Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz :16::16::16::16::16:
oyyyy tatlımmmmm yerim kızınıııııııııı
o ne öle pembiş pembiş elbise offfff ye beni ısır diyo bak:56:
senin gibi çıtı ğıtı bi kız cnm
bakıyorum da hepimiz kız bebek koyuyoruz erkek bebişler bize küscek valla:1:
nasılsın cnm :34:
sukur tatlim evvet yaptim tarihlerin arasina ayrac koymayinca olmuyormus.:1:
insaallh sizde yapacaksiniz inan buna. bana nasip eden RABBIM sizede lutfedecek. amin.:16:

inşllahhh cnm benim inşllhhhhhhhhhh
demekki kolaymış oohhh artık ordan bakarız bebişine tabii biz teyzeleri meraklıyız da birazz:9::9:

Evet canım kimse inanmıyor sonunda demek başlıyorsun kaçmıycaksın değilmi diyorlar yok kaçmıycam :9::9:
Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimize mucizesini yaşatır amin
evet artık topik biraz canlanır belki beni yalnız bırakmak yok söz vermiştiniz
inşallah canım sadecik bana tamda tedavi öncesi çok güzel moral oldu inşallah bende o mutluluğu yaşarım
ayağımı sürürüm sizlerde peşimden hamiş olursunuz inşallah :49::49::49::49:
tamam canım ben notumu aldım okuyunca haber veririm :34::34:

kaçamazsın artık sende bıktın çünkü kaçmaktan :1::1::1:
canım zaten yavaş yavaş tedaviye başlayanlar artacaktır artık...
ilkbaharla birlikte güzel haberler alırız inş herkesten :16::16::16:

ii akşamlar kızlarrrr ben geldim biraz gecikmeli oldu:9:
çarşamba akşamı burdayım dedim eşimin dükkan işleri bitmedi
benim de işime geldi zaten
salı akşamı babamlardaydım çarşamba kkardeşim gelinimiz,ben ablama gittik
eğlendik ,güldük ,hatta oynadık bile öyle hasret giderdik ki anlatamam
birlikte buluşmayalı çokkkkkkk uzun olmuştu
bugünde biraz önce geldim eve
eşim dükkanını yaptırıyo içini galiba 20 gün boyunca gider geliriz o taraflara dedi
oyyy ne sevindim anlatamm
adam bini yollamazdı şimdi eli mahkum kendi gidiyo:9::9::9::21::21:

ohhhh çok iyi olmuş bidenem gönlünce vakit geçirmişsin ailenle :16:
devamıda gelir hep böyle inş...
sende ailenle ol mutlu ol biz seni özlemeye razıyız bitanemmmmmm benim :70:

hosgeldin kk nin bahari:9::16::16:
bu guzelleri nerden buluyorsunuz. bendaha onu yapmayida beceremedim:1: (beceriksizz)
insaallah seninde oyle bir prensesin olacak.:21::21:

hoşbuldukkkkk canımın içi güzeller güzeli hamişimizzzzzzzzzz :70:
ahhh ahh sorma canım bende ne fotolar var :16:
ama ben biraz takıntılıyımdır kk ya ilk üye olduğum zamanlar hep kullandığm o avatarımı eklemiştim bidaha da hiç ama hiç değiştirmedim :1:
nerdeyse 2 sene olacaktı :9::9::9::9::9:
hep bi hamiş olayım hayırlısıyla bebişlerimi öğreneyim ona göre sonra değiştireyim avatarımı diyordum...
ama baktım gelen giden yok dayanamadım ve koydum prensesimiiiiiiiiiii :16::16::16:
çokkk tatlı maşallah :nazar:
allahım bana da nasip eder inş böyle bi prensessssssss :16::16::16:
biz yardımcı oluruz canım nedemek beceriksiz bak hamilelik takviminide yapamadım dedin ama negüzel ekledin :34:

iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz :16::16::16::16::16:

sanada iyiy akşamlar sen nasılsınnnnn ben sabah birazcık duydusala bağlamıştım yine yanlızlığımı hatırladım kahvaltı yapacaktım ama tek başına canım istemedii yanıma arkadaş bulamadım sonra camdan dışarı baktımki okul saati herkez çocuklarını okula götürüyooo siz sonrasını tahmin etmiştirsiniz heralde kahvaltı yapmadan masayı geriye topladım ama çok şükür şimdi iyiyimm

oyyyy tatlımmmmm yerim kızınıııııııııı
o ne öle pembiş pembiş elbise offfff ye beni ısır diyo bak:56:
senin gibi çıtı ğıtı bi kız cnm
bakıyorum da hepimiz kız bebek koyuyoruz erkek bebişler bize küscek valla:1:
nasılsın cnm :34:[/I]

ye teyzesi yeee :1:
çok tatlı canım yaaa resim küçük burda tam belli olmuyor ama orjinal resmine bakıp bakıp iç çekiyorum :16:
saol canım benimmmmmmm :29:
sağlıklı hayırlı olsun önceliğimiz bu tabi ama nebileyim ilk bebişim hep kız olsun diye geçiyor içimden :16::16::16:
küsmesin yakışıklılarımızzzzzzzzzzzz :55::55::55:
iyiyim canım baktım sohbet ediyorsunuz gireyim dedim...

