Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım Allah razı olsun sizin varikosel ameliyatınızdan Allahın izniyle iyi bir sonuç cıkacak eminim ve bize kocaman bir umut olacaksın tedavi şeklinizle oldunuz bile aslında biz mikrotese düşünüyorduk eşim son anda karar degiştirdi sürekli sizin durumunuz anlattım kafasına yattı tamam dedi bunun için cok tesekkür edelim size tedavi sürecinizi paylaşıp bizi cesaretlendirdiginiz için .insallah canım arkadasım bizde görürüz o spermleri insallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

canım genetik testleriniz temiz çıkmış şükür gözünüz aydın:46::46:
inşallah varikosel ameliyatından sonra da çıkış olur canım.

ay nursenim insallah .dün sanki benim için bayram dı rabbim sükürler olsun bir ışık gösterdi . biliyosun bizim genetikler cıkmamıştı cok korkmuştum .ve genetik uzmanı eşime demişki senin üretim ile ilgili bir sorunun yok demiş neden varikosel düşünmeden mikrotese düşünüyorsun demiş.Allah ondanda razı olsun eşimin fikirlerini degiştirmiş.ve kafasına yatmış.insallah canım cıkış olur rabbim bana ve herkese analık duygusu tatdırır

Bildiğim kadarı ile bu ilaçlar biri vitamin diğeri östrojen baskılayıcı bir ilaç bu ilaçlarla eşinizde bir ay içerisinde bir değişiklik olmasına imkan yok...Buraya yazdıklarımız maalesef bir arkadaşın yazdığı gibi araya kaynayıp gidiyor o kadar çok sayfa varki bir hastanın burdan faydalanması çok zorlaşıyor.Bir daha yazayım erkekte en iyi ihtimalle sperm üretimi 3 aylık periyotlarla olur...Yani adet döngüsü kadında ayda birse erkekte 3 ayda birdir...Sakın ola bir ay sonra tese kararı almayın böyle bir tedavi sonrası bir ayda hiç birşey değişmez...

Eşinizin testis kaynaklı bir problemi var bu kesin bizim hasta olarak bildiğimiz; fsh ı 64 olan bir adamdan tesede sperm çıkması çoook zordur.Birde inhibin b baktırın oda düşük çıkarsa ki öyle çıkacaktır büyük ihtimal eğer düşük çıkarsa tese olmayın....

peki siz ne önerirsiniz inhibin b testi yaptırıp celalettin hocayamı gitsek yani bunun bir tedavisi mümkünmü ?

merhaba arkadaşım yeni tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonunda evladına kavuşanlardan olursun canım en azından umutlu dönmüşsün bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum gitmek için yazılanları okudukça gitmeyi istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım...

Allah razı olsun tatlım.tedavimize sil baştan yeniden başlayacağız artık.Uzun zaman alsa dahi mecburuz artık sabır etmeye.unutmaya çalışmalıyım biraz olsun.Lütfen bir an önce gidin.gidince de anlayacaksın zaten.kendi gözünle gör bide.İnşallah eşin de ikna olur bir an önce.

canım tedaviniz hayırlı olsun inş emeklerinizin karşılığını alırsınız :16::16::16:
ruhsal durumuna gelince neyazıkki hepimiz aynı durumdayız bi dibe vuruyoruz sonra tekrar çıkıyoruz :50:
allah hepimizi kurtarsın evlat hasretinden, başkalarına imrenmekten...

Öyle işte rabbim bir yola koymuştur elbet.Şükür ki çalışıyorum.yoksa evde kafayı sıyıracağım.Rabbim hepimizin imtihanımızadn alnımızın akı ile çıkmak nasip eder inşallah.herşey rabbimin ol demesi ile olacak.herşey onun elinde ama işte biz abartıyoruz biraz.

canım inş herşey zamanı gelince çok güzel olacak inş.
Rabbim ol derse olur inş.
celalettin hoca inş hepimize sebep olur.vesile olur.
dediğin gibi celalettin hoca bambaşka bir insan.
doktor mu melek mi diye düşündürüyor beni açıkcası.
canım hiç ümidinikesme.
Rabbim istedikten sonra kürler iğneler vaktinden önce fayda verir ve kısa zaman sonra bebişlerine kavurşursun inş.
Allah yar ve yardımcın olsun.amin.

