Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar bizde macunları kullanıyoruz mehmet ermiş ve ruhi iksirden aldık biz mehmet ermişin gönderdiği çay ve kavanoz bitti ruhş iksirinde nerdeyse yarım kavanoz kaldı 3 ay süre vermişti bize celalettin hoca mart sonunda iğne bitiyo benimde aklıma takılıyor o acaba macunlara devam edecekmiyiz?ama eşim yazık çok zor yiyor dün akşam sinirlendi attı çöpe sonra baktım geri çıkarmış hiç kıyamadım ya :(((

kızlar biliyosunuz celalettin beyle tedaviye devam ediyoruz
ermiş aktardan getirttiğimiz macun çok az kaldı 28 şubatta başlamıştı eşim
sabah akşam günde 2 kez alıyor
1 hafta 10 gün kadar götürür götürmez bilemiyorum
acaba ermiş aktardan yenidenmi getirteceğiz yoksa celalettin beylemi görüşmemiz gerekiyor kullananlar bilgi verebilirlermi
celalettin bey 2 ay dediğine göre heralde getirteceğiz ama ruhi geylane baharat ermiş aktarın macunundan sonra onların kürünü kullanmamızı istedi ikisini karıştırmayalım demişti
şimdi celalettin beyle görüşüp ermiş aktardanmı getirmeliyiz yoksa ruhi geylana baharattanmı onu sorsam olur heralde kür bitmeden getirmemiz gerekiyor çünkü arada boşluk olmasın
zaman artık bizler için çok değerli
kullanan arkadaşlar nasıl yaptılar anlatırlarsa bizlerde bilgilenmiş oluruz....:26::26:

denizbulut merhaba canım.izninle bişey sormok istiyorum.ermiş aktar ve ruhi geylana aktarları size celallettin hocamı önerdi yoksa siz kendinizmi aldınız.sizdede elegonlar vardı değilmi.canım bize hoca hiç bu tür şeyler vermedi.yakındaki eczaneden dr green epimedium ve keçi boynuzu macunlarını akdırdı.birde burda enfal33 yüksek fsh olanların keçiboynuzu kullanmamalarını yazmıştı bize hoca verdi.sizdeki macunlar neyli içeriğinde ne var.sana da geçmiş olsun canım.

selam kizlar.:3::16:
EYINAS canim nasilsin yeni evinde huzurla oturun insaallah..gecen bana yazmistin ama cevap yazmadim herhalde.sukur RABBIME iyiyim.

SONSUZ canim oyle yenmeyecek kadar kotumu acaba macunlar.birde icindekiler yaziyormu kavanozda.ins sifa olur.

EYINAS canim nasilsin yeni evinde huzurla oturun insaallah..gecen bana yazmistin ama cevap yazmadim herhalde.sukur RABBIME iyiyim.

SONSUZ canim oyle yenmeyecek kadar kotumu acaba macunlar.birde icindekiler yaziyormu kavanozda.ins sifa olur.

canım 2 kavanoz macunu gık demeden yedi ama ruhi iksirin gönderdiği 3 numaralı kavanoz mahvetti adamı :)) bende tadına baktım gerçekten berbat içinde ne olduğu yazmıyo diğer macunlardan daha koyu katıya yakın nerdeyse öyle yada böyle yiyecek işte umut....inşallah şifa olur canım sağol .....

canım ne yaptın ismine yaaaaaaa yabancı gibi oldun biz alışmıştık vck ya :84:
bunada alışırız ama vckmız yokmu bizim şimdi :59:
nurusima zor yaaaaaa :43:
ay şekerim siz yine vck diyebilirsiniz fark etmez size torpil geçiyorum
anam vck miz gittimi alışmıştık ya :(((nurusima yazıomuş ben nurisima diye okuyom ;)))) :60::60:
Allah iyiliğini versin nuri sima demek Allah'ım bu kullanıcı adımada bir kulp taktınızya inanmıyorum size diğer topikten bir arkadaş gerçek ismimi yazmış mesaj yazarken herkesin aklı allak bullak oldu sonunda:1::1::1::1::1:

denizbulut merhaba canım.izninle bişey sormok istiyorum.ermiş aktar ve ruhi geylana aktarları size celallettin hocamı önerdi yoksa siz kendinizmi aldınız.sizdede elegonlar vardı değilmi.canım bize hoca hiç bu tür şeyler vermedi.yakındaki eczaneden dr green epimedium ve keçi boynuzu macunlarını akdırdı.birde burda enfal33 yüksek fsh olanların keçiboynuzu kullanmamalarını yazmıştı bize hoca verdi.sizdeki macunlar neyli içeriğinde ne var.sana da geçmiş olsun canım.