ye teyzesi yeee :1:
çok tatlı canım yaaa resim küçük burda tam belli olmuyor ama orjinal resmine bakıp bakıp iç çekiyorum :16:
saol canım benimmmmmmm :29:
sağlıklı hayırlı olsun önceliğimiz bu tabi ama nebileyim ilk bebişim hep kız olsun diye geçiyor içimden :16::16::16:
küsmesin yakışıklılarımızzzzzzzzzzzz :55::55::55:
iyiyim canım baktım sohbet ediyorsunuz gireyim dedim...

ii yapmışsın cnm bende ilk değiştirdim fotomu ama iiiki değiştirdim
evet o yakışıklılar zaten unutulmuyo da genelde ilk kız isteniyo bende kız istiyorum zaten
gel güzelim sohbet sensiz olmaz :54::54::54::34:

sanada iyiy akşamlar sen nasılsınnnnn ben sabah birazcık duydusala bağlamıştım yine yanlızlığımı hatırladım kahvaltı yapacaktım ama tek başına canım istemedii yanıma arkadaş bulamadım sonra camdan dışarı baktımki okul saati herkez çocuklarını okula götürüyooo siz sonrasını tahmin etmiştirsiniz heralde kahvaltı yapmadan masayı geriye topladım ama çok şükür şimdi iyiyimm

iyiyim canım şükür bi değişiklik yok hayatımızda...
canım üzülüyor insan tabi elinde değil ama kendine zarar verme böyle...
inş seninde elinden tutup okula götürdüğün bebişlerin olacak :16:
sen bide beni düşün ben okul öncesi öğretmeniyim...
hergün birbirinden tatlı miniklerle uğraşıyorum onların sevgisine boğuluyorum hepsini öpüp okşuyorum...
zaman zaman aileleriyle geçirdikleri anları hayal edip duygulanıyorum...
zor ama elden bişey gelmiyor...
inş daha fazla çekmeyiz bu hasreti en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize :16::16::16:

ii yapmışsın cnm bende ilk değiştirdim fotomu ama iiiki değiştirdim
evet o yakışıklılar zaten unutulmuyo da genelde ilk kız isteniyo bende kız istiyorum zaten
gel güzelim sohbet sensiz olmaz :54::54::54::34:

bende iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi çok tatlı bi bebiş inş benimde olurda giydiririm böyle süslü süslü :16:
evet canım genelde kız bebiş isteniyor...
ama bak flzask erkek istiyor :34:
allahım hepimize nasip eder inş :8::55::8::55::8::55::9::55:

mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,2 yıl evlilikten sonra vajinusmusu yendim tam eşimle ilişkimiz düzene girdi derken bebek düşünmeye başladık ve tedbir olsun diye dün eşim sperm testi yaptırdı ama menide sperm bulunamamış,ikimizde yıkıldık hiçbirşey bilmiyoruz napıcağımızı bilmiyoruz bu test herşeyi bitiriyormu napmammız gerek tekrar başka bir hastaneye görünmek istiyoruz tavsiyeleriniz neler,dün göründüğü doktor özelde olduğu için hemen bu test sonucundan sonra haftasonu gel tüp bebek tedavisine başlayalım demiş sizce napalım bunlar para tuzağımı bana bir akıl verin..karar vermek için üzülmek için çok erken değilmi ?

aramıza hoşgeldin ama keşke bu şekilde tanışmasaydık ama her şerde bir hayır vardır ALLAH yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağınaa

bende iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi çok tatlı bi bebiş inş benimde olurda giydiririm böyle süslü süslü :16:
evet canım genelde kız bebiş isteniyor...
ama bak flzask erkek istiyor :34:
allahım hepimize nasip eder inş :8::55::8::55::8::55::9::55:

benn özellikle paçalı külot hastasıyım kızlarda
ona paçalı külot giydiricem üstünede miniş mini minnacık etek oyyyy
öyle gezicek bayılıyorummmmmmmmm erkekte de gömlek minnacık papyon ve kravat delisiyim
ayyy adam sadece onların eşyaları için çalışacak yazıkkk ben nasıl alırım deli gibi :27::9:
olsun da ben giymem onlar giysin:16:
aaa flzask cnm erkek istiyo demek o zaman onun erkek bizim kız olsun
amin cnm benim inş artık bu sayfalar da hasret değil de yaramazlıklar uykusuz gecelerle ilgili yazlar yazılsa........