Rabbim razı olsun sizlerden.Ben doğru yolu bulduğumuza inanıyorum.Seninle celaleddin hoca ile aynı fikirleri paylaşıyorum.Çok şükür rabbim onu karşımıza çıkardı.dediğin gibi çok muhterem bir doktor.Böyle güzel bir doktorların varşığı inan beni sevindiriyor.

Bildiğiniz gibi arkadaşlar mikrotesemiz olumsuz oldu,ve doktor sertoli cell only teşhisi koydu.Ben başta tabi anlamadım ama tabi öğrendiğimde ağır olan,azospermin en talihsizi,umutsuzu:( Tabi ki hala kendimi toparlayamadım,zaten gurbetteyim annem rahatsız uzakta zaten, devam eden ciddi bir tedavisi var üzülmesin diye doktor olumlu konuştu diyorum,etrafımda zaten kimseye cümle kuramıyorum hala...Sesim hala bende değil...Eşimi ikna etmeye çalışıyordum Celalettin Peruya gidelm diye;geçen hafta aradım hocayı Allah razı olsun dinledi beni,ve bana umut verdi.Eşim baya umutsuzdu (zaten çok kötü hala,fazlasıyla üzgün) ama Celalettin hocaya gitmeye ikna oldu,martın ilk haftası gideceğiz inşallah,ben inanıyorum ki hoca eşimide olacağına ikna edecek...Rabbime isyan etmiyorum ama insanız gönlüme söz dinletemiyorum, maddi sıkıntıları hiç saymıyorum,hastaneden 8.000 tl borca mı yanayım,eşimin işlerinin kötü gitmesine mi,annemin yanına gidemediğime mi,şimdi ilaç tavsiye edilince nasıl alacağımıza mı yanayım hiç bilmiyorum...Benim maaşta artık yetmiyor ama tedavisiz öylece oturamıyorum da....Allahım herkese yardım etsin.Hayatımda kendimi belki de hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim...Hiç bu kadar canımın yandığını bilmiyorum,ne yapsam eksik kalıyorum,çırpındıkça batıyorum sanki... yere kapaklandım üstüm başım toz içinde sanki ve ben doğrulup kalkamıyorum bir türlü...

Canım benim ne olur üzülme bunlar rabbimin birer imtihanı.Rabbim en kısa zamanda huzura erdirir inşallah.İnanın ki celalettin hoca size çok yardımcı olacaktır.her zaman umutlu konuşur.biz yeterki onun dediğini yapalım.İğnelere zaten para ödemiyorsunuz.sgk kurumu karşılıyor.

