Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne zamandır giremiyorum böyle arada uğramaya çalışıyorum .hamişlerimize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin diyorum .tedaviye yeni başlayanların yolu açık olsunDENİZBULUT SENİN SON DURUM NE SİZLE AYNI GİDİYODU BİZİM SONUÇLAR .MERAK ETTİM .ÖZELDEN YAZMAYA ÇALIŞTIM AMA KUTUN DOLU BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM:16:

merhaba canım uzun zamandır görünmüyordun nasılsın ??
umarım herşey yolundadır :16:
canım denizbulutlar tedavilerine celalettin peruda devam ediyorlar...
hem ilaç tedavisi hemde bitkisel kürler kullanıyorlar...
sizde durumlar nasıl kaan hocayla mı devam ediyorsunuz hala ??

merhaba canım uzun zamandır görünmüyordun nasılsın ??
Umarım herşey yolundadır :16:
Canım denizbulutlar tedavilerine celalettin peruda devam ediyorlar...
Hem ilaç tedavisi hemde bitkisel kürler kullanıyorlar...
Sizde durumlar nasıl kaan hocayla mı devam ediyorsunuz hala ??

iyiyim baharcım elhamdülillah
biz de durumlar idare eder kaan hocada devam ediyoruz.işte en son eşim fish testi yaptırdı boyamalı dedikleri.haploid hücre diyo sonuçta ama hoca ne diycek bilmiyorum .tekraar tese derse sanırım eşim olmuycak .her seferinde bişeyler gidiyo bizim bide 4. Olucak .onun için işimiz zor ama hayırlısı yaa. Artık nötr bir haldeyim .denizbuluta hoca yine tesemi dedi niye onu bıraktılar aksi bişemi olduki...
Eee sen nasılsın ne zaman kısmetse güzel haber....
Inan burda değilken bile dualarımda sizler hep varsınız..
Rabbim umduklarımıza kavuştursun inşaallah:16::16::16:

Herkese iyi akşamlar Allahın selamı üzerinize olsun canlarım bizim bugün 13.30 da ilk muayenemiz vardı.işimden sıkıla büküle izin aldım 13.30 da hastahanede olduk bekle bekle 15.30 ta içeriye aldılar doktor eline bir kağıt bir kalem yazıyor çiziyor bizi doğru düzgün dinlemiyor çünkü o kadar çok yoğun bir hastahane ki anlatamam bize randevu verdikleri halde ayrıca birde sıra numarası veriler falan fistan yani anlıyacağınız devlet hastanesi eşime sen ürologa git dedi banada sen de git ultrasyona gir dedi hemen başka hasta çağırdılar ayrıca tüm kadın hastalar orda doğum yapacaklarda,menopoza gireceklerde... tüm kadın hastalıklarını orada toplamışlar yani tüp bebek bölümü ayrı falan değil odadan çıktık eşimle kenara oturduk biraz bekledik ve karar verdik bu burada olcak bir iş değil dedik. bize yol göründü yakında izmir e tekrar gideceğiz orada kaldığımız yerden devam orada dondurulmuşlar var bir ay içinde transfer yapacaklar burayı çekeceğime oraya gider oteli çekerim hayrılısı artık işte böyle canlarım az çok ta böyle olacağını tahmin ediyordum gelişmelerden yine sizleri haberdar ederim .hepinizi öpüyorum A.e.ol kendinize çok iyi bakın :16:

canım en doğru kararı vermişsiniz bence ne o öyle durumu farklı tüm hastalar aynı yerde olur mu hiç öyle şey :19:
ege üniversitesinde daha önce canınızı sıkan durumlar olmuş olabilir ama en azından ayrı bi yer tüp bebek merkezi...
diğer birimlerden farklı kendi içinde sadece hastalarıyla ilgilenen biyer...
zaten bu defa tedaviniz daha kısa sürer çünkü dondurulmuş embriyolarım var demiştin...
eğer yeniden tedavi görmeyeceksen dondurulmuş tedavisi çok kolay...
adetinin 2. günü bi ilaca başlıyorsun estrofem diye onu kullanıyorsun transferine kadar...
rahminin durumuna göre adetinin yaklaşık 20. günü falan transferin oluyor okadar...
öncesinde 2 yada en fazla 3 kere kontrolün olur okadar...
umarım hayırlı olur sizin için allah yüzünüzü güldürür inş :16::16::16:

iyiyim baharcım elhamdülillah
biz de durumlar idare eder kaan hocada devam ediyoruz.işte en son eşim fish testi yaptırdı boyamalı dedikleri.haploid hücre diyo sonuçta ama hoca ne diycek bilmiyorum .tekraar tese derse sanırım eşim olmuycak .her seferinde bişeyler gidiyo bizim bide 4. Olucak .onun için işimiz zor ama hayırlısı yaa. Artık nötr bir haldeyim .denizbuluta hoca yine tesemi dedi niye onu bıraktılar aksi bişemi olduki...
Eee sen nasılsın ne zaman kısmetse güzel haber....
Inan burda değilken bile dualarımda sizler hep varsınız..
Rabbim umduklarımıza kavuştursun inşaallah:16::16::16:

hakkınızda hayırlısı olsun canım bencede bidahaki m.tese için iyi düşünün...
dediğin gibi eşin kaç kere ameliyat olacak her ameliyat testiste yeni bi hasara yol açıyor...
iyi yapcaz derken daha da kötüye gidiyor durum...
canım denizbulutlar kaan hocayla bi yol alamadıklarını düşündüler...
aylardır tedavidelerdi zaten...
celalettin peruya muayene oldular tüm testleri yapıldı ve orası içlerine sindiği için orda tedaviye başladılar...
topikte biçok arkadaş bu drla tedaviye başladı inş hepsinin tedavisi olumlu sonuçlanır bu dr vesile olur :16:
ben iyiyim canım beklemedeyiz neyazıkki maddi durumlardan tedaviye başlayamadık yaza olabilir mi acaba diye düşünmeye bile başadım inan :59:
inş rabbim bi yol açar hayırlısıyla tedavimize başlar olumlu sonuçlar alırız :49::16:

bahar247 için okudum canım yeni listeye de ekleyebilirsin beni
bu arada avatarındaki kız çoooooooooooookkkkkkkkkkkk güzeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll maşallah
hayırlı olsun yeni avatarın

saol canımmmmmmmm avatarım uğurlu gelirde meleğim bi an önce gelir inş :16::16::16:
pcde masaüstünde de bu pembiş prenses var kocişle bakıp bakıp kızım kızım diye seviyoruz :1:
görsen halimizi pcye bakıp konuşuyoruz sanki evde bebiş var gibi :1:
rabbim hepimize böyle bebişler versin bian evvel inş :16::16::16:

herkese ii günler kızlarr:3: nasılsınz ben kötüyüm
ya dün köklü temizlik yaptım eşime ne zamandır halıları sil edim tmm
deyip beni geçiştiriyodu bende dayaanmadım dün halılara kadar sildim
gece kolumun ağrısına uyuyamadım bide elimin bileğinede vuruyo artık ağrı offff:47:
sonra nasıl uymuşum hiç hatırlamıyorum bide üstüne adet olucam herhalde onun ağrısı eklendi
aaa bu ağrılar beni deli edicek ya:27:şimdi şükür kolum ii oldu ara ara ağrıyo ama belim kasıklarım kopuyo
neyse çok dert yandım size özledim sizlerle yazışmayı inş görüürüzz:3:

ahhh bidenem ahhh yine dayanamadın dimi :19:
sonucunu bile bile giriştin işlere şimdide çekiyorsun acısını çok geçmiş olsun canım :26:
aman bıraksaydın halılarda kalsaydı yaptırırdın bigün kocişe...
temizlik yapınca bile ağrıyor kolun bide okadar halı silmişsin...
dikkat et kendine tatlım olan sana oluyor sonra bak bizde üzülüyoruz...