benn özellikle paçalı külot hastasıyım kızlarda
ona paçalı külot giydiricem üstünede miniş mini minnacık etek oyyyy
öyle gezicek bayılıyorummmmmmmmm erkekte de gömlek minnacık papyon ve kravat delisiyim
ayyy adam sadece onların eşyaları için çalışacak yazıkkk ben nasıl alırım deli gibi :27::9:
olsun da ben giymem onlar giysin:16:
aaa flzask cnm erkek istiyo demek o zaman onun erkek bizim kız olsun
amin cnm benim inş artık bu sayfalar da hasret değil de yaramazlıklar uykusuz gecelerle ilgili yazlar yazılsa........

bende hani bezini bağlayıp üzerine kilotu giydiriyorlar minicikte bi etek yada elbise giydirirp alttan kocaman poposu görünüyorya bayılıyorum yaaaaaaa :1:
hatta kocişle hayal kuruyoruz bazen diyorki nezaman bebişimizi düşünsem aynı senin söylediğin halinle kızımı koştururken görüyorum diyor :16:
kocişimin bile hayallerine işlemişim :9::9::9:
evet yaaa nasıl tatlı oluyor erkek bebişler takımla :16:
sen esma16nın yakışıklısını görecektin allahım ne tatlı o öyle allah nazarlardan saklasın :nazar:
mevlüdünü yapmışlar bizim kız nasıl giydirmiş oğluşunu bi görsennnn siyah takım, beyaz gömlek ve kırmızı bi papyonnnnn :46:
çok çok tatlıydı :16::16::16:
sorma bende aynen dediğin gibi olurum neler alırım bebişlerime gitsin paracıklarrrrr :1:
inş tüm hayallerimiz gerçekleşir en kısa zamanda :16::16::16:

Son düzenleme:
ARUNA--------------------------------------------------257
ASBELOVE----------------------------------------------257
ASKBEBEK----------------------------------------------257
AYYUZLUM---------------------------------------------257
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257
BANU_K-------------------------------------------------257
BENGUSUU---------------------------------------------257
BEYLEM-------------------------------------------------257
BİRUMUT99---------------------------------------------257
DENİZBULUT-------------------------------------------257
ECRİN23------------------------------------------------256
ENFAL33------------------------------------------------256
ESMA----------------------------------------------------256
GVNF---------------------------------------------------256
HASRET------------------------------------------------256
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------256
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------256
MİXER07------------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------256
SAGANAK-----------------------------------------------256
SEVAL0817---------------------------------------------256
SONSUZ-------------------------------------------------256
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------256
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL-----------------------------------------------------256
ZAMBAK06----------------------------------------------256

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ben bengusuu arkadaşımızın duasını okudm mevlam gönlünden geçen bütün dileklerini kabul eder insallah

bende hani bezini bağlayıp üzerine kilotu giydiriyorlar minicikte bi etek yada elbise giydirirp alttan kocaman poposu görünüyorya bayılıyorum yaaaaaaa :1:
hatta kocişle hayal kuruyoruz bazen diyorki nezaman bebişimizi düşünsem aynı senin söylediğin halinle kızımı koştururken görüyorum diyor :16:
sen esma16nın yakışıklısını görecektin allahım ne tatlı o öyle allah nazarlardan saklasın :nazar:
mevlüdünü yapmışlar bizim kız nasıl giydirmiş oğluşunu bi görsennnn siyah takım, beyaz gömlek ve kırmızı bi papyonnnnn :46:
sorma bende aynen dediğin gibi olurum neler alırım bebişlerime gitsin paracıklarrrrr :1:

ayy cnm hayalleriniz olacak en kısa zaman da inş görürsün bak
bu topikten herkes hamile olarak yazıcak en kısa zamanlarda....
ayyy ne tatlı olmuştur cnm sen faceden mi gördün ne tatlıdır :nazar::nazar:
tam benim dediğim gibi giydirmiş ee allahım mutluluklarını daim etsin inşş darısı bizlere olsun:16:

ayy cnm hayalleriniz olacak en kısa zaman da inş görürsün bak
bu topikten herkes hamile olarak yazıcak en kısa zamanlarda....
ayyy ne tatlı olmuştur cnm sen faceden mi gördün ne tatlıdır :nazar::nazar:
tam benim dediğim gibi giydirmiş ee allahım mutluluklarını daim etsin inşş darısı bizlere olsun:16:

hepimizin gerçekleşecek inş canımmmmmmm :16::16::16:
evet canım faceye ekledi esma ordan gördüm...
çok yakışıklı olmuş kuzucum büyüyor hızla :nazar:
aminnnnnnnnn canım inş hep böyle mutlu olurlar...
ben çıkıyorum canım hepinize iyi geceler kocaman öpüyorum sizi :54::54::54:

hepimizin gerçekleşecek inş canımmmmmmm :16::16::16:
evet canım faceye ekledi esma ordan gördüm...
çok yakışıklı olmuş kuzucum büyüyor hızla :nazar:
aminnnnnnnnn canım inş hep böyle mutlu olurlar...
ben çıkıyorum canım hepinize iyi geceler kocaman öpüyorum sizi :54::54::54:

amin cnm
tmm ii geceler sana bende birazdan çıkıcam
:54::54::3:

ayyy kızlar insallah o günleri hepimiz görürüz benden çok eşim hayal ediyo nazlımızı hmm siz biliyomusunuz bizim kızımızın adı nazlı olacak biz nişanlıyken koymuştuk adını ben kızımın adının nazlı olmasını istiyorum demiştim eşimde çok iyii olur dedii benim aklımdan geçen isim dedi çünkü anannesinin adıymışş :) inşallah gerçek olacak birgün bu hayallerimiz... şimdi eltimin bebeği var 8 aylık eltim bir buçuk yıl oldu evleneli ama çok tatlı bebek çokk seviyorum bir gün görmesem hemen özlüyorum eltimle kaynım bizim yanımızda çocuğun adını bile söylemiyolar bizim yanımızda kucalarını almıyolar ama bu bizim çok zorumuza gidiyo yaa onlarda kendilerince saygı ediyolar göyaa bizim yokta onların var diyee ama bu ALLAHın vergisi benim onlarla bi zorum yokkii bu akşam onlardaydık yine hemm bebeği çok özlüyorum hemde gitmek istemiyorumm çok yapmacık hareketleri varr bunlar benii çok yıpratıyoo inşallah onlara veren mevlam bizede verecekk

iyiyim canım şükür bi değişiklik yok hayatımızda...
canım üzülüyor insan tabi elinde değil ama kendine zarar verme böyle...
inş seninde elinden tutup okula götürdüğün bebişlerin olacak :16:
sen bide beni düşün ben okul öncesi öğretmeniyim...
hergün birbirinden tatlı miniklerle uğraşıyorum onların sevgisine boğuluyorum hepsini öpüp okşuyorum...
zaman zaman aileleriyle geçirdikleri anları hayal edip duygulanıyorum...
zor ama elden bişey gelmiyor...
inş daha fazla çekmeyiz bu hasreti en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize :16::16::16:

amin aminn aminn:16::16::16:

ayyy kızlar insallah o günleri hepimiz görürüz benden çok eşim hayal ediyo nazlımızı hmm siz biliyomusunuz bizim kızımızın adı nazlı olacak biz nişanlıyken koymuştuk adını ben kızımın adının nazlı olmasını istiyorum demiştim eşimde çok iyii olur dedii benim aklımdan geçen isim dedi çünkü anannesinin adıymışş :) inşallah gerçek olacak birgün bu hayallerimiz... şimdi eltimin bebeği var 8 aylık eltim bir buçuk yıl oldu evleneli ama çok tatlı bebek çokk seviyorum bir gün görmesem hemen özlüyorum eltimle kaynım bizim yanımızda çocuğun adını bile söylemiyolar bizim yanımızda kucalarını almıyolar ama bu bizim çok zorumuza gidiyo yaa onlarda kendilerince saygı ediyolar göyaa bizim yokta onların var diyee ama bu ALLAHın vergisi benim onlarla bi zorum yokkii bu akşam onlardaydık yine hemm bebeği çok özlüyorum hemde gitmek istemiyorumm çok yapmacık hareketleri varr bunlar benii çok yıpratıyoo inşallah onlara veren mevlam bizede verecekk

eltine çok görme cnm size karşı duyarlı davranıyorlar ne güzel...birde tamresine düşünsene kızmı oğlanmı bilmiyorum ama güzel kızım tatlı kızım,paşam oğluşum diye yanınızda imrendirecek derece sevdiklerini inan o daha da iç acıtır..bugün arkadaşım oğluna tavşanım diye bir sevgi selinde bulundu ben gözlerimi tv ye kaçırdım oğluda gidiyor annesinin kolunun altına giriyor ya nasıl imreniyorum annesini biliyor işte diyorum içimden ah ah:(( çocuğumuz olsa bunlar gözümüze batmaz işte olmadığı için batıyor bazen...
sabah kahvaltısındanda olmuşsun üzüldüm :(yaşadıklarına sabah sabah...sabah ola hayrola;)

Back
X