Bildiğiniz gibi arkadaşlar mikrotesemiz olumsuz oldu,ve doktor sertoli cell only teşhisi koydu.Ben başta tabi anlamadım ama tabi öğrendiğimde ağır olan,azospermin en talihsizi,umutsuzu:( Tabi ki hala kendimi toparlayamadım,zaten gurbetteyim annem rahatsız uzakta zaten, devam eden ciddi bir tedavisi var üzülmesin diye doktor olumlu konuştu diyorum,etrafımda zaten kimseye cümle kuramıyorum hala...Sesim hala bende değil...Eşimi ikna etmeye çalışıyordum Celalettin Peruya gidelm diye;geçen hafta aradım hocayı Allah razı olsun dinledi beni,ve bana umut verdi.Eşim baya umutsuzdu (zaten çok kötü hala,fazlasıyla üzgün) ama Celalettin hocaya gitmeye ikna oldu,martın ilk haftası gideceğiz inşallah,ben inanıyorum ki hoca eşimide olacağına ikna edecek...Rabbime isyan etmiyorum ama insanız gönlüme söz dinletemiyorum, maddi sıkıntıları hiç saymıyorum,hastaneden 8.000 tl borca mı yanayım,eşimin işlerinin kötü gitmesine mi,annemin yanına gidemediğime mi,şimdi ilaç tavsiye edilince nasıl alacağımıza mı yanayım hiç bilmiyorum...Benim maaşta artık yetmiyor ama tedavisiz öylece oturamıyorum da....Allahım herkese yardım etsin.Hayatımda kendimi belki de hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim...Hiç bu kadar canımın yandığını bilmiyorum,ne yapsam eksik kalıyorum,çırpındıkça batıyorum sanki... yere kapaklandım üstüm başım toz içinde sanki ve ben doğrulup kalkamıyorum bir türlü...
selin cnm anlıyorum seni hem de nasıl bi bilsen
ama atlatacaksın bizde 2 ameliaytta aynı sonucu alıca yıkılmıştık bak şimdi celalettin bey çok olumlu konuştu eşim bitkisellere devam ediyo
hiç ummadığımız bi anda o spermler çıkacak eşlerimizde allahın izniyle haklısın anneciğinede anlatamamışsın onda acil şifa nasip etsin yaradan
inş o düştüğün yerden kalkıp sapa sağlam ve daha dik yoluna devam edeceksin cnm :34:

canım Allah razı olsun sizin varikosel ameliyatınızdan Allahın izniyle iyi bir sonuç cıkacak eminim ve bize kocaman bir umut olacaksın tedavi şeklinizle oldunuz bile aslında biz mikrotese düşünüyorduk eşim son anda karar degiştirdi sürekli sizin durumunuz anlattım kafasına yattı tamam dedi bunun için cok tesekkür edelim size tedavi sürecinizi paylaşıp bizi cesaretlendirdiginiz için .insallah canım arkadasım bizde görürüz o spermleri insallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
tatlım ne mutlu bana sana bi nezede olsa umut olabilmişsem:29:
ah inş spermlerde çıkarda haepimiz birbirimize umut olup spermcikleri görsek:1:
microdan önce varikosel olması daha ii cnm belki de varikoselden sonra spermer çıkış yapacak ameliayata da gerek kalmayacak inş
hepimiz birbirimize duacıyız allahın izniyle bu günlerde gececek bebişlerimizle yazacağız bu sayfalara:emir_bebek::16:

herkese ii günler kızlarr:3: nasılsınz ben kötüyüm
ya dün köklü temizlik yaptım eşime ne zamandır halıları sil edim tmm
deyip beni geçiştiriyodu bende dayaanmadım dün halılara kadar sildim
gece kolumun ağrısına uyuyamadım bide elimin bileğinede vuruyo artık ağrı offff:47:
sonra nasıl uymuşum hiç hatırlamıyorum bide üstüne adet olucam herhalde onun ağrısı eklendi
aaa bu ağrılar beni deli edicek ya:27:şimdi şükür kolum ii oldu ara ara ağrıyo ama belim kasıklarım kopuyo
neyse çok dert yandım size özledim sizlerle yazışmayı inş görüürüzz:3:

ARUNA--------------------------------------------------257
ASBELOVE----------------------------------------------257=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------257
AYYUZLUM---------------------------------------------257
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257
BANU_K-------------------------------------------------257
BENGUSUU---------------------------------------------257
BEYLEM-------------------------------------------------257
BİRUMUT99---------------------------------------------257
DENİZBULUT-------------------------------------------257
ECRİN23------------------------------------------------256
ENFAL33------------------------------------------------256=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------256
GVNF---------------------------------------------------256=OKUDU
HASRET------------------------------------------------256=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------256
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------256
MİXER07------------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------256
SAGANAK-----------------------------------------------256
SEVAL0817---------------------------------------------256=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------256
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------256=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL-----------------------------------------------------256
ZAMBAK06----------------------------------------------256

