- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah canım ben mecburen evdeyim annemlerede gitmedim her anımı eşimle yaşamak istiyorum iyi yada kötüah cnm nasıl ağrırı bilirim ben öçatlatma iğnesini olduğumda sabah kasıklarımdan oturamamıştım
acayip şişmişti sanki bacaklarım kapanmıyodu avlla inş senin sorunsuz geçer
ohh insülin kalemi gibi yani ne güzel biz eskiden sırınga ile vururduk ben tecrübeli olduğum için her şakilde vururum iğnemi
annem şşeker has. idi o iğne kullanıyordu ama ii olmuş kalem daha pratik bari
perşembe inş olulu haberler gelir senin yumoşlarından eşin nasıl sana karşı
annemlere gidersem eşim işin kolayına kaçacak nede olsa ailesinin yanında diycek onlara sırtını yaslasın istemiyorum
annem çok ısrar etti gelin diye ama şimdi bir sıkıntım yok fazla ilerleyen zamanlarda gerek duyarsam kalırım annemlerde
eşimde yardımcı olmaya çalışıyor Allah razı olsun en önemlisi beni kırmıyor onun da çok hassa olduğu bir dönem onu çok iyi anlıyorum dalıp dalıp gidiyor
hep düşünceli bende onu motive etmeye çalışıyorum sıkma canını bak bebekleri olan arkadaşlarım oldu diye örnek gösteriyorum ya olmazsa diye üzülüyor
biz elimizden geleni yapıyoruz ağzımızla kuş tutsak bile olacakları değiştiremeyiz Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum inşallah herşey güzel olacak inanmak çok önemli

evet canım insülin iğnesi gibiymiş sen tecrübelisin annenden dolayı inşallah Rabbim çektiğiniz sıkıntılar hürmetine sizlerede hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder amin