canımm sana tavsiyem fsh yükseksee kesinlikle keçi boynuzu kürü kullanmaa..saraçoğlu sitesindede yazarr bir incele istersen.
benim eşimin önceden hormonlarda sorunu yoktu hiç..haziranda itibaren 3 ay kullandı.pekmezinide yedi..eylülde emre beye gittiğimizde hormon testi istedik.fsh yüksek çıktı.biz yüksek olduğunu öğreninde pekmezi ve keçi boynuznu kürünü bıraktık..
1 hafta önce hormon testleri tekrarlandı.fsh normale dönmüş.ama total testesteron 1 birim yüksek çıktı..
sen yinede doktorunla görüşş istersen ..

amiiiin inşallah canım.mühim değil canım belki görmemişsin.hep iyi olun inşallah.rabbim mutluluğunu daim etsin.herkesin çocuk sahibi olmasını istiyorum ama en çokda evlilik süresi uzun ve yaşı biraz daha ilerleyenlerininkinin daha önce olmasını istiyorum.zaman ilerledikçe insanın canı daha çok yanıyor geçmişe üzülüp duruyoruz.bu mutluluğu hak ettiğine inanıyorum.bunu doya doya yaşa canım.her anını her saniyesini.duacınım inşallah.

selam canımmmm hoşgeldin :16: inşlh tatlım hep dua edıyorum guzel haberler duymayı nasıp etsın.bende sıze koşa koşa gelip burda sevıncımı paylasıyım istiyorum son 4 gün nasıl gecırcem bılmıyorum cok heyecan ve merak ıcındeyım ayrı bır yanımda korku ıcınde valla cok karısık durumdayım yıne.. sen nasılsınnn :))

ozlem cim kan testini transferden sonra 10.gun yapabilirsin.sali gunu yaptir bence insaallah mujdeyi vereceksin.:49::49:

canımm sana tavsiyem fsh yükseksee kesinlikle keçi boynuzu kürü kullanmaa..saraçoğlu sitesindede yazarr bir incele istersen.
benim eşimin önceden hormonlarda sorunu yoktu hiç..haziranda itibaren 3 ay kullandı.pekmezinide yedi..eylülde emre beye gittiğimizde hormon testi istedik.fsh yüksek çıktı.biz yüksek olduğunu öğreninde pekmezi ve keçi boynuznu kürünü bıraktık..
1 hafta önce hormon testleri tekrarlandı.fsh normale dönmüş.ama total testesteron 1 birim yüksek çıktı..
sen yinede doktorunla görüşş istersen ..

canım merhaba.sen mersinlimisin.sen öyle yazınca meraklandım.bize bu macunu celallettin hoca verdi zaten.belki bir bildiği vardır bilmiyorum artık.diğer arkadaşlar bu macundan bahsetmedi.

vck cımm yeni adın hayırlı olsunnnn:1::1:
gerçektenn..alışmıştık ama ben yine vck derimmm :9::9::9:

canım 2 kavanoz macunu gık demeden yedi ama ruhi iksirin gönderdiği 3 numaralı kavanoz mahvetti adamı :)) bende tadına baktım gerçekten berbat içinde ne olduğu yazmıyo diğer macunlardan daha koyu katıya yakın nerdeyse öyle yada böyle yiyecek işte umut....inşallah şifa olur canım sağol .....

canim adamin ici almiyorsa yemek zorunda degil. yani icerigini bilmek hakkimiz. son kullanma tarihi felan onemli.
aklima gelmisken esim( mesir macunu) getirtmisti kucuk bi kavanoz yarisini yemisti..

canim adamin ici almiyorsa yemek zorunda degil. yani icerigini bilmek hakkimiz. son kullanma tarihi felan onemli.
aklima gelmisken esim( mesir macunu) getirtmisti kucuk bi kavanoz yarisini yemisti..

seni görmüşken bişeyler daha sorayım.her zaman karşılaşamıyoruz.eşin ameliyat olmuşmuydu.çıkış varmıydı.neler yaptınız.eşinin doktoru kimdi.uyguladığınız tedaviler kürler.fazla sordum husura bakma.

bişeydaha sorucam kızlar.ya siz burda halay çeken,öpücük atan,çanta atan kafaları nasıl yapıyorsunuz ben beceremiyorum.birde evlilik takvimini.

sonsuz.sizin macunları size kiim önerdi.içeriği nedir acaba.bilgi verebilirsen sevinirim.

celalettin hoca önerdi canım numaralarını verdi buraları arayın durumunuzu anlatın onlar hazırlayıp gönderir dedi gönderdiler öyle....içeriğini bilmiyorum 3 kavanoz macun 2 çeşit çay gelmişti sadece çayın biri böğürtlen köküydü onu biliyorum

cnm nasılsın aradım özel msj da yazdım ama ses çıkmadı senden inş hasta felan değilsindir cnm ne var ne yok

kızlar bu gün transferim oldu çok şükür evimdeyim

Back
X