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

cnm ben okudum Allah kabul etsin bebişinde çok tatlıymış

gece kolumun ağrısına uyuyamadım bide elimin bileğinede vuruyo artık ağrı offff:47:
sonra nasıl uymuşum hiç hatırlamıyorum bide üstüne adet olucam herhalde onun ağrısı eklendi
aaa bu ağrılar beni deli edicek ya:27:şimdi şükür kolum ii oldu ara ara ağrıyo ama belim kasıklarım kopuyo

cnm benim çok geçmiş olsun ay kıyamam bel ağrısı bende tedaviden sonra oldu çok kötüymüş inşallah öğlene varmadan tüm ağrıların geçer bende sana yazacaktım maşallah kilolar ne güzel gidiyor listen nedir neler yapıyorsun diye

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu kadar yorma be kendini.

cnm benim çok geçmiş olsun ay kıyamam bel ağrısı bende tedaviden sonra oldu çok kötüymüş inşallah öğlene varmadan tüm ağrıların geçer bende sana yazacaktım maşallah kilolar ne güzel gidiyor listen nedir neler yapıyorsun diye
teşekkür ederim cnm belim adetten ağrır genelde benim
ayy sağol kilolar şükür gidiyo artık gitsin yılalrca taşıdım onları ama:9::9:
cnm bi diet sayfasına üye oldum düzenli ne yediğimi yazıyorum bide bu çizelge ii oldu görünce gaza geliyorum:1:
sporda jillian diye sayfa var orda tesadüf buldum zaten yaptım acayip inceldiyo ne o sende i zayıflamaya kara verdin kilon kaç ki senin cnm:34:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu kadar yorma be kendini.
sağol cnm olmuyo işte ev de oturunca iş güç yapılmadan olmuyoeşimde ha bugü ha yarın derken yapmadı bende rahat edemedim yaptım tabii sonrada çekiyorum böle
boyun fıtığı yüzünden oluyo zaten daha dikkat edicem tövbe bi daha halı silermiyim hiç:25:

cnm tedavin hayırlı olsun rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş:16::16:
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bize güzel haberler verirsin allah yardımcınız olsun canım....
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim herkese biran evvel anne olmayı nasip etsin amin
canım bugün telde konuştuk ama yazını görünce bide buraya yazayım dedim...
işte insanlar bu kadar cahil bukadar kötü düşünceli :19:
nedemek başka işler dönüyor merkezlerde :47:
azosperm hastası birinde sperm bulunma ihtimali bukadar imkansız bişey mi allah aşkına...
cahil insanlar diyorlar tüp bebekle hamile kalma olayında "aman elin adamının spermi ile hamile kalınır mı" diye :47:
duyuyoruz bunları yaşayan insanlardan onlara kızıyoruz sonrada diyoruz ki bilmiyorlarda ondan böyle konuşuyorlar...
eee bu lafı diyenler biyolog ve hoca allah aşkına nasıl bukadar fütursuz konuşabiliyorlar...
ne yani m.tese sonucu sperm bulunan insanları kandırıyorlar mı başkalarının spermleri ile...
olabilir mi bu allah aşkına :47:
aramızda okadar arkadaş tedaviye başlıyor kiminin eşinde bulunuyor kiminkinde bulunmuyor...
demekki bu insanlar sperm bulunan insanlara hep kandırılmış olarak bakıyorlar...
bence çok kötü niyetli bu düşünce...
bi merkez nasıl böyle büyük bi pisliğe dahil olmak ister ki sonucunda başına gelebilecekleri göze alabilir ki mümkün değil...
bunu alanen yapan yurtdışında merkezler var kıbrısta merkezler var insanlar bu merkezlere yönlendirilebiliyor...
ama türkiyede bu işlem yasakken hiç bi dr sizde sperm çıktı diyip başkasının spermini kullanamaz...
heleki adını ve başarılarını duyurmuş merkezler...
allah herkesin hakkında hayırlısını versin...
inş sizin içinde güzel şeyler olur sonu :49: olur :16::16::16:
baharcığım gerçekten çok hassas zamanlar yaşıyorum benim için her kelime hem umuda hem umutsuzluğa kapılmama sebep oluyor
ben bir umut diye aradım gerçi zaten tedavideyim yapabilecek birşey yok artık dediğin gibi senelerdir her ne duyduysak uyguladık eşlerimize inşallah şifa olmuştur
ama görümcem ısrar edince bende aramasını istedim hem biliyorsun k.v oğlunda sorun olduğuna inanmıyordu
görümceme tahlillerini gösterdim birde doktorla önce görümcem konuştu hatta çok morali bozuldu
hem şimdi tedaviyede başladığım için yarın birgün olmazsa k.v derki tüpbebek yaptılar tutmadı ama yine oğlunun sıkıntısını görmez
en azından bundan sonra bana söz söyleme hakkını kendinde hissetmez neler yaşadığımı sizler çok iyi biliyorsunuz anlatmama gerek bile yok
dün eşimin gelmesini bekliyordum kapı çaldı aaaaa bir baktık k.v gelmiş tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun dedi tabiki ben:53::53::53::53:şok oldum:1::1::1::1:
sonra yemek falan hazırladık benden çok o hazırladı normalde elini bile sürmezdi bende kendimi hizmetçi gibi görürdüm
herkese tembihlerdi siz yerinizden kalkmayın o yapsın diye şimdi kendi yardım etti bu bir mucize:1::1::1:

İNŞALLAH SONUCU HAMİŞLİ OLUR TEDAVİMİN VE YAŞADIĞIM BU MUCİZELER DEVAM EDER BİRGÜN BİLE DÜNYALARA BEDELDİ BENİM İÇİN
oh ne güzel herkes sen otur yerinden kalkma ben senin yerine ne gerekiyorsa yaparım demesi bile beni mutlu ediyor:9::9::9::9:
hamiş olursam eşimde kaynanamda çok iyi olacaklar en çok buna seviniyorum bu güzellikler hayatımda hep olsun inşallah
baharcığım ben tedaviye umut dolu başladım herkesin olumsuz konuşmalarına olmaz demelerine karşı ben hep Rabbime tevekkül ettim
verende Rabbim vermeyende inşallah bu mucizeyi banada layık görürür:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım tedavine başlamışsın sanırım yarım yamalak birşeyler okudum ama
hayırlı olsun canım inşallah sonunda :49: olursun canım
Rabbim tedaviniz boyunca yüzünüzü hep güldürsün inşallah.:16:
evet canım tedaviye başladım bugün 4. günüm inşallah canım Rabbim eşimde sperm çıkmasını ve benimde sağlıklı sıhhatli bebeğimin olmasını nasip etsin
dualarınızı eksik etmeyin elimizden gelen tek şey bu Rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallah:49::49::49:

slm şekerim nasıslın iğneler nasıl kayv. sana hizmet mi etti ohhhh sefan olsun bundan sonrası hepppppppp
böle olsun kızzzzzzzzzzzzz:9:
iyyim cemrem az önce adını aşağıda gördüm sonra görmeyince arkadaşım çıkmış diye düşündüm burdaymışsın:1::1:
evet canım ya ay çok güzel bir duyguymuş darısı başına bebiş gelmeden böyle yaptılar :nazar::nazar::nazar::nazar:gelirse başlarında taşıyacaklar herhalde:1::1::1:
iğneler iyi gidiyor canım alıştım inşallah işe yarar bu çektiklerim sonucu hayırlı olur :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sende kendini çok yormuşsun rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun tatlım yaz bunları bir köşeye sende hamiş olunca hesabını sorarsın :9::9:

iyyim cemrem az önce adını aşağıda gördüm sonra görmeyince arkadaşım çıkmış diye düşündüm burdaymışsın:1::1:
evet canım ya ay çok güzel bir duyguymuş darısı başına bebiş gelmeden böyle yaptılar :nazar::nazar::nazar::nazar:gelirse başlarında taşıyacaklar herhalde:1::1::1:
iğneler iyi gidiyor canım alıştım inşallah işe yarar bu çektiklerim sonucu hayırlı olur :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sende kendini çok yormuşsun rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun tatlım yaz bunları bir köşeye sende hamiş olunca hesabını sorarsın :9::9:

yok kız burdaydım tl deydim
darısı başımaaaaaaaa:52::52::52:
iğnelerle aran ii desene cnm şiringamı iğnen ben sırınga ile vuruyodum kendime merakettim de:26:
benim hesabım çokkk uzun sürecek kız hemde 9 ayyyy:27:

yok kız burdaydım tl deydim
darısı başımaaaaaaaa:52::52::52:
iğnelerle aran ii desene cnm şiringamı iğnen ben sırınga ile vuruyodum kendime merakettim de:26:
benim hesabım çokkk uzun sürecek kız hemde 9 ayyyy:27:
anladım ya zor oturuyorum kasıklarım falan ağrıyor ama yinede pc başından kalkamıyorum:1::1::1::1:
inşallah canım az kaldı baret inşallah arkamdan geleceksiniz :49::49::49::49:
canım kalem şeklinde üzerinde sayılar var doktorun istediği numaraya çeviriyorsun ucuna iğneyi takıp vuruyorsun tabi elin titremese:9::9::9::9:
bencede 9 ay boyunca kullan kozlarını arkandayım sana herşey yakışır:1::1::1:

anladım ya zor oturuyorum kasıklarım falan ağrıyor ama yinede pc başından kalkamıyorum:1::1::1::1:
inşallah canım az kaldı baret inşallah arkamdan geleceksiniz :49::49::49::49:
canım kalem şeklinde üzerinde sayılar var doktorun istediği numaraya çeviriyorsun ucuna iğneyi takıp vuruyorsun tabi elin titremese:9::9::9::9:
bencede 9 ay boyunca kullan kozlarını arkandayım sana herşey yakışır:1::1::1:
ah cnm nasıl ağrırı bilirim ben öçatlatma iğnesini olduğumda sabah kasıklarımdan oturamamıştım
acayip şişmişti sanki bacaklarım kapanmıyodu avlla inş senin sorunsuz geçer
ohh insülin kalemi gibi yani ne güzel biz eskiden sırınga ile vururduk ben tecrübeli olduğum için her şakilde vururum iğnemi
annem şşeker has. idi o iğne kullanıyordu ama ii olmuş kalem daha pratik bari
perşembe inş olulu haberler gelir senin yumoşlarından eşin nasıl sana karşı

mrb kızlar eşim doktora gitti bugün daha gelmedi ama sperm ve kan testi vermiş yine, genetiğine bakacaklarmış 15 gün sonra belli olacakmış niye bukadar uzun ya.inşallah sperm testi öncekinde yanlış yorumlanmıştır Allahım bunda olumlu bişeler çıksın :(

mrb kızlar eşim doktora gitti bugün daha gelmedi ama sperm ve kan testi vermiş yine, genetiğine bakacaklarmış 15 gün sonra belli olacakmış niye bukadar uzun ya.inşallah sperm testi öncekinde yanlış yorumlanmıştır Allahım bunda olumlu bişeler çıksın :(

genetik testti 1 ay da çıkan yerlerde var cnm uzun sürüyo olsun uzun olsun sonu güzel olsun
inş dediğin gibi diğer testt yanlıştır da bu sefer spermler çıkar cnm :34:

Back
X