda okuşuştum ama romanın adı kahperengi.
rütük devreye girmiş adını değiştirip merhamet koymuş.
çok güzel bir romandı diziside güzel olmuş bebekim.
buarada bildiğin güzel filmler varsa söyle bebekim alıp izleyeyim...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Hoşgeldin canım aramızaa.:16:
inşallah çarşamba günü eşinden bi sürü sperm bulunur..:52::52:
tabiki dua ederiz cnm bi kişi daha kurtulursa azodann ..bi kişi daha hamiş olursa sevininiriz.
umut olurr bizleree:16::16::16:
dualarım sizinle inş. iyi haberlerle gelirsin...:26::26::26::26:
Rabbim bu zor imtihanda hepimize yardım etsin..

cervan geçmiş olsun cnm kayınvalden rahatsızlanmış...
özlem 41 inş. 4 gün sonra güzel haberler duymak nasip olur sendende...

Back
X