baharcığım gerçekten çok hassas zamanlar yaşıyorum benim için her kelime hem umuda hem umutsuzluğa kapılmama sebep oluyor
ben bir umut diye aradım gerçi zaten tedavideyim yapabilecek birşey yok artık dediğin gibi senelerdir her ne duyduysak uyguladık eşlerimize inşallah şifa olmuştur
ama görümcem ısrar edince bende aramasını istedim hem biliyorsun k.v oğlunda sorun olduğuna inanmıyordu
görümceme tahlillerini gösterdim birde doktorla önce görümcem konuştu hatta çok morali bozuldu
hem şimdi tedaviyede başladığım için yarın birgün olmazsa k.v derki tüpbebek yaptılar tutmadı ama yine oğlunun sıkıntısını görmez
en azından bundan sonra bana söz söyleme hakkını kendinde hissetmez neler yaşadığımı sizler çok iyi biliyorsunuz anlatmama gerek bile yok
dün eşimin gelmesini bekliyordum kapı çaldı aaaaa bir baktık k.v gelmiş tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun dedi tabiki ben:53::53::53::53:şok oldum:1::1::1::1:
sonra yemek falan hazırladık benden çok o hazırladı normalde elini bile sürmezdi bende kendimi hizmetçi gibi görürdüm
herkese tembihlerdi siz yerinizden kalkmayın o yapsın diye şimdi kendi yardım etti bu bir mucize:1::1::1:

İNŞALLAH SONUCU HAMİŞLİ OLUR TEDAVİMİN VE YAŞADIĞIM BU MUCİZELER DEVAM EDER BİRGÜN BİLE DÜNYALARA BEDELDİ BENİM İÇİN
oh ne güzel herkes sen otur yerinden kalkma ben senin yerine ne gerekiyorsa yaparım demesi bile beni mutlu ediyor:9::9::9::9:
hamiş olursam eşimde kaynanamda çok iyi olacaklar en çok buna seviniyorum bu güzellikler hayatımda hep olsun inşallah
baharcığım ben tedaviye umut dolu başladım herkesin olumsuz konuşmalarına olmaz demelerine karşı ben hep Rabbime tevekkül ettim
verende Rabbim vermeyende inşallah bu mucizeyi banada layık görürür:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım siz onca zaman tedaviye başlamak için çabaladınız...
sonra karar verip bi adım attınız...
gidip celalattin hocaylada görüştünüz siz kendiniz karar verdiniz durumunuza...
hocayla tedavi olmayı değil tüp bebek tedavisine başladınız...
içinizden bunu yapmak geldi inş doğru kararı vermişsinizdir bunu zaman gösterir...
sonuçta eksisini artısını düşünüp karar verdiniz...
sizde biliyorsunuz olasılıkları rabbim korktuklarımızla sınamasın inş...
ben o drların merkezlerde başka işler dönüyor demesine kızdım sperm bulunmayabilir demesine değil...
siz onu biliyosunuz zaten bunu göze alarak başladınız tedaviye...
ama başka işler dönüyor demek çok yanlış bi kelime...
inş sonu güzel olur canım benim sen en heyecanlı günlerini geçiriyorsun şimdi...
negüzel kayınvalidende senin deyiminle artık kaynanatörlükten çıkmış galiba :1:
eşinde destekçin inş sende :49: arkadaşların arasına katılırsın canım :16::16::16:

Bildiğiniz gibi arkadaşlar mikrotesemiz olumsuz oldu,ve doktor sertoli cell only teşhisi koydu.Ben başta tabi anlamadım ama tabi öğrendiğimde ağır olan,azospermin en talihsizi,umutsuzu:( Tabi ki hala kendimi toparlayamadım,zaten gurbetteyim annem rahatsız uzakta zaten, devam eden ciddi bir tedavisi var üzülmesin diye doktor olumlu konuştu diyorum,etrafımda zaten kimseye cümle kuramıyorum hala...Sesim hala bende değil...Eşimi ikna etmeye çalışıyordum Celalettin Peruya gidelm diye;geçen hafta aradım hocayı Allah razı olsun dinledi beni,ve bana umut verdi.Eşim baya umutsuzdu (zaten çok kötü hala,fazlasıyla üzgün) ama Celalettin hocaya gitmeye ikna oldu,martın ilk haftası gideceğiz inşallah,ben inanıyorum ki hoca eşimide olacağına ikna edecek...Rabbime isyan etmiyorum ama insanız gönlüme söz dinletemiyorum, maddi sıkıntıları hiç saymıyorum,hastaneden 8.000 tl borca mı yanayım,eşimin işlerinin kötü gitmesine mi,annemin yanına gidemediğime mi,şimdi ilaç tavsiye edilince nasıl alacağımıza mı yanayım hiç bilmiyorum...Benim maaşta artık yetmiyor ama tedavisiz öylece oturamıyorum da....Allahım herkese yardım etsin.Hayatımda kendimi belki de hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim...Hiç bu kadar canımın yandığını bilmiyorum,ne yapsam eksik kalıyorum,çırpındıkça batıyorum sanki... yere kapaklandım üstüm başım toz içinde sanki ve ben doğrulup kalkamıyorum bir türlü...

canım arkadaşımmmm allah eşinede sana da güç kuvvet versin...
hayırlısıyla atlatırsınız bu zor günleride inş...
inş celalettin hocayla yeni bi başlangıç yaparsınız ve güzel sonuçlar alırsınız sonrasında...
dualarım hep seninle bitanem hep aklımdasın rabbim tüm zorluklardan feraha çıkarır sizi inş :16:

hakkınızda hayırlısı olsun canım bencede bidahaki m.tese için iyi düşünün...
Dediğin gibi eşin kaç kere ameliyat olacak her ameliyat testiste yeni bi hasara yol açıyor...
Iyi yapcaz derken daha da kötüye gidiyor durum...
Canım denizbulutlar kaan hocayla bi yol alamadıklarını düşündüler...
Aylardır tedavidelerdi zaten...
Celalettin peruya muayene oldular tüm testleri yapıldı ve orası içlerine sindiği için orda tedaviye başladılar...
Topikte biçok arkadaş bu drla tedaviye başladı inş hepsinin tedavisi olumlu sonuçlanır bu dr vesile olur :16:
Ben iyiyim canım beklemedeyiz neyazıkki maddi durumlardan tedaviye başlayamadık yaza olabilir mi acaba diye düşünmeye bile başadım inan :59:
Inş rabbim bi yol açar hayırlısıyla tedavimize başlar olumlu sonuçlar alırız :49::16:

canım inşaallah beebğin rızkıyla gelecek ve önünüz açılacak .
Dediğin gibi yaza inşaallah sıkıntılarınız geçer tedaviye başlarsınız
işte her şey bahane zamanını bekliyo...
Güzel günler yakın yakııııın çooook yakııın :55::55:

Iyi akşamlar hepiniz ben kaçar.daha elonge haploid ne demek araştırıcam .
Az kaldı yakında ürolog olucam heralde ....allahım sen aklımıza mukayet ol yarabbimmmmmm:27:

canım en doğru kararı vermişsiniz bence ne o öyle durumu farklı tüm hastalar aynı yerde olur mu hiç öyle şey :19:
ege üniversitesinde daha önce canınızı sıkan durumlar olmuş olabilir ama en azından ayrı bi yer tüp bebek merkezi...
diğer birimlerden farklı kendi içinde sadece hastalarıyla ilgilenen biyer...
zaten bu defa tedaviniz daha kısa sürer çünkü dondurulmuş embriyolarım var demiştin...
eğer yeniden tedavi görmeyeceksen dondurulmuş tedavisi çok kolay...
adetinin 2. günü bi ilaca başlıyorsun estrofem diye onu kullanıyorsun transferine kadar...
rahminin durumuna göre adetinin yaklaşık 20. günü falan transferin oluyor okadar...
öncesinde 2 yada en fazla 3 kere kontrolün olur okadar...
umarım hayırlı olur sizin için allah yüzünüzü güldürür inş :16::16::16:

merhaba baharcığım evet canım ya tüm kadın hastalar aynı yerde güya ayrı ok işaretleri ile tüp bebek yazıyor yönlendiriyor ,oradan sekreter doktora randevü yazıyor sonra gidiyorsun tüm kadınhaslıkları hastalrı ile sıra bekliyorsun sıra alıyorsun tek tek kapıdan çağırıyorlar yok yok canım olacak iş değil aslında biz egedede çok yorulduk fakat dediğin gibi ayrı bir yerde tüp bebek var hatta son gittiğimizde dahada düzene girmiş tek sorun bizim ayrı şehirlerde olmamız ayrıca oda değil asıl sorun benim iş yerin devlet dairesi ama çok yoğun ve çok kalabalık memur sıkıntısı var bir memur bile gişeyi kapatıp gitse tüm yük diğer arkadaşlara kalıyor buradaki arkadaşlar eski işyerine göre çok iyiler bugün doktora gidiyorum dedim hepsi benim için dua edeceklerini söylediler :5:işte böyle güzelim dur bakalım bu imtahan bize daha neler öğretecek inşanlah dondurulmuş bebişlerime Rabbim can verecek ,senin dediğin gibi dondurulmuşlarla daha kolaymış hayırlısı inşanlah güzelim hepimize rabbim şifalar versin sen yaz tatilini bekliyorsun ne kadar güzel tatilde kimseye hesap vermeden tedavini olursun bir bayan için en güzel öğretmenlik Allah bebişinide nasip etsin inşanlah mutlu mesut kocaman bir aile ol inşanlah Allahım bizim gibi bebek özlemi çeken tüm kardeşlerime şifalar ve mutluluklar nasip etsin :16:

selam kizlar.iyisiniz insallah.sukur bende iyiyim.
BAHAR cim AYYUZLUM VE BAHAR85 in ayetel kursilerini okudum RABBIMkabul buyursun.
en hayirli sonuca en yakinda kavustursun amin,:16::16::16:

ne zamandır giremiyorum böyle arada uğramaya çalışıyorum .hamişlerimize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin diyorum .tedaviye yeni başlayanların yolu açık olsunDENİZBULUT SENİN SON DURUM NE SİZLE AYNI GİDİYODU BİZİM SONUÇLAR .MERAK ETTİM .ÖZELDEN YAZMAYA ÇALIŞTIM AMA KUTUN DOLU BANA DÖNERSEN SEVİNİRİM:16:

cnm merhaba hoşgeldin ne zamandır yoksun gelmiyorsun topiğe
cnm biz 2 yıl kaan beyde tedavi gördük ameliyat öncesi 6 ay ameliyat sonrası 15 ay felan
enson 19 aralıkta ankaraya gittik eşimle eşim boyamalı sperm testi yaptırdık
ve kaan beyle görüştük
durumumuzun iyi olduğunu tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi
ama biz ameliyat olmayacağımızı söyledik
olsun dedi sizde elonge hücreler çıkıyordu dedi
gen artta bunlara fısh testi yaptıralım kalite durumlarına göre
ameliyat etmeden çıkan kaliteli elongelerle tüp yapalım dedi
bence bu en son işlem olmalı henüz ümidim var ve biraz daha mücadele etmek istiyorum ben
kaan beyin dediklerini uzunca düşündüm bir sonuca varamadım çünkü bize başka önerisi yoktu
celalettin perudan sıkca söz ediliyordu ona gittik
durumumuzun iyi olduğunu söyledi
testis yetersizliği ve tıkanıklık dedi
onunla tedaviye başladık
zaten haftada 1 yaptırdığımız pregniyi haftada 2 adete çıkarrtı
panax ve e1 önerdi
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı geldi
28 ocakta bütün ilaçlara kürlere başladık 28 şubatta celalettin beyle 1.ay tedavimizi doldurmuş olcaz bikaç gün sonrada
2.ay tedavimize geçicez sonra mart sonundada celalettin beyin istemiş olduğu testleri yaptırıp göndericez
ona göre tedavimize şekil verecek
bizden böyle cnm
sizde fısh testi yaptırmışsınız
inşlh dediğin o hücreler iyi birşeylerdir
cnm sana tavsiyem eşin kaç kez ameliyat oldu bilmiyorum ama
kesinlikle artık tese en son şans diye düşün imkanlarınız varsa tedavi yolunu tercih edin derim ben...

Son düzenleme:
cnm merhaba hoşgeldin ne zamandır yoksun gelmiyorsun topiğe
cnm iz 2 yıl kaan beyde tedavi gördük ameliyat öncesi 6 ay ameliyat sonrası 15 ay felan
enson 19 aralıkta ankaraya gittik eşimle eşim boyamalı sperm testi yaptırdı
ve kaan beyle görüştük
durumumuzun iyi olduğunu tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi
ama biz ameliyat olmayacağımızı söyledik
olsun dedi sizde elonge hücreler çıkıyordu dedi
gen artta bunlara fısh testi yaptıralım kalite durumlarına göre
ameliyat etmeden çıkan kaliteli elongelerle tüp yapalım dedi
yapılacak şey bence en son işlem olmalı henüz ümidim var ve biraz daha mücadele etmek istiyorum ben
kaan beyin dediklerini uzunca düşündm bir sonuca varamadım çünkü bize başka önerisi yoktu
celalettin perudan sıkca söz ediliyordu ona gittik
durumumuzun iyi olduğunu söyledi
testis yetersizliği ve tıkanıklık dedi
onunla tedaviye başladık
zaen haftada 1 yaptırdığımız pregniyi haftada 2 adete çıkarrtı
panax ve e1 önerdi
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı geldi
28 ocakta bütün ilaçlara kürlere başladık 28 şubatta celalettin beyle 1.ay tedavimizi doldurduk
2.ay tedavimize geçicez bi kaç gün sonra mart sonundada celalettin beyin istemiş olduğu testleri yaptırıp göndericez
ona göre tedavimize şekil verecek
bizden böyle cnm
sizde fısh testi yaptırmışsınız
inşlh dediğin o hücreler iyi birşeylerdir
cnm sana tavsiyem eşin kaç kez ameliyat oldu bilmiyorum ama
kesinlikle artık tese en son şans diye düşün imkanlarınız varsa tedavi yolunu tercih edin derim ben...

deniz bulut tedavin umduğundan çabuk sonuçlanır umarım.celallettin hoca size bayağı kürler vermiş.bizimde tedavimiz celallettin hocayla devem.burda bahsedilen şeylerden bize vermedi.açıkcası kür vermedi.bizim durumbu kadar vahimken.muhakkak bir bildiği vardır[inşallah]size nebido iğne verdimi.biz 6 hafta ara ile nebido verdi.2 tane olacak yani.sonrasında menagon ve pregnly ile devem edeceğiz.celallettin hocaya tribullus terretis sorduk.bir ara bazıları bununla hamile kaldıklarını yazmışlardı.hoca bunun sperm oluşumuna etki etmeyeceğini istersek kullanabileceğimizi yazmış.bundan fayda gören olmuşmu acaba.

Back
X